Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Nem vicc: Újvidék háborúra készül!


Dehogy nem! Én találtam ki! Rendkívüli, és ráadásul zárt (!) ülésen tárgyal Újvidék Város Képviselõ-testülete nem kevesebbrõl, mint a háborúról. De vajon minek? Senki sem tudja, legalábbis nem mondja.

A csütörtöki, zártkörû ülésen olyan napirendi pontok szerepelnek, mint A város szervezésének és munkatestületeinek háború esetén történõ munkájáról szóló döntés, valamint A megfelelõ védelmi lépések meghozataláról szóló döntés, mely segítségével a polgárok alapvetõ szükségletei kielégíthetõek egy esetleges háborús vagy rendkívüli helyzetben.

A Szerb Haladó Párt újvidéki szervezetének soraiból elmondták, hogy a városi különleges helyzetekért felelõs bizottság javasolta a VKT-nak a napirendi pontok megtárgyalását. A Vajdasági Szociáldemokrata Liga képviselõi úgy nyilatkoztak, hogy próbálták megtudni, mirõl van szó, de eddig senki sem fedte fel pontosan. Ráadásul, a dokumentációt a képviselõk csak az ülés elõtt kaphatják meg, a személyigazolványuk bemutatásával, utána rögtön vissza is kell, hogy szolgáltassák.

A városi honatyáknak az ülés elõtt szavazniuk kell arról, hogy támogatják-e a napirendi pontok zártkörû megtárgyalását, majd pedig fogadalmat kell tenniük, hogy az ülésen elhangzott információkat bizalmasan kezelik, és nem hozzák nyilvánosságra. Dina Male¹eviæ, a haladók frakció-helyettese semmiféle bõvebb tájékoztatással nem szolgált.

Lehet, hogy valamit tudnak az újvidékiek? Háborúra készül az ország?
Link

Hozzszlsok


#1 | Perje - 2015. jnius 25. 18:15:45
Szerbiában regionális EFBÍÁJ iroda létesül. http://sputniknew...59114.html
Kellett már, mint egy falat kenyér. Ha Murder ügynökkel szeretnénk személyesen találkozni, nem kell messzire utazni. :D
#2 | Alex-andros - 2015. jnius 25. 18:32:52
www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/42/17/89/cikk_2421789/roman.jpg remélem ebbõl is harc lesz!
#3 | Balu - 2015. jnius 26. 06:39:53
Meglátásom szerint a bevándorlók miatt készülnek "háborúra". Most minden "menekült" ott tömörödik a magyar határ alatt, Újvidék meg asszem a Szegedtõl (Röszkén át) délnek menõ sztráda mellett van. Asszem, de nem vagyok nagyon otthon arrafelé. És persze fel lehet most használni az alkalmat "különleges helyzetekre való elõkészületekre". Szerbia sose fogja elfelejteni a NATO-bombázást, nincsenek illúziói az ENSZ-rendefenntartásról sem + minimum már a Monarchia végvergõdése óta hagyományosan orosz-szövetséges.

És a szerbek k.rva kemény gyerekek. De az ottani magyarok is. Ha valaki fegyvert ad a kezükbe... Csak remélhetõleg nem egymás ellen fordulnak.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.