Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Egy szaúdi pilóta öngyilkos lett jemeni gyermek lemészárlása miatt


Ha igaz, elõtte kellett volna. Mégis ennyire idióták ezek a vadászpilóták, tüzérek..., hogy nem tudják, mit lõnek, dobálnak és hova? Egy szaúdi pilóta állítólag öngyilkos lett, miután bûnösnek érezte magát jemeni gyermekek lemészárlásáért, számolt be az Al-Alam News Network csütörtökön.l

Al-Alam fájl fotó szaúdi légicsapásban elhunyt gyermekekrõl

Az arab média szerint, az al-Mostaqella nevû TV csatorna egy megbízható forrást idézett a szaúdi királyi hivatalból, amely arról számolt be, hogy Mohammed Omar al-Anzi vadászpilóta öngyilkos lett, miután azokról a gyerekekrõl látott fotókat, akiket olyan légitámadások során mészároltak le brutálisan, amelyekben õ is részt vett.

Mielõtt öngyilkos lett, elküldött egy levelet számos barátjának, amelyben leírta, hogy a háború Jemenben egy hatalmas bûncselekmény a védtelen emberek ellen.l

A levelében kifejtette továbbá, "Elfelejtettük az iszlámot, kénytelenek voltunk muszlimok vérét ontani, ahogyan a keresztény vagy zsidó pilóták teszik. Muhammad Bin Salman vitt be minket a háborúba, amely már kudarcra van ítélve."l

Bin Salman Szaúd-Arábia honvédelmi minisztere.l

Al-Anzi hozzátette még levelében: "Nem tudom, hogy miért kellene veszélyezteti a saját országunk érdekeit, amikor Amerika vagy zsidók azt mondják. Muhammad Bin Salman megragadta a hatalmat, és arra törekszik, hogy válságba taszítsa az országot."l

Levelében hangsúlyozta, hogy "Nem tudom magam megmenteni, nincs lehetõség rá, kivétel a halál. Ha életben maradok, akkor arra fognak kényszeríteni, hogy vegyek részt újra a védtelen jemeni nép ellen folytatott mészárlásban." Link

Hozzászólások


#1 | pozor124 - 2015. június 26. 15:20:05
Ez a jóember arra tette föl az életét -legyen az bármilyen indíttatásból: hazaszeretet, kiélni az energiáit a tehetségeit, katonai pálya iránti vágy, vagy csak"katonásdit akart játszani" az életében- hogy egy becsületes fegyelmezett szabályos kötelességtudó, azaz feltétlen parancsteljesítõ katonaként él, mivelhogy ez a katona.
Namost, hogy elõfordulhat hogy bûnõzõ parancsnokokat kell kiszolgálni, ez benne lehet a pakliban, ez nagyonis elõfordulhat. Bár egy ember sem negatív feltételezésekkel megy bele semmilyen vállalkozásba, hanem jó reményekkel, mert akkor bele sem fogna, nem volna ereje csinálni.
Szegénynek nem kellett volna meghalnia, az a véleményem. Nagyon sajnálom ezt a jóembert. Bûnözõk helyett egy karakán, helytállásra törekvõ, és becsületes érzelmû férfiembert vitt halálba a lelkiismerete.
Az itt kommentelõk észjárása jutott eszembe, ezt idézném most: Ha már mindenképpen a halál gondolatát teszi magáévá, hát akkor esetleg kitalálhatott volna egy tervet, hogy amikor a dicsõséges védelmi minisztere vagy egyéb szörnyek a hivatalukban vannak, megtámadni a hivatali helységeket rakétákkal stb, egy bevetés, vagy gyakorlat idején. Persze kívülrõl és utólag könnyû okoskodni.
#2 | keepfargo - 2015. június 26. 20:15:23
Lehet hogy azzal, hogy csak önmagát vonta ki a forgalomból, ez a pilóta nagyobb hatást fejthet ki a hátramaradottakra (ha nem is a miniszterre, de a kollégáira)
Még emlékszem a saigoni utcán égö szerzetesekre, és arra, hogy milyen hamar szembefordult a közvélemény az addig közömbösen kezelt amerikai eröszakkal, azok után a megdöbbentö öngyilkosságok után.
#3 | mormota1968 - 2015. június 27. 05:53:32
A zsidók évezredek óta fordítanak sikerrel szembe egymással népeket, nemzeteket, fajokat, ideje volna mindenkinek látnia az igazságot, hogy a zsidók nem áldozatok, hanem elkövetõk. Uszítók, sz@rkavarók, épp ezért kellene egy helyre összegyûjteni mindet, ahogy az Herzl megálmodta, mondjuk egy olyan szigetre, ami körül nyüzsögnek a cápák és nincs lehetõségük se vízi, se légi úton elhagyni azt a helyet. És a belteljes szaporodás hamarosan elvinné az utolsót is a pokolba. Egyébként meg minden ilyen pilóta, ha vadászgépen, ha bombázón, ha vegyi csíkozón repked közönséges tömeggyilkos. És csak ritkán kell szembesülniük a tetteik következményeivel.
Vajon ha a támadások után végig vezetnék õket a lerombolt területeken és elsõ kézbõl láthatnák mit tettek, hányan
maradnának azok, akik újra és újra megtennék. Így könnyû, ha nem kell szembesülniük áldozataikkal. Ennek a fenti pilótának nem volt szerencséje. Ha nem látja meg ezeket a fotókat áldozatairól, ha nem szólal meg az addig sikeresen elnyomott lelkiismerete, minden ugyan úgy folytatódott volna, mint addig. Tovább gyilkolta volna parancsra ártatlan áldozatait.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.