Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Visszatér a cári dinasztia Oroszországba


Milyen meglepõ és váratlan esemény! Visszahívná a Romanov dinasztia leszármazottait egy szentpétervári képviselõ. Szerinte így újra régi erejében és fényében pompázhatna Oroszország.

Mióta II. Miklós cárt és családját megölték a bolsevikok 1918-ban, külföldön élnek a Romanov család különbözõ ágainak leszármazottai. A Szovjetunió felbomlása óta idõrõl-idõre felvetõdik visszatérésük témája. Ma a spanyolországi Maria Vlagyimirovna Romanova nagyhercegnõ és a dániai Dmitrij Romanovics Romanov herceg tartja magát a cári dinasztia fejének. Nekik írt most levelet Vlagyimir Petrov képviselõ.

„Jelenleg nehĂ©zsĂ©gekbe ĂĽtközik Oroszország nagyságának Ă©s világpolitikai befolyásának felĂ©lesztĂ©se. Biztos vagyok benne, hogy ilyen törtĂ©nelmi pillanatban az UralkodĂł Romanov Ház tagjai nem maradhatnak ki az Oroszországban zajlĂł folyamatokbĂłl” – idĂ©zte a levelet az állami orosz napilap, az Izvesztyija.

A képviselõ kész kidolgozni egy törvényjavaslatot, hogy hazatérjenek a cári sarjak. Fontos szimbolikus szerepet szánna a Romanovoknak. Szerinte, ahogy több európai államban, úgy Oroszországban is a nemzeti kultúra és hagyományok megõrzésének jelképei lehetnének az egykori uralkodóház tagjai. Az állami ünnepségeken való részvételen kívül, megfelelõen pompás otthont is biztosítana számukra Szentpétervár, vagy a Krím-félsziget palotáinak egyikében.

A Romanov család szóvivõje, Alekszandr Zakatov emlékeztetett, hogy a leszármazottak már nem egyszer jelezték, készek visszatérni Oroszországba. Miközben semmilyen vagyoni kártérítést, sem politikai befolyást nem követelnek, azt szeretnék, hogy történelmi örökségként ismerje el az uralkodó házat az orosz állam.

Ugyanakkor azt is hangsúlyozta, hogy a Romanovok semmilyen politikai harcban nem vesznek részt. Mivel bizonyos körök, például monarchisták, vagy ellenzékiek, ki akarnák használni visszatérésüket, ezt kizárólag a megfelelõ jogi keretek tisztázása után tartják elképzelhetõnek.

Kép: Középen Dmitrij Romanovics Romanov herceg (Wikipedia)Link

Hozzászólások


#1 | kozak - 2015. június 26. 12:31:57
Az jó lesz nálunk meg a hitgyülisek ezt találták ki ? De a Romanov családnak voltak túlélõi ,leszármazottai ?
http://www.hit.hu...t-hungaria
#2 | postaimre - 2015. június 26. 12:39:24
YouTube Videó


Több anyagot láttam már, melyben azt mondják, hogy a kivégzés nem olt igaz. Széttelepítették õket és hagyták élni, sõt..., de itt van az Anasztázia -történet. A többit majd elõkeresem.
#3 | Gutai Zub - 2015. június 26. 13:34:28
Romanov Család?

Egyenes "vérvonalak", királyi családok, valami módon örökölhetõ "képességek", az emberiség eltitkolt õsi múltjából köszöntenek vissza ránk.

A közös kitörölhetetlen emlékekbõl kiderül, hogy valami módon ide került "istenek", johovák, elohimek, stb. stb. kijelöltek helytartókat, felügyelõket a rabszolga sorsba taszított, valószínû génmódosított, leszûkített képességû tömegeknek.

Ezeket sokan "reptilian" emberszerû lényeknek is tartják, szimplán azért, mert a hüllõk a létfenntartás mellett látszólag nem képesek más érzésekre.

Az is köztudott titok, hogy ezek a királyi családok helyet foglalnak minden titkos társaságban, szabadkõmûves, és illuminátus globalista ördögi körben.

Az se titok, hogy mind mind rokonságban van egymással, és nem sok köze van ahhoz a néphez, amely felett uralkod

Egy nagyon közismert dolog a végére: mit gondoltok mit szimbolizál a kiterített vörös szõnyeg a különbözõ vezetõ politikusok elõtt, látogatásokon, mindenki jól lássa.

A "Vérszerzõdésben" is volt egy tétel, amit nem tartottak be nemzeti királyaink: csak vérségi, magyar lányt vegyenek feleségül!

Még a nagytudású, utolsó magyar királyunk se tartotta be....és a büntetés neki, nekünk, törvényszerûen jött.....
#4 | Alex-andros - 2015. június 26. 19:33:59
Nálunk" meg az osztrák-Magyar császárságot szorgalmazzák több csapból!s_*_dur

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.