Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A csehek t√∂bbs√©ge t√°mogatja a hal√°lb√ľntet√©st


Csehorsz√°gban tov√°bbra is t√∂bbs√©gi t√°mogat√°sa van a hal√°lb√ľntet√©s int√©zm√©ny√©nek, b√°r azt a hat√°lyos jogrendb√Ķl 1990-ben t√∂r√∂lt√©k √©s esetleges √ļjb√≥li bevezet√©s√©t a nemzetk√∂zi egyezm√©nyek nem teszik lehet√Ķv√©.

A CVVM akad√©miai k√∂zv√©lem√©ny-kutat√≥ int√©zet m√°jusi orsz√°gos felm√©r√©se szerint Csehorsz√°gban a megk√©rdezettek 58 sz√°zal√©ka t√°mogatja a hal√°lb√ľntet√©st, m√≠g 42 sz√°zal√©k ellenzi. Az adatok azt mutatj√°k a hal√°lb√ľntet√©s ellenz√Ķk ar√°nya lassan, de folyamatosan emelkedik, ugyanakkor azok ar√°nya, akik hat√°rozottan ellenzik, tov√°bbra is csak valamivel 10 sz√°zal√©k felett mozog. T√∂bbs√©gi v√©lem√©ny, hogy a hal√°lb√ľntet√©snek elrettent√Ķ hat√°sa van, ez√©rt helye lenne a jogrendben. Csehorsz√°gban jelenleg a legs√ļlyosabb b√ľntet√©st az √©letfogytiglani szabads√°gveszt√©s jelenti.

A felm√©r√©sben az eutan√°zi√°hoz val√≥ viszonyt is felt√©rk√©pezt√©k. Az eutan√°zia bevezet√©s√©vel a megk√©rdezettek 66 sz√°zal√©ka √©rtene egyet, m√≠g 26 sz√°zal√©k ellenzi. Ez a helyzet a CVVM szerint m√°r n√©h√°ny √©ve t√∂bb√©-kev√©sb√© v√°ltozatlan. A hat√°lyos cseh t√∂rv√©nyek az eutan√°zi√°t nem enged√©lyezik, b√°r bevezet√©s√©r√Ķl folyik a vita.

Harmadik t√©mak√∂rk√©nt a mesters√©ges terhess√©gmegszak√≠t√°sr√≥l k√©rdezte a CVVM az embereket. A megk√©rdezettek 69 sz√°zal√©ka ezt a k√©rd√©st teljes eg√©sz√©ben az √©rintett n√Ķ szabad d√∂nt√©s√©re b√≠zn√°. A m√Ľvi abortuszt ellenz√Ķk ar√°nya 11 sz√°zal√©kos.Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | mezesmozes - 2015. jķnius 26. 11:31:11
√Čn magam is sz√≠vesen megb√ľntetn√©m a hal√°lt, aki annyi embert gyilkolt m√°r..
#2 | kozak - 2015. jķnius 26. 11:40:18
Jók ezek a nemzetközi egyezmények már csak nemzetek kellenek hozzá.
Csak azt nem √©rtem a hal√°lb√ľntet√©snek mi√©rt kellene visszatart√≥ erej√©nek leni ?
R√©gebben mikor m√©g volt hal√°lb√ľntet√©s azt az√©rt alkalmazt√°k a delikvensen aki meg√©rdemelte,cselekedetei,cselekm√©nyei ut√°n mert m√°r nem lehetett vissza engedni a k√∂z√∂ss√©gbe Att√≥l hogy volt hal√°lb√ľntet√©s akkor is loptak,raboltak,gyilkoltak ez egy b√ľntet√©si forma volt csup√°n.
#3 | Perje - 2015. jķnius 26. 21:59:40
Nem hiszem, hogy nincs visszatart√≥ ereje a hal√°lb√ľntet√©snek.
M√©g t√°rsadalom tiszt√≠t√≥ szerepe is van. H√°nyszor halljuk, hogy a visszaes√Ķ gyilkos √∂lt ism√©t. Ha a gyilkost nem v√©gzik ki, a hal√°lb√ľntet√©s ellenz√Ķk egy √°rtatlan ember , a k√∂vetkez√Ķ √°ldozat hal√°l√°t t√°mogatj√°k.
Ha egy gyilkosr√≥l k√©ts√©gk√≠v√ľl meg√°llap√≠that√≥, hogy el√Ķre megfontolt sz√°nd√©kkal, aljas indokb√≥l, k√∂l√∂n√∂s kegyetlens√©ggel √∂lt, milyen ments√©get tal√°lnak a sz√°m√°ra, hogy √©vtizedeken kereszt√ľl etess√©k, √©letben tarts√°k? Ezt j√≥zan √©sszel fel sem foghatom. Csak egy erk√∂lcsi √©rz√©kkel egy√°ltal√°n nem rendelkez√Ķ b√≠r√≥ menti fel az ilyeneket.
Egy egészséges társadalomnak ki kellene vetnie a soraiból a gyilkosokat, a pedofilokat.
Mi√©rt gondolj√°k √ļgy az Uni√≥ban, hogy a b√Ľn√∂s elk√∂vet√Ķ mell√© kell √°llni √©s nem az √°rtatlan √°ldozat mell√©?
#4 | mormota1968 - 2015. jķnius 27. 05:15:11
Perje! Most , mikor már ilyen fejlett technológiák léteznek,
ezer sz√°zal√©kosan meglehet √°llap√≠tani az elk√∂vet√Ķr√Ķl, hogy val√≥ban √Ķ gyilkolt. A hazugs√°gvizsg√°l√≥t m√©g √°t lehet verni, de l√©tezik egy m√≥dszer, amivel k√©ts√©get kiz√°r√≥an be lehet bizony√≠tani valakir√Ķl, hogy val√≥ban √Ķ √∂lt. Az agyhull√°mokat
m√©ri ez a k√©sz√ľl√©k, azt pedig nem lehet manipul√°lni. V√°ltozatos m√≥dszerekkel lehet egy gyilkost kiv√©gezni, de nem ez a j√≥ megold√°s, m√°r csak az √ļjra lesz√ľlet√©s miatt sem. Szenvedjen meg a b√Ľn√©√©rt h√°tra l√©v√Ķ √©lete minden m√°sodperc√©ben. R√©gen √©rtettek az ilyesmihez. A lelket b√Ľntett√©k meg, hisz az ir√°ny√≠tja a test cselekedeteit. Egy
olyan ajt√≥ √©s ablak n√©lk√ľli betoncell√°ba z√°rn√°m az ilyeneket,
no meg a m√°s s√ļlyos er√Ķszakos b√Ľncselekm√©nyt elk√∂vet√Ķket, haza√°rul√≥kat, korrupt gazembereket, stb...
ahov√° m√©g a nap se s√ľtne be soha √©s t√∂bb√© egyetlen emberrel sem tal√°lkozhatn√°nak, besz√©lhetn√©nek h√°tra l√©v√Ķ √©let√ľkben. Fel√ľlr√Ķl egy csap√≥ajt√≥n √°t leengedn√©m a hal√°lra√≠t√©ltet, azt√°n m√°r csak az egyszer√Ľ kaj√°t, vizet k√ľlden√©m le nekik egy kicsi kis liften. Nem sok id√Ķ telne bele √©s meg√Ķr√ľln√©nek a mag√°nyt√≥l. Saj√°t magukkal v√©gezn√©nek. Ha nagyon kegyetlen√ľl v√©geztek az √°ldozatukkal, akkor
még hangeffektekkel és dög szaggal is rásegítenék. Csak
hogy érezze, milyen érzés élve eltemetve lenni. A lelki
gy√∂tr√Ķd√©s ezerszer rosszabb b√ľntet√©s volna sz√°mukra, mint a testi k√≠nz√°s. A hal√°lb√ľntet√©s t√ļl hum√°nus m√≥dszer volna sok esetben. Legal√°bb egy kicsit √©rezz√©k √°t az √°ldozataik szenved√©s√©t.
#5 | kozak - 2015. jķnius 27. 07:08:45
Perje erre csak annyit.
Teljesen mindegy hogy van-e visszatart√≥ vagy sem ereje csak legyen . √Ārtatlanokat v√©geznek ki ?Manaps√°g mikor annyira egy√©rtelm√Ľ √©letellenes b√Ľncselekm√©nyek t√∂rt√©nnek,olyan r√°utal√≥ magatart√°ssal hogy ez csak √Ķ lehetett az elk√∂vet√Ķ .
Az a baj esetek 99 %-ban m√°r a arra se veszik a f√°radts√°got hogy a l√°tszatot meg√Ķrizz√©k hogy nem √Ķk lettek volna az elk√∂vet√Ķk.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.