Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

H√Ľde m√°sk√©pp


Az √∂nkorm√°nyzatis√°g nemzeti(s√©gi) megold√°sa a glob√°lis hatalom strukt√ļr√°ja √©s jogint√©zm√©nyei ellen√©ben.

Ma a F√∂ld√∂n, t√∂bbs√©g√©ben olyan nemzet√°llamok l√©tezhetnek, amelyek m√Ľk√∂d√©s√©t r√©szben vagy eg√©szben a glob√°lis h√°tt√©rhatalom ir√°ny√≠tja. Ha m√°r nem l√°t es√©lyt az ir√°ny√≠t√°sukra, akkor elpuszt√≠tja √Ķket. Ennek ellen√©re a vil√°g nemzeteinek a t√∂bbs√©ge t√∂rekszik arra, hogy egyre kisebb befoly√°st tudjon √©rv√©nyes√≠teni a h√°tt√©rhatalom r√°juk. Egy l√°thatatlan h√°tt√©rhatalomr√≥l besz√©lhet√ľnk. √Čs az ellenir√°ny√ļ folyamatok is t√∂bbnyire nemzetbiztons√°gi okokb√≥l l√°thatatlanok eddig.

Hazai helyzetkép
A n√©hai Apostoli Magyar Kir√°lys√°g ter√ľlet√©n, az eltelt √∂tsz√°z √©v sor√°n, brut√°lis beavatkoz√°sokkal a h√°tt√©rhatalom k√©pes volt a nemzetet lez√ľlleszteni az √°llati l√©t √©s tudatoss√°g szintj√©re. Ma nem besz√©lhet√ľnk t√∂meges nemzettudatr√≥l, t√∂meges erk√∂lcsis√©gr√Ķl, mor√°lr√≥l. Legink√°bb nem, politikai kult√ļr√°r√≥l. Ma ez a sz√≠nt√©r, a megv√°s√°rolhat√≥ posztok, szem√©lyek, bizotts√°gi helyek, k√©pvisel√Ķi privil√©giumok kollabor√°ci√≥ja a hazai √©s glob√°lis hatalom ir√°ny√°ba. Tisztelet a feh√©r holl√≥nak (kiv√©telnek)!
Val√≥j√°ban azt a brut√°lis t√°mad√°ssorozatot, amit a nemzet eddig v√©gig √©lt, a t√ļl√©l√©s√ľnket bizony√≠tja, - m√°s nemzet m√°r r√©g megsz√Ľnt, elt√Ľnt volna. De h√°t ez volt mindv√©gig a c√©l. Mi m√©g ennek ellen√©re itt vagyunk √©s √©l√ľnk! B√°r a hatalom protokollja szerinti strukt√ļra keretei k√∂z√∂tt alig vagyunk k√©pesek a fizika regener√°ci√≥ra, fennmarad√°sra is, - m√©g mindig tudunk √ēseink √©letrajzi adatair√≥l, t√∂rt√©nelmi tetteir√Ķl, az √©rt√©krendj√ľkr√Ķl, az Atilla kir√°lyunk √°ltal felv√°llalt nemzeti szint√Ľ Kereszt√ļtr√≥l, a Szent Korona tan√°r√≥l √©s miszt√©rium√°r√≥l, a t√∂rt√©nelmi alkotm√°nyunk √©rt√©k√©r√Ķl √©s vil√°gviszonylatban is egyedi √©rt√©k√©r√Ķl.
Sz√≥val ismerj√ľk eredet√ľnket, t√∂bbnyire val√≥s t√∂rt√©nelm√ľnket, azaz a gy√∂kereinket. Ez az alap, a fundamentum, amelyre ma is lehet √©s szabad √©p√≠tkezn√ľnk!
A hazai k√©p az√©rt enn√©l sokkal √∂sszetettebb, mert r√°nk mindig kett√Ķs m√©rc√©vel m√©rt a h√°tt√©rhatalom is, √©s az √Čg is.
Ma Magyarorsz√°gon nincs jog√°llamis√°g. A hatalom megoszt√°sa nem l√©tezik. A k√∂teless√©gek √©s jogok egyens√ļlya nem l√©tezik. Az igazs√°gszolg√°ltat√°s helyett, jogszolg√°ltat√°s √©s annak int√©zm√©nyi diktat√ļr√°ja l√©tezik. Gazdas√°gi f√ľggetlens√©g√ľnk nem l√©tezik. A p√©nz√ľgyi szabads√°gunk helyett, glob√°lis p√©nz√ľgyi hitelf√ľgg√Ķs√©g van. Persze ez ir√°ny√≠tja a hazai hitelkitetts√©g√ľnket is. Val√≥di n√©pszuverenit√°s nem l√©tezik. Az √°llami int√©zm√©nyrendszer (hivatali appar√°tus) √∂n√°ll√≥ jogk√∂r√∂kkel, lobbier√Ķvel √©s hatalommal b√≠r. Val√≥j√°ban ez a „r√©teg” ir√°ny√≠t, hisz a politikai er√Ķket is ez mozgatja. A hazai hatalom szintje nem a parlamenten bel√ľli politikai p√°rtok kez√©ben van, hanem az appar√°tus l√°thatatlan kez√©ben.
Ilyen k√ľls√Ķ √©s bels√Ķ k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt, tal√°lni-e megold√°st mindezekre? Mert, hogy ha nem v√°ltoztatunk, akkor a nemzet p√°r √©vtizeden bel√ľl t√©nylegesen elt√Ľnik. B√°r ez a folyamat glob√°lis szinten minden√ľtt zajlik, ez nem v√≠gasztal benn√ľnket.

Történelmi alkotmány
B√°r igaz, hogy a k√∂z√©pkorig a Magyar Kir√°lys√°g volt Eur√≥pa leggazdagabb √©s leger√Ķsebb √°llama. A kontinens aranysz√ľks√©glet√©nek a nyolcvan sz√°zal√©k√°t mi termelt√ľk √©s adtuk. √ćgy mindig jutott anyagi er√Ķforr√°s a nemzet fennmarad√°s√°hoz, katonai kiad√°sokra, stb. Ahogy a Mediciek √©s Fuggerek fel√°ll√≠tottak egy m√°sik p√©nz√ľgyi strukt√ļr√°t, sebezhet√Ķv√© v√°ltunk. A t√∂rt√©nelmi esem√©nyek m√∂g√∂tt, minden esetben ott tal√°ljuk a p√©nz√ľgyi, l√°thatatlan sz√°lakat, √©s a hatalom koncentr√°ci√≥j√°ra val√≥ t√∂rekv√©st.
A nemzet l√©t√©t, - √©s v√°llalt √ľdvt√∂rt√©nelmi szerep√©t, - a le√≠rt er√Ķviszonyok √©s gazdags√°g mellett, a t√∂rt√©nelmi jog√°ll√°sunk, √©s els√Ķdlegesen a Szent Korona tana √©s miszt√©riuma hat√°rozta meg! Teh√°t nem az aranyunk mennyis√©ge, vagy p√©nz√ľgyi f√ľggetlens√©g√ľnk. Ezek is fontosak, de a nemzet jog√°ll√°sa az els√Ķ.
Miben volt k√ľl√∂nleges sz√°munkra az a megold√°s?
Els√Ķsorban a Szent Korona, a legfontosabb jogalanyunk. √Čl√Ķ min√Ķs√©g, √Čgi Igazs√°g. √Čn Isteni Bizonyoss√°gnak h√≠vom. Mert minden tulajdonjog gy√∂kere √ē. Nem a kir√°ly, nem a nemzet. Alatta tal√°lhat√≥ egyenrang√ļ felekk√©nt a kir√°ly √©s a nemzet. Ezzel val√≥sult meg a hatalom egyens√ļlya.
A t√∂rt√©nelmi alkotm√°ny szerkezete √©s jog√°ll√°sa pont ezzel biztos√≠totta, hogy a vil√°gi hatalom ne tudjon vissza√©lni a r√° b√≠zott jogokkal. Ma nincs semmilyen hatalmi egyens√ļly! Igaz, ma kir√°ly sincs. B√°r az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g soha nem sz√Ľnt meg, nem oszlatta fel mag√°t, idegen er√Ķ nem t√Ľntette el. Jogilag ma is l√©tezik. Az √©vsz√°zadok sor√°n tett glob√°lis t√°mad√°sok nem tudt√°k megsz√Ľntetni, mer √©gi felhatalmaz√°s√ļ, √©s az √ľdvt√∂rt√©nelm√ľnk √©l√Ķ v√°llal√°sa ok√°n hallhatatlan. A glob√°lis h√°tt√©rhatalom, maximum letakarni tudja csillog√≥ multi-kult√ļr√°val, fogyaszt√≥i t√°rsadalmi tudatprogramoz√°ssal, a profit ill√ļzi√≥j√°val.
Ez√©rt az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g, mint a Szent Korona orsz√°ga ellen, m√°s strat√©gi√°t dolgoztak ki. Ha szakr√°lisan nem sz√ľntethet√Ķ meg, mert hallhatatlan, - a fizikai ter√ľlet√©t szak√≠tott√°k el egym√°st√≥l √©s a Koron√°t√≥l. Val√≥j√°ban ez a Trianoni gyal√°zat c√©lja. Mert nem a nemzetet darabolt√°k fel √©s adt√°k oda k√©tharmad√°t a nemzetis√©geknek, √∂n√°ll√≥ √°llamuk megalap√≠t√°s√°ra vagy megn√∂vel√©s√©re. A Szent Korona szakr√°lis ter√©t, a K√°rp√°t-medenc√©nek egybef√ľgg√Ķ energetikai rendszer√©t √©s szakr√°lis erej√©t darabolt√°k sz√©t. Tudatosan, m√°gi√°val. R√°ad√°sul csal√°rd m√≥don egyb√Ķl behelyezt√©k a politika sz√≠nter√©be, √©s a mai napig tudatosan ott is tartj√°k. Mert tudj√°k, hogy ezen a szinten nincs megold√°s, √≠gy ezzel a manipul√°ci√≥val b√°rmeddig ott tarthatn√°k. Persze csak addig, am√≠g ki nem der√ľl a val√≥s c√©l √©s m√≥dszer, valamint a nemzeti tudatoss√°g√ļ emberek r√° nem √©brednek a szakr√°lis t√©r szerkezet√©re √©s az eredeti rendszer√©re. Akkor egyenk√©nt, mindenki saj√°t maga fogja √ļjra meghat√°rozni a viszony√°t, jog√°ll√°s√°t a Szent Koron√°hoz, √©s a m√°r tudott √©s ismert szakr√°lis rendszer√©hez! √Čs mivel erre nem csup√°n magyar nemzetis√©g√Ľek fognak r√°√©bredni, - hanem szlov√°kok, horv√°tok, d√©lvid√©kiek, stb. – egy magasabb, szellemi s√≠kon j√∂het l√©tre a megold√°s is.
√Ėsszegezve a t√∂rt√©nelmi alkotm√°nyunk √©rt√©k√©t √©s mint√°j√°t, az els√Ķdleges feladat, hogy a mai k√∂zjogi √°llapotokban az egyed√ľli hatalmi elem mellett megjelenjen az egyens√ļly m√°sik √°ga is. Igaz ma nincs kir√°ly, helyette ott az Orsz√°ggy√Ľl√©s, mint a politikai p√°rtok VIP j√°tsz√≥tere. De ne t√©vesszen meg senkit a sil√°ny sz√≠n√©szi produkci√≥! Ez m√©g is csak a t√∂bb p√°rt rendszer√Ľ diktat√ļra maga.
Hi√°nyzik a r√©g volt fels√Ķh√°z, az egyens√ļly m√°sik eleme. A m√©rleg nyelve. Az Orsz√°ggy√Ľl√©s m√°r letette a bizony√≠tv√°ny√°t, s√Ķt k√©tszer is! El√Ķsz√∂r 1989-ben. Akkor √ļgy d√∂nt√∂tt, hogy k√∂zjogilag az addig tart√≥ kommunista diktat√ļr√°val vallja meg a jogfolytonoss√°g√°t, √©s r√°ad√°sul nem hat√°rozta meg a t√∂rt√©nelmi alkotm√°nnyal val√≥ viszony√°t. Az eredm√©nyt ismerj√ľk…
M√°sodszor pedig 2013-ban. Az alapt√∂rv√©ny beiktat√°sakor. Itt sincs meghat√°rozva a t√∂rt√©nelmi alkotm√°nnyal val√≥ jogfolytonoss√°g k√©rd√©se. Elterel√Ķ m√≥don, megeml√≠ti, de nem √°ll√≠tja helyre a jogfolytonoss√°got.
R√°ad√°sul, mindk√©t id√Ķpontban a politikai hatalom megfosztotta a nemzetet, a n√©pszavaz√°s int√©zm√©ny√©t√Ķl, - azaz nem tekinthet√Ķ legitimnek egyik alkotm√°nyoz√°si eredm√©ny sem.
Visszat√©rve a t√∂rt√©nelmi alkotm√°nyhoz, a megold√°s abban √°ll, hogy a hatalom egyens√ļly√°t k√©t f√©l k√∂z√∂tt be√°ll√≠tja, defini√°lja √©s jogilag r√∂gz√≠ti. Azaz sem a kir√°ly, sem a nemzet nem gyakorolhat tejhatalmat!


√Ėnkorm√°nyzatis√°g
A fent id√©zett t√∂rt√©nelmi alkotm√°ny r√∂gz√≠tette, hogy a mindenkori nemzetet a v√°lasztott k√©pvisel√Ķik r√©v√©n, a hatalom egyens√ļly√°nak megtart√°s√°hoz milyen jogok √©s k√∂telezetts√©gek illetik meg. A nemzetet akkor a v√°rmegy√©k, egyh√°zak, nemzetis√©gek k√©pviselt√©k. Ma √ļgy h√≠vn√°nk, hogy √∂nkorm√°nyzatok. Ma m√°r nem v√°rmegy√©k, hanem megyei √©s telep√ľl√©si √∂nkorm√°nyzatok. √Čs nemzetis√©gi √∂nkorm√°nyzatok.
A glob√°lis h√°tt√©rhatalom √©s annak hazai alkotm√°nyjogi kollabor√°nsai nem figyeltek valamire. Ugyanis az √∂nkorm√°nyzatis√°g int√©zm√©nye m√©g l√©tezik, m√©g lehet √©lni vele. S√Ķt, kell is √©lni vele!
De nem az eddigi módon. cMegint csak tisztelet a kevés fehér hollónak!
A telep√ľl√©si √∂nkorm√°nyzatok elvileg megadhatn√°k a jogot √©s felhatalmaz√°st a val√≥di n√©pk√©pviselet kiharcol√°s√°hoz, a k√©t kamar√°s parlament helyre√°ll√≠t√°s√°hoz. Ezzel a fels√Ķh√°z kontrollja √ļjra helyre√°llna. Azonban l√°tva a t√∂bbs√©g abszol√ļt politikai elk√∂telezetts√©g√©t, erre semmi es√©ly! √Čs persze a jelenlegi parlamenti p√°rtok r√©sz√©r√Ķl sincs es√©ly!
Nyilván ugyan ilyen eredményt mutat a történelmi alkotmány jogfolytonosságának és intézményrendszerének a helyreállítása is.
Akkor mi a megold√°s?
A megold√°st maga az √©let mutatja. Mert ha megvizsg√°ljuk, hogy jelenleg a magyar t√°rsadalom h√°ny sz√°zal√©ka ig√©nyli a t√∂rt√©nelmi alkotm√°ny √©s a Szent Korona jogint√©zm√©ny√©nek helyre√°ll√≠t√°s√°t, - meglep√Ķen kevesen vagyunk. A d√∂nt√Ķ t√∂bbs√©g nem akarja. Mindegy mi√©rt, - a teljes tudathasad√°s √©s √°llati l√©te miatt, - nem akarja. √ćgy nem v√°rhat√≥ el t√Ķl√ľk, hogy egy csek√©ly kisebbs√©g miatt, lemondjanak eddigi monop√≥liumaikr√≥l, hatalmukr√≥l, ill√ļzi√≥ikr√≥l, stb.
Ha mi vagyunk kevesen, akkor viselkedj√ľnk is √≠gy! √Čs √©lj√ľnk ennek alkotm√°nyjogi lehet√Ķs√©g√©vel. Azaz, alap√≠thatunk nemzetis√©gi √∂nkorm√°nyzatokat. Ak√°r, minden megl√©v√Ķ telep√ľl√©sen is.
A b√≠ztat√°st m√°r megtett√ľk p√°ran. 2014 janu√°rj√°ban, Veszpr√©mben (Griff-h√°zban) megalakult az Orsz√°gos Szk√≠ta Nemzetis√©gi √Ėnkorm√°nyzat.
Mert a szakr√°lis √©rt√©krend√ľnk, √©s √ēseink ir√°nt √©rzett tisztelet ok√°n mi val√≥j√°ban az eredeti szk√≠ta √©rt√©krendet √©lj√ľk, v√°gyjuk. Akkor nevezz√ľk nev√©n ezt, √©s lehet√ľnk mi is szk√≠ta nemzetis√©g√Ľ magyar √°llampolg√°rok. Ja, hogy az „√ļj” nemzetis√©gi t√∂rv√©ny nem ismeri el a szk√≠t√°kat nemzetis√©gnek? Ez ne befoly√°soljon benn√ľnket! A nevezett 2011. √©vi CLXXIX. t√∂rv√©ny, - b√°r az Orsz√°ggy√Ľl√©s megszavazta, a K√∂zt√°rsas√°gi Eln√∂k √ļr al√°√≠rta, - m√©gsem tekinthet√Ķ alkotm√°nyjogilag √©rv√©nyesnek. Mert maguk a nemzetis√©gek nem szavazhattak r√≥la, azaz illegitim. Van persze m√°s, alkotm√°nyjogi hi√°ny is, de a m√°sik legfontosabb probl√©ma az vele, hogy az alapt√∂rv√©nyben is r√∂gz√≠tett alapjogot s√©rt.

Nemzetiség
T√∂rv√©nyben, csak a joggyakorl√°st lehet szab√°lyozni, korl√°tozni. Mag√°t a jogot nem! Azaz, nekem Isten √©s Alapt√∂rv√©ny adta jogom, hogy szk√≠ta nemzetis√©g√Ľnek valljam magam. Ez Isteni teremtett val√≥mb√≥l, √©s a l√©tez√©semb√Ķl ered. √ćgy vagyok a jog (jogom) forr√°sa. Nem pedig csak a jog gyakorl√≥ja.
√Āll√°spontom szerint a jelenlegi nemzetis√©gi t√∂rv√©ny nincs hat√°lyban. √ćgy, a perszon√°lis auton√≥mia jog√°val √©lve, teljesen jogszer√Ľen vallottuk magunkat Szk√≠ta nemzetis√©g√Ľnek. √Čs, mint ilyen nemzetis√©g√Ľek, megint csak a jogainkkal √©lve alak√≠tottunk orsz√°gos √∂nkorm√°nyzatot.
A fenti t√∂rv√©ny, mivel nincs hat√°lyban, nem korl√°tozza ezt. Ha az √°llam, vagy a k√©pviselet√©ben elj√°r√≥ korm√°ny, vagy az orsz√°ggy√Ľl√©s sz√°m√°ra gondot okoz, a megvallott nemzetis√©g√ľnk, bizony√≠tsa be, hogy a meghozott t√∂rv√©ny legitim, mindenben megfelel a nemzetk√∂zi jognak. Ebben az esetben, elj√°r√°sjogilag az Alkotm√°nyb√≠r√≥s√°g nem √©rintett √©s nem vehet√Ķ figyelembe.
„Az alapvet√Ķ jogokra √©s k√∂telezetts√©gekre vonatkoz√≥ szab√°lyokat t√∂rv√©ny √°llap√≠tja meg.”
Ezt h√≠vt√°k a f√°b√≥l vaskarika jelz√Ķvel. Hogy akarod korl√°tozni az alapvet√Ķ jogaimat, alapvet√Ķ jog √©rv√©nyes√ľl√©se vagy valamely alkotm√°nyos √©rt√©k v√©delme √©rdek√©ben? Ha v√©ded, √©s elfogadod, hogy √©n a jog forr√°sa √©s nem gyakorl√≥ja vagyok, akkor nincs mit korl√°toznod! Te, mint hivatalnok, csak a jog gyakorl√≥ja lehetsz. Persze csak akkor, ha erre felhatalmazlak, majd az elv√©gzett munk√°dat ellen√Ķrz√∂m, √©s ha √ļgy d√∂nt√∂k, a meghatalmaz√°som b√°rmikor visszavonom! Ehhez k√©pest, mit akarsz v√©deni, √©s mit akarsz korl√°tozni, kedves jogalkot√≥? Att√≥l m√©g, hogy √©n nem vagyok politikus, l√©gyszi ne n√©zz h√ľly√©nek.


Perszonális autonómia
Mind a nemzetk√∂zi, mind a hazai joggyakorlat, k√©t f√©le auton√≥mi√°t k√ľl√∂nb√∂ztet meg. Egyr√©szt a ter√ľleti alap√ļ auton√≥mi√°t, (l√°sd D√©l-Tirol) √©s m√°sr√©szt a szem√©lyi, vagy perszon√°lis auton√≥mi√°t.
Ha a nemzetis√©gem ok√°n √©lek az auton√≥mia jog√°val, akkor v√°laszthatom a perszon√°lis m√≥dj√°t is. Egy√©bk√©nt is, sz√©tsz√≥rtan √©l√ľnk a K√°rp√°t-medenc√©ben azok, akik a szk√≠ta √©rt√©krendet teszik hitvall√°sukk√°. Teh√°t minden val√≥s √©s term√©szetes. Azaz, √©l√Ķ jogalappal rendelkez√ľnk.
Teh√°t az alapt√∂rv√©nyben, az Eur√≥pai Jogok Chart√°j√°ban √©s az ENSZ ide vonatkoz√≥ joganyag√°ban, egy√ľttesen elismerik a jogomat arra, hogy milyen nemzetis√©g√Ľnek vallom magamat!
1. tehát szkíta vagyok
Szint√©n az alapt√∂rv√©ny szellem√©ben alkotm√°nyos jogommal √©lek, - minden nemzetis√©gnek joga van saj√°t √∂nkorm√°nyzata megalap√≠t√°s√°ra…., - amikor ezt megteszem. Ak√°r telep√ľl√©si szinten, ak√°r megyei vagy orsz√°gos szinten.
2. tehát alapíthatok szkíta nemzetiségi önkormányzatot
Ha eddig megvolnánk, akkor van-e még kérdés? Nincs, mert nem is lehet.
A hatalomnak nincs joga korl√°tozni semmilyen hivatkoz√°ssal a fenti, els√Ķdleges jogaimat, mert ezeknek a jogoknak √©n a forr√°sa vagyok. Az √°llami int√©zm√©nyrendszer b√°rmely tagja, hivatala, t√∂rv√©nysz√©ke, politikusa, - csak gyakorl√≥ja a jogaimnak, - felt√©ve, ha erre felhatalmaz√°st adok. Eddig, a felhatalmaz√°som hi√°ny√°ban, „j√≥hiszem√Ľen” gyakorolt√°k helyettem a saj√°t jogaimat. K√∂sz√∂n√∂m. Most m√°r menni fog √∂n√°ll√≥an is…
Mert m√°t√≥l visszavonom a felhatalmaz√°somat, √©s a saj√°t jogom ok√°n, √∂n√°ll√≥an gyakorlom azokat. Illetve bizonyos esetekben, az √°ltalam alap√≠tott √©s ellen√Ķrz√∂tt √∂nkorm√°nyzat r√©v√©n, gyakorlom azokat.
3. meghatalmazom bizonyos k√©rd√©sekben a szk√≠ta nemzetis√©gi √∂nkorm√°nyzatot, jogaim gyakorl√°s√°nak az √©rv√©nyes√≠t√©s√©ben, egyben ellen√Ķrz√∂m is a munk√°j√°t
T√°mogatom az orsz√°gos √∂nkorm√°nyzat azon c√©ljait √©s sz√°nd√©k√°t, hogy a szk√≠ta nemzetis√©g√Ľek sz√°m√°ra √∂n√°ll√≥ int√©zm√©nyeket alap√≠tson. Mert, hogy minden √∂nkorm√°nyzat joga ez. √ćgy lehet saj√°t monet√°ris politik√°ja, saj√°t oktat√°si-, p√©nz√ľgyi-, kultur√°lis-, gazdas√°gi politik√°ja. Olyan, ami a szk√≠ta √©rt√©krendet √©s erk√∂lcsis√©get k√©pviseli.
4. mivel a nemzetis√©gemet a fenti int√©zm√©nyi keretek k√∂z√∂tt, a perszon√°lis elvet k√∂vetve gyakorlom, - √≠gy megsz√Ľnik minden m√°s, eddigi, a ter√ľleti elven l√©trej√∂tt jogi korl√°toz√°s a sz√°momra. Azaz nem √©rv√©nyesek azok a nemzeti √©s nemzetk√∂zi szerz√Ķd√©sek, amelyek ter√ľleti hat√°llyal sz√ľlettek!
Na, itt álljatok meg, és gondolkodjatok!
A saj√°t, - perszon√°lis auton√≥mi√°t gyakorl√≥, szk√≠ta nemzetis√©g√Ľ jogforr√°sk√©nt, - d√∂nt√©sem alapj√°n v√°laszthatok, hogy mely szerz√Ķd√©seket, jogelveket vagy jogszab√°lyokat tartom magamra n√©zve elfogadottnak, melyeket pedig elutas√≠tok.
(Trianon, EU csatlakoz√°s, NATO csatlakoz√°s, az Oroszorsz√°g elleni EU szankci√≥k, IMF szerz√Ķd√©s, nemzeti tanterv, gyermekolt√°sok, g√©pkocsi m√Ľszaki vizsg√°ztat√°sa, okm√°nyok, enged√©lyek, stb…)
Jogérvényesítés és példaadás
A fenti elveket k√∂vetve, √©s tudatosan a jogok √©s k√∂teless√©gek ar√°ny√°ban k√©pes vagyok arra, hogy az Orsz√°gos Szk√≠ta Nemzetis√©gi √Ėnkorm√°nyzat munk√°j√°ban r√©szt vegyek. A l√©trehozott int√©zm√©nyek szolg√°ltat√°sait haszn√°ljam, amivel elej√©t k√≠v√°nom venni a glob√°lis h√°tt√©rhatalom azon sz√°nd√©k√°nak, hogy brut√°lisan akad√°lyozzon saj√°t jogaim gyakorl√°s√°ban. A tisztess√©ges √©lethez val√≥ jogomban. A saj√°t term√©szeti k√∂rnyezetem v√©delmi k√∂telezetts√©gemben √©s jogomban. Egy alternat√≠v, - nem hitelkamat alap√ļ, - elsz√°mol√°si rendszer haszn√°lat√°ban. Az eddig eltitkolt m√Ľszaki tal√°lm√°nyok √©s megold√°sok gyakorlati haszn√°lat√°ban. A mesters√©gesen manipul√°lt p√©nz√ľgyi-, politikai-, katonai konfliktusok kiz√°r√°s√°ban √©s felfed√©s√©ben. A val√≥s t√∂rt√©nelm√ľnk megismer√©s√©ben √©s nyilv√°noss√°g√°ban. Az eg√©szs√©ges t√°pl√°l√©khoz val√≥ hozz√°f√©r√©semben.
A b√Ķs√©g megtapasztal√°s√°ban, √©s annak megoszt√°s√°ban m√°sok fel√©. A kreat√≠v √©let tapasztalatainak el√©r√©s√©ben. A spiritu√°lis fejl√Ķd√©sem folytat√°s√°ban.
Mindezen jogaim √©rv√©nyes√≠t√©s√©re √∂sszefogok mindazokkal, akik a hatalom egyens√ļly√°√©rt √©s helyre√°ll√≠t√°s√°√©rt dolgoznak.

L√°tom, hogy az √∂nkorm√°nyzatis√°g jog√°ll√°sa √©s lehet√Ķs√©gei, egyidej√Ľleg k√©pesek bet√∂lteni a t√∂rt√©nelmi alkotm√°nyunkban l√©v√Ķ garanci√°t a hatalom megoszt√°s√°ra √©s a n√©pakarat, a n√©pszuverenit√°s helyre√°ll√≠t√°s√°ra. Mindazon√°ltal, k√©pes a mai kor kih√≠v√°sainak is eleget tenni, p√©ld√°t adni egy alternat√≠v int√©zm√©nyrendszer tov√°bbi ki√©p√≠t√©s√©re, hogy √°ltala tudjuk helyre√°ll√≠tani a jog√°llamis√°g, a szakralit√°s √©s az emberi m√©lt√≥s√°g v√°gyott √©rt√©keit. A h√°tt√©rhatalom strukt√ļr√°j√°nak √©s er√Ķszakszervezetei elleni brutalit√°s viszonoss√°ga n√©lk√ľl. √Čsszel, l√©lekkel, Istennel.


Nagy G√°bor
N√©metb√°nya, 2015.j√ļnius 25

HozzŠszůlŠsok


#1 | Pitkin - 2015. jķnius 26. 19:11:08
Kedves Pozor!

A hozz√°sz√≥l√°sodban k√∂zz√©tett weboldalon a .js- f√°jlok t√ļl sok szem√©lyes inf√≥t akartak megtudni a megnyit√≥ g√©p√©r√Ķl. Ez√©rt t√∂r√∂ltem a szeretetrezg√Ķs hivatkoz√°st!

Tisztelettel!
Pitkin
#2 | Pitkin - 2015. jķnius 26. 19:13:31
Továbbá megkérek Mindenkit, hogy a szeretetrezgésekkel kíméljenek MOST. Hagyjuk a meghitt pillanatokat a munkánk végeztére, a téli estékre! DOLGOZZATOK TI IS!
#3 | kontroll88 - 2015. jķnius 26. 21:48:13
Teljesen egyetértek, nagyon jó meglátások ezek!
Kisfaludy Gy√∂rgy m√°r vagy 10 √©ve pr√≥b√°lja el√©rni a fentiek alapj√°n, hogy ismerj√©k el a hun kisebbs√©get. Term√©szetesen agyonhallgatj√°k az √ľgyet.
Ak√°r hun, ak√°r szk√≠ta kisebbs√©ghez tartoz√≥nak vallhatod magad, am√≠g nincs TER√úLETI AUTON√ďMIA SAJ√ĀT REND√ēRS√ČGGEL, SAJ√ĀT HONV√ČD√ē HADSEREGGEL, addig a magyarorsz√°gi rend√Ķr azt csin√°l veled, amit csak akar. P√©ld√°ul legut√≥bb ahogyan kidobt√°k Orosh√°zi Ferenc√©ket a b√≠r√≥s√°g √©p√ľlet√©b√Ķl, mert z√°r√≥ra volt.
Igen, szervez√©si alapnak nagyon j√≥ ez a Szk√≠ta √Ėnkorm√°nyzat, DE EZ NEM LEHET A V√ČGLEGES MEGOLD√ĀS.

Ha m√°r orsz√°gos szinten gondolkodunk, tervez√ľnk, mi√©rt nem j√≥ maga az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g?
Hiszen már van honpolgár igazolvány, saját Szentkorona Bank, és a saját telefonflotta is kezd beindulni?

A m√°sik nagy k√©rd√©s, hogyan jut el a Szk√≠ta √Ėnkorm√°nyzat h√≠re a m√©g megl√©v√Ķ magyarokhoz?
(Az AMK-nak is ez az egyik legf√Ķbb megold√°sra v√°r√≥ k√©rd√©se). Az internetet m√°r annyira t√ļlzs√ļfolt√°k, annyif√©le hasonl√≥ kezdem√©nyez√©s van, hogy az ember m√°r csak legyint, √©s tov√°bb lapoz az "√©rdekes" vide√≥khoz...

A V√ČGS√ē MEGOLD√ĀSNAK l√°that√≥an eg√©szen m√°s ir√°nyb√≥l kell majd j√∂nnie. Persze j√≥ lenne elindulni v√©gre valamerre.
#4 | magyarember - 2015. jķnius 26. 22:04:59
Ez tetszik!
√Čn is Szk√≠ta nemzetis√°g√ľnek vallom magam.
#5 | Pitkin - 2015. jķnius 26. 22:57:19
Kontroll88!

jó lenne elindulni végre valamerre.


Nem tudok r√≥lad, hogy mozduln√°l valamerre. (Ez az √Čn hib√°m, mert nem k√©rdeztem m√©g meg t√Ķled 100-szor.) K√©rlek, mutasd meg az ir√°nyodat!
#6 | GERRY - 2015. jķnius 26. 23:51:07
Pitkin - kontrol88 az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g harson√°ja...

Ez az ir√°ny - nem tudtad? saj√°t "telefonflotta" ... "Bank" ... "honpolg√°r igazolv√°ny"...

nekem f√∂leg a Bank tetszik... ingyen kapsz mindent... jogszer√ľen.

...ezt mindet egyed√ľl kih√°moztam a sorai k√∂z√ľl. Nekem tiszta.
Irány az elöre! Tényleg, hol a Bank címe? Ha megyek haza - felveszek néhány százezer szent koronát. Jó ha az embernél van némi elkölthetö zsozsó.s_*_olle
#7 | Pitkin - 2015. jķnius 27. 00:30:41
Az "Apostoli Magyar Kir√°lys√°g" volt a Vil√°gon az egyed√ľli, aki egy 2000-es saj√°t flott√°t s√ľllyesztet el egy haj√≥kir√°ndul√°s miatt. Egy haj√≥val els√ľllyeszteni egy 2000-es flott√°t, ez Vil√°grekord.

De ezt tudod, Te is! Ha nem tudtad eddig, akkor most m√°r igen.
#8 | kontroll88 - 2015. jķnius 27. 06:34:56
Pitkin!
Már annyiszor javasoltam egy személyes találkozót melyben válaszolhatnék a kérdéseidre...
Am√ļgy M√°rt√°nak vagy Atill√°nak vajon mi k√∂ze van a haj√≥k els√ľllyeszt√©s√©hez?? No, mindegy.
√Čs mi van az ateista-materialista "szk√≠t√°kkal"? Ez is amolyan sz√Ķke eszkim√≥ -vagy becs√ľletes cig√°ny - jelens√©g...

Gerry!
Neked nem v√°laszolok, mert √ļgy t√Ľnik, nem is akarod meg√©rteni. Minden alkalmat csak a g√ļnyol√≥d√°sra, √©s az eredeti mondand√≥ kiforgat√°s√°ra haszn√°lod. Egyszer m√°r √°tgondolhatn√°d a hozz√°√°ll√°sodat, de ehhez az kellene, hogy legal√°bb f√©l √©vig ne n√©zz villanyzsid√≥t...
#9 | vidia - 2015. jķnius 27. 08:38:53
K√∂sz√∂nj√ľk sz√©pen Nagy G√°bor!
Nagyon √©rt√©kes t√©nyk√∂zl√©s kaptunk t√Ķled.
Lehet b√Ķven mer√≠teni bel√Ķle, s √©lni a lehet√Ķs√©ggel.
A lecke fel van adva, lehet gondolkozni, s dolgozni, alkotni, √©rtelmesen, ami el√Ķre visz szk√≠t√°khoz m√©lt√≥ m√≥don.

Ember k√©nt √°lljunk ki Emberek mellett, a t√∂bbinek nincs √©rtelmes forr√°sa. Hagyni kell t√©velyegni. Nem nek√ľnk van dolgunk vel√ľk. Az √©rthetetlens√©g - cs√∂k√∂ny√∂ss√©g, korl√°tolts√°g, mert nem a l√©nyeget, hanem a m√°sodlagos tartalmat helyezi el√Ķt√©rbe, mivel nem tartod tiszteletben a saj√°t √©r√©si id√Ķdet, ez√©rt m√°sokat zaklatsz vele. A tr√©f√°s c√©lozgat√°sok is csak pr√≥b√°ra tesznek, az√©rt hogy az helyt√°ll√°sodat, √©rtelmi szintedet bizony√≠tsa. A v√°laszod a bizony√≠tv√°ny.
#10 | Pitkin - 2015. jķnius 27. 09:02:57
kontroll88!

Annyira titokos vagy, hogy m√°r kezdek f√©lni. Nem akarok titokoskodni. Vesz√©lyes. Jelenleg √ļgy l√°tom, neked nincs egy ny√≠lt, val√≥s c√©lod. Ny√≠ltan tudsz besz√©lni "tenni akar√°sodr√≥l", majd akkor t√°rsalogjunk!

T√©nyt √≠rtam le a rekorddal. Rajtad k√≠v√ľl ki eml√≠ttette meg :
M√°rt√°nak vagy Atill√°nak


T√°j√©koztatlak, hogy Gerry nem igen tv-zik. Csak √©ppen a cion horda szellemi szintj√©t √©s ir√°ny√°t ellen√Ķrzi a tv-b√Ķl. √Čn tapasztalatb√≥l teszek kijelent√©st, te felt√©telez√©sb√Ķl.

vidia

A válaszod a bizonyítvány.
Ez pontosan így van. Köszönöm.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.