Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

√ďr√°kon bel√ľl kinyit a menek√ľlteket befogad√≥ t√°bor


Ezek a hun-cut katon√°k...√©s ugye "menek√ľltt√°bor" lesz, nem pedig hadi t√°bor van! Katon√°k j√∂nnek...√©s nem mennek m√°r el! √ďr√°k √≥ta nagy a mozg√°s a G√°bor √Āron laktanya ter√ľlet√©n. Egym√°s ut√°n √©rkeznek a katonai √©s egy√©b sz√°ll√≠t√≥j√°rm√Ľvek. Guly√°s Zsolt alezredes nemr√©giben arr√≥l t√°j√©koztatta a helyi m√©diumokat, hogy a volt katonai b√°zis ter√ľlet√©n menek√ľlteket befogad√≥ hely ny√≠lik. A k√ľlf√∂ldiek rend√Ķri kontroll alatt √°llnak majd.

A halasi rend√Ķrkapit√°nys√°g udvar√°ra h√≠vtak √∂ssze este h√°romnegyed nyolcra egy rendk√≠v√ľli sajt√≥t√°j√©koztat√≥t. Guly√°s Zsolt alezredes, a Kiskunhalasi Hat√°rrend√©szeti K√∂zpont vezet√Ķje negyed kilenc el√Ķtt nem sokkal √©rkezett meg. A rend√Ķrs√©g udvar√°n k√∂zel sz√°z menek√ľlt v√°r arra, hogy √ľgy√ľkben el√Ķrel√©p√©s t√∂rt√©njen. Azt mondta, n√©h√°ny mondatban foglalja √∂ssze a l√©nyeget. A rend√Ķrtiszt azt jelentette be, az elm√ļlt napokban oly m√©rt√©kben megn√Ķtt a migr√°nsok sz√°ma, amely indokoltt√° teszi egy ideiglenes gy√Ľjt√Ķpont megnyit√°s√°t.
A Halasm√©dia √©rdekl√Ķd√©s√©re meger√Ķs√≠tette azt, hogy ez a helysz√≠n a volt t√ľz√©rlaktanya lesz. Hozz√°tette: a k√ľlf√∂ldiek v√©gig rend√Ķri kontroll alatt lesznek. Ezzel p√°rhuzamosan az M1 h√≠rad√≥ja a b√°zis ter√ľlet√©r√Ķl jelentkezett be √©s onnan k√ľrt√∂lte vil√°gg√° a h√≠rt. Ottj√°rtunk idej√©n egym√°s ut√°n √©rkeztek a teheraut√≥k, nemr√©giben k√©t aggreg√°tort hoztak. A volt parancsnoki √©p√ľlet el√Ķtt nagy a mozg√°s, az alakul√≥t√©ren pedig s√°trakat √°ll√≠tanak. Fot√≥k a t√°bor kialak√≠t√°s√°r√≥l itt.
Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | kakas - 2015. jķnius 29. 15:46:24
YouTube Videů
#12 | Perje - 2015. jķnius 29. 15:48:55
Masszív kerítést építenek Izraelben a jordán határ mellett. Senki sem vitatja, mint a miénket. Ez már nem is kerítés, hanem körbefalazás lesz.
http://rt.com/new...rder-wall/
#13 | kakas - 2015. jķnius 30. 10:10:18
Menedék jogot kérek!
Mened√©k jogot k√©rek Magyarorsz√°g korm√°ny√°t√≥l, mert jelenleg egy olyan orsz√°gban √©lek, ahol nem biztos√≠tott a meg√©lhet√©sem! Politikailag nem vallok azonos n√©zeteket egy p√°rttal sem, ez√©rt h√°tr√°nyos helyzetbe ker√ľl√∂k azokkal szemben k√©pmutat√°sb√≥l, √©rdekb√Ķl politikai, gazdas√°gi h√°tteret biztos√≠tanak az aktu√°lis hatalom sz√°m√°ra! H√°tr√°nyos helyzet√Ľ √©s megk√ľl√∂nb√∂ztetett vagyok kisebbs√©gekkel √©s k√ľlf√∂ldiekkel szemben!
Jelenlegi √©l√Ķhelyemen munk√°t nem tudnak biztos√≠tani sz√°momra, ez√©rt kimaradok a seg√©lyez√©si, szoci√°lis √©s eg√©szs√©g√ľgyi rendszerb√Ķl!
Munkáért kapott bér nagy részét elveszi a hatalom ezzel veszélyezteti az egyén és családok megélhetését!
Nem vagyok kisebbség saját országomban, ezért nem esek azonos elbírálás alá egyetlen hivatalban, pályázaton, vagy oktatásban sem!
H√°tr√°nyos helyzet√Ľk√©nt nem tudom biztos√≠tani gyermekeim oktat√°s√°t!
Az én országomban mindenkori hatalom segítségével a bankok átverik és kizsákmányolják a polgárokat!
Nem k√©rek m√°st a Magyar √°llamt√≥l, csup√°n azokat az ell√°t√°si felt√©teleket amit t√∂bbi menek√ľlt t√°rsam megkap √©s √©lvez! √Črtem ezalatt a napi ell√°t√°s term√©szetbeli vagy p√©nzbeli juttat√°s√°t, k√∂lt√Ķp√©nzt, ingyenes orvosi ell√°t√°st! Lemondok az elsz√°ll√°sol√°somr√≥l, s√Ķt (elfogadhat√≥ alternat√≠va h√≠j√°n ) szavazati jogomr√≥l is!
Mindezeket alapul v√©ve k√©rem a Magyar √°llamot, sz√°momra menek√ľlt jogi st√°tuszt biztos√≠tani sz√≠veskedj√©k mindazon ell√°t√°s√°val √©s jog√°val egyetemben! s_*_figyu
#14 | Kitudja - 2015. jķnius 30. 10:16:15
Nem Magyarorsz√°g a c√©lpont,csak felvonul√°si ter√ľlet.A c√©lpont szerintem Oroszorsz√°g,a sz√≠nh√°z m√°sodik felvon√°sa,mivel az els√Ķ(Ukrajna)nem hozott h√°rom sz√≠n√Ľ tapsot. A nagyobb baj az,hogy korm√°ny viktor segge t√ľzes vassal van tele,mert j√≥ lenne megfelelni az USA zsid√≥knak is,meg az oroszoknak is.Ha az orosz esetleg ber√°g,se atom reaktor,se √ľzemanyag-(mit gondoltok mi√©rt nem megy mostan√°ban f√∂lfel√© a lakoss√°gi √°ra),√≠gy az esetleges v√°rva-v√°rt √∂sszeoml√°s bor√≠t√©kolhat√≥,√©s ennek ok√°n a magyar f√∂ld√∂n esetlegesen eszkal√°l√≥d√≥ fegyveres konfliktus is bor√≠t√©kolhat√≥,ami m√°r viktor hat√≥sugar√°ba nem fog belef√©rni.Rendnek kell lenni,teh√°t rend lesz,,amit vagy a NAT√ď zsid√≥,vagy az orosz zsid√≥ fog v√©grehajtani.Hogy mi magyarok ebb√Ķl tudunk e profit√°lni,annak az Isten a megmondhat√≥ja,tal√°n el√Ķb√ļjnak a v√©r magyar harcosok,vagy nem,vagy nem is voltak,csak a klaviat√ļra el√Ķtt,vagy ott sem.
P√°-p√°!!
#15 | spartakusz - 2015. jķnius 30. 11:11:18
KITUDJA √ČS KAKAS - Ha val√≥di val√≥s megnevez√©s lenne - mert egy fekete nem vallhatja mag√°t feh√©rnek - akkor √©s csak akkor ha felv√°llaln√°k √∂nmagukat, mindenki - huszadannyin lenn√©nk mi magyarok √©s ez bizony k√∂r√ľl , √©s bel√ľl 500000. f√Ķ - m√°ris kisebbs√©gben vagyunk saj√°t haz√°nkban - el√°rulok egy titkot - mindig √≠gy volt! K√ĖR√ĖN-BEL√úL - DE K√ĖR√ĖN K√ćV√úL M√ĀR NEM! MINDENKI TITKOL√ďZ√ďDIK KI KICSODA √ČRDEK OK√ĀN!

Sz√≥val csak azt akartam nektek el√°rulni, amit nem tudtatok - menyien vagyunk k√∂r√∂n bel√ľl! Kevesen , de elegen mint mindig - megoldjuk t√ļl√©l√©s√ľnk!

id. Kiss László
#16 | GERRY - 2015. jķnius 30. 11:15:58
Kitudja - "az Isten a megmondhat√≥ja,tal√°n el√Ķb√ļjnak a v√©r magyar harcosok,vagy nem,vagy nem is voltak,csak a klaviat√ļra el√Ķtt,vagy ott sem." ...

olyan bizonytalannak t√ľnsz!:D
#17 | Kitudja - 2015. jķnius 30. 13:57:00
Gerry!
Már vigyázok a kijelentéseimre,vagy nem,de az biztos! :D

Tudod mint a kocsmában a felírat: "Egyszer hittem,és lehetett inni,most már nem hiszek,ezért nem lehet hitelben inni!"

A bizonytalans√°gom a biztoss√°gom,mert m√°r nem minden embernek hiszek. Biztos tudod,hogy m√°r megj√°rtam a hadak √ļtj√°t!
#18 | Perje - 2015. jķnius 30. 14:49:04
L√°m a Walmartban iszl√°m √°llamos tort√°t is-is lehet kapni::o
https://www.youtu...llQQE#t=55
Megyek a Tacskóba, megnézem, ott van-e.


.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.