Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Elõre megtervezett volt a vajdasági vérengzés


Mi lett volna? Ahogy minden ilyet a rohadt szabadkõmĂ»ves zsidĂł banda elõre eltervezett Ă©s aztán a megvezetett birkák nyakába varrták! A második világháborĂş vĂ©gĂ©n a dĂ©lvidĂ©ki „mĂ©g hidegebb napok” tömeggyilkosságait a legfelsõbb vezetĂ©s jĂłváhagyásával, elõre megszervezve követtĂ©k el a jugoszláv kommunista alakulatok Kocsis Károly akadĂ©mikus, a Magyar–Szerb AkadĂ©miai Vegyes Bizottság elnöke szerint.

A Magyar Tudományos Akadémia (MTA) szerdai közleménye idézi Kocsis Károlyt, aki elmondta: az elmúlt években számos új dokumentum került elõ, így például eddig ismeretlen névsorokat sikerült megtalálni az áldozatokról, valamint a katonai közigazgatás mûködésére vonatkozó új adatok is napvilágot láttak.

Mindezek alapján a kutató szerint megalapozottan lehet állítani, hogy a második világháború végén tudatosan szervezett és elkövetett atrocitások történtek a ma Szerbiához tartozó területen. A tömeggyilkosságok körülményeirõl, helyszínenkénti eltéréseirõl is megbízható írott források kerültek elõ, amelyek többnyire alátámasztják a korábban csupán szóban elmondott visszaemlékezésekben felbukkanó adatokat. A kutató azt is elmondta, hogy a mészárlások a vajdasági katonai hatóságok utasítására, a legfelsõbb vezetés, Josip Broz Tito jóváhagyásával történtek.

A bizottság elnöke a feltárt források nyomán mintegy 13-14 ezer fõre teszi a „mĂ©g hidegebb napok” alatt meggyilkolt magyar áldozatok számát. Mint fogalmazott, a vegyes bizottság munkájának fontos eredmĂ©nye, hogy a sokáig tabukĂ©nt kezelt tĂ©ma a szerbiai közbeszĂ©d rĂ©szĂ©vĂ© válhatott.

A testĂĽlet csĂĽtörtökön Belgrádban kerekasztal-beszĂ©lgetĂ©sen összegzi eddigi tevĂ©kenysĂ©gĂ©t Ă©s eredmĂ©nyeit. Kocsis Károly egyĂ©bkĂ©nt Ăşgy vĂ©li, az elvĂ©gzett munkát a hasonlĂł nemzetközi kutatĂłprojektekbe integrálva lehetne leginkább hasznosĂ­tani a jövõben – olvashatĂł a közlemĂ©nyben. A Kocsis Károllyal kĂ©szĂĽlt interjĂş teljes szövege az MTA honlapján Ă©rhetõ el.
Link

Hozzászólások


#1 | baktria - 2015. június 27. 22:50:41
Nyilván. Etnikai tisztogatás. Magyartalanítás õsi magyar területeken.

"Kocsis Károly egyébként úgy véli, az elvégzett munkát a hasonló nemzetközi kutatóprojektekbe integrálva lehetne leginkább hasznosítani a jövõben"
#2 | keepfargo - 2015. június 28. 15:15:56
Nem voltak és ma sincsenek ilúzióink a szerbeknek sem a magyar-gyülöletét sem a kegyetlenségét illetöen. ( a bosnyákok is tudnának mesélni..a nem is távoli múltból)
A szerb önmagán kívül csak az oroszt ismeri el; tehát beteg.
Ön-magán-kívül van. Kerülni kell(ene) ha lehetne. Erre mi nem kerüljük, hanem "kerítjük" - legalábbis ök úgy élik meg. Mondom; betegek.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.