Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Rózsi ingyen koncert


Most jövök az ingyen Rózsi koncertrõl, a második számtól kezdve elmenekültem. Mint afféle szociológiai tanulmány, érdemes volt oda menni, és látni egybe gyûlve azt az egetverõ söpredéket ami ott volt. Az elsõ szám után rámtehénkedett két késõbb érkezõ undorító konzum tehén, biztos tudatában, hogy én állok majd odébb nem õk. Az a tipikus nõstény bálna volt akit több liter alkohol után is csak elkerül az ember, ne hogy rákerüljön, pláne alá ! De a második szám kezdete beadta a kulcsot, mert az a gyomorszájba vágó ütés, amit tudatlanok basszusnak neveznek elüldözött a koncertrõl. Elképesztõen dilettáns hangosítás, és hihetetlen létszámú golyóérett tömeg. Nincs fényképezõgépem, de most nagyon sajnálom. Amit ott eszenciálisan láttam, az újból és végleg kiábrándított a világból, ennek sürgõsen el kell pusztulnia, érdemesebb egyedek biztosan túlélik, ezt azért leszûrtem. Vagyok ennyire önbizalommal ! Egyetlen egy lényt nem láttam, akivel szívesen kezet fogtam volna, vagy beszédbe elegyedtem volna. Biztosan volt egy, kettõ, de elveszett a tömegben. Nincs apelláta, irtani kell. Kezdem belátni, hogy a Bill Gatesnek és társainak igaza van ! De hát õk tenyésztették ki, saját használatra !

Hozzszlsok


#61 | Gutai Zub - 2015. jnius 29. 18:24:14
Nyílas,

,Neked barátom szövegértési problémáid vannak.

Összetéveszted a hazája szomorú sorsán kesergõ hazafit, egy törzsi gyûlölködõ pszichopata, idegeneket gyûlölõ, parazita, embertelen, és sajnos nagyon is sikeres, gonosz tanításokkal. vagy.........
#62 | Detonator - 2015. jnius 29. 20:15:46
Kedves NKG !

Mint az ábra mutatja, még is csak érdemes volt leírnom, amit leírtam. Tudod van az a mondás, hogy a májnak el kell válnia ... ! Itt ez folyik, csak másnak láttatják, vagy látszik. Nem ennek szántam, csak ez lett belõle . Egyszerûen leírtam amit láttam ! Baj ? Hogy még érthetõbb legyek, 2006.-ban igen sokat voltam a Kossuth téren. Tudod NKG, az utolsó alkalommal egyszerre keveredett bennem a hányinger, az undor, a megvetés, és a kétségbeesés. A tömeg fele részeg volt ! Negyede tajt részeg ! Mindenre artikulátlanul ordítottak. És ugyan így a színpadon, amikor beleordítottak a mikrofonba, nem beszéltek, ordítottak ! A nemzet Gonda Lacija ! Lehet, hogy a youtube-n van róla felvétel. Most abba meg végképp ne menjünk bele, hogy hogyan verhettek sátrat !?!? És ez az ott lévõ massza, rohadtul lengette ám a magyar meg az Árpádsávos zászlókat. Ott voltam az elsõ Gárda avatáson, sokan vonyítottak mint a kutyák, mert tajt részegek voltak ! És szerinted ezt nekem tudomásul kéne vennem, hogy ez van ? Ez az a massza, amit nem lehet megmenteni, és örülni kell, hogy önmagam megmenthetem tõlük, ha sikerül, mert az sem olyan egyszerû ! Ezekkel én nem vállalok semmilyen sors közösséget, leszámítva ami rám van kényszerítve kikerülhetetlenül. Közlekednem kell, vásárolnom kell, orvoshoz mennem kell. Tudnék még számtalan példát az életbõl felsorolni, teljesen feleslege lenne, a hétköznapi viselkedésükre . Riasztó a kultúrális szint és a tudati szint egyaránt, már ha egyáltalán beszélhetünk tudatról, ami nem azonos avval, hogy tudják, hogy élnek biológiailag. De azt már nem, hogy csak biológiailag.
#63 | nyilas - 2015. jnius 29. 20:25:50
Gutai!

A szöveg csak felszín! Ha ezt magyaráznom kell, az már baj! A szöveg mögött ott a gondolat, az érzelem! Az elbutított népet (tömeg) nem sárba tiporni kellene, hanem felemelni! Ha erre az adott téma kapcsán retorikailag sincsen lehetõség, akkor a minõsítést mellõzni, különösen a negatív minõsítést! Ezzel szemben viszont ott van a nyugati közönség bemutatása kemény ellenpontozásképpen, kiemelendõ a hazai publikum negatívumait:

És a közönség, tündéri riszáló 50-es csajok, ritmusra rázó vén krapekok, de mosoly, és lelki béke, boldogság az arcokon, nem pedig az agyatlanság ordító hiánya, mûanyag söröspohár, kínai piacon vett ruházat, ápolatlan külsõ, és az agyatlanságtól és alkoholizmustól eltorzult pofák !


Ha valaki ezt hazája szomorú sorsán vergõdõ hazafi kesergésének látja, akkor az erõsen elfogult, hogy mást ne mondjak.

Spari hozzászólásában viszont ott van az ember, a hazafi, aki nem sárba döngöl hanem az okokra utalva ad felmentést arra, amire nagy általánosságban felmentés adható. Arra, hogy ez nem az egyes emberek bûne, hibája, hanem egy jól átgondolt és aprólékos alapossággal megvalósított terv eredménye.
Itt nem szövegértésrõl van szó, hanem arról, hogy a szöveg mögött felismerjük a felsõbbrendûsködõ gondolatokat akkor is, ha az csupán csak retorikai fordulat és szerzõje nem kívánt felsõbbrendûnek mutatkozni.
Végül Spari hozzászólásából:

MIÉRT NEM A MOCSKOKAT A KÖZPONTI AGYAT KÍVÁNOD ALÁGYÚJTOSNAK - AKIK IDE MANIPULÁLTÁK CINKOSAIKKAL EZT A TÖMEGET - MIÉRT A TÖMEGET BÁNTOD, AMIKOR AZ NEM TEHET RÓLA - HA BECSAPJÁK ÉS EGY ÁLLOM-VILÁGBAN TARTJÁK!
#64 | enid - 2015. jnius 29. 20:40:27
A torveny NEM ismerete nem ment fel a buntetes alol!

Fejezzuk be az ujjal- mutogatast! Akinek van enje, az tudja kivel "Sorozzon" ... Akinek nincs, semmi gond: ott a nenje ...

Szallj le a masikrol, nem ott van a baj!

Kell meg egy szo, mielott mennel...
(Allj!)
#65 | GERRY - 2015. jnius 29. 21:25:30
nyilas - "az agyatlanság ordító hiánya, mûanyag söröspohár, kínai piacon vett ruházat, ápolatlan külsõ, és az agyatlanságtól és alkoholizmustól eltorzult pofák !" - akkor te ezt nem látod?

Végül is ki az elfogult?

Persze, szeressük egymást gyerekek. Adhatok egy nyálas puszit?
s_*_kukk

enid - ennyi volt! ;)

Hallgatok egy kis Bródy-t, Földvár felé félúton.s_*_zhny
#66 | magyarember - 2015. jnius 29. 22:10:48
Köszönöm Spari!
#67 | spartakusz - 2015. jlius 01. 11:29:01
Nincs mit - kedves magyarember!

Tornyosulnak a felhõk!

Tornyosulnak a felhõk, sötétek és komorak!
A Szabadságszobor szemébõl a könnyek folynak!

Polgárháború szele leng át a FEMA táborok felett,
mert jó munkát végzett a fekete álnok gonosz.

Félelemtõl rettegõk, kiket abba sodortak mindenütt,
rádöbbentek, hogy már félniük nem szabad!

Bátran - merészen állnak csatasorba egybefonódva!
Tudatosult bennük önvédelmük formájának akarata!

Ön-gyógyítják maguk, felismerve halálos ellenségük,
már nem hisznek nekik, tudatosította ezt fájdalmuk!

Mézes mázas fele igaz fele hazug szóáradatuk
már nem igézi meg õket, mert tudják, hogy hazugok!

Hazugok, hamisak és gyilkosok ellen a harcot viselik!
Egymásra vigyázva - fürkész a gyilok kezet levágva!

Nincs esélyed velünk szemben, tudunk és akarunk!
Látjuk szándékod, ismételni akaró pusztításod....

Jobb ha - elhagyod, a földet eltûnsz mindörökre,
a mi világunkban számodra nincs hely már soha se!

Sehol a nagyvilágban számodra pusztító nincs hely,
mert a világokban az élet a nyerõ, mely épít és szeret

kelt ma:

Bázakerettyén 2015. július 1-én 11:29 óra KOR!

id. Kiss László
UI: KÜLDÖM AZ ÉTERBE MOST....

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.