Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:



RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét




Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

Jelsz



Elfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Egyháztörténeti pillanat: nálunk békülhet meg Ferenc pápa és Kirill pátriárka


Judapest és ez a zsidó-cigány banda pont megfelelõ köret ahhoz, hogy ez az egésze vallási hazugsághalmaz egymásra boruljon. Azért ez nem kis dolog ám! Kirill pátriárka és Ferenc pápa elsõ találkozóját egy „semleges ország” láthatná vendégül, például Ausztria vagy Magyarország – nyilatkozta Hilarion volokalamszki metropolita, a moszkvai patriarchátus külügyi vezetõje a Corriere della Sera olasz napilap vasárnapi számában. Ez ügyben az MNO Moszkvában is tájékozódott 2013-ban, a lehetõség napról napra kézzel foghatóbb.

Hilarion metropolita úgy fogalmazott, hogy „nem szerepel az agendában Ferenc pápa látogatása Moszkvába. Programozva van viszont egy találkozó Kirill pátriárka és a pápa között”.
Ausztria vagy Magyarország

Hozzátette, úgy gondolja, hogy a moszkvai pátriárka és a katolikus egyházfõ találkozója „egy semleges országban lesz”, ami azt jelenti, hogy nem Moszkvában vagy Rómában. Jelezte, már több ország ajánlkozott a találkozó helyszínéül, ezek közül Ausztriát és Magyarországot nevezte meg.
Moszkvai találkozások I–X.
Ontja magából a szimbolikus gesztusokat Róma, Moszkva viszont lehet, hogy egészen másra vágyik, a tabukat nélkülözõ, közvetlen és mindenféle szintû párbeszédnek éppen ezért is kell folytatódnia – kerekedett ki a tanulság Székely János esztergom-budapesti segédpüspök és csapata moszkvai tájékozódó látogatássorozata végén, 2013-ban. Az útra az MNO tudósítója is elkísérte a küldöttséget.

I. rész: Békével a megapoliszba
II. rész: Hurrikánkán
III. rész: Importkatolikusok
IV. rész: Így jár az a feleség, akit az anyós választ ki
V. rész: Bizony éledeznek…

VI. rész: Jirimij és Jan Nyikityin hóna alatt

VII. rész: Ahol Sztálin egyszerre kacsintott és ölt
VIII. rész: Kirill a római new dealre vár
IX. rész: Nincs hely 2015-ig a naptárban
X. rész: Félig üres pohárban tiszta víz

A moszkvai patriarchátus külügyminisztere úgy fogalmazott, nem akarja és nem is tudja megmondani, hogy a találkozóra 2015-ben sor kerül-e (az MNO moszkvai látogatása során szerzett tapasztalatai alapján biztosan nem, részletek keretes írásunkban). Megjegyezte, hogy a találkozót elõ kell készíteni és ezt egy közös nyilatkozhat is megelõzhetné Kirill pátriárka és Ferenc pápa részérõl.
Történelmi békekötés lehet

„Az a reményem, hogy ez a pápa és ez a pátriárka békül meg egymással” – mondta Hilarion, hozzáfûzve, hogy a moszkvai pátriárka és a katolikus egyházfõ közötti találkozó húsz éve programon szerepel. 1997-ben II. Alekszij pátriárkának II. János Pállal kellett volna találkoznia, de akkor a találkozó elmaradt: „most napról napra közelebbinek tûnik, de elõ kell készíteni”.
Ferenc pápa készen áll

Tavaly – a novemberi törökországi látogatásáról a Vatikánba tartó repülõúton – Ferenc pápa azt mondta újságíróknak, akármikor készen áll a moszkvai pátriárkával találkozni.
A szakadás

A római katolikus és az ortodox (keleti) egyház közötti úgynevezett nagy egyházszakadás, más nevén skizma, 1054-ben következett be. A római egyházhoz 1,2 milliárd hívõ tartozik, a 250 milliós ortodox kereszténységen belül az orosz ortodox egyház 165 millió hívõt tart számon.
Link

Hozzszlsok


#11 | spartakusz - 2015. jnius 30. 06:25:12
Bocs a vajda kérdésre csak egy NEM -et kellett volna írnod - mert nem jó beszél a vajda!
Miért?
Mert a bûnözõt bûnözõnek kell nevezni hovatartozás megnevezése nélkül - mert azt elítéli mindenki, aki jogkövetõ és normális ember! Nem adok magamnak támadási felületet azzal, hogy általánosítom, mert tudd és ne hidd ne valld, hogy nincs ilyen - olyan bûnözõ - A BÛNÖZÕ AZ BÛNÖZÕ !

A BTK is úgy fogalmaz aki ezt meg azt elkövette: Kiss Pista - Nagy Józsi - meg stb. bûnös vétkes ebben meg abban! Az orosz Józsi meg a Német Pisti nem követte el - tehát az nem bûnözõ - bûnös - kettõ között a különbség az - ha valaki abból él - vagy megtévedt és lopott például, mert beteg vagy a sors rávitte - nem mindegy!

Amikor megbélyegeznek egy nép csoportot legyen cigány zsidó - stb. vagy foglalkozás körében elkövetett meg stb.

Ha a diagnózis az, hogy BETEG - akkor azt nem gyújtósnak kell titulálni - ha nem gyógyítani kell - meg stb.
gond - és gondolatok gyötörnek -
Ezért tehetik meg EZEK - hogy KÉT PÁPÁT ÜZEMELTETNEK! Mert a birkatürelem megengedi nekik!

Nem tudom, hogy érthetõ e amit leírtam? Ha nem akkor még csiszolni fogom, hogy közérthetõ legyen!

id. Kiss László
ui: tudd ez a háború végkimenetele már eldõlt az íróasztalok felett - a térképek új határokkal már készek - csak kell SZÍN ÉS A DARAB - hogy meggyõzõ és elfogadható legyen - amit egy józan-gondolkodású már nem akar! A RÉGI MÓDON - ÖLNI GYILKOLNI PUSZTÍTANI! TEGYÉK EMBERHEZ MÉLTÓAN - MEGTEHETIK? IGEN MEG!
#12 | Perje - 2015. jnius 30. 15:17:23
Egyháztörténeti pillanat Indiából. Hindu veri a muszlimot azért, mert közel ment egy szent tehénhez::o
https://www.youtu...iKU8c#t=14

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.