Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Annyi zsidó él a Földön, mint a holokauszt elõtt


Persze! Már a háború után is annyian voltak, mint elõtte. Most meg, mint a tetvek, elszaporodva.
A világon Ă©lõ zsidĂłk száma hetven Ă©v után megközelĂ­ti a holokauszt elõttit – állapĂ­totta meg 14. Ă©ves jelentĂ©sĂ©ben a Jeruzsálemben mĂ»ködõ ZsidĂł Nemzeti Irányelvek IntĂ©zete (Jewish People Policy Institute, JPPI).

A második világháborĂş elõtt világszerte 16,6 milliĂł zsidĂł Ă©lt, de 1945-re a náci nĂ©pirtás következtĂ©ben mindössze mintegy 11 milliĂłan maradtak Ă©letben közĂĽlĂĽk. AzĂłta folyamatosan emelkedett a zsidĂłk száma, 2015-re elĂ©rte a 14,2 milliĂłt – ismertette a jelentĂ©st a Háárec cĂ­mĂ» Ăşjság honlapja hĂ©tfõn.

A legnagyobb, több mint nyolc százalékos növekedést a legutóbbi évtizedben, 2005 és 2015 között mérték. Az adatokat Izraelben a zsidó vallási jog, a halacha alapján határozták meg, amely azt tekinti zsidónak, akinek az édesanyja zsidó, míg külföldön a magukat zsidónak vallók számát összegezték.
Ă–sszesen 16 milliĂł

Ha a 14,2 milliĂłs számhoz hozzáadják azokat az Izraelben Ă©lõket, akiket a vallási jog nem tekint zsidĂłnak, noha zsidĂłk leszármazottaikĂ©nt költöztek az országba, valamint azokat, akik kĂĽlföldön Ă©lnek Ă©s zsidĂł szĂĽlõktõl származnak – mĂ©g ha nem is tartják magukat zsidĂłnak – akkor a teljes szám elĂ©ri a 16 milliĂłt.

Izraelben jelenleg több mint 6,1 millió zsidó él, a lakosság mintegy 75 százaléka. Ez az arány 1948-ban 82 százalék volt, 1958-ban 89 százalékra rúgott. Izraelen kívül Amerikában él a legtöbb zsidó, 2013-ban 5,7 millióra becsülték számukat. 1957-ben még csak ötmillióan voltak, népességük a bevándorlás mellett azért is gyarapodott, mert a vegyes házasságból származó gyermekek többsége Amerikában zsidóként határozza meg magát.
Link

Hozzászólások


#11 | monguzking - 2015. június 29. 18:04:43
kozak szerintem meg tiszta ügy s elég annyi hogy jobbik szabadegyetemén ahhol jövö jobbikos kádereit képzik példaképnek az 1848-as szabadságharc hovérát haynaut fényezik mint példaképet---jobbik ugyanolyan zsido banda mint a többi csak ök nem izraeli zsidok szekerét tolják mint fidesz--nem az nyugati atlantista zsidokat favorizálják mint mszp s gyurcsány bandák hanem a jobbik az habsburg zsido bandát akarja nyakunkba ültetni---én biztos hogy nem fogok válogatni mindegyiket ölni fogom kik parlamentben ülnek--kötélre mindegyikkel----de tudod mit adok egy esélyt neked csak egyetlen dolgot mondj ami létfontosággu magyarország fennmaradása szempontjábol s jobbik ezt támogatta volna???mert jobbik hazaárulására több száz példát lehetne felhozni---s nemcsak csanádka zsido köztük hanem legalább 90%az felsövezetésének-----márpedig aki hisz egy zsidonak s rábizza nemzetét,családját az csak idiota lehet--itt nincs helye finomkodásnak,johiszemü tévedésnek--egyszerüen erre már nincs idö....
#12 | Szalonna - 2015. június 29. 18:11:11
Kozák, te teljesen dilettáns vagy, mert te sem tudod hogy lényegében mit beszélsz, de betudom ezt is a nemzeti összefosás jogorvoslatának. s_*_kac El nem tudom képzelni hogy a jóbikosok, mit keresnek itt.

Monguz, minek fárasztod magad ilyen hosszú sorok megírásával a jóbikkal kapcsolatban? Körbehugyozott oszlop, és akinek ezt a zsidó pártosdi mókásdit még magyarázni kell, azt tényleg az út szélén kell hagyni.
Cionék jól lezsírozták, nem kell nekik a "gójokat" felszámolni, megteszik az már maguktól is.
#13 | Alex-andros - 2015. június 29. 18:11:59
#10 | kozak Tudod miben nem lehet tévedni?! Amirõl az Ember saját maga gyõzõdik meg. Megtörtént sok-sok éven keresztül. Nem kell hinni Imrének, de Nekem sem. Én sem hittem Imrének, csak a tanításának. Magunktól gondolkodni. Ki ma a Jobbik?! Egyenlõség jelet tehetünk kérdésként a következõvel: Ki a zsidó? A józan jóérzésû népéért, embertársáért tenni akaró jobbikos nem egyenlõ a Jobbik Párttal. Csak kelléke-eszköze, kárvallottja! A cionista törvény szerint tervezetten létre hozott szervezet. Megtéveszt és adandó alkalommal a hátába szúrja a kést a tagságnak.
Párt=Osztottság.
#14 | kozak - 2015. június 29. 18:36:21
Csak is a "dilettáns" jegyében gondolkozz Szalonna mikor a jegyed is csak egy állat terméke vagy .
Nem semmi,ti csak a jobbik felsõ részérõl beszéltek de a mélyben meg bújik a magyar akik ti nem vagytok,csak okoskodó mindentudó lények .Ennyit rólatok szedjétek össze magatokat két fél kevert után is vagy kiürült a pálinkás üveg ?
Alekszandrosz ! Minek szólitól meg mikor bizonytalan vagy ? Írod sekélyes elmével nem kell hinni akkor te minek zavaros vagy mit ittál kannás besegített ?
#15 | postaimre - 2015. június 29. 19:29:59
Kozák, nem tévedek! Ebben sem! Asszem eleget mondtál. Menj utadra!
#16 | Alex-andros - 2015. június 29. 19:49:49
#14 | kozak s_*_kacs_*_grat;)
#17 | Szalonna - 2015. június 30. 07:16:46
Még is mit várt bárki is egy hülye jobbikostól? Milyen mélyben? Ez a háborgó mélység? Értem én hogy a holokauszt emlékmûhöz járkáltok "mélyeskedni" ahogy Kulcsár is tette, aki egyébként még zsidó is. Nem kell okosnak lenni ahhoz, hogy lássa valaki hogy létre van hozva az állam az államban, ha ehhez neked okosság kell, akkor szídd a jóbikos csüngõket. Az egész kibäszott pártrendszer egy rohadt cirkusz, és a jóbik az amelyik a magyar-szigeten két fél keverttel közelíti meg a ratyikális fiatalokat.
Igaz hogy vona volt HVIM-s testõre, Tirityán egyik legjobb barátja, elmondta itt az oldalon hogy a jóbikus Mussolini kihasználta õt, meg milyen aljas. Ja, újat nem mondott, mind egy féreg.
Nehogy komolyan vegyetek valamit, színház az egész világ.
#18 | Detonator - 2015. június 30. 07:42:34
Kozak !

Nálad feltûnõbb idiótát nem küldhettek volna a gazdáid ! Nagyon jó vagy ! Az ember képtelen eldönteni, hogy Te született idióta vagy, esetleg jól fizetett bábos ? Remek ! Csak így tovább ! Tudod, ha a Jobbikot végérvényesen le akarják járatni, hogy még az is megutálja aki eddig nem tette, Te vagy erre a legalkalmasabb egyed ! Rövid ittléted alatt több hülyeséget írtál, mint mi együtt . Gratulálok még egyszer, nem kis teljesítmény !
#19 | Perje - 2015. június 30. 15:36:20
Feltartóztatták az idei Gázába menõ flotillát az izraeli hatóságok. Voltak a hajón politikusok, újságírók is.
http://www.smh.co...i11b7.html
#20 | Skorpio58 - 2015. június 30. 19:33:41
Egymás piszkálása helyett, inkább nézzétek meg ezt.
https://www.youtu...incXKJC-no

https://www.youtu...l9ev_cwODo

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.