Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

12 ezer török katona vonulhat be Szíriába


Nagy Kurdisztán alakulgat. A Recep Tayyip Erdogan elnök vezette török nemzetvédelmi tanács ülésének témája egy "ütközõövezet" létrehozása volt, amely megakadályozná a szomszédos Szíriában harcoló fegyveresek beszivárgását Törökországba - közölték helyi hírlapok hétfõn.

A kormányközeli Star címû hírlap arról írt, hogy a török nemzetvédelmi tanács fontolóra vette egy 110 kilométer hosszú, 33 kilométer széles ütközõövezetet létrehozásának a lehetõségét. Az övezet megakadályozná a Szíria jelentõs területeit elfoglaló Iszlám Állam (IÁ) szélsõséges szervezet fegyvereseinek Törökországba való átszivárgását.

Az ugyancsak kormányközeli Yeni Safak címû hírlap azt írta, hogy a "védelmi övezet" a kurd fegyveresekkel szemben is védené Törökországot. A Hurriyet címû török lap pedig a múlt héten arról számolt be, hogy 12 ezer török katona áll készen arra, hogy behatoljon Szíriába az ütközõövezet létrehozásának céljával.

Erdogan múlt héten kijelentette, minden áron megakadályozzák egy kurd állam létrejöttét a Törökország déli határvidékével szomszédos Észak-Szíriában.

A török államfõ etnikai tisztogatással vádolta meg a kurd milíciákat, amit az IÁ-tól visszafoglalt területeken végeznek. Mint mondta, "átalakítják a demográfiai szerkezetet" több török határ menti területen, ahol arabok és törökök is élnek.Link

Hozzszlsok


#1 | Perje - 2015. jnius 30. 14:05:07
Az is-is aláaknázza a török-szír határt:
http://sana.sy/en...

Hazudnak a törökök is, mint az amerikaiak. Szíriára fáj a foguk. Az ütközõ zóna létrehozása olyan terv, mint az amerikaiak és a nato felzárkózása az " orosz fenyegetés miatt" a keleti európai országokban az orosz határok közelében. Mivel a törökök is náto tagok, nem lehet azt sem tudni, hogy saját katonákat telepítenek a kérdéses övezetbe, vagy észak-atlanti alakulatokat. Ha ütközõ zónát akartak volna létrehozni, akkor már évek óta megtehették volna. A szélsõséges fegyveresek egytõl egyik Törökországon szivárogtak át Szíriába a jelek szerint one way tickettel.
#2 | monguzking - 2015. jnius 30. 19:27:49
természetesen mindenki hazudik---de hogy kurdok angyalok lennének--nagyon nagy butaság ezt feltételezni--igazság szerint valoban nem türik el arab-török törzsek jelenlétét olyan területen amit magukénak gondolnak--tehát van igazság éppenséggel törökök érvelésében is----én igazság szerint csupán szireket s irániakat védném-többiek haggy öljék egymást..

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.