Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

H√©t √∂sszeesk√ľv√©selm√©let, amir√Ķl sajnos kider√ľlt, hogy igaz


Pedzik. Soha, senkinek sem fog hinni, ha elolvassa ezt a cikket, és nem is hibáztathatja majd érte senki.

Chemtaril, HAARP, f√∂ld√∂nk√≠v√ľliek, h√°tt√©rhatalom, szeptember 11., mint bels√Ķ munka, √Ķsi idegenek. Sokan nevetve legyintenek a legn√©pszer√Ľbb √∂sszeesk√ľv√©selm√©letek hallat√°n. Van azonban n√©h√°ny, ezekhez k√≠s√©rtetiesen hasonl√≥ te√≥ria, amikr√Ķl kider√ľlt, hogy igazak. A The Independent gy√Ľjt√∂tte √∂ssze k√∂z√ľl√ľk a h√©t legismertebbet.
Tuskegee szifilisz kísérlet

Negyven √©ven √°t, 1932 √©s 1972 k√∂z√∂tt folyt a legnagyobb titokban az Egyes√ľlt √Āllamokban egy emberk√≠s√©rlet. Orvosok 400 sz√≠nes b√Ķr√Ľ f√©rfit fert√Ķztek meg a tudtukon k√≠v√ľl szifilisszel. A p√°cienseknek az orvosok azt mondt√°k „rossz a v√©r√ľk” ez√©rt rendszeresen v√©rt kellett adniuk. Val√≥j√°ban azt vizsg√°lt√°k rajtuk, hogy a nemi √ļton terjed√Ķ betegs√©g vajon m√°sk√©pp hat-e a fekete f√©rfiak szervezet√©re, mint a feh√©rek√©re. Mire a k√≠s√©rlet befejez√Ķd√∂tt, m√°r csak 74 r√©sztvev√Ķ volt √©letben.

Kép: sciencemuseum.org.uk
MK-ULTRA projekt

A CIA egyik legvitatottabb, titkos programj√°ban, 1953-ban, katon√°kat, pszichi√°triai p√°cienseket, √©s h√©tk√∂znapi embereket haszn√°lt k√≠s√©rleti ny√ļlk√©nt, hogy az LSD, az elektrosokk, a hipn√≥zis, √©s k√ľl√∂nb√∂z√Ķ izol√°ci√≥s technik√°k hat√°sait vizsg√°lj√°k. A t√∂rt√©net 20 √©vvel k√©s√Ķbb sziv√°rgott ki, majd „The men who stare at goats (Kecskeb√Ľv√∂l√Ķk)” c√≠mmel k√∂nyv, √©s film is k√©sz√ľlt bel√Ķle.
A Gemkapocs hadm√Ľvelet

Ez volt a fed√Ķneve annak a titkos tervnek a m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ v√©g√©n, melynek n√°ci tud√≥sok Amerik√°ba menek√≠t√©se volt a c√©lja. A hadm√Ľveletr√Ķl Annie Jacobsen, √ļjs√°g√≠r√≥n√Ķ r√°ntotta le a leplet, aki k√∂nyvet is √≠rt a Gemkapocsr√≥l. A n√°ci tud√≥sok seg√≠ts√©g√©vel fejlesztett az Egyes√ľlt √Āllamok vegyi fegyvereket, rak√©t√°kat, de az LSD el√Ķ√°ll√≠t√°s√°ban is nagy szerep√ľk volt.
Nayirah vallom√°sa

Egy 15 √©ves Nayirah nev√Ľ l√°ny tett megind√≠t√≥ vallom√°st az Egyes√ľlt √Āllamok Kongresszusa el√Ķtt 1990-ben. Szerepl√©se nagyban hozz√°j√°rult ahhoz, hogy az orsz√°g besz√°lljon Irak ellen az √∂b√∂lh√°bor√ļba. A l√°ny t√∂bbek k√∂z√∂tt arr√≥l besz√©lt, hogy iraki katon√°k kidob√°lt√°k egy kuvaiti k√≥rh√°z inkub√°toraib√≥l a csecsem√Ķket, √©s hagyt√°k lassan meghalni √Ķket. K√©s√Ķbb az Amnesty International kider√≠tette, hogy a t√∂rt√©net nem igaz, Nayirahr√≥l pedig a New York Times √≠rta meg, hogy a kuvaiti nagyk√∂vet l√°nya, a vallom√°s√°t pedig a Hill & Knowlton PR √ľgyn√∂ks√©g rendezte.


Hillsborough

A Sheffield stadionj√°ban a Hillsborogh-n j√°tszotta az FA kupa el√Ķd√∂nt√Ķj√©t a Liverpool a Nottingham ellen 1989-ben. A meccsre j√≥val t√∂bben √©rkeztek, mint ah√°nyan biztons√°gosan elf√©rtek a lel√°t√≥kon. Miut√°n a stadion megtelt, a hivatalos verzi√≥ szerint a kint rekedt szurkol√≥k bet√∂rt√©k a C kaput, amin kereszt√ľl hatalmas t√∂meg √∂z√∂nl√∂tt a 3-as √©s 4-es szektorba. A tumultusban p√°nik t√∂rt ki, a helysz√≠nen 94 ember halt meg (k√©s√Ķbb m√©g k√©t √°ldozat halt bele a s√©r√ľl√©seibe), √©s t√∂bb mint h√©tszan s√©r√ľltek meg, t√ļlnyom√≥ t√∂bbs√©g√©ben 30 √©v alatti fiatalok. A trag√©di√°t val√≥j√°ban a rend√Ķrs√©g inkompetenci√°ja okozta: k√©ptelenek voltak kezelni a t√∂meget, √©s √Ķk hozt√°k meg a k√©s√Ķbb v√©gzetesnek bizonyul√≥ d√∂nt√©st, hogy megnyitj√°k a C kaput. A t√∂rt√©nteknek az√≥ta sincs hivatalos felel√Ķse.
A szesztilalom

Kevéssé ismert történet, hogy az amerikai kormány az 1920-1933-ig tartó szesztilalom idején nem csak a törvény erejével próbálta elrettenteni polgárait az alkoholfogyasztástól. Italkészleteket mérgeztek meg, nagyjából hétszáz ember halálát okozva.

Kép: Wikipédia
Northwoods hadm√Ľvelet

Hidegh√°bor√ļs terv volt arr√≥l, hogy az amerikai korm√°ny t√°mad√°sokat szervez saj√°t ter√ľletei ellen, amiket azt√°n majd Castro Kub√°j√°ra fog, hogy √≠gy ind√≠thasson h√°bor√ļt a karibi √°llam ellen. A jelenlegi inform√°ci√≥k alapj√°n a terv mindv√©gig csup√°n terv maradt.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Gutai Zub - 2015. jķlius 01. 10:20:53
Adal√©k a Nayirah nev√Ľ l√°ny vallom√°s√°hoz

Ezt a l√°nyt az amerikai kohngresszusba "nagy haz√°nk sz√ľl√∂tte" Tom Lantos, a kohngresszus k√ľl√ľgyi bizotts√°g√°nak vezet√Ķje vezette be, √©s vallom√°s√°nak nagy r√©sz√©t √Ķ mondta, ecsetelte, s√Ķt "√ľberelte"

Magyarorsz√°gon, sokszor hib√°san szen√°tornak nevezett hazudoz√≥t, soha nem vont√°k felel√Ķss√©gre gaztett√©√©rt, s√Ķt amint l√°tjuk, ma m√°r nem is szerepel a neve a nagy h√°bor√ļs alak√≠t√°sban .....
#2 | postaimre - 2015. jķlius 01. 17:17:36
YouTube Videů
#3 | Detonator - 2015. jķlius 01. 21:02:42
Az LSD-t az amerikaiak a CIA megbiz√°s√°b√≥l 1936-39.-ben Sv√°jcban fejlesztett√©k ki ! A n√©meteknek k√∂z√ľk nincs hozz√° ! Ha csak nem sz√°m√≠t a "sv√°jci" labor "leg√©nys√©ge". √Čs ha a CIA fejleszti, hogy ker√ľl ki a h√©tk√∂znapokba, mint a hippi korszak legnagyobb k√°bszere ? Tudom, csak k√∂lt√Ķinek sz√°ntam a k√©rd√©st. Mi√©rt nincs sz√≥ a meg√∂lt diplomat√°r√≥l, aki nyilv√°noss√°gra hozta, hogy gyakorlatilag teljes hazugs√°g volt az iraki vegyi fegyver !

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.