Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

√ćgy t√∂rhet ki a 3. vil√°gh√°bor√ļ j√∂v√Ķre?


L√≥fax! Az Oroszorsz√°g √©s az Egyes√ľlt √Āllamok k√∂z√∂tt h√°bor√ļt vizion√°l√≥ szak√©rt√Ķk √©s d√∂nt√©shoz√≥k szerint √Čsztorsz√°gb√≥l indulna a ny√≠lt konfliktus. B√°r a j√°t√©k sokt√©nyez√Ķs, √©s t√∂bb esetben is elker√ľlhet√Ķ a h√°bor√ļ, a vox.com a legpesszimist√°bb forgat√≥k√∂nyvet is felv√°zolta folyamat√°br√°j√°n.

Teh√°t a kiindul√°si pont az apr√≥ balti √°llam, √Čsztorsz√°g. A NATO tagjak√©nt jogosan k√©r seg√≠ts√©get fenyegetetts√©g eset√©n az Egyes√ľlt √Āllamokt√≥l √©s Eur√≥p√°t√≥l. Az amerikaiak telep√≠tenek is neh√©zfegyvereket a t√©rs√©gbe, hogy elrettents√©k az orosz agresszi√≥t.

Mindek√∂zben a Szovjetuni√≥ egykori r√©szek√©nt ma is jelent√Ķs orosz kisebbs√©g √©l √Čsztorsz√°gban. Az orosz √°llami m√©dia hat√°s√°ra k√∂nnyen el√©gedetlens√©gre buzd√≠that√≥ak, ahogy ez Ukrajn√°ban is megt√∂rt√©nt b√Ķ egy √©vvel ezel√Ķtt. √Čppen ennek a lehet√Ķs√©g√©t√Ķl tart Tallinn √©s a NATO egyar√°nt.

A NATO-nak mindenk√©ppen reag√°lnia kellene egy esetleges orosz incidensre √Čsztorsz√°gban. Az √Čszak-atlanti Szerz√Ķd√©s Szervezete azonban nem felt√©tlen√ľl volna egys√©ges a k√©rd√©sben. Emiatt vagy feloszlana a szervezet, vagy ny√≠lt h√°bor√ļ kezd√Ķdne a NATO √©s Moszkva k√∂z√∂tt.

Ha sem a b√©k√©s megold√°st, sem a konfliktus befagyaszt√°s√°t nem siker√ľlne el√©rni, akkor feltehet√Ķen az oroszok megsz√°lln√°k √Čsztorsz√°got, a NATO pedig az orosz hat√°rmenti v√°rost, Narv√°t. Err√Ķl a pontr√≥l k√∂nnyed√©n k√ľldhet√Ķek m√°r egym√°snak a had√ľzenetek.

Ha nem siker√ľlne v√©get vetni az √©sztorsz√°gi NATO-orosz h√°bor√ļnak, akkor a folyamat√°bra szerint a NATO megt√°madn√° Oroszorsz√°got, s√Ķt Moszkva elfoglal√°sa is elk√©pzelhet√Ķ. A ny√≠lt agresszi√≥ra az oroszok nukle√°ris fegyverekkel kezden√©nek fenyeget√Ķzni. B√©k√©s rendez√©s h√≠j√°n a konfliktus √ļj szintre, a korl√°tozott nukle√°ris h√°bor√ļra l√©pne.

Mik√∂zben a k√∂lcs√∂n√∂s t√°mad√°sok miatt m√°r vil√°gszerte √©rz√©kelhet√Ķek voln√°nak a k√∂rnyezeti k√°rosod√°sok, az amerikai l√©gv√©delem (NORAD) orosz rak√©tat√°mad√°st jelezne. Ebben az esetben gyors d√∂nt√©seket kellene hozniuk a feleknek: l√Ķni, vagy nem l√Ķni.

Ha nem der√ľlne ki, hogy az oroszok csak bl√∂ff√∂ltek, √©s az amerikaiak is bevetn√©k nukle√°ris fegyvereiket, akkor mindk√©t oldalon folyamatosan n√∂vekedne az √©rtelmetlen hal√°los √°ldozatok sz√°ma.

Miel√Ķtt az atomh√°bor√ļ elpuszt√≠tan√° a vil√°got, a folyamat√°bra t√∂bb lehet√Ķs√©get is felv√°zol. Az oroszok megt√°madhatj√°k Eur√≥p√°t, bomb√°t dobhatnak az Egyes√ľlt √Āllamokra. Ugyanakkor azt sem z√°rhat√≥ ki, hogy a Kreml elvesz√≠ten√© uralm√°t fegyverei f√∂l√∂tt, √©s hatalmas vesztes√©gekkel a porba hullna.Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2015. jķlius 01. 08:49:28
√öjra vizsg√°lhatj√°k a Baltikum f√ľggetlens√©g√©t Oroszorsz√°gban

Az orosz f√Ķ√ľgy√©szs√©g egy beadv√°ny alapj√°n megvizsg√°lja, jogszer√Ľ volt-e az egykori szovjet hat√≥s√°goknak az az 1991-es d√∂nt√©se, amellyel elismert√©k a h√°rom balti √°llam, Lettorsz√°g, Litv√°nia √©s √Čsztorsz√°g kiv√°l√°s√°t a Szovjetuni√≥b√≥l – k√∂z√∂lt√©k kedden Moszkv√°ban, meger√Ķs√≠tve az err√Ķl sz√≥l√≥ sajt√≥√©rtes√ľl√©seket.
http://hvg.hu/vil...orszag#rss
#2 | nyilasfergeteg - 2015. jķlius 01. 14:08:35
J√∂v√Ķre? Nem lehetne a j√∂v√Ķ h√©ten? :)
#3 | gardista97 - 2015. jķlius 01. 20:29:51
Ha t√©nyleg lenne orosz-NATO h√°bor√ļ,akkor viszonylag r√∂vid lefoly√°s√ļ lenne,ha igazi lenne √©s nem el√Ķre eggyeztetett! Ne feledj√ľk el,hogy az EU-s szankci√≥k ahoz vezettek,hogy az USA √©s Oroszorsz√°g k√∂zt n√Ķtt a kereskedelmi potenci√°l! Err√Ķl m√°r sok cikk is volt kor√°bban. Nem akarnak h√°bor√ļzni komolyan! Mindig bedobnak n√©h√°ny csontot,hogy r√°g√≥djanak rajta,de semmi komoly.Mind a kett√Ķ h√°bor√ļzTATni akar. s_*_aha
#4 | Gutai Zub - 2015. jķlius 01. 21:34:45
A 3-IK Vil√°gh√°bor√ļ?

N√©zz√ľk meg az els√Ķt √©s a m√°sodikat

konfliktus keltés
H√°bor√ļ
Megold√°s

Akik a konfliktust keltett√©k milli√≥ √©s milli√≥ √°ldozat ut√°n nagy √ľnnepl√©sek k√∂z√∂tt megoldott√°k. Ugyanazok.

Az eredm√©ny: Amerika √©s Eur√≥pa a h√°tt√©r hatalom teljes ir√°ny√≠t√°sa al√° ker√ľlt.

A 3-ik Vil√°gh√°bor√ļ c√©lja, a felt√∂rekv√Ķ, 3-ik Vil√°g √∂sszecsap√°sa az id√°ig rabszolg√°v√° tett emberis√©ggel, elk√©pzelhetetlen √°ldozatok ut√°n, j√∂n a v√©gs√Ķ megold√°s. -√©s megint csak ugyanazok.

A v√©gs√Ķ eredm√©ny, egy igazi teljes "Vil√°gkorm√°ny" egy vil√°ghadsereg, hogy ne legyen t√∂bb h√°bor√ļ, egy teljes √∂sszekevert agymosott √∂nk√©ntes rabszolga n√©pess√©g mindenhol, √©s valami hihetetlen prosperit√°s azoknak a parazit√°knak, akik ebb√Ķl a lopott, kizsarolt vil√°g energi√°b√≥l √©l√Ķsk√∂dnek majd.

A tervek m√°r hossz√ļ, hossz√ļ √©vek √≥ta l√©teznek, a kibontakoz√°sukat csak az elbut√≠tott t√∂megek nem l√°tj√°k.....

(r√°g√≥djunk az orosz n√°to amerika eu kereskedelem √©s megszor√≠t√°sok h√ľlye r√©szletein)

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.