Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Görögök...?


Kerdezem, hogy Az Uj Magyarorszag, meg Szechenyi terv meg a kulonfele eu-s "penzek" ... Ott van pl. Rozsaly, de majdnem minden telepules nyelt belole... Ezek most - gorog peldara - azok a "kezek" , amivel tokon ragadjak az orszagot, ha netan ki akar lepni az eu-bol? Jol ertelmezem?

Hozzászólások


#1 | Alex-andros - 2015. július 01. 19:22:13
Mai médiás hír német sajtóból: Még ha Görögország elfogadja az összes megszorító intézkedést elõirányzó hitelezõi csomagot, abban az esetben is Görögország 2030-ban sem lenne képes talpon maradni maga erejébõl. (csak a zsidókéból!!!) Görögországnak szembe kellene néznie a fenntarthatatlan államadóssággal még 2030-ban is" Röviden és Magyarul: Ha 5-én a görög nép, vagy a szavazó gépe az eu mellet dönt, akkor a végsõ pusztulás indul el.
#2 | Gutai Zub - 2015. július 01. 19:36:09
Remélem aki még megmaradt normálisnak, nem úgy nézegeti a görög eseményeket, hogy na szegény görögök, mi még nem tartunk ott, nekünk jobb, és remélhetõen megússzuk

NĂ©zzĂĽk csak:

- az ország lakosságából 5 millió nyugdíjas
- közel 2 millió eltartott cigány
- több mint 1 milló zsidó
- 2 millió here állami alkalmazott, bürokrata, stb.
- a megmaradt szerencsétlenek mimelik az ügyeskedést, a létfenntartást, munkát. (ezeknek is négybõl egy olyan kövér, hogy mozogni se tud)

Magyarország mindenbõl behozatalra szorul, fizetni is csak úgy tud, hogy mindent kidobálnak, eladnak, mint egy süllyedõ léghajóból (mára csak a puszta földnek a maradványai vannak)

Ne izgulj a kezek miatt, itt nagyon sok töketlen van

Én bármikor cserélnék Görögországgal..........
#3 | Alex-andros - 2015. július 01. 20:01:22
Gutai Zub Én nem cserélnék. Szar nekem, de nem elégedetlenkedem, hanem hazámat szeretem. Két ország, két külön speciális helyzetben és céllal a cionista nagyhatalom gyakorlóinak a kezén. Remélem érted, mert sokat nem akarok írni róla. ;)
#4 | Gutai Zub - 2015. július 01. 20:11:31
Alex,

A szarban ne legyél elégedett.

A "cserét" a gazdasági állapotokra értettem.

Dicséretet érdemelsz a szeretetért......
#5 | Detonator - 2015. július 01. 20:57:29
Alex-andros !

Akkor ha Neked szar, és nem elégedetlenkedsz, meg is érdemled. Nekem is szar, ezért jártatom a pofám ! A gazdasági és társadalmi állapotok összehasonlítása, magatartások bírálása, meg nem hazaárulás ! Senki nem akar hazát cserélni, és én sem a világ másik felérõl bírálok. A hazaszeretet hogy kerül itt szóba ? Megint csizma van az asztalon !

Üdvözlettel,: Detonator
#6 | monguzking - 2015. július 01. 21:16:34
meglehet oldani görögország vagy magyarország problémáit?---természetesen nem nem nem teljességel lehetetlen----hisz az föld egy egységes rendszer melyben minden mindennel összefügg-tehát ha egyes részei rosszul müködnek akkor csak idö kérdése hogy mikkor lesz rendszerszintü problémák--tehát egyszerre kell kezelni globálisan az egész földet s minden problémáját s persze nemcsak makro hanem mikro szinten is a legkisebb egységig bezárolag---megoldhato?természetesen nem nem nem mert itt alapvetö rendszer hiba van-összeomlás elkerülhetetlen--lehetséges egy olyan brendszert létrehozni melly csodálatosen müködöképes lehetne???igen igen igen----de nehogy megkérdezzétek ezt hogy kénne megoldani mert felesleges szocséplésnek tartanám annál okbol kifolyolag hogy az emberiség elbukott s megint nem tudta elérni az szükséges spirituális szintet,éretséget--igy törvényszerüen buknia kell
#7 | Skorpio58 - 2015. július 01. 21:24:02
moguzking, azért ezt nézd meg, hátha mégse!
https://www.youtu...LQRah_g-40
#8 | Alex-andros - 2015. július 02. 18:42:59
#5 | Detonator :D;) Egyre inkább nincs már kedvem írni, hisz az olvasója" gyengén értelmezi a Magyar szavak zömét. Az elégedetlenkedõ ember meg is nyilvánul, és ezzel magát falja fel. Én tanulok, alkalmazok logikusan, hideg vérrel és ezt próbálom tovább adni annak akiben ott a csira". Csizma avagy Hazaszeretet?! Ezer okom és lehetõségem lett volna jól fizetõ állásba nyugatra" menni. Inkább dolgozok napi 10-12-órát még hétvégén is a családért, de hazámat nem hagyom itt. Én görög szülõktõl születtem erre a földre és a gondok" mellet is ezt szeretem.
#9 | Detonator - 2015. július 03. 07:17:30
Alex-andros !

Elõször is nem kívánom bizonygatni, de elég jól tudok magyarul, írni és olvasni egyaránt. Nincsenek identitás problémáim sem. Nem megyek fejjel a falnak, hangot adok sok mindennek, és nam lapulok mint szar a fûben.
Ami meg az IMF és Görögország viszonyának taglalását illeti, köze nincs a hazaszeretethez ! Az IMF a Világ számos országát dózerolja, vagy dózerolta el eddig is, és ahová betette a lábát, ott mára Karthagó van ! Lehetõleg sóval behintve ! Az IMF állam az államban, és soha és semmikor nem kérdezték meg a kisembert, hogy "akarod-e, hogy az IMF segítsen ? ". Aki tudja, hogy az IMF kicsoda, micsoda, és milyen számonkérhetetlen, és ellenõrizhetetlen hatalommal bír, az nem tesz fel olyan kérdést, hogy mi lesz Görögországgal ? Nagyon sokadszorra, minden európai ország választható vezetõjét az a "bizonyos láthatatlan kéz" teszi oda a placcra, ahonnan a nagyérdemû választhat. Tehát az "õ" embere. Ezért Görögország ( is ), olyan mindegy, hogy mit szavaz, meg mirõl szavaz, ha van rajta sapka szájon vágják, ha nincs akkor azért ! Semmilyen választási lehetõsége nincs, ez az egész kizárólag néphülyítés, színjáték, az indulatok kézben tartására, a gõz levezetésére.
Fenti tényekhez a hazaszeretetnek az égvilágon semmi köze, szerinted ha van, akkor a hiba a Te készülékedben van, megjavítani is csak Te tudod. Végsõ ütõkártyád meg, hogy elmehettél volna, de nem tetted, megint nem a témához tartozik.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.