Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Fegyverek és harci jármûvek reklámozása.


Már egy ideje megfogalmazódott bennem egy cikk megírása, ami a filmekkel, fõképp a Hollywood-i filmekkel kapcsolatos. Biztos már másoknak is feltûnt és talán el is gondolkoztak rajta, hogy mennyi akciófilmhez, sci-fi-hez és más egyéb mûfajú filmhez adják kölcsön harci jármûveiket, repülõiket, fegyvereiket az USA és más országok hadseregei. Mi ez, ha nem nyílt harci jármû, fegyver és haditechnikai vívmányok reklámozása, amellett, hogy még jókora pénzeket is leakasztanak ezzel az illetékes hadseregek vezetõi és maga a hadsereg? Ezeket
a filmeket megnézik a világ országainak diktátorai is és máris mehet az üzletelgetés. Ezek a filmek nem mások, mint a fegyvergyártók, fegyverkereskedõk reklámfilmjei. A pénzt is, mint
(értéket, valójában értéktelen papír fecniket) is épp így reklámozzák. Vagy olyan nem értékteremtõ (szakmákat) mint a brokerek és stb...A filmek többsége nem más, mint tudat alatti reklámozása valaminek. Gyógyszereknek, pénznek, értékpapíroknak, fegyvereknek,
különbözõ termékeknek, cégeknek, (szakmáknak) és stb...Vagy épp a talmudi szellemiségnek. Hogy imád a pénzt, a gazdagságot, harácsolj minél nagyobb vagyonokat, bármi áron, bárkin átgázolva, ha kell. Egy tipikus zsidó filmet nagyon könnyû felismerni, ha valaki ismeri a zsidó szellemiséget, esetleg a Talmudba is bele olvasott már.
Visszatérõ motívumok egy zsidók által készített és szerepeltetett filmben, az okádás, fosás, fingás, aberrált szexualitás, erõszak minél látványosabb reklámozása, stb...Egy kicsit elkanyarodtam az eredeti témától, de ha úgy vesszük, a fegyvergyártáson, eladáson kívül minden zsidó és jezsuita üzlet. Úgy hogy ezek is erõsen összefüggnek a fenti témával. Kíváncsian várom, hogy mi a véleménye ezekrõl a dolgokról a klubtagoknak. Üdv: Mormota.

Hozzászólások


#1 | mindannyiunknak - 2015. július 01. 21:50:04
Nem tudok ellene szólni. Teljesen egyetértek. Annyival egészíteném ki, hogy most már a viccek sem viccesek a kabaréban, s az írásodból kiderül, miért.

YouTube Videó
#2 | keepfargo - 2015. július 02. 10:02:43
A birka bemegy a moziba és utána úgy jön ki, hogy azt hiszi, amit látott az meg is történt, vagy megtörténhetne. Vagy jó lenne, ha megtörténne, lehetöleg úgy ahogy azt elöadta a film. Hogy Hollywood akkora, amekkora, az annak a felismerésnek köszönhetö, amit a CBJ szellemében a zsizsik magáévá tett. Ettöl arrafelé minden logikus, a fegyver, harci eszköz, kábítószer, eröszak, önzés, kegyetlenség, bármilyen perverzió bemutatása, vagy ahogy m. írja, reklámozása...a lista a végtelenbe nyúlik. (Azzal együtt, hogy vannak jó filmek is, de sajnos azok csak egy töredék a szeméthegyhez képest. )

Nem arról van szó, hogy csak a zsizsik beteg, hanem arról, hogy betegeBB, mint a többi, és ezt a töBBletet rá is erölteti agyafúrt módszerekkel a töBBire.
#3 | Proli - 2015. július 02. 13:47:47
NA igeg, nekem is van egy friss élményem ezzel az új Saul fia c. filmmel kapcsolatban...a blogom meg is örökítettem az utókornak..íme: http://www.civile...-kritikat/
#4 | spartakusz - 2015. július 02. 18:38:43
Proli nagyszerû kritika - olyan jó reklám a film megnézésének, hogy megfogom nézni, pedig köztudott, hogy nem szeretem a bûnözõ zsidót - lenyúlta az örökségem - meg stb. ügyek!

mormota1968 - jó, sõt kiváló elemzésed és következtetésed - én is céloztam már rá régebben - professzorok professzori szintjével bírnak a megtévesztésben és ráhatásban az igaz ember érzelmekre - és üzen egymásnak benne a mocsok!

spari...
#5 | Detonator - 2015. július 07. 13:28:37
Üdvözlet Proli !

Azért a nick neved érdekes egy darab ! Elolvastam a kritikádat. Tudod, az a baj, hogy dadogva "nyaltál " ! Legközelebb kicsit jobban, kicsit magasztosabban, és ami a lényeg, levegõ vétel nélkül ! Akkor a kritikád minden film elõzetesben bevezetõje lesz a "nagy mû" értékítéletének, ami "természetesen" megkérdõjelezhetetlen !
Ez csak egy pattanás egy bolha seggén ! Jó így ? Az értékét és a méretet is kicsit eltúloztam, csak hogy érthetõ legyek. Anyátok holo...csája ! A metróban meg Anna Frank golyóstollal írt 1943.-as emlékiratai, mivel hogy a golyóstollat ( Biro pen ! ) 1950. után találták ki, és szabadalmaztatták. Kur...va egy világban élünk.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.