Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Izraelbõl finanszírozzák a menekült inváziót?


Izraelbõl finanszírozzák a menekült inváziót?

nemzetiarcvonal.n...-invaziot/

Amirõl Imre is beszélt. Az elterelõ hadmûvelet, hogy míg másfelé figyel a nép, addig szépen suttyomban ránk telepítik az izraeli zsidókat. Míg mi a négerekre figyelünk szép csendben feltöltik a Magyarországon épült lakóparkokat zsidókkal, no meg a bankok által csalással elvett házakat, lakásokat. Nem mellesleg pedig olyan anyagi terhet raknak a magyarnak a legjobb akarattal sem nevezhetõ államra, kormányra és legfõképp átlagpolgárra, ami aztán végleg betesz a maradék magyarságnak. Míg ezek az Izrahellbõl támogatott afrikai megszállók napi 6000 forintból éldegélnek, a mi általunk befizetett adókból, addig a magyar vagy elmenekül a saját hazájából, a jobb élet reményében, vagy megpróbál még egy ideig valahogy a felszínen maradni. Közben tönkre mennek a kórházak és az idegek. Mennyit képes még ez a nép elviselni, mikor mondja végre, hogy elég volt és csap oda, mint 1956-ban? Akkor is, ha azt is a háttérbõl irányították bizonyos erõk.
Kellemes dühöngést, van miért! Üdv: Mormota.

Hozzászólások


#21 | spartakusz - 2015. július 06. 17:10:07
"...És 2014-ben találtak is mindegyikbõl jó néhányat. Fertõzõ májbetegséggel például több menekült bizonyult fertõzöttnek, mint az egész megyében összesen! De volt HIV-fertõzött és TBC-s is.

VĂ­gh JĂłzsef jobbikos frakciĂłtársunk termĂ©szetesen megkĂ©rdezte, hogy mi lett ezekkel az emberekkel. És a válasz talán mĂ©g riasztĂłbb, mint maga a tĂ©ny: mire megjöttek az eredmĂ©nyek, már eltĂ»ntek, tovább mentek, „már másnak jelentettek gondot” – mondta a tisztifõorvos asszony.

Ízlelgesse mindenki ezt a kijelentést!..."

innen:
http://szebbjovo....-osszesen/
YYYYYYYYYY


Izraelbõl finanszírozzák a menekült inváziót?


Ha a kérdésre IGEN a válasz - akkor tudatosan a világra szabadították az élõ és mozgó veszedelmet - betegségek terjesztésével - SZER---INTEM

id. Kiss László
ui: Kérésem - az oknyomozókhoz - sürgõsen derítsék ki - honnan van pénzük az induláskor a mozgó veszélyeseknek - mert én nekem a szomszéd városba is gondot okoz az útiköltség - nem hogy világé menni tudnék.... különben nem is akarok ez az én hazám és az is lesz - csak nem mindegy hogyan FERTÕZIK MEG BORZALOMKÉNT TUDATOSAN HA KIDERÜL!

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.