Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Putyinék teljesen hülyének nézik az orosz diákokat


Ennyi erõvel néven is nevezhetik a zsidót! Ez már majdnem holo-koszos okítás is lehet, csak más-képp!
Az orosz vĂ©delmi minisztĂ©rium javaslata szerint a „szĂ­nes forradalmak” elleni kĂĽzdelemre oktatnák az orosz egyetemek, fõiskolák valamennyi diákját – Ă­rta csĂĽtörtökön az Izvesztyija cĂ­mĂ» orosz napilap.

A hatalomhoz közeli Ăşjság birtokában van Nyikolaj Pankov orosz vĂ©delmiminiszter-helyettesnek Kirill Scsitovhoz, a moszkvai duma egyik kĂ©pviselõjĂ©hez Ă­rt levele, amelyben Pankov errõl az elkĂ©pzelĂ©srõl tájĂ©koztatja a politikust. A moszkvai törvĂ©nyhozási kĂ©pviselõ ugyanis korábban azt kezdemĂ©nyezte, hogy speciális „forradalomellenes” kĂ©pzĂ©st indĂ­tsanak az orosz felsõoktatási intĂ©zmĂ©nyekben a katonai felkĂ©szĂ­tĂ©s keretĂ©ben.

Az orosz egyetemeken, fõiskolákon úgynevezett katonai tanszékek mûködnek, amelyeken tartalékos tiszti képzést kapnak a diákok.
Igény volna rá?

Az elõzõ évtizedben több volt szovjet tagköztársaságban, Grúziában (2003), Ukrajnában (2004), Kirgizisztánban (2005) robbantak ki hatalomváltást elõidézõ, jelképként különféle színt választó forradalmak. A 2004-as fehéroroszországi és a 2005-ös moldovai megmozdulások ugyanakkor nem érték el céljukat. A hatalom Minszkben erõszakkal, Kisinyovban politikai eszközökkel akadályozta meg az ellenzéket céljai elérésében. Üzbegisztánban 2005-ben több száz halálos áldozata volt az andizsáni megmozdulás fegyveres leverésének.

Nyikolaj Pankov azt Ă­rta levelĂ©ben, hogy a „szĂ­nes forradalmak ideolĂłgiaterjesztĂ©si technolĂłgiáit, valamint a velĂĽk szembeni hatĂ©kony (jogi, közigazgatási, gazdasági, kommunikáciĂłs-kulturális) fellĂ©pĂ©s mĂłdszereit a felsõoktatási kĂ©pzettsĂ©g megszerzĂ©sĂ©re irányulĂł programokon belĂĽl” javasolják megszervezni.
Összeomlástól tartanak

Az Izvesztyija emlĂ©keztetett rá, hogy jĂşniusban a Hadsereg 2015 elnevezĂ©sĂ» oroszországi tanácskozáson Szergej Sojgu orosz vĂ©delmi miniszter bejelentette, a tárca tudományos kutatást rendel meg a hadseregnek a társadalomban játszott szerepĂ©rõl Ă©s a „szĂ­nes forradalmak” nevĂ» jelensĂ©grõl. A miniszter kijelentette, „nincs jogunk megengedni, hogy megismĂ©tlõdjön az 1991 Ă©s 1993 közötti összeomlás” Oroszországban.

Alekszej Muhin, a Kremlhez közelállĂł orosz politolĂłgus szerint hasznosak lehetnek a „szĂ­nes forradalmakrĂłl” szĂłlĂł elõadások az egyetemisták Ă©s fõiskolások számára. A Politikai InformáciĂłs Központ nevĂ» cĂ©g vezetõje az Izvesztyijának kifejtette: „Ă©rdemes fejleszteni a fiatalok gondolkodását, hogy az immĂşnissá váljon a politikai technikák befolyásolĂł hatásával szemben. Azok az emberek, akik önállĂłan gondolkodnak, nehezen terelhetõk csordába, hogy mások Ă©rdekeit vĂ©delmezzĂ©k.”
A diákok nem hülyék

Alekszej Krapuhin, az Orosz DiákszövetsĂ©g alelnöke ugyanakkor ellenzi a „szĂ­nes forradalmakkal” szembeni fellĂ©pĂ©s oktatását a felsõfokĂş intĂ©zmĂ©nyekben, mert azt propagandának tartja. Ăšgy gondolja, hogy az egyetemeknek Ă©s fõiskoláknak „nem szabad tĂşlzottan politizálnia”. Az elkĂ©pzelĂ©s szerinte a diákok tiltakozásához vezethet.
Link

Hozzászólások


Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.