Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Nyugatra távozottak!...Az Isten verjen meg titeket!


Gyuri már túl van az õrület határán, de neki ehhez el se kellett menni. Pedig tán jobb lett volna. Na mindegy, õ is kaptafára akad torockai zsidó "haverjával", vona-zazrival, morvaival és a többi zsidajjal...
Budaházy György 23 órája · szerkesztve ·
Még egy pár szó a bevándorlók témáról, most egy másik vonatkozásából.
Az a sok százezer magyar, aki kiment dolgozni/élni nyugatra, mit gondol mi lesz az itt maradt hazájával, rokonaival, barátaival, ismerõseivel? Most már nem csak az egészségügyben vagy a mezõgazdasági munkákban, de minden szakipari munkában és a vendéglátásban is iszonyú munkaerõhiány kezd lenni. Ez elõbb-utóbb kényszert teremt arra, hogy akár idegenek is, de végezze el valaki ezeket a munkákat. Értitek? Ez is hozzátartozik ahhoz a vákuum képzéshez, amirõl két hete írtam itt!
És ha idegenek töltik fel a helyüket a munkában, azok az üresen hagyott életterüket is kitöltik majd a saját családtagjaikkal, gyerekeikkel. És az idegenekkel való együttélés kényszere megmarad majd az itthon maradottaknak. Mint ahogy a magyarság összes közös problémája is - az is, amit a kivándoroltakkal együtt teremtettek - már csak az itthon maradt magyarok nyakára marad.
És az itthon maradt magyarok mit csináljanak egyre kevesebben, egyre nagyobb nyomás alatt? Menjenek õk is nyugatra, aki még tud? És az öreg szüleik, barátaik, nemzettestvéreik majd az idegenek martalékai lesznek? És a magyar haza legfeljebb megszûnik?
Nyugatra távozottak! Ez már csak a mi gondunk, az itthon élõ magyarok gondja? Az Isten verjen meg titeket!Link

Hozzszlsok


#31 | spartakusz - 2015. jlius 04. 11:33:42
HALLOD? HALLOM!

Mindenki magyarul beszél - csak HELLÓT mond okán -
bizony az éterbe így hangzott el elõször:

MAGYARUL - ÉS MOST IS ÚGY SZÁL AZ IGE MAGYARUL - ÉRTED - ÉRTEM ÉS MINDANNYIUNKÉRT!
a z É T E R B E N !

spari....
ui. adó és vevõ
#32 | GERRY - 2015. jlius 04. 15:44:23
YouTube Vide


...akkor állj az élére!

YouTube Vide
#33 | Detonator - 2015. jlius 04. 20:08:02
Gerry !

A mondandódhoz csak annyit, az ember akkor a legbölcsebb, amikor beteszik a tepsibe, de a legtöbben vannak akik még akkor sem. Örömmel vettem "finom észrevételed" a szófosó, grafomán egyedek diszkrét figyelmeztetését. Oda vissza kimásolhatjuk az értelmezõ szótárat, értelmetlenül, és írhatunk pár bõvített mondatot értelmesen. A kettõben minössze az írás a közös. Örülök, hogy leírtad, hogy fejjel a falnak menni a legnagyobb hiba, felér egy öngyilkossággal. A kézlemetszõ kritika, meg nem feladás, csak homok a hülyék szemébe ! Hát ha észre térnek, ha nem akkor meg menthetetlenek.
Tudod, beszélgettem minap egy öreg cimborámmal, mondom neki, hogy ez a sok süket barom itt gajdolja, hogy mekkora a baj, és várja, hogy az Isten majd segít. Mondom, az Isten soha nem fog segíteni. Azt mondja, te már nem hiszel az Istenben, mióta ismerlek mindig azt mondtad, hogy hiszel benne !? Mondom neki, Pista, én nem hiszem, hanem tudom az Istent, de ha csak imádkozom, és várom, hogy segítsen, soha nem fog. Sokszor beszélek hozzá, vitatkozunk is, és ha nem hinnék benne, minden vasárnap ott lennék a nagymisén . Nem a templomban van az Isten, hanem a hétköznapok tetteiben, és a tettekhez vezetõ gondolatokban.
#34 | galipoli - 2015. jlius 04. 20:23:51
Olvasom mi a véleményetek külhonban dolgozó honfitársainkról. Ne irigykedjetek, ne szóljatok le senkit mert nem tudjátok mit hoz számotokra a holnap. Én is megelégeltem a sok nélkülözést amit szülõhazámban éltem át, elegem lett az egészbõl és léptem. Most kint dolgozom keményen és valóban jobban élek mint bármikor otthon. Budaházinak azt mondanám egy nagy bal**** vagy Gyurka, egy hülye liberális parancsra szócsõnek átgondolatlan szavakat okádónak tartalak! Anyád nem nevelt meg kellõképpen, soha nem nélkülöztél mint más hétköznapi ember. Barátaidról nem is szólva, azokról a sok liberális nemzetszínûbe öltözött álmagyarról aki ahol teheti árt nekünk. Patkány vagy az is maradsz!
#35 | mindannyiunknak - 2015. jlius 04. 21:38:43
Úgy látom, hogy ez még nem volt...

YouTube Vide
#36 | Detonator - 2015. jlius 05. 01:00:02
Galipoli !

Szervusz, de régen nem hallottam felõled ! Milyen hülyén hangzik ez itt így, egy honlapon.
Galipoli, látom magadra vetted, gondolom nem vagy vele egyedül. Az a baj, hogy ez az egész mára csak végkifejlet. Nem öt éve kezdõdött, már írtam. A dolog összetett nagyon, de ha mindenki kimenne, csak mert ott több a pénz, és mindenki "Bécsben kívánna kávézót nyitni", Te sem tudnál "haza" írni ! Nem lenne "haza" ! Miközben én is bírálom az elmenõket, a mai helyzettel tisztában vagyok, és minap Szalonna vissza írta neki írt mondataimat ! Azt találtam mondani, és nem tegnap, hogy én sem várhatom el a gyerekemtõl, hogy a Himnuszt énekelve éhen dögöljön. Nem tudom egyetlen érvvel sem vissza tartani, mert nincs érv arra, hogy egyszerûen nincs állás, ha van, kizárólag rabszolga tartás, üveggolyókért, és be nem tartott ígéretek. Ez világos. De rengetegen elmentek már akkor, amikor nem volt szükséges, csak a több, meg a jobb csábítása miatt ! És nem a segédmunkások mentek el ez is nyilvánvaló ! Lehet mondani, hogy hülye vagyok, és magától értetõdõ, hogy el kell menni több pénzért . De aki elmegy, mert nem jön vissza, elõbb ûr lesz a helyén, aztán egyszer csak egy idegen, aztás sok idegen, aztán meg nincs is más, csak idegen. Galipoli, az eladott lakás, az idegen országban iskolába járó gyerek, az már nem a "haza", csak volt valamikor. Ide vissza legfeljebb látogatóba jönnek olykor, azután úgy sem. Ja, hát nem így volt tervezve, de így esett. Ez'tán, ha kihalnak a szülõk, már látogatóba sem jönnek. Mára ez sokaknál tény. Magyarország meg lassan megszûnik, most öntik ránk Afrika cigányait, mint menekülteket. Jól ki lett ez találva. És Budaházynak is épp most "jutott eszébe", hogy megírja. Galipoli, én 1999.-tõl vagyok munkanélküli, mára nyugdíjas. De több mint 11 éven át semmi segélyt nem kaphattam, egy fillért sem, mert egyéni vállalkozóként ( bele kényszerítve mint oly sokan ) mentem gallyra. Még szerencse, hogy legalább írni, olvasni tudok, meg még ezt-azt, úgy hogy rohadtul nehezen, de nem haltam éhen. Tudod, van egy-két dolog amihez felettébb jól értek. De gyári hibás lévén, én abba döglöttem volna bele, ha el kell mennem.
#37 | spartakusz - 2015. jlius 05. 05:26:24
Szevasztok!

AHA MÁR ÉRTEM! Én 2003-ban robbantam le - 3 évig sehonnét egy fillért nem kaptam - egyéni vállalkozást folytatni nem tudtam - de küzdöttem végül 2006-ra a munkaügyi pert megnyertem - több mint egy millkót fizettek egyben - illetve két részben - de mint tudjátok vissza is vették 2009-ben az örökségem és hamis apeh igazolás révén....ez utóbbi per - nem lett elutasították ... most talonba tetem - de nem felejtettem el...

Szóval megtudtam, hogy 62 éves elmúlott sok keserûséggel és sors pofonokkal ami tapasztalatot adott neki - mégse tanult szerénységet - sérteget tovább is - fosni akkor szoktam ha tejet iszok - meg ha a permet nagyobb dózis az égbõl - apropó tegnap Bázakerettyét nagyon alacsonyan lepermetezte egy régi típusú sárga repülõ -

Csak azt akartam írni sokadjára ne bánts engem - hisz én sem bántalak téged - nem én vagyok az oka annak, hogy olyan volt a sorsod amilyen - rosszabb mint az enyém, mert 11 év az nem 3 év pénz nélkül - ha tovább tart az enyém, bizonyára rosszabbul alakul az én sorosom is - mert feleségem már nagyon dühös volt, hogy õ tart el meg stb. gondok!

Nem panaszként írom annak aki tudja kinek írom - csak ismételten kérem, hogy ne engem okoljon és rajtam keresztül vezesse le mérgét, sorsának rossz alakulásáért.
Megértését elõre is alázattal és szerénységgel megköszönöm - nevét nem írtam le mert megígértem, többet nem reagálok rá - de most ilyen formán muszáj volt.
A világ eseményei az elsõ dominó eldõlt:

http://ujvilagtud...ZiVzLVCiOI

Úgy tûnik aránylag békésen kevés áldozattal a váltás megfog történni - ÚGY LEGYEN!

végtelen türelemmel: id. Kiss László
#38 | galipoli - 2015. jlius 09. 20:04:19
Detonator!
Én abba döglenék bele ha továbbra is otthon kellene élnem, nélkülözni sírni ríni mint a hülye gyerek. Mert tenni senki nem akar csak szájkaratézik, és ír nagyobbnál nagyobb okosságokat. Látom mi következik ahogy sokan látják de restek tenni bármit is. Én készültem, tényleg komolyan, és? Ne legyetek naivak, legyetek racionálisak. Báy báy.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.