Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Izrael arra t√∂rekszik, hogy kisiklassa a nukle√°ris t√°rgyal√°sokat √©s Amerik√°t h√°bor√ļba sodorja Ir√°nnal


Izrael utas√≠totta a befoly√°sos cionista lobbit az Egyes√ľlt √Āllamokban, hogy akad√°lyozz√°k az ir√°ni nukle√°ris t√°rgyal√°sokat, √©s gyakoroljanak nyom√°st Washingtonra, hogy az h√°bor√ļt ind√≠tson Teher√°n ellen, nyilatkozta egy √ļjs√°g√≠r√≥ √©s politikai elemz√Ķ Toront√≥b√≥l.l

Michael Oren egykori izraeli nagyk√∂vet az Egyes√ľlt √Āllamokban - AFP Fot√≥

Izrael "pr√≥b√°lja kisiklasztani, megf√ļrni, √©s alapvet√Ķen le√°ll√≠tani b√°rmilyen jelleg√Ľ t√°rgyal√°st Ir√°n √©s a Nyugat k√∂z√∂tt az√©rt, mert az izraeliek m√°r elk√∂telezt√©k magukat az Ir√°n elleni titkos politika hadvisel√©s mellett, legal√°bb 9/11 √≥ta" fejtette ki Brandon Martinez.l


l"Mert ha megsz√ľletik a [nukle√°ris] meg√°llapod√°s, akkor a h√°bor√ļ lehet√Ķs√©ge is leker√ľl a napirendr√Ķl Ir√°nnal kapcsolatban, mik√∂zben az izraelieknek ez az els√Ķdleges c√©lja, √©s az √Ķ napirendj√ľk√∂n ez m√°r √©vek √≥ta szerepel" tette hozz√° Martinez a Press TV-nek adott nyilatkozat√°ban cs√ľt√∂rt√∂k√∂n.ll"Az izraeliek burkoltan lobbiznak az amerikai korm√°nyn√°l az AIPAC √©s m√°s cionista lobbiszervezeten kereszt√ľl Washingtonban, √©s nem csak az√©rt, hogy az USA egy harcias √°ll√°spontot k√©pviseljen Ir√°n ellen a gazdas√°gi szankci√≥k form√°j√°ban... de m√°r fel is sz√≥l√≠totta n√©h√°ny hawkish tag az USA Kongresszus√°t, hogy menjen egy l√©p√©ssel tov√°bb, √©s katonai beavatkoz√°st kezdem√©nyezzen Ir√°nban" mondta az elemz√Ķ.lA CNN k√∂zz√© tette Michael Oren, Izrael egykori amerikai nagyk√∂vet√©nek egyik nyilatkozat√°t, miszerint egy esetleges nukle√°ris meg√°llapod√°s megsz√ľlet√©se Ir√°n √©s a P5 + 1 orsz√°gcsoport k√∂z√∂tt "rossz lesz Izrael, rossz lesz Amerika √©s az eg√©sz vil√°g sz√°m√°ra."ll"Mert Izrael számára az iráni nukleáris program nem egy, hanem számos egzisztenciális fenyegetést jelent" állította a volt izraeli nagykövet.lEgy m√°sik Press TV-nek adott cs√ľt√∂rt√∂ki interj√ļban Andrew Taylor √≠r√≥ √©s politikai elemz√Ķ a kanadai Manitoba v√°rosb√≥l, √ļgy fogalmazott Izraelr√Ķl, hogy olyan "az Egyes√ľlt √Āllamok sz√°m√°ra, mint egy „powder monkey" /a 17. sz√°zadban a haditenger√©szetn√©l az, akik a haj√≥ rakter√©ben l√©v√Ķ l√Ķporrakt√°rb√≥l a l√Ķport a t√ľz√©rs√©ghez vitte/.lIzrael "olyan hatalomk√©nt m√Ľk√∂dik, amely ellen√Ķrzi a perzs√°k √©s arabok tetteit, egyfajta Pax Amerikak√©nt, birodalmi kil√°t√°sokkal a r√©gi√≥ban," jelentette ki Taylor.lA volt izraeli nagykövet korábban bírálta Barack Obama elnök nukleáris tárgyalásait Iránnal.lOren kijelentette, hogy Obama Ir√°nt √©s a palesztinokat t√°mogatja, ahelyett, hogy Izraelt t√°mogatn√° a hat √©vvel ezel√Ķtti hivatalba l√©p√©se √≥ta, hozz√°t√©ve, hogy Obama √©s Benjamin Netanjahu izraeli minisztereln√∂k mind k√∂vet el hib√°kat, csak Obama ezt "sz√°nd√©kosan" teszi.lOren élesen bírálta továbbá Obamát azért is, amiért ahhoz az álláspontjához ragaszkodott, hogy Irán egy racionális és potenciálisan nagyon sikeres regionális hatalom.lIr√°n √©s a P5 + 1 orsz√°gcsoport - az Egyes√ľlt √Āllamok, Oroszorsz√°g, K√≠na, Nagy-Britannia, Franciaorsz√°g √©s N√©metorsz√°g – k√©pvisel√Ķi jelenleg az osztr√°k f√Ķv√°rosban, B√©csben azon dolgoznak, hogy v√©gleges√≠ts√©k a nukle√°ris meg√°llapod√°st.lA k√©t f√©l kiterjesztette az √∂nk√©nt v√°llalt j√ļnius v√©gi hat√°rid√Ķt m√©g egy h√©ttel, j√ļlius 7-√©ig.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Perje - 2015. jķlius 05. 14:34:16
Igaz. √Čvek √≥ta figyelemmel k√≠s√©rem a nukle√°ris t√°rgyal√°sokat, √©s eddig is mindig Izrael blokkolta is a sikeresen meg√°llapod√°st. F√©lelemre hivatkozott az a hatalom, amelyiknek sz√°ml√°latlan √©s ellen√Ķrizetlen nukle√°ris t√∂ltete √©s vegyi fegyver arzen√°lja van.
Egy esetleges h√°bor√ļban boldogan gar√°zd√°lkodhatn√°nak Ir√°nban is, mint ahogy Sz√≠ri√°ban teszik.
Szinte csod√°lom m√°r az ir√°ni t√°rgyal√≥ f√©l t√ľrelm√©t az elh√ļz√≥d√≥ t√°rgyal√°sok miatt. A volt ir√°ni k√ľl√ľgyminiszternek, akit anno nem engedtek √°trep√ľlni Magyarorsz√°g felett B√©csbe menet, mert n√°lunk "akkora a rend √©s t√∂rv√©nyess√©g ", m√°r az eg√©szs√©ge is r√°ment erre a huzavon√°ra.
#2 | Perje - 2015. jķlius 05. 15:14:25
Meg√∂ngyilkolta mag√°t az izraeli rend√Ķrs√©g dand√°rt√°bornoka, a korrupci√≥ ellen r√©szleg vezet√Ķje. V√©letlen√ľl r√°eszm√©lt arra, hogy √Ķ is " olyan" √©s kihallgathatj√°k.
http://mignews.co...35296.html
N√°lunk ilyen b√Ľn√∂ket nem vesz ennyire a lelk√©re senki.
#3 | postaimre - 2015. jķlius 06. 09:58:28
„Minden ellenszeg√ľl√©sre azzal kell tudnunk v√°laszolni, hogy annak az orsz√°gnak szomsz√©daival, amely szembe mer√©szel helyezkedni vel√ľnk, h√°bor√ļt viseltet√ľnk az ellenszeg√ľl√Ķ ellen; ha pedig ezek a szomsz√©dok megkock√°ztatn√°k, hogy k√∂z√∂sen l√©pjenek fel vel√ľnk szemben, vil√°gh√°bor√ļ kirobbant√°s√°val kell v√©dekezn√ľnk. (7. jegyz√Ķk√∂nyv) [4]”
#4 | Perje - 2015. jķlius 06. 12:43:58
Ukrajn√°ban zsid√≥meg√°llap√≠t√≥ √©s hiteles√≠t√Ķ hivatalt √°ll√≠tanak fel, hogy csak azok v√°ndorolhassanak ki, akik bizony√≠tani tudj√°k sz√°rmaz√°sukat.
http://www.jpost....ine-408084
Ilyen igazol√°s hi√°ny√°ban cseszhetik, mert ott m√©g meg sem n√Ķs√ľlhetnek, tal√°n munk√°t sem kaphatnak a "nagy liber√°lis demokr√°ci√°nak √°lc√°zott" r√°szizmusban.

√Črdekes, hogy amikor a magyar parlament soraiban √ľl√Ķk k√∂z√∂tt lett volna felm√©r√©s a sz√°rmaz√°s ut√°n, f√©l Eur√≥pa tiltakozott ezerrel.
Már csak az a kérdés, hogy egy többszörös névváltoztatás után hogy állapítják meg valakik "eredetiségét". A férfiaknál még esetleg szóba jöhet a szervi szemle.s_*_aha

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.