Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Nem volt elég fegyelmezett a pekingi tõzsdepánikról posztoló kínai


Igy valasztodik ki a kovetkezo "nem vagyok beszari" elit. Megkapja a felkeszitest es vezetove valik... Õrizetbe vettek a hétvégén egy 29 éves férfit Kínában, mert azt írta egy közösségi szájton, hogy Pekingben a tõzsdepánik miatt emberek vetik le magukat a pénzügyi központ épületeirõl.

A hivatalos indoklás szerint “fegyelmezetlen magatartása” miatt vettĂ©k õrizetbe, ami a gyakorlatban azt jelentheti, hogy Ă©rvĂ©nyesĂ­tettĂ©k vele szemben a “kártĂ©kony” online tartalmak terjesztĂ©sĂ©t akár három Ă©v börtönnel sĂşjtĂł drákĂłi törvĂ©nyeket.

Mindemellett Kínában éppen tõzsdepánik van, az ország iránymutató indexe, a Shanghai Composite három hét alatt harminc százalékot zuhant. (MTI)
Link

Hozzászólások


#1 | Perje - 2015. július 05. 16:10:11
Nagyobb pánik lehet Európában:
www.chinadaily.com.cn/opinion/cartoon/img/attachement/jpg/site1/20150702/b083fe9fe6d816fed2e20e.jpg

www.chinadaily.com.cn/opinion/cartoon/img/attachement/jpg/site1/20150630/b083fe9fe6d816fc168e01.jpg
#2 | 1 hazafele - 2015. július 08. 12:29:13
Politikai gyilkosság végezhetett a kormány-bûntetteket bizonyító szoftver tulajdonosával, Komáromi Andrással!
Hírszerkesztõ


2015. jĂşlius 07Egyik nap a kormány kényszerére aláírt, másnap pedig meghalt. Komáromi Andrást a Fidesz-kormány üldözte és terrorizálta, hogy adja el neki az EU-s pályázatok csillagászati milliárdjai és bûntettei irányítását a Fidesz számára jórészt ellenõrizetlenül lehetõvé tevõ szoftvert, majd miután eladta a kormánynak, másnap hirtelen meghalt!

Meghalt Komáromi András, a Welt 2000 Kft. korábbi tulajdonosa, az EMIR nevû kulcsszoftver szombatig jogtulajdonosa.

Komáromi András 1995-ben a Welt 2000 Kft. alapítója lett, amelynek tulajdonosa maradt egészen 2006-ig, amikor a részét eladta. Azonban - ahogyan ez az e téren szakmai zseniknél lenni szokott - az Egységes Monitoring Információs Rendszer (EMIR) nevû szoftvernek továbbra is jogtulajdonosa maradt, ugyanis a programot - mint szellemi terméket - levédette, hogy tõle kelljen megvásárolni a program használatát. Tehát a rendszer forráskódja nála maradt.

Az EMIR a Fidesz számára az egyik legfontosabb szoftver, ami rendszerbe állításra került Magyarországon, ugyanis a számokból is ránézésre deklarált tény, hogy legalább a II. Világháború vagy Horthy Miklós óta nem volt Magyarországnak egyetlen kormánya sem, aki annyi pénzt lopott volna el és ennyi extrém milliárdos oligarchát termelt volna ki - ráadásul ennyire látványosan, mit sem leplezve a totális oligarchikus Orbán-bûnügyi hálózat (szinte azt mondhatni, hogy a Klán) létezését -, ahogyan azt a Fidesz tette. Az EMIR nevû szoftver pedig igazi bûnügyi koordinációs atombomba: az EMIR szoftver ugyanis Magyarország Európai Uniós csatlakozása óta kezelte és kezeli - mostantól Orbán Viktor, Pintér Sándor és társai teljhatalmi irányítása alatt - a Brüsszelbõl beáramló EU-pénzek pályáztatását és elosztását!Valami olyasmit tehát, ami Orbán Viktor, Pintér Sándor és oligarchatársaik számára becsesebb és fontosabb valószínûleg nem csak a saját anyjuknál, de egész családjuknál is, hogy az ország érdekeirõl már ne is beszéljünk, mely utóbbi részükrõl való negligálása természetesen aligha képezheti vita tárgyát. Hiszen az orbáni oligarchiáról (oligarchátusról) és a számukra talán legcsodálatosabb dologról, a pénzrõl van szó.

Az EMIR megszerzésére irányuló erõteljes kormányzati terror már tavaly megmutatkozott a nyilvánosság elõtt is, amikor a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) (régi nevén APEH) fegyveresekkel szállt ki a Welt 2000 Kft.-hez és a cég tulajdonosainak lakására. Így már korán reggel becsörtettek Komáromi Andráshoz is, számítógépeket, adathordozókat és iratokat lefoglalva. A nyilvánvalóan politikai megrendelésre indult koncepciós terrort - nem hivatalos források - áfacsalási ügyben való nyomozással címkézték. Ugyanakkor a NAV azt állítja, hogy a kiterjesztett fegyveres akció óta további lépéseket nem tettek. Márpedig ha nem tettek, akkor - NAV-ismereti és nyomozati egyszeregy - annak szintén politikai okai vannak.

Hanem a fegyveres akciósorozatot követõ egy hónapra rá, január 13-án este a nem tudni, hányadik találkozó lett kitûzve a megtámadott Welt 2000 tulajdonosai és a támadások mögött álló Miniszterelnökség között, nevezetesen ezúttal azzal a Lázár Jánossal, akirõl valószínûleg én szellõztettem meg elsõként, hogy Orbán Viktor egyik legbelsõbb titkosszolgálati bizalmasa. Ezt már akkor nyilvánosságra hoztam, amikor az ország zöme még azt sem tudta, ki az a Lázár János. Lázár János karrierje ugyanis csak ezt követõen kezdett el fényesen felfelé ívelni.

A Welt 2000-et pedig Orbán Viktor még meg sem szerezte, de az emberei már úgy nyilatkoztak a sajtóban, hogy megvették. A január 13-ai találkozó napján pedig Csepreghy Nándor, a Fidesz helyettes államtitkára mindössze egy milliárd Ft alatti összegben határozta meg a csillagászati összegeket érõ cég kormány általi megvásárlási költségét. Ennyire aládíjazni a céget csak sajátosan, jelenleg fõleg putyini terrorpolitikát idézõ módszerekkel lehetett. Érdemes megemlíteni azt is, hogy az elõzetes sajtóhírek szerint a céget Orbánék fele annyiért vették meg a politikai üldözés alá vetett tulajdonosoktól, mint amennyi hasznot az évente termelt! Sok putyinista, ukránlövetõ magyar náci most elégedetten dõlhetne hátra, valami ilyesmi sóhajtással: "Ó, édes Oroszország! Moszkva, édes Moszkva! Szeled már nem csak érezzük, de orrfacsaró bûzöd mindent átjár! Halál az ukrán tüntetõkre is!"

Komáromi András ismerõsei egyébként arról számoltak be Komáromi halálát követõen is, hogy az EMIR kulcsszoftver jogtulajdonosára (tehát Komáromi Andrásra) komoly kormányzati nyomás nehezedett, de ennek ellenére sem akarta eladni ez EMIR-t. Azonban Orbánéknak 2014. március 1-én, szombaton mégis sikerült elérniük, hogy Komáromi aláírja a kormány által kikényszerített adásvételi szerzõdést.

Miután pedig ezt megtette, másnap hirtelen szívinfarktust kapott és meghalt.

Csepreghy Nándor, a Fidesz fentebb már említett helyettes államtitkára az ATV mai mûsorában, Mészáros Antónia által megszorongatva - bár nyeldekelt és idegesen nyalogatta a szája szélét - egyre nyugtalanabbul igyekezett elkenni az automatikusan, még a szellemileg roggyant Fidesz-hívõk elméjébõl is elõtörõ gyanút, hogy Komáromi András politikai gyilkosság áldozata lett. Orbán Viktor embere, Csepreghy Nándor meglehetõsen szerencsétlenül próbálta elterelni a figyelmet Komáromi András hirtelen haláláról olyasmi siralmas próbálkozásokkal, mint pl. tartsuk tiszteletben a gyászoló hozzátartozók érzéseit és kegyeleti okokból ne beszéljünk Komáromi András haláláról. Magyarul arról, amire nyilván a család a legkíváncsibb: hogy megölték-e vagy sokkal inkább kik gyilkolták meg a titkosszolgálati arzenál valamely választott és általam is sok részben igen jól ismert eszközei közül Komáromi Andrást.

De többet is mondjunk a saját hírforrásainkból: a kormányüzlet kapcsán lényeges belsõbb információkkal rendelkezõ, a HírArénával kapcsolatba került szakemberek szerint a kormány az EMIR nevû szoftver megszerzésével mostantól visszamenõlegesen is meg tudja változtatni az adatokat és ez nagyban motiválta a kormányt a kulcsszoftver megszerzésére. Többek között ezért is tették rá a kezüket az EMIR-re - mondták. Magyarul a Fidesz és annak kegyeltjei számára kellemetlen illetve hatóságilag üldözendõ bûncselekmények nyomait visszamenõlegesen is el tudják és el fogják tüntetni, rendkívül széles kezet kapva az Európai Uniós pályázati pénzek köztörvényes, oligarchikus bûnözõi felhasználásában és a köztörvényes kormány-bûntettek bizonyítékainak eltüntetésében. Ez a tûzközelben lévõk állításainak lényege.

További belsõsebb információk szerint Komáromi András bár Orbánék erõszakos hatására és nagyon súlyos fenyegetései miatt eladta a szoftvert, ugyanakkor olyan ismeretekkel, információkkal és mesterkulcsokkal rendelkezett, amikkel akár be is dönthette volna a Fidesz-kormány EMIR-rel kapcsolatos, eztán elkövetett bûntetteit is.hirarena.com (Az eredeti cikk 2014. március 6-án jelent meg!)
ér okosabbak vagyunk ám miközben jobban is teljesitünk!!!

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.