Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A Bety√°rsereg √©s ami m√∂g√∂tte van..., de mi van el√Ķtte?


“N√©pp√°rtosodna a Bety√°rsereg is?” – NEM! MI M√ĀR N√ČPMOZGALOM VAGYUNK!
A Napi Gazdas√°g m√Ľsor√°nak, a C-pontnak adott, mozgalmunk vezet√Ķje Tyirity√°n Zsolt egy interj√ļt. A h√°rom r√©szes besz√©lget√©st, komment√°r n√©lk√ľl k√∂z√∂lj√ľk.

Az els√Ķ r√©szben sz√≥ esik a n√©pv√°ndorl√°snak is beill√Ķ migr√°ns √°radatr√≥l, de a r√∂videsen ism√©t Budapest utc√°in vonagl√≥ devi√°ns fert√Ķr√Ķl is elmondja v√©lem√©ny√©t a Bety√°rsereg vezet√Ķje.

Az els√Ķ r√©sz ut√°n ez√ļttal ink√°bb a Bety√°rsereg bels√Ķ √©let√©re terel√Ķdik a sz√≥. Kider√ľl, hogy milyen az az embert√≠pus, ami alkotja a sereget, illetve, hogy milyen elv√°r√°soknak kell megfelelnie a jelentkez√Ķnek.

A besz√©lget√©s z√°r√≥ epiz√≥dj√°ban a Bety√°rsereg vezet√Ķje pozit√≠vnak tekinti, hogy a radik√°lis p√°rt egy megval√≥s√≠that√≥, egy k√∂vethet√Ķ √©s egy v√°llalhat√≥ programot k√≠n√°l v√°laszt√≥inak. Vona G√°borral tisztelik egym√°st, de Tyirity√°n a C-pontnak besz√©lt arr√≥l is, hogy Orb√°n Viktort az elm√ļlt 25 √©v legpozit√≠vabb minisztereln√∂k√©nek tarja, ezzel szemben Gyurcs√°ny Ferencet az „ember alatti l√©t” egyik megnyilv√°nul√°s√°nak nevezte. A Bety√°rsereg vezet√Ķj√©vel k√©sz√ľlt interj√ļnk utols√≥ r√©sze.


Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2015. jķlius 06. 09:18:14
Már Bayer is "tisztán látó"....

Bayer Zsolt: Allah akbar!

j√ļlius 5, 2015 a Gondolatok

Egy tiszt√°n l√°t√≥ publicista gondolatait k√∂z√∂lj√ľk komment√°r n√©lk√ľl. “A liber√°lisaink feje, a v√©get nem √©r√Ķ jogv√©delmeik k√∂zepette, nagyon sok √©vvel ezel√Ķtt beszorult a segg√ľkbe, √©s k√©ptelenek kih√ļzni onn√©t az√≥ta is. Ez√©rt remek elm√©leteik vannak mindenf√©l√©r√Ķl, viszont halv√°ny fogalmuk sincs a val√≥s√°gr√≥l.”

A h√≠rek szerint az egyik megtaposta a m√°sik Kor√°nj√°t. Erre f√∂l vagy sz√°z igaz iszl√°mhit√Ľ ki√∂z√∂nl√∂tt a k√∂zeli utc√°ra, √©s randal√≠rozni kezdett. Kuk√°kat gy√ļjtott fel, flaszterrel √©s k√∂vekkel dob√°lta az arra j√°r√≥k aut√≥it, k√∂zben azt √ľv√∂lt√∂zte, hogy „Allah akbar!”.http://betyarsere...lah-akbar/
#2 | postaimre - 2015. jķlius 06. 10:38:34
Gyurcs√°ny: „Akik elkurvulnak, azok kikopnak, elt√Ľnnek”

Aj√°nd√©kcsomagokkal √©rkezett a balliber√°lis √©rtelmis√©g Vit√°ny Iv√°n szociol√≥gus, volt MSZMP-s, MSZP-s, jelenlegi DK-s politikus 90. sz√ľlet√©snapj√°ra. A Pet√Ķfi Irodalmi M√ļzeumban √ľnnepelt√©k a Gyurcs√°ny-p√°rt √∂r√∂k√∂s eln√∂k√©t, aki az egyes sz√°m√ļ p√°rttagk√∂nyvet tudhatja mag√°√©nak. Gyurcs√°ny Ferenc DK-eln√∂kt√Ķl Vit√°nyi a p√°rt alap√≠tv√°ny√°nak √ļgynevezett √öj K√∂zt√°rsas√°g√©rt D√≠j√°t vehette √°t. A nagy √ļjs√°g√≠r√≥i √©rdekl√Ķd√©s ez√ļttal elmaradt.http://www.napiga...ikk/48814/
#3 | Kameleon - 2015. jķlius 06. 11:12:08
K.O. - F√Ķbety√°r VS F√Ķvajda "Sem a Jobbik, sem a Bety√°rsereg nem ellens√©ge a roma t√°rsadalomnak."
YouTube Videů

https://www.youtu...E2lZUErsVk
#4 | Kameleon - 2015. jķlius 06. 11:22:22
Jeleztem el√Ķre!
http://magyarnemz...c_start=10
#5 | postaimre - 2015. jķlius 06. 12:02:11
Kameleon, semmi nem az, aminek latszik. az egz masik kerdes, hogz teljesen elhitelteleniti a fiukat a torockais vonatozasos tyirityanos zsido-cigany igazodas. Most jon az, hogz "fogjunk ossze a zsido-cigany osellenseggel a muszlim ellen". Mikozben az a "muszlim" is zsido. Ennyire nem lehetnek gyokerek. Ja, megis. A Betyarsereg a hasonlo orosz KGB-s vonalat is lekepzi, mert ott is "onszervezodo" csoportok "lepnek fel" a kaukazusi vonal ellen, mint "nemzeti es civil" ellenallas. Full-KGB.
#6 | csillagosvenyen - 2015. jķlius 06. 18:57:18
√Čs tess√©k mondani, melyik N√ČP√Č ez a mozgalom?:(
#7 | 1 hazafele - 2015. jķlius 07. 06:59:21
Neh√©z lesz a tot atyafiak k√ľlfoldi r√©szv√©tele:
Idegen harcosnak min√Ķs√ľl mindaz, aki elhagyja orsz√°g√°t az√©rt, hogy fegyveres csoportokhoz csatlakozzon, √©s nem els√Ķdlegesen anyagi, hanem ink√°bb ideol√≥giai, vagy vall√°si ind√≠ttat√°sb√≥l. Szoval a Magyar kontingens is Idegen harcos lehet? Hmmm.√°t kell venni ezt a t√∂rv√©nyt, oszt levad√°szni a teleabili harcosokat...akik vall√°si meggy√∂z√∂d√©seik(hihi)miatt itt fegyvereskednek...

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.