Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Felfüggesztették az összes közlekedési rendõrt Donyeck megyében


A minta...persze ott is megy a helyezkedés és a saját maffia pizícionálása, de ez így lesz itt is, csak sokat likvidálni kell a "mi" rendõreink közül...ügyészekkel, bírókkal spékelve...demokratikusan! A lépésre az ukrán belügyi szervek reformjának keretében került sor. A tárca vezetõje, Arszen Avakov kijelentette, hogy folytatódik a rendõrség "megtisztításának folyamata az emberek nyakán élõsködõ, korrupt egyenruhásoktól". Most Donyeck megye került sorra, mind a 625 közlekedési rendõrével.

A rendelet alapján a rendõröket alkalmassági vizsgálat alá vetik, amelyet kijevi szakértõk végeznek el egyebek mellett hazugságvizsgálót is használva.

"Arra számítunk, hogy ily módon sikerül kiszûrni minden korrupt rendõrt, az ukrán állam látens ellenségeit, akiket ezután véglegesen elbocsátunk" - fogalmazott a miniszter. Hozzáfûzte: a tisztességesnek bizonyuló rendõröket visszaveszik, de az új járõrszolgálati vizsgát még le kell tenniük ahhoz, hogy ismét az állomány teljes értékû tagjaiként dolgozhassanak.

A múlt hét végén kétezer, frissen vizsgázott, fiatal járõr tette le az esküt ünnepélyes keretek között a fõvárosban. Közülük félezren - négyszázan párosával, kétszáz rendõrautóval, százan pedig gyalogosan - már vasárnapra virradó éjjel szolgálatba léptek Kijevben.

Ukrán sajtójelentések szerint az új, modern egyenruhát viselõ járõrök átlagéletkora 25 év. Javarészt olyan fiatalok nyertek felvételt a munkára, akik még sohasem teljesítettek szolgálatot a rendõrség kötelékében.

A nemzeti rendõrségrõl a múlt héten fogadott el törvényt a parlament. A jogszabály szövege szerint a létrehozott testület a végrehajtói hatalom új központi szerve, amelynek feladata az emberi- és szabadságjogok védelme, a közrend és a társadalom biztonságának szavatolása, valamint a bûnüldözés. A nemzeti rendõrség munkáját a kormány felügyeli és koordinálja a belügyminiszteren keresztül. A testület vezetõjét a kormányfõ nevezi ki és váltja le a belügyminiszter javaslata alapján. A nemzeti rendõrség alá tartoznak a járõrök mellett a bûnügyi, a speciális és a különleges megbízatású rendõri egységek.
Link

Hozzászólások


#1 | Perje - 2015. július 06. 13:35:06
Lecserélik õket, nehogy szimpatizáljanak a donyecki szakadárokkal.

Nálunk fizetés emelést ígért nekik Lézer:
http://www.origo....gozok.html
#2 | Perje - 2015. július 06. 13:50:05
Még egy " precendens értékû" eset Ukrajnából. Razzia volt az ukrán fõügyészségen. Rengeteg pénzt, drágakövet , kötvényt találtak , ami kenõpénzként szolgálhatott az igzságszolgáltatás fejeinek..
http://news.bigmi...00-tisyach
#3 | Perje - 2015. július 06. 14:16:30
Amerika fogja finanszírozni a Grúziában körözött volt elnök , most odesszai amerika-barát kormányzó és stábja fizetését, és Kaliforniából érkeznek, akik kiképzik a helyi rendõröket.
http://www.kp.ru/...s/2101424/

Nem lennék meglepve azon sem, ha az új rendõrök nem beszélnének ukránul.
#4 | Perje - 2015. július 06. 14:26:31
Menedzs ment. Jön utánuk amarikai?
Leváltják az ukrán titkosszolgálat tábornokait , ezredeseit, mert azzal vádolják õket, hogy államcsínyt terveztek.
http://www.spb.kp...5/3278290/
#5 | Perje - 2015. július 06. 14:59:33
Nem hivatalosan Amerika képzi ki az ukrán neonácikat:
http://www.thedai...raine.html
#6 | pozor124 - 2015. július 06. 18:52:43
Így igazoltat a jó orosz rendõr: youtube.com/watch...Jdv4Sk93aM .
#7 | Perje - 2015. július 06. 23:45:09
Amerikai parancsnoka lesz a pápai nehéz szállító ezrednek.
http://magyarhirl...i_repteren

Nahát, most jól meglepõdtem.
#8 | Detonator - 2015. július 07. 09:03:48
Tudod Perje, mind ez azért lehetséges, mert mi egy független, szabad nemzet vagyunk. Nem vagyunk sem nemzet, sem független, sem szabad !

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.