Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

oknyomozz


A penzcsinalasi mechanizmus a "menekĂĽltekkel"

Emberkereskedelem mindig volt - es sajnos mindig is lesz, mert vannak, akik gondoskodnak rola. A fantasztikus nyeresegek miatt, amiket ezzel a tevekenyseggel el lehet erni. Emberi hordaknak kinal kenyelmes megelhetest es fantasztikus jövedelmeket közep- es hosszu tavon.
- Allamfök es mas, hatalmas funkcionariusok jutnak közvetve fantasztikus jövedelmekhez. Segelyeket kapnak az EU-tol, külön az egyes tagallamoktol, a nemzetközi segelyszervezetektöl, ha olyan politikai folytatnak, amely a hosszantarto elnyomast es a merhetetlen szegenyseget biztositja s menekülesre kenyszeriti az ott elö lakossagot vagy annak egy reszet egy olyan klima biztositasaval, amely mindezt elösegiti.
- Különbözö vallalatok jutnak oriasi összegekhez, mert Syriaban, Somaliaban s sok mas helyen haboru van, ahonnan az emberek menekülnek.
- Szervezett bünbandak szednek be hatalmas összegeket (fejenkent 6-10 ezer $-t) a menekültek Europaba szallitasaval, s ezen felül is külön megfizettetik azokat a "szolgaltatasokat", amivel a megfelelö politikai status elereset a celorszagban elösegitik a menekült reszere. Megteremtik a menekült szemelyevel kapcsolatos "legendat".
- Ha a nincstelen (?) menekült anyagilag megengedheti maganak, neve es fenykepe bekerül a helyi ujsagba (itt az ujsagok/ujsagirok felelössege is megkerdöjelezhetö) - hihetöve teve a politikai üldöztetest. Ezzel a modszerrel Europaban a szükseges statust elerni a legkönnyebb - a varazsszo: Asyl.
- Egy hajo 360 menekülttel, ahol fejenkent csak 6000 $ a "fuvardij" - összesen egy uttal 2 MILLIO DOLLAR a bevetel!
- Szervezett bünbandak keszsegesen allnak az utazasokat szervezö hajosok rendelkezesere akar ugy is, hogy kifizetik a felmerült "költsegeket" s az igy Europaba került menekültek evekig törlesztik a rajuk forditott összegeket szerencses megmenekülesükböl kifolyolag - halabol - azaz, törlesztik az adossagot.
- A menekülteket befogado taborok sajat orszaguktol kapjak a penzt a menekültek ellatasara, regisztralasara anelkül, hogy tevekenysegüket barki is ellenörizne vagy valamilyen szigoru szabalyokat kellene betartaniuk.
- Europa politikusai jelentös összegeket vehetnek fel azert, mert ök rendszeresen a menekültek felmerülö "problemaival" foglalkoznak - ez pedig igencsak szerteagazo beveteli forras.
- Politikusok es egyeb allami tisztviselök orszaguk adojabol kapjak a penzt tevekenysegükert, az adofizetök penzen kenydelmes eletre rendezkedhetnek be, mert a problema nem fog olyan gyorsan megoldodni - ilyen beveteli forrasokat nem lehet elapasztani. Ök csinalnak a menekültekböl politikai töket - s megelnek belüle kenyelmesen.
- Különbözö vallalatok es a hadsereg oriasi beveteleket szednek be azert, mert gondoskodnak arrol, hogy Europa mielöbb bevehetlen erödde valtozzek az ö közremüködesükkel.
- A nemzetközi konszernek es bankok pedig abban erdekeltek anyagilag, hogy ez az allapot allandosuljon, a menekültek szarmazasi celorszaga es az altaluk "megcelzott" orszag mind gazdasagilag, mind penzügyileg sok minden legyen, csak nem stabil. Mindez meghozza szamukra az anyagi hasznot a hitelek megadasaval. A konszernek könnyebben es olcsobban jutnak nyersanyaghoz s olcso munkaeröt kapnak . Szakkepzettseg? Ugyan kerem!

Nem veletlen az sem, hogy a media altal közölt hirek kizarolag az embercsempesz bandak tevekenysegere koncentralnak. Mennel ijesztöbbek es remületet, nem utolso sorban sajnalatot keltenek ezek a hirek az olvasokban .- annal inkabb ezek kötik le a figyelmet s senkinek nem jut eszebe arra gondolni, hogy utanannezzen: vajjon kinek is van haszna ebböl?
EgyszerĂĽ, mint a pofon!
Julia
-> Julia - 2015. jĂşlius 03. 18:54 · 1 hozzászĂłlás · 20 megnyitás · Nyomtatás
Hozzászólások

Szerkesztés | Törlés
#1 | spartakusz - 2015. jĂşlius 06. 16:46:10
SZEVASZTOK!

NA TESSÉK - az elõbb írtam és kértem az oknyomozókat annak kiderítésére ki finanszírozza - pénzeli ezt a borzalmat - Köszönöm Julia, hogy kaptam rá választ , de nem elégséges, mert bûnbandák mûvelik - bonyolítják - azt írod julis az adófizetõk pénzén - de ki csinálja - hogy saját magunk pénzén - saját magunkat irtsuk - ez nonszensz!

spari...

Hozzászólások


#21 | Julia - 2015. július 09. 16:13:17
Spari - ne is keress, nem fogsz talalni - mert a media hallgat erröl, mint az a bizonyos a gazban. Ha az europai polgarok alairasait, tiltakozasait figyelmen kivül hagytak - akkor a jövöben is hallgatni fognak rola. Nalunk a legolvasottabb "szennylap" a Bild Zeitung - ha ott nem jelent meg eddig semmi erröl - akor az nem letezik!
Ne furcsalld! Az EU nem a polgaraiert van!!

Ăśdv: Julia
#22 | spartakusz - 2015. július 09. 16:31:54
Kedves Julia!

Itt találtam egyet emailon küldték - küldjem el neked?

itt:

http://prohungari...share_post

ĂĽdv. spari....
#23 | Julia - 2015. július 10. 08:48:28
Kedves Spari - kĂĽldheted! De privat cimre:

Köszönettel: Julia

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.