Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

oknyomozz


A penzcsinalasi mechanizmus a "menek√ľltekkel"

Emberkereskedelem mindig volt - es sajnos mindig is lesz, mert vannak, akik gondoskodnak rola. A fantasztikus nyeresegek miatt, amiket ezzel a tevekenyseggel el lehet erni. Emberi hordaknak kinal kenyelmes megelhetest es fantasztikus jövedelmeket közep- es hosszu tavon.
- Allamf√∂k es mas, hatalmas funkcionariusok jutnak k√∂zvetve fantasztikus j√∂vedelmekhez. Segelyeket kapnak az EU-tol, k√ľl√∂n az egyes tagallamoktol, a nemzetk√∂zi segelyszervezetekt√∂l, ha olyan politikai folytatnak, amely a hosszantarto elnyomast es a merhetetlen szegenyseget biztositja s menek√ľlesre kenyszeriti az ott el√∂ lakossagot vagy annak egy reszet egy olyan klima biztositasaval, amely mindezt el√∂segiti.
- K√ľl√∂nb√∂z√∂ vallalatok jutnak oriasi √∂sszegekhez, mert Syriaban, Somaliaban s sok mas helyen haboru van, ahonnan az emberek menek√ľlnek.
- Szervezett b√ľnbandak szednek be hatalmas √∂sszegeket (fejenkent 6-10 ezer $-t) a menek√ľltek Europaba szallitasaval, s ezen fel√ľl is k√ľl√∂n megfizettetik azokat a "szolgaltatasokat", amivel a megfelel√∂ politikai status elereset a celorszagban el√∂segitik a menek√ľlt reszere. Megteremtik a menek√ľlt szemelyevel kapcsolatos "legendat".
- Ha a nincstelen (?) menek√ľlt anyagilag megengedheti maganak, neve es fenykepe beker√ľl a helyi ujsagba (itt az ujsagok/ujsagirok felel√∂ssege is megkerd√∂jelezhet√∂) - hihet√∂ve teve a politikai √ľld√∂ztetest. Ezzel a modszerrel Europaban a sz√ľkseges statust elerni a legk√∂nnyebb - a varazsszo: Asyl.
- Egy hajo 360 menek√ľlttel, ahol fejenkent csak 6000 $ a "fuvardij" - √∂sszesen egy uttal 2 MILLIO DOLLAR a bevetel!
- Szervezett b√ľnbandak keszsegesen allnak az utazasokat szervez√∂ hajosok rendelkezesere akar ugy is, hogy kifizetik a felmer√ľlt "k√∂ltsegeket" s az igy Europaba ker√ľlt menek√ľltek evekig t√∂rlesztik a rajuk forditott √∂sszegeket szerencses megmenek√ľles√ľkb√∂l kifolyolag - halabol - azaz, t√∂rlesztik az adossagot.
- A menek√ľlteket befogado taborok sajat orszaguktol kapjak a penzt a menek√ľltek ellatasara, regisztralasara anelk√ľl, hogy tevekenyseg√ľket barki is ellen√∂rizne vagy valamilyen szigoru szabalyokat kellene betartaniuk.
- Europa politikusai jelent√∂s √∂sszegeket vehetnek fel azert, mert √∂k rendszeresen a menek√ľltek felmer√ľl√∂ "problemaival" foglalkoznak - ez pedig igencsak szerteagazo beveteli forras.
- Politikusok es egyeb allami tisztvisel√∂k orszaguk adojabol kapjak a penzt tevekenyseg√ľkert, az adofizet√∂k penzen kenydelmes eletre rendezkedhetnek be, mert a problema nem fog olyan gyorsan megoldodni - ilyen beveteli forrasokat nem lehet elapasztani. √Ėk csinalnak a menek√ľltekb√∂l politikai t√∂ket - s megelnek bel√ľle kenyelmesen.
- K√ľl√∂nb√∂z√∂ vallalatok es a hadsereg oriasi beveteleket szednek be azert, mert gondoskodnak arrol, hogy Europa miel√∂bb bevehetlen er√∂dde valtozzek az √∂ k√∂zrem√ľk√∂des√ľkkel.
- A nemzetk√∂zi konszernek es bankok pedig abban erdekeltek anyagilag, hogy ez az allapot allandosuljon, a menek√ľltek szarmazasi celorszaga es az altaluk "megcelzott" orszag mind gazdasagilag, mind penz√ľgyileg sok minden legyen, csak nem stabil. Mindez meghozza szamukra az anyagi hasznot a hitelek megadasaval. A konszernek k√∂nnyebben es olcsobban jutnak nyersanyaghoz s olcso munkaer√∂t kapnak . Szakkepzettseg? Ugyan kerem!

Nem veletlen az sem, hogy a media altal k√∂z√∂lt hirek kizarolag az embercsempesz bandak tevekenysegere koncentralnak. Mennel ijeszt√∂bbek es rem√ľletet, nem utolso sorban sajnalatot keltenek ezek a hirek az olvasokban .- annal inkabb ezek k√∂tik le a figyelmet s senkinek nem jut eszebe arra gondolni, hogy utanannezzen: vajjon kinek is van haszna ebb√∂l?
Egyszer√ľ, mint a pofon!
Julia
-> Julia - 2015. j√ļlius 03. 18:54 · 1 hozz√°sz√≥l√°s · 20 megnyit√°s · Nyomtat√°s
Hozzászólások

Szerkesztés | Törlés
#1 | spartakusz - 2015. j√ļlius 06. 16:46:10
SZEVASZTOK!

NA TESS√ČK - az el√Ķbb √≠rtam √©s k√©rtem az oknyomoz√≥kat annak kider√≠t√©s√©re ki finansz√≠rozza - p√©nzeli ezt a borzalmat - K√∂sz√∂n√∂m Julia, hogy kaptam r√° v√°laszt , de nem el√©gs√©ges, mert b√Ľnband√°k m√Ľvelik - bonyol√≠tj√°k - azt √≠rod julis az ad√≥fizet√Ķk p√©nz√©n - de ki csin√°lja - hogy saj√°t magunk p√©nz√©n - saj√°t magunkat irtsuk - ez nonszensz!

spari...

HozzŠszůlŠsok


#1 | Julia - 2015. jķlius 06. 21:56:34
Kedves Szpartakusz,
el√∂sz√∂r is tisztazzunk valamit - megpedig azt, hogy en nem JULIS vagyok! Ha a nagy melegben veletlen√ľl melle√ľt√∂ttel,,ert az A es az S egy,mas mellett leledzik, rendben - de ha szandekosan Julis irtal, azert vedd ugy, hogy megorroltam!
Nos, teny es valo, hogy b√ľnbandak szervezik a "menek√ľltek" utjat Europaba. Ezek beszedik a penzt a menek√ľltekt√∂l, ez tehat nem az adofizet√∂k penzeb√∂l ker√ľl egyenl√∂re kiadasra. Ami azonban utana j√∂n: a F√∂ldk√∂zi tengeren ket nemet hajo cirkal, akiknek az a feladatuk, hogy "kimentsek" a menek√ľlteket a s√ľllyed√∂ barkakbol, vattaba csomagoljak, egeszseg√ľgyi ellatasban reszeritsek √∂ket - s kitegyek valamelyik olasz tabornal - ahol mar tart karokkal varjak √∂ket az adofizet√∂k penzen fenntartott taborok, teljes ellatassal, szemelyzettel. A nyilvantartasbavetel es egyeb adminisztracio elintezese ugyanugy az adofizet√∂k penzeb√∂l zajlik - s hetekig ott maradnak, a teljes ellatas k√∂ltsege adobol megy - az allamkasszabol. Nem veletlen√ľl sikitott az olasz minisztereln√∂k, hogy az Unio adjon penzt - k√ľl√∂nben szelnek ereszti a menek√ľlteket, Europa mas orszagai fele, Isten es a papa aldasaval. S meg a vonatjegyet is megvasarolja nekik - ugyszinten az adofizet√∂k penzeb√∂l! A ket nemet hadijaho pedig ujra kifut a tengerre - most mar a nemet Uschi d√∂ntese ertelmeben annak a NATO parancsnoksagnak a fel√ľgyelete alatt, akik a gyorstamado egysegeket szervezik. Na kinek a penzen?
A b√ľnbandak azonnal paartfogasukba veszik a "Menek√ľlteket", ellatjak √∂ket drogokkal eladasra, vagy prostituciora kenyszeritik a n√∂ket, esetleg adjak-veszik, ami az en szereny fogalmaim szerint emberkereskedelemnek min√∂s√ľl - mar nem az adofizet√∂k penzen.
Az adofizet√∂k penzen "tamogatjak" es tartjak fenn azokat a k√ľl√∂nb√∂z√∂ orszagokban honos segelyszervezeteket, amelyek kizarolag azzal foglalkoznak, hogy a "menekp√ľltek" megsegiteset celzo intezkedeseket a parlamentben kereszt√ľlvigyek, szervezzek az ellatasukat, s nyafogjanak a TV-ben, ujsagban - megszakad a szivem, mert ezek a szerencsetlen nyomorultak mindent elveszitettek, polgarhaboru csalad oda - semmij√ľk sem maradt - csak eppen ki tudtak fizetni az Europaba jutasert a b√ľnbandaknak a 6 - 10.000 dollart! Ezek a "segelyszervezetek" gy√ľjtik az adomanyokat, hogy el tudjak latni a szegeny traumatizalt menek√ľltet a legujabb es lehet√∂leg a legdragabb mobiltelefonnal, hogy azon tudjon kommunikalni a "meggyilkolt", elvesztett csaladdal.
Ezek az adofizet√∂k penzen el√∂sk√∂d√∂ segelyszervezetek gondoskodnak a lakhatasukrol, ami miatt iskolai tornatermeket √ľritenek ki, ujabban maganlakasokbol dobjak ki a berl√∂ket, esetleg egy √ľres kastelyt vesznek igenybe, vagy egy 5 csillagos szallodat - elvegre a szegeny traumatizaltaknak teljes nyugalomra van sz√ľkseg√ľk, hogy el tudjak atni bokros teend√∂iket a b√ľn√∂zes ter√ľleten. Kapjak az ingyenes orvosi ellatast, a takariton√∂ eltakaritja utanuk a koszt - mert hat √∂k massal vannak elfoglalva - mondjuk lanyokat hajkurasznak, vagy eppen bet√∂rnek, lopnak, rabolnak - hogy ne az egesz BTK-t soroljam.

Nos, mindez az adofizet√∂k es az EU penzen, amit szinten az egyes orszagok adofizet√∂it√∂l szednek be-. s el√∂re atutaljak Br√ľsszelnek - hogy aztan palyazatok utjan morzsanyi √∂sszegeket meg vissza is kapjanak, amit aztan ki lehet plakatolni: az epitkezest az EU "segitsegevel" es anyagi tamogatasaval!!
Fabol vaskarika.
Ezen a ter√ľleten olyan penzen vandorolnak egyik helyr√∂l a masikra, amir√∂l a jozan embernek fogalma sincs - az ittasnak meg kevesbbe.
S most felteszem a kerdest:
hova folynak be az adok? A Magyar Allamhoz!
Ki kesziti a k√∂ltsegvetest a befolyo penzekb√∂l? A kormany. Ki hagyja jova? A kepvisel√∂test√ľlet.
Magyarul: az orszagban m√ľk√∂d√∂ segelynyujto szervezeteket az allam tamogatja anyagilag - s mib√∂l? Az adokbol!! Azaz, minden adozo magyar allampolgar penzeb√∂l - s hogy mire k√∂ltik? Ahhoz az adozpnak az egvilagon semmi k√∂ze! Logikus - nem?
Ezen tulmen√∂en az adomanyozas is nagy divat - gy√ľjtik rendesen. Nemetorszagban novemberben kezd√∂dnek a nagy adomanygy√ľjt√∂ TV adasok: egy-egy ilyen TV m√ľsor kb. 8 - 10 milliot hoz a konyhara. Nos, ez a penz altalaban (de legalabbis nagy resze) a V√∂r√∂skeresztnek megy, hogy a vilag minden tajan folytathassa aldasos segit√∂ tevekenyseget. Folytatja is - s kezdi azzal, hogy az adomany teljes √∂sszegeb√∂l levon a sajat maga szamara 15 %-ot,mert hat minden Szentnek maga fele hajlik a keze, ugyanis ebb√∂l tartja fenn az adminisztraciot, a sajat ep√ľletet, a szallitoeszk√∂zeit s gyakorlatilag mindent. A "lecsipes"ek utan meg az is elkepzelhet√∂, hogy az adomanyokbol meg nehany € arra is jut, amire az adomanyozok szantak!

Termeszetesen az ideerkez√∂ "menek√ľltek" leginkabb az iszlam vallas hivei -. tehat sz√ľkseg√ľk van egy "imahazra" - errefele mosenak nevezik. Ugyan a medig nagy hangon veri dobra, hogy ennek megepitesehez a telek arat a moszlem k√∂z√∂sseg √∂sszesporolta - viszont Szaud Arabia igen nagy √∂sszegeket fordit arra, hogy mennel t√∂bb legyen bel√∂le - tehat k√ľldi a penzt a telekvasarlasra, epitkezesre - s Allah szakallara. Meg nem kezd√∂d√∂tt meg MO-on a nagy mohamedan templomok epitese? Nem? Kis t√ľrelem - majd arra is r√∂videsen sor ker√ľl! Mert ugyebar nem volt eleg a 150 eves t√∂r√∂k uralom az orszagban - ker√ľnk bel√∂le meg!

Nos, ezek a szerencsetlen "menek√ľltek" az adofizet√∂k penzen elnek, mint hal a vizben - csak az √∂slakossagnak nem jut semmi!! √Ėk feleslegesse valtak Europaban. √Ėk ugyanis feherek, keresztenyek, nem b√ľn√∂zessel foglalkoznak, csak dolgozni akarnak a megelhetes√ľkert s azert, hogy mennel t√∂bb tribut-ot fizethessenek a moszlemoknak, akikb√∂l egyre t√∂bb lesz Europaban. Ennek az is a hattereben all, hogy a nagy partoknak sz√ľkseg√ľk van uj valasztokra - a t√∂rzsvalasztoik ki vannak abrandulva a hazugsagaikb√∂l, igergeteseikb√∂l s a kapzsisagukbol.
A moszlemok meg meg kaphatok arra, hogy belepjenek a partokba - s a sajat erdekeiknek megfelelöen alakitsak a törvenyeket!! Termeszetesen az adofizetök penzeböl!

Nos Spari - ha kielegitö volt a valaszom, ok. Ha nem - akkor magadnak kell utananezned - de segitek benne, igerem. Meg van raktaron nehany informaciom.
√údv: Julia
#2 | spartakusz - 2015. jķlius 07. 07:09:14
Kedves Julia - v√©letlen volt bocs√°nat √©rte - el√ľt√©s !

Sajnos nem t√Ľnik ki az √≠r√°sodb√≥l, hogy a kunyh√≥j√°ban ki adja oda a p√©nzt a "menek√ľl√Ķnek" hogy √ļtnak tudjon indulni - mert √©n m√©g a szomsz√©d v√°rosba sem tudok elmenni √≠rtam ok√°n..."

k√©s√Ķbb b√Ķveben le√≠rom HADITERV c. alatt - most ahogy "ok-nyomoztam..." tal√°ltam a P√ČNZMOZG√ĀSR√ďL egy √©rdekes √≠r√°st amit egyenl√Ķre megosztok veletek:

"...A pénz mozgása

Franciaorsz√°gi, kis hegyvid√©ki sz√°llod√°ba √©rkezik egy orosz turista, √©s megk√©rdezi van-e √ľres szoba kiad√≥, √©s letesz egy 100 eur√≥st a pultra.

A sz√°lloda tulajdonosa meg√∂r√ľlt, mert mostan√°ban igen pangott az √ľzlet, √©s a legjobb szoba kulcs√°t adta a vend√©gnek,
aki el is indult f√∂lfele a l√©pcs√Ķn, hogy elfoglalja a szob√°j√°t.

A tulaj fogta a 100 eur√≥st, √°trohant a henteshez, kifizetni az el√Ķz√Ķ heti ad√≥ss√°g√°t, √©s visszament a sz√°llod√°ba.

A hentes fogta a 100 eurót, és elrohant a gazdához, hogy kifizesse a hitelbe kért disznót, és visszament a boltjába.

A gazda rohant Jenny hez, a helyi örömlányhoz, hogy kifizesse annak szolgálatait, és ment vissza a farmjára.

Jenny rohant a sz√°llod√°ba, hogy kifizesse a m√ļlt h√©ten kivett szob√°k √°rait, √©s letette a 100 eur√≥st a pultra.

Ebben a pillanatban j√∂n le a l√©pcs√Ķn, √©s megy a pulthoz az orosz turista, √©s k√∂zli, hogy a szoba nem felel meg √©s k√©ri vissza a 100 eur√≥st, √©s ezzel elment.

Tulajdonképpen senki nem csinált semmit, és mégis mindenki kifizette az adósságát.

Na, ennyit a közgazdaságtanról és a gazdasági válságról....."

k√∂vetkez√Ķ ez ut√°n. v√©gtelen t√ľrelemmel id. Kiss L√°szl√≥
#3 | Julia - 2015. jķlius 07. 08:14:34
Kiegeszites:
ma reggel mar megjelent a hir, mire tervezik elk√∂lteni az adot: a g√∂r√∂g√∂k "megsegitesere" 281 milliot terveztek be s ez nemcsak a menek√ľltek megsegitesere. S mindezt a befizetett adokbol!
√údv: Julia
#4 | Julia - 2015. jķlius 07. 08:34:46
Hallo Spari,
a kunyhoban el√∂ menek√ľldtnek egy dolga van: elindulni Europa fele! Ha nincs meg a 6.000 $-ja az "utik√∂ltsegre" akadnak b√ľnbandak minden√ľtt, akik kifizetik helyette - viszont elete vegeig ny√∂ghet a visszafizetes miatt. Ezt meg tudja tenni a drogok eladasaval, hogy a k√∂rnyezeteb√∂l ujabbakat ajanl, akinek ugyancsak kifizetik az utik√∂ltseget - s igy mindig vannak ujabbak, akik ezt vallaljak. A megel√∂legezett penzt azonban a b√ľnbandak, a maffia kemenyen behajtja - neha t√∂bbsz√∂r√∂sen is.
√údv: Julia
#5 | spartakusz - 2015. jķlius 07. 09:27:45
ajaj - a b√Ľnband√°nak honnan van p√©nze - bankot rabolt? - mond √©s √≠rd m√°r le kinek van sz√°molatlanul p√©nze!

spari...
#6 | spartakusz - 2015. jķlius 07. 09:41:44
na j√≥ - sz√≥val - az ember egyszer csak v√°ratlanul elkezd besz√©lni - kb. 2-√©ves kor√°ban - vagy k√©s√Ķbb ha fi√ļ - √©s tov√°bbi pontok - 7 √©ves - 10-√©ves √©s stb - program - ha a b√∂lcs korban vagyunk - akkor abban is kell len√ľnk √©s viselkedn√ľnk nagyban is!
Hihetetlen, de lehet, hogy valós. Valós!

https://www.youtu...3ajKKQaQoM

és amit ígértem egy 2011- évi írásom:
√°llat vagy nem √°llat c. alatt mentettem el magamnak:
"...# | spartakusz - 2011 02 24 ¦ 05:30:39
√ĀLLAT VAGY NEM √ĀLLAT c. alatt mentetem el magamnak....

Szevasztok!

Hopi miért nem írod le? Tudom, hogy tudod, csak kíváncsi vagy más tudja -e? Na - Jó megteszem én. Magyarul írom. Annak ellenére, hogy egyesek ezt kétségbe vonják.

Már leírtam ezzel kapcsolatban megérzéseimet - gondolataimat.

Teh√°t, amikor el√Ķsz√∂r √≠rtam, hogy √°llatok, akkor megh√∂kkentem, de hiszen r√°m is hasonl√≠tanak, akkor √©n is √°llat vagyok? Tettem fel a k√©rd√©st magamnak. √Čs elkezdtem kutatni, k√∂zben rengetek √°lmom is volt ami seg√≠tett. Azt meg√°llap√≠tottam, illetve r√°j√∂ttem, hogy √°llat √©n nem lehetek, az evol√ļci√≥ hamis-tan√≠t√°s√°t elvetve. M√°r - m√°r feladtam, amikor hogy hogy nem az utols√≥ pillanatban l√°ttam egy vide√≥t, ahol egy feln√Ķtt ember n√©gyk√©zl√°b ugr√°lt √©s ugatott. Ezen m√©lyen elgondolkodtam. Lehets√©ges a visszafejl√Ķd√Ķ evol√ļci√≥. Akkor el√Ķre val√≥ fejl√Ķd√©s is igaz.

Patt helyzetben tal√°ltam magam, se ide, se oda. Ekkor j√∂tt seg√≠ts√©gemre a hang, h√≠vjuk √Ķsl√©leknek. Ekkor d√∂bbentem r√°, hogy a l√©lek, ami benn√ľnk van, abb√≥l adjuk √°t, adatik √°t gyermekeinknek, ellenben az √°llattal szemben, az √°llat csak azt tudja √°tadni amivel a teremt√Ķ felruh√°zta.

J√≥ - j√≥ mondtam magamnak, de mi van azzal az ember form√°j√ļ √°llattal aki az √∂l√©sben √∂r√∂m√©t leli,
gy√Ľl√∂l, a bossz√ļ √©lete v√©g√©ig v√©gig k√≠s√©ri. √°lland√≥an retteg, f√©l, ...stb.

Lehets√©ges? Gondoltam magamban, hogy Kain n√©pe a gyilkoss√°g ut√°n - miut√°n a teremt√Ķ megvonta t√Ķle az √Ķslelket NOD - n√©p√©t megfert√Ķzte? Lehets√©ges - jutottam hosszas t√∂preng√©s ut√°n.

Mivel tudn√°m bizony√≠tani? Elkezdtem k√ľl√∂nb√∂z√Ķ √°llatok magatart√°s megnyilv√°nul√°s√°nak szok√°sair√≥l sz√≥l√≥ le√≠r√°sok tanulm√°nyoz√°s√°t, √©s l√°ss csod√°t, t√∂bb √°llat - mad√°r - h√ľll√Ķ - stb. v√©ltem felfedezni, r√° vonatkoz√≥an, ami eg√©sz√©ben nyilv√°nul meg. A teremt√©sn√©l a KAKUKK,

esete, stb. de amikor a BORZ - hoz √©rtem, bel√©m ny√≠lalt √©s felr√©mlett el√Ķttem az a film, amikor a kis bossz√ļ √°ll√≥ , hogyan k√≠s√©rte a film f√Ķh√Ķs√©t a sivatagban √©s hogyan csimpaszkodott a surran√≥j√°ban, amit v√©g√ľl lekellet √©s ott kellett hagynia, hogy a borz bossz√ļj√°t rajta kit√∂ltse....

Azt, hogy az állatok meg, és kijelölik stb. magatartás szokásokra, most nem térek ki.

Amikor eddig eljutottam, √©s eszembe jutott, hogy benn√ľnket, akik √Ķsl√©lekkel vagyunk ell√°tva sz√ľlet√©s√ľnk ut√°n, kik a szeretetre, a b√©kess√©gre √©s harm√≥ni√°ra val√≥ nevelked√©sben n√∂v√ľnk fel -

Hogyan lehetséges az, hogy ez mindig öl? Az állat akkor, ha éhes, és ha életét, vagy kicsinyeit védi!

R√°j√∂ttem - bele nevelik csecsem√Ķ kor√°t√≥l kezdve - l√°ttam egy vide√≥t vagy √°lmodtam vagy a h√≠m nem√Ľ vagy a n√Ķnem√Ľ most pontosan m√°r nem eml√©kezem, az √°gyr√≥l csalogatta maga fele a n√©gyk√©zl√°b m√°sz√≥ gyermek√©t. Amikor a sz√©l√©re √©rt az √°gynak zsupp leesett, h√°romszor leesett j√≥l meg√ľtve mag√°t biztos f√°jdalmai is lehetek a kicsi bab√°nak. - A negyedik h√≠vogat√≥ csalogat√≥ k√©r√©sre m√°r r√° se bag√≥zott, teh√°t √∂r√∂kre beleiv√≥dott, BELE√ćVATT√ĀK - senkiben sem b√≠zhat meg... ;TE NEM GOJ VAGY;

Ezek ut√°n m√°r nem csod√°lkoztam, amikor l√°ttam, hogy gyermekek rajzolnak √©s √≠rnak √ľzeneteket a g√°zai gyerekeknek t√∂bb rak√©ta l√∂ved√©kre.

√Čs ma m√°r azon se csod√°lkozom el, de be kell vallanom magamnak megviselt, mint mindig - itt az oldalon amikor √ļjb√≥l olvastam a zsid√≥-kommunista terrorist√°k r√©mtetteit vagy ehhez hasonl√≥ c√≠mmel... LE√ćR√ĀST.

Eszembe jutott amikor nagym√©ret√Ľ dar√°l√≥g√©p megszerkeszt√©s√©t k√©rt√©k a m√©rn√∂k√∂kt√Ķl, ...annyi √∂szt√∂ne volt az√©rt /sz√°nd√©kosan nem √©szt √≠rtam/ mert aki √©sszel rendelkezik ilyet nem rendel/

hogy nem √°rulta el, hogy emberek √Ķ szerint√ľk √°llatok mi vagyunk az √°llatok a talmudjuk szerint...
DAR√ĀL√ĀS√ĀRA K√ČRIK - EMBEREK IGEN IS EMBEREK MI VAGYUNK √ČS NEM TE! TE √ĀLLAT!


SOHA NEM JUTNA ESZ√úNKBEN, HOGY LEDAR√ĀLJUK SE HOLTAN SE √ČLVE EMBERT√ĀRSAINKAT, GY√õL√ĖLETB√ēL SOHA NEM FOGUNK FEGYVERT, A MAGYAR VIRTUS AZ M√ĀS, √ČS M√ĀS AZ √ĖNV√ČDELEM IS ; DE KEGYES HAL√ĀLLAL!;..HAL√ĀLOS ELLENS√ČGEINKNEK IS;..

Most azon mesterkedik, hogy kirobbantson egy vil√°gm√©ret√Ľ vil√°g√©g√©st - a n√©peket m√°r √ļgy √∂sszekeverte - kevertette - √©s az ellent√©teket annyira felizz√≠totta - lehet, hogy m√°r k√©s√Ķ, az emberis√©g - az emberek √ļjb√≥l elpuszt√≠tj√°k magukat. Elpuszt√≠tj√°k magukat?

Nem tudom, ezt csak a jó Isten tudja!

Hopi ez az √©n √©rz√©sem √©s v√©lem√©nyem, ravasz sunyi, minden negat√≠v magatart√°si form√°val rendelkeznek - MI√ČRT? MERT NEM KAPT√ĀK MEG AZ √ēSLELKET!
Szerkesztés | Törlés
# | spartakusz - 2011 02 24 ¦ 06:15:02
és még annyit:

Aramis j√≥l l√°tod - kerecsen a maga m√≥dj√°n - Fapipa ne cs√ľggedj - Imre igazad van nem kell bele mer√ľlni, a j√°t√©kuk addig tart, val√≥ban, am√≠g j√°t√©kszer√ľket el nem vessz√ľk t√Ķl√ľk, hib√°t k√∂vett√ľnk el, hogy r√°juk b√≠ztuk!

Hogyan? Nagyon neh√©z, √©s sok √°ldozattal fog j√°rni - m√°r elkezd√Ķd√∂tt, illetve folyamatos. A fenti √≠r√°somban le√≠rtakb√≥l ad√≥d√≥an √°llati magatart√°sa mindenre kihat √≠gy a p√©nzvil√°g√°ra is: annyit ad egy h√≥napban b√©rre, nyugd√≠jra, stb...hogy h√≥napv√©g√©ig sem el√©g. Az√©rt, hogy f√ľggj t√Ķle, a csapd√°j√°b√≥l ne tudj szabadulni, mert te vagy a zs√°km√°nya √©s azt √Ķrzi √©s v√©di minden eszk√∂z√©vel.... √©hezted - koplaltad - ellehetetlen√≠t - hal√°lod k√≠v√°nja - √©rtsd meg v√©gre meg kell szabadulnod t√Ķle.

Hogy mi√©rt puszt√≠t el 6 milli√°rdod - nem logikus - de hogy is nem logikus neki csak nek√ľnk nem logikus, mert nem az √∂szt√∂n√©vel √©s a birtok√°ban lev√Ķ lehet√Ķs√©ggel nem rendelkez√ľnk, el√°rulom rakt√°raiban van olyan technika - robot - amivel fenn tart√°s√°t tudja biztos√≠tani - nem adja oda a k√∂z√∂ss√©gnek a nagy emberi k√∂z√∂ss√©gnek mag√°nak tartogatja - mi f√∂l√∂sleges felzab√°l√≥ √°llatok vagyunk akiket el kell puszt√≠tani vallja √ē az √°llat.

De ahogy L√≠bi√°ban meg stb. helyeken megtagadj√°k a gyilkol√≥ √∂l√Ķ parancsokat √ļgy kell tenni mag√°ra marad, de mi el√Ķtt a piros gombra tenn√© a kez√©t, hogy ha √©n nem lehetek te sem leszel ok√°n - meg kell el√Ķzn√∂d egy megel√Ķz√Ķ cselekv√©ssel - NEM AKARUNK KI PUSZTULNI MI EMBEREK!

FEL KELL L√ĀZADNI MINDENHOL EZ ELLEN AZ √ĀLLAT ELLEN - SOK SOK MILLI√ĀRDAN VAGYUNK - √ēK HOZZ√ĀNK K√ČPEST P√ĀR MILLI√ďAN...

PUNKTUM!

BEFEJEZTETETT!


Hopi ez az √©n √©rz√©sem √©s v√©lem√©nyem, ravasz sunyi, minden negat√≠v magatart√°si form√°val rendelkeznek - MI√ČRT? MERT NEM KAPT√ĀK MEG AZ √ēSLELKET!Sz√≥val J√ļlia - √≠rd le a val√≥s√°got a b√∂lcs korban!

v√©gtelen t√ľrelemmel: id. Kiss L√°szl√≥
#7 | cico - 2015. jķlius 08. 10:14:52
#8 | Julia - 2015. jķlius 08. 12:15:13
Hallo Spartakus,

kerted, irjam le a valosagot - hat vagyok olyan bator es leirom!
A reggeli hireket nagyvonalakban atb√∂ngeszve meg kellett allapitanom, hogy a Fekete tengeri "menkpltmentesi" akcio oriasi sikereket es anyagi gyarapodast idezett el√∂. A menekpltek (?) raj√∂ttek hogy ezzel a mentesi akcioval sokkal nagyobb az esely√ľk az Europaba jutasra s ezen felbuzdulva meg nagyobb t√∂megeket lehet Europaba szallitani - a lelekveszt√∂k√∂n - hiszen ugyis kimentik/megmentik √∂ket. Az europai politikusok pedig csodalkoznak (?) - mi is t√∂rtenik tulajdonkeppen? Mert √∂k egeszen mast terveztek. A nagy mentesi akcioval egy piacot teremtettek - ami remek√ľl funktional, s milliardos beveteleket biztosit - mindenkinek, aki ezzel kapcsolatba ker√ľl. S egyre t√∂bben nyomulnak erre a ter√ľletre a sajat jol felfogott anyagi erdekeikb√∂l. Ebb√∂l is latszik, milyen "politikusok", intelligenziabestiak iranyitjak Europa "hajojat".
#9 | Detonator - 2015. jķlius 08. 13:42:13
Cico !

A letelep√≠t√©si √°llampap√≠r, a leteleped√©si k√∂tv√©ny a haza√°rul√°s min√Ķs√≠tett esete. Nesze b...meg jog√°llam ! Meg "haza", meg "nemzeti", meg "ellenz√©k" !
#10 | spartakusz - 2015. jķlius 08. 20:16:44
https://www.youtu...lhVKmRAvnA

Hallgasd Julia - ehhez hasonl√≥ v√°lasz v√°rtam t√Ķled!

spari....

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.