Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

oknyomozz


A penzcsinalasi mechanizmus a "menek√ľltekkel"

Emberkereskedelem mindig volt - es sajnos mindig is lesz, mert vannak, akik gondoskodnak rola. A fantasztikus nyeresegek miatt, amiket ezzel a tevekenyseggel el lehet erni. Emberi hordaknak kinal kenyelmes megelhetest es fantasztikus jövedelmeket közep- es hosszu tavon.
- Allamf√∂k es mas, hatalmas funkcionariusok jutnak k√∂zvetve fantasztikus j√∂vedelmekhez. Segelyeket kapnak az EU-tol, k√ľl√∂n az egyes tagallamoktol, a nemzetk√∂zi segelyszervezetekt√∂l, ha olyan politikai folytatnak, amely a hosszantarto elnyomast es a merhetetlen szegenyseget biztositja s menek√ľlesre kenyszeriti az ott el√∂ lakossagot vagy annak egy reszet egy olyan klima biztositasaval, amely mindezt el√∂segiti.
- K√ľl√∂nb√∂z√∂ vallalatok jutnak oriasi √∂sszegekhez, mert Syriaban, Somaliaban s sok mas helyen haboru van, ahonnan az emberek menek√ľlnek.
- Szervezett b√ľnbandak szednek be hatalmas √∂sszegeket (fejenkent 6-10 ezer $-t) a menek√ľltek Europaba szallitasaval, s ezen fel√ľl is k√ľl√∂n megfizettetik azokat a "szolgaltatasokat", amivel a megfelel√∂ politikai status elereset a celorszagban el√∂segitik a menek√ľlt reszere. Megteremtik a menek√ľlt szemelyevel kapcsolatos "legendat".
- Ha a nincstelen (?) menek√ľlt anyagilag megengedheti maganak, neve es fenykepe beker√ľl a helyi ujsagba (itt az ujsagok/ujsagirok felel√∂ssege is megkerd√∂jelezhet√∂) - hihet√∂ve teve a politikai √ľld√∂ztetest. Ezzel a modszerrel Europaban a sz√ľkseges statust elerni a legk√∂nnyebb - a varazsszo: Asyl.
- Egy hajo 360 menek√ľlttel, ahol fejenkent csak 6000 $ a "fuvardij" - √∂sszesen egy uttal 2 MILLIO DOLLAR a bevetel!
- Szervezett b√ľnbandak keszsegesen allnak az utazasokat szervez√∂ hajosok rendelkezesere akar ugy is, hogy kifizetik a felmer√ľlt "k√∂ltsegeket" s az igy Europaba ker√ľlt menek√ľltek evekig t√∂rlesztik a rajuk forditott √∂sszegeket szerencses megmenek√ľles√ľkb√∂l kifolyolag - halabol - azaz, t√∂rlesztik az adossagot.
- A menek√ľlteket befogado taborok sajat orszaguktol kapjak a penzt a menek√ľltek ellatasara, regisztralasara anelk√ľl, hogy tevekenyseg√ľket barki is ellen√∂rizne vagy valamilyen szigoru szabalyokat kellene betartaniuk.
- Europa politikusai jelent√∂s √∂sszegeket vehetnek fel azert, mert √∂k rendszeresen a menek√ľltek felmer√ľl√∂ "problemaival" foglalkoznak - ez pedig igencsak szerteagazo beveteli forras.
- Politikusok es egyeb allami tisztvisel√∂k orszaguk adojabol kapjak a penzt tevekenyseg√ľkert, az adofizet√∂k penzen kenydelmes eletre rendezkedhetnek be, mert a problema nem fog olyan gyorsan megoldodni - ilyen beveteli forrasokat nem lehet elapasztani. √Ėk csinalnak a menek√ľltekb√∂l politikai t√∂ket - s megelnek bel√ľle kenyelmesen.
- K√ľl√∂nb√∂z√∂ vallalatok es a hadsereg oriasi beveteleket szednek be azert, mert gondoskodnak arrol, hogy Europa miel√∂bb bevehetlen er√∂dde valtozzek az √∂ k√∂zrem√ľk√∂des√ľkkel.
- A nemzetk√∂zi konszernek es bankok pedig abban erdekeltek anyagilag, hogy ez az allapot allandosuljon, a menek√ľltek szarmazasi celorszaga es az altaluk "megcelzott" orszag mind gazdasagilag, mind penz√ľgyileg sok minden legyen, csak nem stabil. Mindez meghozza szamukra az anyagi hasznot a hitelek megadasaval. A konszernek k√∂nnyebben es olcsobban jutnak nyersanyaghoz s olcso munkaer√∂t kapnak . Szakkepzettseg? Ugyan kerem!

Nem veletlen az sem, hogy a media altal k√∂z√∂lt hirek kizarolag az embercsempesz bandak tevekenysegere koncentralnak. Mennel ijeszt√∂bbek es rem√ľletet, nem utolso sorban sajnalatot keltenek ezek a hirek az olvasokban .- annal inkabb ezek k√∂tik le a figyelmet s senkinek nem jut eszebe arra gondolni, hogy utanannezzen: vajjon kinek is van haszna ebb√∂l?
Egyszer√ľ, mint a pofon!
Julia
-> Julia - 2015. j√ļlius 03. 18:54 · 1 hozz√°sz√≥l√°s · 20 megnyit√°s · Nyomtat√°s
Hozzászólások

Szerkesztés | Törlés
#1 | spartakusz - 2015. j√ļlius 06. 16:46:10
SZEVASZTOK!

NA TESS√ČK - az el√Ķbb √≠rtam √©s k√©rtem az oknyomoz√≥kat annak kider√≠t√©s√©re ki finansz√≠rozza - p√©nzeli ezt a borzalmat - K√∂sz√∂n√∂m Julia, hogy kaptam r√° v√°laszt , de nem el√©gs√©ges, mert b√Ľnband√°k m√Ľvelik - bonyol√≠tj√°k - azt √≠rod julis az ad√≥fizet√Ķk p√©nz√©n - de ki csin√°lja - hogy saj√°t magunk p√©nz√©n - saj√°t magunkat irtsuk - ez nonszensz!

spari...

HozzŠszůlŠsok


#11 | Julia - 2015. jķlius 08. 21:54:03
Hallo Spari, kedves t√∂led, hogy az ECHO TV-re felhivtad a figyelmemet. Eddig nem nagyon erdekelt, de az ajanlott filmet vegigneztem. El tudom kepzelni, hogy ilyen valaszt vartal t√∂lem, sajnos van ezzel egy kis problema. Megpedig az, hogy amir√∂l a kommentator beszelt - az el√∂ttem MINDEN ismert. Ahhoz azonban, hogy mindezt ilyen formaban adjam k√∂zre - sz√ľksegeltetik egy egesz apparatus, akik ezeket a hireket, informaciokat
1. √∂sszegy√ľjtik
2. rendszerezik
3. föfoglalkozasban összeallitjak a logikai lancolatot
a m√ľsorhoz
4. s nem utolsosorban sz√ľkseg van arra is, aki
mindezt egy elöadhato szövegben megfogalmazza.
Nos, ezeket az informaciokat √∂sszegy√ľjteni, megtalalni az √∂sszef√ľggeseket, rendszerezni a temakat, s minden, ami meg ehhez tartozik - az en szamomra evekig tarto komoly munkat jelentett, holott nem f√∂foglalkozasban √ľz√∂m az ipart. Kzarolag azert csinaltam, mert erdekel a t√∂rtenelem, erdekel, hogy mi t√∂rtenik a vilagban, mi miert van. Aklairtam a peticiokat a TTIP ellen, tamogatok minden olyan szervezetet (csak erk√∂lcsileg, az alairasommal), akik a nemzetallamok megsz√ľntetesere es az emberiseg rabszolgasorba taszitasara ellen barmilyen formaban felemelik a szavukat. S teszem mindezt az iroasztalom mell√∂l, a sajat gy√∂ny√∂r√ľsegemre. K√∂nyvet nem akarok irni - azt megteszi helyettem mas. Viszont nem rejtem veka ala a velemenyemet, aminek alapja az evek soran megszerzett tudas.
Viszont nagy lepessel haladunk el√∂re annak megvalositasa erdekeben, hogy ne csak en, de masok is kapcsolodjanak bele a munkaba, nyomozzak ki a t√∂rtenesek okait, tarjak fel azokat a visszassagokat, amik ezeknek a tendenciaknak utjat allhatjak. Ugyan egy magyar k√∂zmondas azt tartja, hogy "szel ellen nem lehet ....zongorazni" - nekem viszont mindig kedvem volt es lesz hozza, s nagyon bizom abban, hogy r√∂videsen sokan csatlakoznak ehhez. R√∂videsen indul az az uj blog, ahol a szerkeszt√∂k a sajat resszortjukban √∂nallo felel√∂sseggel kivalaszthatjak a temakat, amivel foglalkozhat mindenki, akit erdekel a tema. √Ėsszeszedhetj√ľk k√∂z√∂sen az informaciokat, s ugyan az interneten nem tudjuk √∂sszedugni a fej√ľnket megbeszelesre - ki hogy latja a dolgokat, s lesz√ľrhetj√ľk a k√∂vetkezteteseket , a vegen egyseges formaba √∂ntve a temat - aminek az is meglesz az el√∂nye, hogy k√∂z√∂s er√∂vel dolgozunk, s nem mindenki k√ľl√∂n k√ľl√∂n. Termeszetesen, arra is mindenkinek meg lesz a lehet√∂sege, hogy sajat maga valaszon egy temat, ami √∂nallo "nyomozasra" keszteti, s ha megvan a vegeredmeny - √∂nallo irast jelentessen meg a tevekenyseger√∂l s levonja a k√∂vetkezteteseket.
Nos - en erre a feladatra kesz√ľl√∂k - ugyanis elvallaltam egy blog szerkeszteset, irasaim k√∂zzetetelet ezen a blogon, de felel√∂sse leszek teve a masok altal bek√ľld√∂tt anyagok megjelenteteseert is. Fogalmam sincs rola, miert eppen ram esett a valasztas a szedett-vedett szerkeszt√∂seg √∂sszeallitasakor, de vegtelen√ľl megtisztelve erzem magam. S tenni fogom a dolgomat meg akkor is, ha minimalisra cs√∂kken a szabadid√∂m. Teszem abban a remenyben, hogy ezen a blogon hamar kialakul az az "iroi" garda, akik olyan temakat hoznak a felszinre s jelentetnek meg, ami sokak szamara erdekfeszit√∂ lesz, aki tanulni es m√ľvel√∂dni akar, fejleszteni a sajat egyeniseget tudasa tovabbadasaval, ezzel hozzajarulva egy k√∂z√∂ssegi, √∂sszetarto szellem kialakulasahoz. Egyenl√∂re meg nem latom at a dolgok teljes spektrumat, de sejtem: nem lesz k√∂nny√ľ dolgom. Bizom azonban abban, hogy azok, akik hasonlokeppen gondolkodnak es ereznek mint en, akik nem akarnak megmaradni a jelenlegi tudasszintj√ľk√∂n hanem tovabb akarnak fejl√∂dni - teljes erej√ľkb√∂l (marmint ami a napi "robot" utan meg megmarad ) reszt vesznek ebben az alkotomunkaban. En ezt igy almodtam meg - s remelem, masoknak is lesznek ilyen "almaik" - s nem remalmaik. Nem az ujsagban megjelent hirek tovabbadasa a f√∂ cel - mindenki a sajat felel√∂ssegere dolgozza ki a temakat - tanulva - s ezzel masokat is tanitva. Egyet megigerek: mindenben segitek azoknak, akik ezt kerik t√∂lem. eMailben, Skype-n el fogtok tudni erni barmikor - de csak akkor, ha komolyan veszitek a sajat magatok ele t√ľz√∂tt celt - s el√∂assatok rejtett kepessegeiteket - es dolgoztok - a sajat es masok boldogulasara, a vilag jobba, egeszsegesebbe teteleert.
Az elmult heten hunyt el egy nagyon kedves volt kollegam, dr.Bachmann Zoltan epitesz. Amikor az ujsagban elolvastam a hirt - el√∂sz√∂r elhinni sem akartam, hiszem meg olyan fiatal volt - s az epiteszet, m√ľemlekvedelem ter√ľleten oriasit alkotott - nem a sajat dics√∂segere, de a diakjai erdekeben. 8 evig voltunk kollegak, tehat jol ismertem √∂t. A diakjai rajongtak erte, √∂z√∂nl√∂ttek az el√∂adasaira, reszt vettek mindenben, amit √∂ kezdemenyezett es iranyitott. √Ė nemcsak tanitotta, de nevelte az ifjusagot - els√∂sorban peldaadassal, segitsegnyujtassal - el√∂remutato gondolkodasaval.
Mindezt a kis kiter√∂t azert engedtem meg magamnak, hogy tudjatok: en ilyen es hasonlo kollegak tarsasagaban "n√∂ttem" fel, s t√∂l√ľk olyan dolgokat tanultam, ami ma is hasznomra valik. >√Ėk nem nyafogtak, hogy sok a munka - mert ha sok volt, akkor ejt nappalla teve k√∂z√∂sen dolgoztunk - a k√∂z√∂s celjainkert. S a vegen mindig megallapitottuk: megerte! Mert mindig a k√∂z√∂s munka hozza a legnagyobb eredmenyt, a k√∂z√∂sen vivott harc visz a gy√∂zelemre. Sajnos, ezt egyre kevesbbe tapasztalom, ami szamomra kicsit (neha nagyon) elkeserit√∂.
S egyszer ti is fel fogjatok tenni a kerdest magatoknak: mit mondok a gyerekeimnek, az unokaimnak? Miert nem tettem en is valamit ez - vagy az ellen? Miert csak a szamat jarattam vagy beles√ľllyedtem az √∂nsajnalatba? Erdekes valaszt fogtok kapni - √∂nmagatoktol. Mert a j√∂v√∂ generacio els√∂sorban a ti peldamutatasoktoktol es tevekenysegetekt√∂l f√ľgg. Ne azzal t√∂r√∂djetek, mit mondanak masok- legyen meg a sajat mercetek, allitsatok a lecet magasabbra, mint amir√∂l ugy gondoljatok: ugysem siker√ľl atugrani! Hat probalkozzatok - addig, amig nem siker√ľl.
S ha a blogban egy ilyen kitarto, nem utolsosorban √∂sszetarto gardat siker√ľl √∂sszekovacsolni - akkor estenkent en is nyugodtan fogom alomra hajtani a fejemet azzal a joles√∂ tudattal: letettem valamit az asztalra - a masok erdekeben. Mert adni mindig jobb, mint kapni. Probaljatok ki - s ra fogtok jonni: igazam van.

Nos Spari, kicsit hosszura siker√ľlt talan a valaszom, de a Szaniszlo altal elmondottakat sajnos, csak ismetelni tudnam. A kommenteket olvasva viszont megallapitottam: a fejekben oriasi a kaosz!
Mert hat nem hinni kell - tudni kell.

Tovabbi kerdes Spari? Vagy elöbb gondolkodni akasz? Szivesen latlak az uj blogban!
√údv: Julia
#12 | 1 hazafele - 2015. jķlius 09. 04:12:14
Hát igen...Szaniszlot piszkálták néhányan ezen az oldalon is..Agyamentnek nyilvánitották a Nagy Megmondo
Fotelemberek : engedélyezett félrevezetönek nyilvánitván.
En vak vagyok.Nem látom annak, ezért biztos MEGINT hibázok...
#13 | spartakusz - 2015. jķlius 09. 06:54:08
http://magyarhirl..._ez_haboru

H√°bor√ļ!

Szevasztok!

Hallom kedves julia! Dobj egy linket a blogról majd - amit írtál azonosulni tudok vele - mint ha saját gondolataimat és írásaimat hallanám vissza - aláírtam én is, mert egyetértek vele!

M√°r r√©gen le√≠rtam, hogy bizony ez h√°bor√ļ - a legocsm√°nyabb alamuszi sunyi - csal√°son alapul√≥ kivitelezett h√≥d√≠t√°s - n√©pv√°ndorl√°snak - migr√°ci√≥nak √°lc√°zva : lak√≥hely-v√°ltoztat√°sa orsz√°gon bel√ľl - vagy egyik orsz√°gb√≥l egy m√°sik orsz√°gba! Ok√°n?

A HADITERV k√©sz√ľl - de tudd neveddel - nem f√©lve vehetsz benne r√©szt - vagy az A V√ĀLTOZAT SZERINT:

2000 √ČV A KIFUT√ĀSI IDEJE KB:

Mimetizmus, mim√©zia amit ellen√ľnk alkalmaztak viszonozzuk:
magyarul:
valakinek sz√≠nlelt alkalmazkod√°sa, a k√∂rnyezet√©hez,, rendszerint √©rdekb√Ķl, el√Ķny√∂k szerz√©se c√©lj√°b√≥l..."

j√≥ hangzatos zsid√≥ neveket v√°lasztunk magunknak - amivel boldogulunk - vezet√Ķ beoszt√°sba ker√ľlve meg - csak magyar nev√Ľeket alkalmazunk √©s √≠gy fokozatosan kiszorulnak ellens√©geink - persze minden t√©ren gazdas√°gi politikai - r√∂viden ahogy most ezek csin√°lj√°k - √ļgy - a v√©glethez ehhez kb. 2000 √©v kell.

B

v√°ltozat - mivel tudjuk, hogy ezt a h√°bor√ļt fizikailag megnyerni lehetetlen - szellemi harc ter√©n b√°tran √©s mer√©szen ok nyomozzunk √©s mindent a nyilv√°noss√°g el√© terjeszt√ľnk - kimondunk hangosan le√≠rjuk terjessz√ľk - ehhez nem kell 2000 √©v kb. fele 1000 √©v
csoda folyt√°n egy pillanat!
C
v√°ltozat ami ma megy √©s nem a mi haditerv√ľnk - k√°osz konfliktus gerjeszt√©se - sz√≠nre l√©p√©se √©s megoldva uralkodok tov√°bb.

D
v√°ltozat nem csoda - mert m√Ľk√∂dik - mert elektromosan m√Ľk√∂dik vezet√©k n√©lk√ľl - nem kell hozz√° dr√≥t - hangosan mond √©s √≠rd A B√ĖLCS KORBAN B√ĖLCSEN KELL √ČLNEM - NEM PUSZT√ćTOK HA NEM √ČP√ćTEK - AZ UNIVERZUM HASZNOS TAGJA VAGYOK - SEG√ćTEM A SZERETETEN ALAPUL√ď TERM√ČSZETES MEGTEREMTETT HARM√ďNI√ĀT!

E Z T TESZEM √ČS A K A R O M - √öGY-LESZ!

majdan folytatom - v√©gtelen t√Ľr elemmel id. Kiss L√°szl√≥
#14 | Julia - 2015. jķlius 09. 07:04:48
Hallo 1 hazafele,
felmer√ľlt bennem is a gondolat, hogy Szaniszlo az engedelyezett nagy felrevezet√∂, de a felrevezetes nem igaz. Csak a titkos vilagkormanyrol alkotott velemenyevel nem ertek egyet teljesen - ezert meg nehanyszor meg kell hallgatnom a szoban forgo elemzeset, hogy raj√∂jjek: mit misztifikal. Mert ezt az √ľgyet azert ilyen bonyolult megerteni es elfogadni, mert gyakorlatilag nem lehet "megfogni". Ujabban mindent a titkos vilagkormanyra akarnak rakenni, holott nem biztos, hogy igy van. Egy egeszseges "ketelkedes" soha nem art, ha mindenkiben megvan,. Ugy azonban nem lehet kezelni a kerdest, hogy "engedelyezett felrevezet√∂" - de nekem is sz√∂get √ľt√∂tt a fejemben, hogy a televizioban ilyen nyiltan beszel olyan dolgokrol is, amit leginkabb titkolni akarnak. S aki meg feleannyira sem tajekozott a vilag dolgaiban mint kellene hogy legyen - annak termeszetesen ez a velemenye. De bizom benne, hogy ezen lehet valtoztatni - s kell is, mert nagyon sok igazsag van abban, amit mondott.
A helyes megiteleshez azonban rengeteg tajekozodasra van sz√ľkseg, rengeteg olvasasra, informalodasra, ehhez nem mindenkinek van t√ľrelme es ideje. Miel√∂tt azonban velemenyt nyilvanitunk - meg kellene gondolni, mit er√ľnk el a velemeny√ľnkkel, milyen hatassal lehet masokra - mert a vegen visszanyal a fagyi - s avelemeny-nyilvanitot fogjak agyamentnek tartani. S hibat mindenkinek sajat maganak kell felfedeznie - s a hiba beismerese meg nem jelenti szamara a vereseget. Nem dobalozni kell a nagy szavakkal es megalapozatlan velemennyel, tudassal. Tevedni emberi dolog - de a tevedes beismeresehez oriasi √∂nismeretre van sz√ľkseg - s ez nem mindenkiben van meg. Abban pedig csak bizni lehet, hogy az itteni munkankkal elerj√ľk: tanul a hibaibol, korrigalja a helytelen velemenyt - s el√∂bb-utobb megsz√ľnik fotelforradalmar lenni!
√údv: Julia
#15 | Julia - 2015. jķlius 09. 07:27:03
Szervusz Spari - latom, te is korankelö vagy s idejeben elkezdted az eszosztast (nem sertesnek szantam!!).
A blogrol id√∂ben megkapod az informaciokat, de egyenl√∂re meg nem m√ľk√∂dik a neten - most kesz√ľl.
Szamithatsz az ertesitesemre, de van egy feltetelem:
Probalj meg ugy fogalmazni, hogy en is megertsem! Ne beszelj olyan dolgokrol, amiket bizonyitottan, tenyekkel nem tudsz alatamasztani. A bloggal nem kell azonosulnod. Ha meg vagy gy√∂z√∂dve, hogy helyes uton jarunk - azonosulj vele s k√∂z√∂lj olyan informaciokat, amik ujak, epit√∂ek - s kritizalj, s f√∂leg "beszelgess" vel√ľnk. Ne irj olyan dolgokat, hogy "most eppen haboru van" s f√∂leg ne olyanokrol irj, ami nem bizonyithato. K√∂nyveket irtak err√∂l a temarol, hogy most eppen haboru van - de a legjobb Prof. Chossudovszky k√∂nyve!! Az amerikai professzor reszletesen leir mindent a III. WH-rol, amelynek kesz tervei evek ota ott nyugszanak a Pentagon fiokjaiban! A k√∂nyvben meg a szamok is fel vannak t√ľntetve - melyik dosszieban mi van! S √∂ nyiltan megirja: az atomhaboru is be van tervezve!! Azok, akik ezeket kidolgoztak - elborzadtak attol, amit megalkottak.
A t√∂bbit en mind blablanak tartom (lehet, hogy nincs igazam, de en olvastam a Prof. k√∂nyveit - igencsak szavahihet√∂). √Ė nem foglalkozik olyan dolgokkal, hogy Univerzum es egyebek - √∂ bizonyitott tenyekr√∂l szamol be, aminek hinni lehet, habar a vilag nem ezen alapul.
Szivesen olvasom az irasaidat a jövöben is, ha ugy csoportositod a gondolataidat, hogy logikusan kövessek egymast s nem keversz bele olyan dolgokat, amik nem oda valok.
Elnezest a kritikaert, nem sertesnek vagy bantasnak szantam - a joindulat vezerelt. Nem tudom meg az irasodbol, mit irtal ala, mivel ertesz egyet! De remelem, elarulod. S gondolj mindig Goethere: ha sertesz hat veresen! S ebben a versben van meg nehany jotanacs - amit igencsak erdemes megfogadni - tudta az öreg, miröl beszel!
Varom tovabbi hozzaszolasaidat, de csak a bizonyithato tenyekröl. Ha valami felöl ketsegeid vannak - ird meg nyugodtan, nem foglak megugatni erte. Tanulni soha nem kesö - s amit megtanultal, senki nem veheti el töled: meg a haboruban sem!
Egyebkent hogy van a vernyomasod? Amiota megszakitottal velem minden kapcsolatot - nem tudok semmit az e√ľ. allapotodrol!
Kis t√ľrelem - r√∂videsen a nagyvilag ele lep√ľnk a bloggal - de addig a technikai szerkeszt√∂knek meg van egy csomo dolguk - a siker erdekeben!
√údv: Julia
#16 | spartakusz - 2015. jķlius 09. 07:34:22
ezt írtam ide:

L√°szl√≥ Kiss · B√°zakerettye, Zala, Hungary
http://magyarnemz...?page_id=2

SZEVASZTOK!

A fenti ponton pont ok-nyomozz c. alatt ezzel foglalkozunk olvasd √©s okosodj - k√ľl√∂nben itt is r√°tapintott egy hozz√° sz√≥l√≥ ki az okoz√≥ - USA √©s a ZSID√ď - bizony -
de √©rtelmezni kell - zsid√≥ nincs - gy√ļjt√≥ n√©v - a rosszak k√∂z√∂ss√©ge - ellent√©te a magyarnak aki j√≥ √©s szeret √©s √©p√≠t...

v√©gtelen t√Ľr - elemmel . id. Kiss L√°szl√≥
V√°lasz · Tetszik · Leiratkoz√°s · 2 m√°sodperce
#17 | spartakusz - 2015. jķlius 09. 07:47:22
"....Aklairtam a peticiokat a TTIP ellen, tamogatok minden olyan szervezetet (csak erk√∂lcsileg, az alairasommal), akik a nemzetallamok megsz√ľntetesere es az emberiseg rabszolgasorba taszitasara ellen barmilyen formaban felemelik a szavukat...."

hát persze, hogy el árulom - erre gondoltam - írtam, hogy én is aláírtam!

https://stop-ttip...

V√ČGTELEN T√õR --ELEMMEL - J√ď VAGYOK, HA B√ĀR MOST JOBBAN MERT LEH√õLT AZ ID√ē AMI NINCS!

id. Kiss László
ui: nem haragszok tanulni soha sem k√©s√Ķ - el√Ķttem van az a k√∂zmond√°s: hogy m√©g a legh√ľly√©bbt√Ķl is tanulhatsz ....lehet....
#18 | spartakusz - 2015. jķlius 09. 10:01:29
Az ide idézett részhez:
A visszafel√© val√≥ olvas√°sa magyar mentalit√°s - √©s akik feje-tetej√©re √°ll√≠tott√°k a vil√°got - USA - IZRAEL √ČS CSAHOSAIK EZT AKARJ√ĀK LE VAN √ćRVA OLVASD:


"....Soko Loko Moko ·
Pécs
Putin nem mondta példaul hogy europa .. Hátat fordittot a kereszténységnek- es Eurábia lesz,, az islám invazio europat meg fogja semmisitteni
Tetszik · V√°lasz · 2013. december 23. 10:45
L√°szl√≥ Kiss ·
B√°zakerettye, Zala, Hungary
Peogeot Man - ezt te k√≠v√°nod - meg nyugtatlak nem lesz bel√Ķle semmi -
olvasd az √ľzenetet - az √©rzelmekre hatva:

A Te feladatod
Hi√°baval√≥ a k√ľzdelmed
Ne hidd, hogy
Az életnek szándéka van Veled
Mindig tudd, hogy
Egyed√ľl vagy
Hogy nem számíthatsz senkire, és
A szeretet is csak egy nagy átverés
Senki nem lesz b√ľszke r√°d, √©s
Hazugs√°g, hogy
√Črdemes √©lni
√Čs soha nem lehetsz igaz√°n boldog
Majd cserbenhagynak a bar√°taid
Becsapnak, amikor azt mondt√°k, hogy
Minden f√°jdalom elm√ļlik egyszer
Vígasztaljon a tudat, hogy
Milliónyi ember a Földön
A sok szenvedés ellenére
Ugyanebben hisz
A rosszat jóra változtatni
Nem tudod
Ne hidd, hogy
A sorsot megfordítani
A tedolgod
A Te feladatod

√ČS MOST VISSZAFEL√Č - H√ĀTULR√ďL KEZDVE OLVASD EL √öJB√ďL - Fantasztikus MEGK√ĖNNYEB√úL√ČST HOZOTT EL SZ√ĀMOMRA IS!
Id. Kiss László
ui: innen írtam:
pont:

https://www.youtu...l6Z4lcRkoM
Tetszik · V√°lasz · 2 · 2014. √°prilis 8. 7:09

így:

A Te feladatod
A tedolgod
A sorsod megfordítani
Ne hidd, hogy
Nem tudod
A rosszat jóra változtatni
Ugyanebben hisz
A sok szenvedés ellenére
Milliónyi ember a Földön

innen: idéztem magom:
http://www.magyar...8234aee532

k√ľld√∂m ma 2015. j√ļlius 9-√©n 09:58 √≥ra kor az √©terbe - v√©gtelen t√Ľrelemmel: id. Kiss L√°szl√≥
#19 | Julia - 2015. jķlius 09. 10:02:58
Hallo Spari, Ez a helyes hozzaallas - tanulni soha nem kesö, meg a legbutabb ember is tud valamit, amit mi nem tudunk. Csak eppen meg kell talalni, mit lehet eltanulni töle, ami hasznunkra valik.
Egyet elarulok neked: meggyözödesem, hogy ezen az oldalon senki nem gondolatolvaso! Ha alairtad a peticiokat, akkor fejezd ki nyiltamn es erthetöen - mert nem tudunk a gondolataidban olvasni, hogy aktualisan mire gondoltal s mivel ertesz egyet!
Mert ez az irasodbol sanos nem der√ľlt ki.

Azzaol meg vegkepp nem ertek egyet, hogy a magyar jo, szeret es epit! A sajat b√∂r√∂m√∂n tapasztaltam, mennyire jok (?) az itteni magyarok s a Bama-ban eleget olvashattam rola, ahol megkerdeztek nehany k+√ľlf√∂ldre szakadt hazank fiat - mi a velemeny√ľk a kinnt el√∂ magyarokrol! Elarulom neked: egyetlen egy sem nyilatkozott ugy, hogy a magyarok a jok, az egymast segit√∂k, s szeretetremeltoak! Nem bizony. Pontosan az ellenkez√∂jer√∂l szamoltak be: irigyek, ott tartanak be a honfitarsuknak, ahol csak tudnak, askalodnak egymas ellen s par € fizetesbekli k√ľl√∂nbsegek miatt a f√∂n√∂knel igencsak elaztatjak a kollegat! Mindezt 25 eves tapasztalataim igazoljak!!! De egy valamit meg hozzatennek: dicsekedni - azt rettenetesen tudnak!

Ennyit röviden - most mas dolgom akadt - kesöb folytatjuk, ha megadod nekem azt a lehetöseget, hogy megint "beledkössek":
√Ėr√ľl√∂k, hogy jobban vagy - s nemcsak az id√∂jaras miatt.
√údv: Julia
#20 | spartakusz - 2015. jķlius 09. 14:51:11
http://www.origo....e=hirlevel

julia - mit olvasol ki ebb√Ķl a cikkb√Ķl orig√≥n
YYYYYYYYYYYYYYYYYYYY

http://utajovobe....-polgarait

√ČS EBB√ēL - K√úL√ĖNBEN SEHOL NEM TAL√ĀLOK M√ĀSHOL H√ćRT R√ďLA - FURCSA

id. Kiss László

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.