Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Nos, ennyit ér egy szarházi jóbikos zsidó pártkatona


„Közelebb kerĂĽltem a zsidĂł hitvilághoz” Ăšjabb jobbikos tĂ©rt meg
Istenhez fordult a Jobbik borsod megyei elnökségérõl 2012-ben lemondott, majd késõbb a pártból árulás vádjával kizárt, egykor Kalasnyikovval hadonászó Endrésik Zsolt. Lapunk értesülését maga az érintett erõsítette meg, és további részleteket is elárult.

„KemĂ©ny idõszaknak” nevezte a JobbikbĂłl törtĂ©nt távozását EndrĂ©sik Zsolt, a párt korábbi parlamenti kĂ©pviselõje, borsodi elnöke. A borsodi szervezetet dominálĂł Szegedi Csanáddal Ă©s Mártonnal 2012 tavaszára elmĂ©rgesedett viszonya hamar átfordult szemĂ©lyeskedõ „adok-kapokba”, Ă©s a Szegedi „klán” pártvezetĂ©ssel ápolt jĂł kapcsolatai miatt az ĂĽgy országos szintre emelkedett. (Szegedi Csanád 2012 nyarán szakĂ­tott a Jobbikkal, miután ráébredt zsidĂł származására.)

Endrésik példáját követve a teljes borsodi elnökség lemondott, mire árulással vádolták meg, és titkos szavazással kizárták a Jobbik parlamenti frakciójából.

Mandátumát azonban nem adta vissza, hanem független képviselõként folytatta. Mint mondja, akkoriban sokan akarták felhasználni Vona Gáborékkal szemben is.

A felvétel 2012-ben készült, Endrésik Zsolt megtérése elõtt.


Kizárását követõen került sor arra a magyar sajtót is bejáró jelentre, amikor a bosszúvágytól fûtött képviselõ egy Edelényben tartott Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Jobbik-majálison harcot ígért és géppisztolysorozatot adott le a levegõbe (tette szabálysértésnek minõsült és 20 ezer forintja bánta). Akkor úgy tervezte, hogy Szent László néven új radikális nemzeti mozgalom építésébe kezd, és a csalódott Jobbikosokat gyûjti maga köré. A Heteknek azt nyilatkozta, hogy

parlamenti politikusként is a párt militáns szárnyhoz tartozott, és ezen nem kíván változtatni: utolsó csepp véréig küzdeni fog a magyarságért.

EmlĂ©kezetes, hogy annak idejĂ©n Egyed Zsolt, szintĂ©n Jobbikos politikussal egyĂĽtt hogyan állt ki a „gumikalapácsos" edelĂ©nyi polgármester, Molnár Oszkár mellett, aki azt állĂ­totta, hogy helyi cigányasszonyok gyĂłgyszerekkel ártanak szĂĽletendõ gyerekĂĽknek az emelt szintĂ» családi pĂłtlĂ©k remĂ©nyĂ©ben, illetve ugyanezĂ©rt gumikalapáccsal ĂĽtik a hasukban hordott magzatot.

endrésik zsoltEndrésik Zsolt

EndrĂ©sikhez fĂ»zõdik továbbá az a mondás, miszerint: „Hitler is kihasználta ezt a lehetõsĂ©get; nem pĂ©ldakĂ©nt állĂ­tom, csak azt mondom, a harmincas Ă©vekben is ez a társadalmi rĂ©teg csĂşszott le. Az elĂ©gedetlensĂ©get ki lehet használni. És ki is fogjuk.”

Hungarista, nyilas irány

Miután a MIÉP-pel megkísérelt 2013 tavaszi együttmûködését sem koronázta siker, Endrésik 2013 nyarára belecsömörlött a politikai sárdobálásba. Azt mondja, sok emberben csalódott, illetve társai közül többen egy hungarista, nyilas irányba szerették volna folytatni a mozgalomépítést, amihez õ már nem kívánta adni a nevét, ezért hátrált ki szép fokozatosan az egész szervezkedésbõl.

„2013 novemberĂ©ben tĂ©rtem meg. Korábban is református vallásĂş voltam, de nem jártam templomba. Most viszont az egĂ©sz Ă©letemet átadtam JĂ©zus szolgálatának”

– mondta az atv.hu-nak EndrĂ©sik, aki az egykori kisgazda kĂ©pviselõ Molnár RĂłberten keresztĂĽl jutott el egy Biatorbágyi „fĂ©rficsendessĂ©gre”, amelyet a református belmissziĂł szervezett. Itt találkozott egyĂ©bkĂ©nt több alkalommal is a korrupciĂłs botrányba keveredett HagyĂł MiklĂłssal, Budapest egykori fõpolgármester-helyettesĂ©vel.

Endrésik azóta beiratkozott a Debreceni Református Teológiára és az elsõ évet sikeresen el is végezte. Kérdésünkre, hogy keresztény hívõként mennyiben árnyalódott azóta a zsidósághoz való viszonya, így válaszolt:

„Olvasom Ă©s tanulmányozom az Ă“szövetsĂ©get is, amely által közelebb kerĂĽltem a zsidĂł hitvilághoz Ă©s kultĂşrához”.

De más vonatkozásokban is igyekezett rendezni az életét. A Jobbikból való távozása után bevallása szerint elvakította a gyûlölet és a bosszú, ezért megtérése után kapcsolatait is ki akarta igazítani.

„BeszĂ©ltem Vonával Ă©s SzabĂł Gáborral, bocsánatot kĂ©rtem tõlĂĽk Ă©s Ă©n is megbocsátottam nekik”

– mesĂ©lte, Ă©s azt is elmondta, hogy a pártelnök Ă©s a pártigazgatĂł is jĂłl fogadták õszintesĂ©gĂ©t, igaz meg is lepõdtek pálfordulásán. A közeljövõben Szegedi Csanáddal is szeretne leĂĽlni, akinek nagyra Ă©rtĂ©keli a zsidĂł hit felĂ© fordulását, bár ettõl mĂ©g Ăşgy Ă©rzi: nem könnyĂ» beszĂ©lgetĂ©s vár rájuk.

szegedi csanád és endrésik zsoltSzegedi Csanád és Endrésik Zsolt

EndrĂ©sik otthonában SajĂłvelezden fĂĽggetlen önkormányzati kĂ©pviselõkĂ©nt tevĂ©kenykedik, emellett birtokán gazdálkodik, három gyermekĂ©t neveli Ă©s szabadidejĂ©ben a vizsgákra kĂ©szĂĽl. A Putnoki gimnáziumban, ahol földrajzot tanĂ­t, a diákok többsĂ©ge ismeri elõéletĂ©t, Ă©s nĂ©ha neki is szegezik a kĂ©rdĂ©st: hányadán áll a nemzeti radikális oldallal? Mostanában azonban „messzirõl figyeli az esemĂ©nyeket”.

Endrésik elismerte, hogy mostanában is kapott megkereséseket egy a Jobbikból kiábrándultakat új mozgalomba szervezõ aktivistáktól, õ azonban egyelõre nem kíván politikával foglalkozni. Link

Hozzászólások


#1 | Szalonna - 2015. július 07. 14:27:59
s_*_kac

Zsebb jövõt.
#2 | Pitkin - 2015. július 07. 16:12:22
"...utolsó csepp véréig küzdeni fog a magyarságért." Muszáj? s_*_mai
#3 | Proli - 2015. július 07. 16:22:43
talán nem véletlen, hogy csak most tért meg...
#4 | SZM - 2015. július 07. 16:29:24
YouTube Videó

:(

"Az egyik feletek zsidóbb lesz a zsidónál,
Benõsül dávidcsillag, mert ott van a pénz
A másik feletek szavazatért zsidózik
Hogy képviselõ lehessen, mert ott van a pénz"
#5 | virag - 2015. július 07. 18:54:38
#6 | Szalonna - 2015. július 07. 19:41:07
SZM, te is ismered?

YouTube Videó


" Leszarom hogy a Ferkó mennyiért tudja eladni a tejét
Miközben az ingyenpornó miatt az asszonnyal nem kefél.
Pedig nem harap a Terka szõrõs pinája,
többen rájártunk a székház gépházában. "

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.