Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Londonban, segélybõl él az iszlám terrorizmus egyik szellemi atyja


MI-6, CIA, Mossad...mi volt a kérdés? A szúszai tengerparti üdülõhelyen június végén 38 turistával végzõ terroristákat radikalizáló Hani al-Sibai iszlamista prédikátor London egyik divatos negyedében él családjával, drága villában – írja a Telegraph. Hogy mibõl? Természetesen segélybõl.

A Telegraph napokban publikált (több tízezer olvasó által megosztott) írása egészen döbbenetes: az összefoglaló szerint Hani al-Sibai egyiptomi származású hittudós – menekültstátusz birtokában – Londonból terjeszti a radikális iszlám eszméjét a fiatalok között. Része lehetett a Jihadi John néven, lefejezéseirõl hírhedt ISIS-tag átnevelésében, de a jelentések szerint szoros kapcsolatban volt a néhány héttel ezelõtti szúszai (Tunézia) merényletet elkövetõ Ansar al-Sharia terroristacsoporttal is. (A prédikátorról még külön Wikipedia-szócikk is van, itt lehet megnézni.)

Hani al-Sibai feleségével és öt gyerekével él Londonban. Amikor a Daily Mail utolérte a kérdéssel, hogy hogyan lehetséges, hogy nyomozás folyik ellene, mégis óriási segélyeket tud felvenni, csak annyit válaszolt: „Kérdezzék David Cameron miniszterelnököt, ne engem.”

A hatóságok állítják, hogy rajta vannak a prédikátor ügyén: az illetékes minisztérium például azt mondja, hogy mindenkitõl megvonják a segélyt, akirõl bebizonyosodik, hogy terroristákkal áll kapcsolatban. Még szerencse.
Link

Hozzszlsok


#1 | pozor124 - 2015. jlius 09. 15:57:32

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.