Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Tegnap elt√∂r√∂lt√©k a sv√°jci frank eur√≥val szembeni √°rfolyamk√ľsz√∂b√©t


K√©rem ez egy h√ľlyes√©g. Ilyen nincs! √Ėsszeesk√ľv√Ķd√©s...tej√≥rija! G√∂r√∂g-domin√≥, j√∂n a Rubel-Yuan dujo!
Sokan katasztr√≥f√°t emlegetnek, a f√ľggetlen szak√©rt√Ķk jelent√Ķs r√©sze azt sem tudja, hogyan sz√ľlethetett ilyen √°tgondolatlan d√∂nt√©s, s nem kevesen a glob√°lis p√©nz√ľgyi rendszer √∂sszeoml√°s√°nak egyre jelent√Ķsebb es√©lyeit latolgatj√°k.

A sv√°jci jegybank kedden √ļgy d√∂nt√∂tt, hogy szabadj√°ra engedi a szellemet, lesz ami lesz. Zsiday Viktor, befektet√©si szak√©rt√Ķ szerint olyan m√©rt√©kben maradtak nyitva a kapuk a spekul√°ci√≥s lehet√Ķs√©gek el√Ķtt, hogy innent√Ķl kezdve senki nem lesz k√©pes meg√°ll√≠tani a spekul√°nsok m√Ľk√∂d√©s√©t. Ennek k√∂sz√∂nhet√Ķen el√Ķfordulhat, hogy a frank √©s az eur√≥ √©rt√©ke naponta ingadozhat majd 30-40%-okat is, ami katasztr√≥f√°hoz vezethet.

A d√∂nt√©s ut√°n a devizakeresked√Ķk m√°ris megkezdt√©k a j√°t√©kot, ennek k√∂sz√∂nhet√Ķen az √°rfolyamk√ľsz√∂b megsz√Ľnt√©t k√∂vet√Ķen m√°sodpercenk√©nt v√°ltoztak az √°rak 5-10%-kal. Persze teljes fejetlens√©g lett √ļrr√° a sv√°jci jegybank k√∂zpontj√°ban.

Zsiday Viktor arr√≥l √≠r elemz√©s√©ben, hogy a d√∂nt√©s hat√°s√°ra val√≥sz√≠n√Ľleg vil√°gszerte mennek majd t√∂nkre a k√∂zelj√∂v√Ķben a k√ľl√∂nf√©le br√≥kerc√©gek, r√°ad√°sul teljesen √©rtelmetlen√ľl, hiszen a jegybank elhat√°roz√°sa m√∂g√∂tt val√≥sz√≠n√Ľleg nem h√ļz√≥dik m√°s, mint v√©giggondolatlans√°gok l√°ncolata.

Persze az is elk√©pzelhet√Ķ, hogy egy hatalmas manipul√°ci√≥s √∂sszefog√°s rejlik a d√∂nt√©s h√°tter√©be, minek k√∂sz√∂nhet√Ķen tegnap √≥ta szabad a frank, az eur√≥ pedig az eddigiekn√©l is labilisabb.
Ha minden jelent√Ķs hatalommal b√≠r√≥ spekul√°ns √ļgy d√∂nt, hogy r√©szt vesz a j√°t√©kban, ak√°r orsz√°gok teljes gazdas√°ga is √∂sszed√Ķlhet.
Jelen pillanatban √ļgy fest, hogy a legnagyobb j√°t√©kosok kez√©ben lehet r√∂vid id√Ķn bel√ľl a glob√°lis p√©nzvil√°g, s nem igaz√°n lesz mi g√°tat szabjon a manipul√°ci√≥nak.

Eddig r√©szben √∂sszeesk√ľv√©s elm√©letek t√°pl√°lt√°k annak k√©rd√©sk√∂r√©t, hogy a frank √°rfolyam√°t mi, vagy ki befoly√°solja, s mif√©le m√≥dszerekkel. A keddi d√∂nt√©s √©rtelm√©ben egy√°ltal√°n nem biztos, hogy elm√©leti s√≠kon marad az ak√°r egyes szem√©lyekhez k√∂thet√Ķ, manipul√°ci√≥s tev√©kenys√©g, mely n√©h√°ny telefon √©s aj√°nlat eredm√©nyek√©ppen t√≠zmilli√≥k sors√°t d√∂ntheti el. Ez m√°r nem j√°t√©k.

Link

HozzŠszůlŠsok


#11 | monguzking - 2015. jķlius 10. 11:12:22
nem hinn√©m hogy sv√°jci jegybankot h√ľly√©k vezetn√©k igy sz√°nd√©kos,tudatos d√∂nt√©s valaminek √©rdek√©ben----√©n meg nem tartom olyan katasztrof√°lis helyzetnek kinai t√∂zsdei helyzetet hisz kin√°nak hatalmas mennyis√©g√ľ doll√°r trilli√°rdjai vannak ami ugyeb√°r valoj√°ban √©rt√©ktelen de az√©rt k√∂nnyed√©n kilehet segiteni t√∂zsd√©t m√°r ha akarn√°k-----de √©n szerintem mindezek m√∂g√∂tt nem a brics elleni t√°mad√°s √°ll hisz annak stabilit√°s√©√°t j√ľan s rubel adja teh√°t szerintem ha nyugati p√©nzrendszer omlik akkor keleti er√∂s√∂dhet-b√°r szerintem nincs k√©t hatalom csak egy igy valoszin√ľleg k√°oszt akarnak s h√°borut meg arat√°st...
#12 | postaimre - 2015. jķlius 10. 12:34:04
H√°romezermilli√°rdra n√Ķtt a lakoss√°gi √°llampap√≠r-√°llom√°ny


Az eddig v√°rakoz√°sokat meghaladva, f√©l √©v alatt √∂t√∂d√©vel n√Ķtt a m√ļlt √©v v√©g√©hez k√©pest a magyar lakoss√°g √°llampap√≠r-√°llom√°nya, ami megk√∂zel√≠tette a 3000 milli√°rd forintot – mondta a Napi Gazdas√°gnak az √Āllamad√≥ss√°g Kezel√Ķ K√∂zpont (√ĀKK) vez√©rigazgat√≥ja. Barcza Gy√∂rgy jelezte, a piacon eg√©szs√©ges a kereslet a magyar pap√≠rok ir√°nt, √≠gy egy szinten vannak a hozamaink a t√©rs√©g magasabb hitelmin√Ķs√≠t√Ķi besorol√°sban l√©v√Ķ orsz√°gaivalhttp://www.napiga...ikk/49326/
#13 | Perje - 2015. jķlius 11. 23:47:57
Lafontaine mese? Az eur√≥ m√°r halott. Nyissuk m√°r ki a szem√ľnket!
http://sputniknew...02337.html

Eddig csak a g√∂r√∂g√∂k nyitott√°k ki a szem√ľket.
#14 | postaimre - 2015. jķlius 15. 21:02:53
YouTube Videů

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.