Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Országos pályázatot hirdettek a kuláküldözések dokumentálására


Micsa kapkodás! A holotúlélõk mellé jól jön referenciának és a "szakközepesek" a holomúzeumok mellett elkezdhetnek érdeklõdni a mocskos zsidók cselekedetei iránt. A kuláküldözést és a téeszesítést átéltek emlékeinek dokumentálására hirdetett országos pályázatot Nagykõrös.

Czira Szabolcs, a település polgármestere az MTI-nek arról számolt be, hogy középiskolásoktól várnak olyan hiteles riportokat, amelyeket az érintettekkel folytatott beszélgetések alapján készítenek. Ezzel segítik a történészek, levéltárosok kutatásait. Szavai szerint az "utolsó órában vagyunk", hogy akik átélték a történteket, beszámolhassanak emlékeikrõl.

Mint mondta, polgármesterként ma is azt tapasztalja, hogy a 90-95 éves emberek nehezen nyílnak meg a kérdésben, megfélemlítették õket és nem mernek õszintén beszélni. Vannak olyan generációk - folytatta -, akiknek az életét tették tönkre, rásütötték az úgynevezett kulákbélyeget, nem mehettek továbbtanulni vagy dolgozni oda, ahová akartak.

A polgármester kitért arra, hogy Nagykõrös kötelességének érzi, hogy segítse a hiteles feltárást. Ezt azzal indokolta, hogy a 4000 listázott Pest megyei kulák közül mintegy ezren a településen éltek, õk építették fel a várost.

Az 1950-es évek kuláküldözése, illetve az 1959-1961 közötti kollektivizálás témájában nyújthatók be írásbeli munkák 2016. március 15-ig.

A "Félremagyarázott és elhallgatott igazság! Egy aljas kor aljas titkai" mottót viselõ pályázat fõvédnöke Kövér László, az Országgyûlés elnöke és Hódmezõvásárhely érintettsége miatt Lázár János Miniszterelnökséget vezetõ miniszter is mellé állt - mondta Czira Szabolcs.
Link

Hozzászólások


#1 | spartakusz - 2015. július 10. 16:56:51
elmentek ti a búbánatos **** - kifacsarjátok és ünnepeltek május 1-én október 23-án - meg stb. na most meg mint okozók a kulák ügyet is -

MOCSKOK VAGYTOK - nem látjátok be bûneiteket - ha nem abból éltek!

mocsok fertõben fetrengettek!

spari...
ui: mert a mocsok szülöttje és utóda vagy okán!
#2 | Perje - 2015. július 11. 15:47:48
Hat anno nem üldözték volna a kulákokat, nem alakítottak volna Tsz-eket és nem verték volna szét azok közül a jól gazdálkodókat is, a mostani újgazdag földesurak nem gazdagodhattak volna meg, szerezhettek volna meg több ezer hektárnyi termõföldet a szétvert közös földvagyonból. Bagóért vásárolták össze a volt Tsz tagok közösbe bevitt földjéért kapott kárpótlási jegyeket, majd az állam termõföld pályázatán ingyen jutottak hatalmas területekhez. Most ezek a személyek ágálnak a kuláküldözés ellen. Attól tartva természetesen, hogy a részben nem tisztességes úton megszerzett földjeiket nehogy valakik, néhány földtõl megfosztott zsellérjelölt
jogtalan tulajdonszerzésnek tekintse, és üldözze õket.
Olyan ez, minta az antiszemitizmus elleni küzdelem . Arra hajaz. Elõre védekezés ez pályázat , nehogy az itt élõk nincstelen gyermeke megkívánjon az új földbirtokokból egy kapavágásnyit is. Lézer támogatja az ügyet,.
http://444.hu/201...dithatjak/.
#3 | GERRY - 2015. július 11. 18:54:56
Javaslom Kávási Klára könyvét az új hazudozások organizálása helyett!

marvin.bookline.hu/product_tnimages_6/1464/TN6_1141000199451.JPG

(Imre - neked még megvan, ugye?)


" középiskolásoktól várnak olyan hiteles riportokat,..." - az aztán hiteles lesz!!!
#4 | anzsi a macska hala - 2015. július 12. 04:23:20
A földet senki ember fia nem tulajdonolhatja, csak õk még ezt nem tudják.
(De már sejtik.)
#5 | tiszazugi - 2015. július 12. 10:41:16
Jó pár éve média csindarattával kérték a megaláztatott kisemmizett, kitelepített jónépet küldjék be valamelyik szerkesztõségbe keserû életútjaikat, sorsukat, megaláztatásukat a komcsi rendszer hatalma alatt.
Pár áldozattal még riport is készült, amit rádióban leadtak. Nemesek, kulákok, kitelepítettek voltak.
Párat hallottam nagyon megható volt.
Na ezeket kellene elõkaparni és nem az iskolásokat kirakat politikáztatni.
#6 | Perje - 2015. július 12. 15:23:31
Iskolások szoktak a buszon mesélni arról, hogy mennyit szenvedtem én az" átkos kommunizmusban??) miközben én állok a tömött szatyrokkal, õk pedig , a szabadság gyermekei jól nem nevelten ülnek, átültek a buszra az iskolapadból. Némelyik középiskolás szellemi szintje nem ér fel a mi korosztályunk általános iskolás szintjéhez, a viselkedésükrõl, magatartásukról nem is szólva.
Egy valamiben azért vernek majd magasról, a holo túlképzettségükkel, mert az az anyag a fejükbe lesz verve.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.