Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Magyarországot támadják - ezek az ellenségeink a hírszerzés szerint


Hahhhahahhhaaahhaahaha! Nekem m√©g nem tettek aj√°nlatot √°ll√°sra..., vagy ink√°bb √ľl√©sre szeretn√©nek k√©nyszer√≠teni? Kibaxott mocskos zsid√≥ banda. Az Inform√°ci√≥s Hivataln√°l m√°r lezajlott az √°tszervez√©s, az elh√°r√≠t√°s√©rt felel√Ķs Alkotm√°nyv√©delmi Hivatalban viszont most kezd√Ķnek a nagy √°tszervez√©sek. A h√≠rszerz√©st fel√ľgyel√Ķ L√°z√°r J√°nos felsorolta, ki van √©pp Magyarorsz√°g ellen.

J√ļniusban a parlament nemzetbiztons√°gi bizotts√°ga meghallgatta nagyobb magyar titkosszolg√°latok vezet√Ķit, √≠gy a h√≠rszerz√©s√©rt felel√Ķs L√°z√°r J√°nost, az √∂sszevont katonai h√≠rszerz√©st/felder√≠t√©st fel√ľgyel√Ķ Hende Csab√°t, √©s az Alkotm√°nyv√©delmi Hivatal valamint a Nemzetbiztons√°gi Szakszolg√°latot (ex-Nemzetbiztons√°gi Hivatal) fel√ľgyel√Ķ Pint√©r S√°ndort.

A h√°rom miniszteri meghallgat√°s nyilv√°nos volt, a jegyz√Ķk√∂nyvek az elm√ļlt napokban jelentek meg a bizotts√°g honlapj√°n. A meghallgat√°sok mer√Ķben m√°s hangulat√ļak voltak. Hende Csaba jogszab√°lyismertet√Ķ-termel√©si besz√°mol√≥ja √©rdemi √ļj inform√°ci√≥val nem szolg√°lt, az eddig is k√∂zismert t√©nyeket sorolta fel, a katonai biztons√°gi szolg√°latok tev√©kenys√©g√©t nem is √©rintette a besz√°mol√≥ban.

Nem b√≠rj√°k m√°r a lehallgat√≥k a sok t√ļl√≥r√°t

A t√∂bb √©vtizedes rend√Ķri p√°ly√°val √©s habitussal a h√°ta m√∂g√∂tt Pint√©r S√°ndor sem bizonyult sz√≥sz√°ty√°rnak, √°m n√©h√°ny √©rdemi r√©szinform√°ci√≥t az√©rt k√∂z√∂lt. Ezekb√Ķl kider√ľlt, hogy a t√∂bbi √°llami szervet kiszolg√°l√≥ Nemzetbiztons√°gi Szakszolg√°lat (NBSZ) a bel√ľgyminiszter szerint el√©rte terhelhet√Ķs√©ge hat√°r√°t amiatt, hogy valamennyi b√≠r√≥i enged√©lyhez k√∂t√∂tt megfigyel√©si megrendel√©snek (lehallgat√°s, k√∂vet√©s, figyel√©s stb.) eleget tegyenek. Megszaporodtak ezen elv√°r√°sok, megrendel√©sek, amelyeket m√°r csak t√ļl√≥r√°val tudnak a szakszolg√°lat emberei teljes√≠teni, ez√©rt Pint√©r a k√∂vetkez√Ķ √©vekben a NBSZ-n√©l l√©tsz√°m √©s technikai fejleszt√©sekre k√©sz√ľl. A c√©l az, hogy a NBSZ a jelenlegin√©l k√∂nnyebben f√©rjen hozz√° digit√°lis inform√°ci√≥khoz. Jelenleg ehhez k√ľls√Ķ piaci szolg√°ltat√≥ tev√©kenys√©g√©t veszik ig√©nybe, amit mostan√°ban n√©h√°ny lebuk√°s is jelzett.

L√©tsz√°mfejleszt√©s √©s √°tszervez√©s v√°rhat√≥ az Alkotm√°nyv√©delmi Hivataln√°l is. Az √°talak√≠t√°sokn√°l figyelembe veszik a megv√°ltozott elv√°r√°sokat √©s t√°rsadalmi v√°ltoz√°sokat, amelyekre az elm√ļlt id√Ķszakban a AH nem tudott id√Ķben reag√°lni - fogalmazott tal√°nyosan Pint√©r. Ezzel ak√°r korm√°nyt is meglep√Ķ br√≥kerbotr√°nyokra is utalhat - pontosabban arra, hogy ezeket a cs√Ķd√∂ket nem l√°tta el√Ķre egyetlen √°llami szerv sem. Az AH-t teljesen √ļjj√°√©p√≠tik, az √ļj embereket "tudom√°nyosan v√°lasztott√°k" ki, nem hagyom√°nyos m√≥don parancsnoki kijel√∂l√©ssel, hanem kompetenciavizsg√°lattal - fogalmazott Pint√©r S√°ndor.

K√©mhi√°nnyal k√ľzd a h√≠rszerz√©s is

Eg√©szen m√°s taktik√°t k√∂vetett L√°z√°r J√°nos, a Minisztereln√∂ks√©g vezet√Ķje. L√°z√°r J√°nos az Inform√°ci√≥s Hivatal (IH) kv√°zi vezet√Ķjek√©nt a meghallgat√°son m√°r k√©sz t√©nyk√©nt eml√≠tette, hogy az IH k√°lv√°ri√°ja √©s √°tszervez√©se v√©get √©rt. A h√≠rszerz√©s, az elh√°r√≠t√°s (akkor m√©g Nemzetbiztons√°gi Hivatal) √©s szakszolg√°lat fel√ľgyelete kor√°bban a Minisztereln√∂ks√©g mellett m√Ľk√∂d√Ķ t√°rca n√©lk√ľli miniszter feladata volt. Ennek a fel√°ll√°snak voltak el√Ķnyei √©s h√°tr√°nyai, √°m 2010-ben a korm√°nyf√Ķ a hatalommegoszt√°s eszk√∂z√©hez ny√ļlt. A IH ment a K√ľl√ľgyminiszt√©riumhoz, ami nem kis der√ľlts√©get v√°ltott ki a k√ľlf√∂ldi diplomat√°k k√∂r√©ben, majd okulva az egy√©bk√©nt el√Ķre l√°that√≥ kellemetlens√©gekb√Ķl, amit a diplomat√°k √©s a h√≠rszerz√Ķk kevered√©se okozott, a fel√ľgyelet visszaker√ľlt a Minisztereln√∂ks√©ghez, illetve annak vezet√Ķj√©hez, L√°z√°r J√°noshoz.

L√°z√°r szerint 2010 el√Ķtt le√©p√ľlt a h√≠rszerz√©s, amelynek "a m√©lys√©gi inform√°ci√≥szerz√©s helyett fel√ľletes elemz√Ķ munka lett a f√Ķ profilja" - √°m az elm√ļlt √∂t √©vben mindez megv√°ltozott, az √©ves b√ľdzs√© 8,6 milli√°rdr√≥l 12,6 milli√°rd forintra emelkedett.

L√°z√°r szerint 2012 ut√°n v√°ltozott a nemzetbiztons√°gi k√∂rnyezet, az elm√ļlt egy √©vben pedig ezek a folyamatok radik√°lisan felgyorsultak. Jelenleg is folyik a h√≠rszerz√Ķi √°llom√°ny toborz√°sa, b√°r ez nagyon lassan halad, hisz egy-egy h√≠rszerz√Ķ kik√©pz√©se ak√°r 10-15 √©vet is ig√©nybe vehet. Emiatt most a IH l√©tsz√°mhi√°nnyal k√ľszk√∂dik - mondta L√°z√°r J√°nos. A fiatalokat neh√©z megtal√°lni, a 10-20 √©ves szakmai tapasztalattal b√≠r√≥ √∂regebb koroszt√°lyt pedig elszipk√°zza az √ľzleti szf√©ra a j√≥val magasabb fizet√©sekkel.

Kijevnek nem tetszik, amit Ukrajn√°ban tesz√ľnk

Az elm√ļlt egy √©vben radik√°lisan √°talakult a t√©rs√©g biztons√°ga, els√Ķ helyen L√°z√°r az orosz-ukr√°n konfliktust eml√≠tette. Magyarorsz√°g egy olyan orsz√°ggal hat√°ros ahol h√°bor√ļ zajlik - igaz most elvileg √©l a fegyversz√ľnet. A konfliktus alatt a h√≠rszerz√©s Kijevben m√Ľveleteket hajtott v√©gre - mint minden m√°s orsz√°g a r√©gi√≥b√≥l - annak √©rdek√©ben, hogy az orsz√°g √©rdekeit √©rv√©nyes√≠teni tudja magyar politikai vezet√©s.

A korm√°ny √©s az IH sz√°m√°ra is √©get√Ķ k√©rd√©s, hogy a k√∂vetkez√Ķ t√≠z √©vben mik√©nt alakul a k√°rp√°taljai magyarok sorsa. Az IH √©s a korm√°ny az ott √©l√Ķ magyarokat, magyar √°llampolg√°rokat megv√©di illetve √©rdek√ľkben v√©delmi tev√©kenys√©get folytat - fogalmazott a miniszter. A k√°rp√°taljai akci√≥ az els√Ķ az elm√ļlt 25 √©veben, ahol magyar korm√°ny szervei ny√≠ltan is fell√©pnek, s ami egyben Kijev teljes ellen√°ll√°s√°ba √ľtk√∂zik. Az ukr√°n k√ľl√ľgy mind a magyar h√≠rszerz√©s, mind a magyar diplomat√°k k√°rp√°taljai akci√≥it blokkolni akarja.

Amerika Rom√°ni√°val van?

Ukrajna ut√°n r√∂gt√∂n Rom√°ni√°t eml√≠tette L√°z√°r, ahol - szavai szerint - a magyar lakoss√°ggal szemben koncepcion√°lis b√ľntet√Ķperek folynak. Kifejezetten √©rz√©kelhet√Ķ a rom√°n igazs√°gszolg√°ltat√°s r√©sz√©r√Ķl a magyarellenes fell√©p√©s, ami r√©szben s√©rti a vall√°sszabads√°ghoz val√≥ jogot is. L√°z√°r szerint rom√°niai magyar t√∂rt√©nelmi egyh√°zak ellen egy j√≥l szervezet akci√≥ folyik a transzparencia √©s az igazs√°gszolg√°ltat√°s jelszavai m√∂g√© b√ļjva.

Enn√©l is meredekebb amit ezut√°n mondott: "miut√°n tudjuk azt, hogy az Amerikai Egyes√ľlt √Āllamok nagyon er√Ķsen vesz r√©szt a rom√°n belpolitik√°ban, nem tudjuk meg√≠t√©lni azt jelen pillanatban, hogy ezeknek az akci√≥knak van-e k√∂ze az Amerikai Egyes√ľlt √Āllamok √©s a rom√°n k√∂zt√°rsas√°g szoros egy√ľttm√Ľk√∂d√©s√©hez, de ezt is pr√≥b√°ljuk meg√©rteni, ha szabad √≠gy fogalmaznom, hogy ott egy√°ltal√°n mi t√∂rt√©nik."

Ez a kijelent√©s egy√©rtelm√Ľen bizony√≠tja, hogy az amerikai-magyar kapcsolatok elm√©rgesed√©s√©t alaposan megs√≠nylett√©k a titkosszolg√°lati kapcsolatok is. Kor√°bbi k√∂zl√©sekb√Ķl tudhatjuk, hogy az IH h√°rom legfontosabb partnerszervezetei k√∂z√© tartoztak az USA egyes szolg√°latai - k√ľl√∂n√∂sen a CIA -, valamint a n√©met √©s az izraeli h√≠rszerz√©s. L√°z√°r a mostani besz√°mol√≥j√°ban elismerte: megnehez√≠tette a h√≠rszerz√Ķ munk√°t, hogy Washington elz√°rta a h√≠rcsapokat. A k√©t orsz√°g k√∂z√∂tt az elm√ļlt egy esztend√Ķben jelent√Ķsen megromlottak a kapcsolatok; L√°z√°r szerint az USA diplom√°ciai √©s titkosszolg√°lati tev√©kenys√©ge √°ll a m√∂g√∂tt, hogy a k√ľlf√∂ldi √©s k√ľl√∂n√∂sen a n√©met sajt√≥ban a magyar belpolitikai viszonyokr√≥l (NAV-√ľgy, korrupci√≥, antidemokratikus l√©p√©sek - a szerk.) eltorz√≠tott v√©lem√©nyek jelentek meg.

Szint√©n okkal √©s joggal rontja a kapcsolatokat az amerikai lehallgat√°si botr√°ny, amir√Ķl egyre t√∂bb inform√°ci√≥val rendelkeznek az eur√≥pai korm√°nyok, szolg√°latok √©s nem utols√≥ sorban a politikusok. Ez viszont Pint√©r S√°ndor meghallgat√°s√°n der√ľlt ki - igaz, nem a bel√ľgy√©r szavaib√≥l, aki a ny√≠lt √ľl√©sen err√Ķl egy sz√≥t sem ejtett, hanem egy k√©pvisel√Ķi k√©rd√©sb√Ķl.

Horv√°torsz√°g is ellen√ľnk

A magyarországi elleni támadások közé sorolta Lázár János a horvátországi Mol-sztorit is. Mint ismert, az INA privatizációja
Szijjártó: mélyponton vannak a magyar-horvát kapcsolatok
M√©lyponton vannak a magyar-horv√°t k√©toldal√ļ politikai kapcsolatok, ami ellent√©tes Magyarorsz√°g √©rdekeivel - jelentette ki Szijj√°rt√≥ P√©ter k√ľlgazdas√°gi √©s k√ľl√ľgyminiszter Tomislav Karamark√≥val, az ellenz√©ki jobbk√∂z√©p Horv√°t Demokratikus K√∂z√∂ss√©g (HDZ) eln√∂k√©vel cs√ľt√∂rt√∂k√∂n Z√°gr√°bban folytatott megbesz√©l√©se ut√°n.

Magyarorsz√°gnak az lenne az √©rdeke, hogy Horv√°torsz√°gra er√Ķs strat√©giai sz√∂vets√©gesk√©nt, er√Ķs strat√©giai partnerk√©nt sz√°m√≠thasson.
A miniszter kifejtette, az√©rt tal√°lkozott az ellenz√©ki HDZ eln√∂k√©vel, hogy amennyiben a jobboldal nyeri meg a j√∂v√Ķ √©vi horv√°torsz√°gi parlamenti v√°laszt√°sokat, akkor ne a null√°r√≥l kelljen a k√©t korm√°nynak az egy√ľttm√Ľk√∂d√©sr√Ķl sz√≥l√≥ t√°rgyal√°sokat kezdenie.
A t√°rcavezet√Ķ kiemelte, hogy a magyar-horv√°t k√©toldal√ļ egy√ľttm√Ľk√∂d√©snek h√°rom nagyon fontos aspektusa van. Els√Ķk√©nt az energi√°t eml√≠tette. Ezen a t√©ren Horv√°torsz√°g jelenleg nem teljes√≠ti sem k√©toldal√ļ alapon v√°llalt, sem eur√≥pai uni√≥s k√∂telezetts√©geit - mondta, majd hozz√°tette: az a t√©ny, hogy Horv√°torsz√°g nem v√©gzi el azt a beruh√°z√°st, amellyel k√©tir√°ny√ļs√≠tan√° a horv√°t-magyar g√°zvezet√©keket √∂sszek√∂t√Ķ interkonnektort, Magyarorsz√°g energiabiztons√°g√°t is negat√≠van befoly√°solja.

A miniszter utalt r√°, hogy eg√©sz K√∂z√©p-Eur√≥pa energiabiztons√°ga szempontj√°b√≥l kritikus fontoss√°g√ļ, hogy Krk sziget√©n meg√©p√ľlj√∂n a cseppfoly√≥s√≠tottg√°z-termin√°l (LNG), amihez Magyarorsz√°g k√©sz minden t√°mogat√°st megadni. Szijj√°rt√≥ P√©ter √ļgy v√©lekedett, hogy az INA-Mol √ľgy jelenti a fesz√ľlts√©gforr√°st a k√©t orsz√°g k√∂z√∂tti viszonyban. "Mi viszont azt szeretn√©nk, ha a k√©t olajt√°rsas√°g kapcsolata er√Ķforr√°s lenne orsz√°gaink egy√ľttm√Ľk√∂d√©s√©ben" - mondta, majd hozz√°tette: a t√°rgyal√°sok azonban nem √ļgy √°llnak, hogy r√∂vid t√°von megold√°s lehetne tal√°lni, ez√©rt a hossz√ļ t√°vra kell k√©sz√ľlni.

kapcs√°n komoly korrupci√≥s v√°dak fogalmaz√≥dtak meg - b√≠r√≥s√°gi d√∂nt√©s is sz√ľletett az √ľgyben Ivo Sanader kor√°bbi minisztereln√∂k el√≠t√©l√©s√©vel. L√°z√°r elmond√°sa szerint a horv√°t √ľgy√©szs√©g √°lland√≥ c√©lkeresztj√©ben van a Molos Hern√°di Zsolt, de a miniszter √ļgy l√°tja, a Mol-INA-√ľgy nem m√°sr√≥l sz√≥l, mint hogy a "teljes magyar gazdas√°gi elitet diszkredit√°lj√°k". Nem csak Hern√°dit, hanem a Mol teljes vez√©rkar√°t be akarj√°k vonni ugyanis k√ľl√∂nb√∂z√Ķ b√ľntet√Ķelj√°r√°sokba. (A horv√°t olajc√©gben a Mol kisebbs√©gi, 50 sz√°zal√©khoz k√∂zeli tulajdonnal rendelkezik, viszont a c√©g ir√°ny√≠t√°sa a Mol kez√©ben van. A horv√°t v√°dak szerint a Mol korrupci√≥s eszk√∂z√∂kkel szerezte meg a horv√°t c√©g feletti ir√°ny√≠t√°st, ez√©rt √©s politikai megfontol√°sb√≥l pr√≥b√°lj√°k visszaszerzi imm√°r √©vek √≥ta a INA feletti ir√°ny√≠t√°st.) L√°z√°r szerint egy hossz√ļ, elh√ļz√≥d√≥ konfliktus a INA-√ľgy, amely kiv√°l√≥ alapot szolg√°ltat a magyarellenes kijelent√©sekre - amire a k√∂zelg√Ķ horv√°t v√°laszt√°sokon is sz√°m√≠tani lehet.

De ez m√©g mind semmi. Az elmaradt g√°zvezet√©k-√©p√≠t√©sek sem csak √ļgy t√∂rt√©ntek: a miniszter szerint nem v√©letlen, hogy csak szlov√°k-magyar g√°zvezet√©k val√≥sult meg. A rom√°n √©s horv√°t vezet√©k √©p√≠t√©se m√∂g√∂tt szerinte tudatos bojkott h√ļz√≥dik meg, hogy √≠gy akad√°lyozz√°k Magyarorsz√°g biztons√°gos g√°zell√°t√°s√°t. (Err√Ķl a t√©m√°r√≥l Szijj√°rt√≥ P√©ter is besz√©lt Horv√°torsz√°gban - l√°sd a keretes √≠r√°st.) L√°z√°r szerint ezzel szemben kifejezetten j√≥k a korm√°nyk√∂zi kapcsolatok Szlov√°ki√°val √©s Szerbi√°val.

Csak a k√∂rnyez√Ķ orsz√°gok operat√≠v helyzet√©nek ismertet√©se ut√°n ker√ľlt el√Ķ iszl√°m terrorizmus k√©rd√©se. L√°z√°r szerint egy√©rtelm√Ľen n√∂veli a biztons√°gi kock√°zatokat, hogy a Magyar Honv√©ds√©g is r√©szt vesz az Iszl√°m √Āllam elleni katonai akci√≥ban, √°m szerinte az orsz√°g nem engedheti meg mag√°nak, hogy ne cselekedjen.

Br√ľsszel sem a bar√°tunk √©s romolhat a helyzet

Az Inform√°ci√≥s Hivatal kiemelten foglalkozik az Eur√≥pai Uni√≥ Magyarorsz√°ggal kapcsolatos tev√©kenys√©g√©vel - √°ll√≠t√≥lag L√°z√°r szem√©lyes utas√≠t√°sra t√∂rt√©nik mindez. Sz√≥ nincs arr√≥l - hogy az USA-hoz hasonl√≥an - sz√∂vets√©geseink ellen k√©mkedj√ľnk, ehhez "a b√°tors√°got m√©ret√ľnkn√©l √©s felk√©sz√ľlts√©g√ľnkn√©l fogva nem venn√©nk magunknak" - fogalmazott a miniszter. Ugyanakkor a magyar korm√°ny az IH tev√©kenys√©ge r√©v√©n mindenk√©pp arra t√∂rekszik, hogy Magyarorsz√°g meg√©rtse, az EU-ban a d√∂nt√©sek hogyan sz√ľletnek meg. L√°z√°r szerint ez kifejezetten pozit√≠v fejlem√©ny, a k√∂rnyez√Ķ orsz√°gok - a miniszter Szlov√°ki√°t, Rom√°ni√°t, Lengyelorsz√°got √©s Lengyelorsz√°got eml√≠tette - az√©rt tudnak sikeresen lobbizni Br√ľsszelben, mert er√Ķs h√≠rszerz√Ķ tev√©kenys√©get folytatnak az Eur√≥pai Uni√≥ k√∂zpontj√°ban

Br√ľsszel Magyarorsz√°g-ellenes tev√©kenys√©gei k√∂z√© sorolta a 39 k√∂telezetts√©gszeg√©si elj√°r√°st (egy MTI-h√≠r ugyanakkor 44 elj√°r√°sr√≥l sz√≥l), s L√°z√°r a bizotts√°gban is elmondta azt a m√°r m√°shol is hangoztatott v√©lem√©ny√©t, hogy szerinte egyes uni√≥s elj√°r√°sok m√∂g√∂tt Magyarorsz√°ggal szembeni gazdas√°gi lobbik √°llanak. L√°z√°r szerint err√Ķl "egy√©rtelm√Ľ inform√°ci√≥k √°llnak rendelkez√©sre". A miniszter a m√ļlt heti korm√°nysz√≥viv√Ķi t√°j√©koztat√≥j√°n a doh√°ny-, a gy√≥gyszer- √©s az √©lelmiszer-kiskereskedelem egyes multijai ellen fogalmazott meg hasonl√≥ v√°dakat. Szerinte megd√∂bbent√Ķ lobbiz√°s folyik annak √©rdek√©ben, hogy "enyh√©bb ad√≥t√∂rv√©nyek vagy el√Ķny√∂sebb gazdas√°gi szab√°lyok legyenek Magyarorsz√°gon".

A k√∂vetkez√Ķ k√©t-h√°rom √©vben miniszter a br√ľsszeli viszony elm√©rgesed√©sre sz√°m√≠t: j√≥val er√Ķsebbek lesznek a gazdas√°gi versenyjogi, a tiltott √°llami t√°mogat√°sokkal kapcsolatos vit√°k, elj√°r√°sok.

Futottak még

Az IH az elm√ļlt √©vekben √ļjj√°√©p√≠tette a kor√°bban j√≥l m√Ľk√∂d√Ķ arab vonal√°t, viszont a null√°r√≥l kellett a t√∂r√∂k vonalat l√©trehoznia. T√∂r√∂korsz√°g a bev√°ndorl√°s, az ottani belpolitikai √©s gazdas√°gi viszonyok miatt (ut√≥bbival tal√°n a Gazprom-vezet√©kre c√©lozhatott L√°z√°r) ker√ľlt IH feladatai k√∂z√©. Sokat foglalkoznak a volt szovjet tag√°llamokkal, ezek k√∂z√ľl Belaruszt (ahol a D√©li √Āramlat futhat) eml√≠tette a miniszter. Azt is megjegyezte, hogy K√≠na egyre er√Ķsebb - j√≥ √©rtelemben vett - gazdas√°gi poz√≠ci√≥kat √©p√≠t a r√©gi√≥ban, amivel a d√©li nyit√°s keret√©ben a h√≠rszerz√©snek is foglalkoznia kell.Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Alex-andros - 2015. jķlius 10. 19:03:50
de ezt is pr√≥b√°ljuk meg√©rteni, ha szabad √≠gy fogalmaznom," Hazudoz√°st b√°rmik√©nt lehet fogalmazni. HAHAHA! Mint ha nem tudn√°d l√°z√°r elvt√°rs, hogy kik a f√Ķn√∂keid, √©s kit szolg√°ltok ki. Ha a k√∂rnyez√Ķ n√©pek magyar" ellenesek, akkor vegy√©tek magatokra. A Magyarnak csak egy nemember fajjal van gondja, amivel nem √°ll egyed√ľl a vil√°gban! A szomsz√©daink akkor fogj√°k tudni ki van a szomsz√©ds√°gukban, ha nem a politikusok hanem a Magyar ember hangj√°t fogja hallani.
#2 | Perje - 2015. jķlius 11. 23:35:21
Itt a magyar korm√°nyf√Ķt dics√©rik, mert haz√°nk az els√Ķ az eur√≥pai orsz√°gok k√∂z√∂tt, amelyik t√°rsult az √öj Selyem √öthoz
projekthez.
http://www.vetera...silk-road/

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.