Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Menek√ľlt√°radat: a honv√©ds√©g bevet√©s√©t k√©rik


"Civilek", mozg√≥s√≠t√°s, paramilitary √©s honv√©ds√©g...minden egyben √©s minden torockai-rutsekre mutat. Micsa v√©letlen! A honv√©ds√©g bevet√©s√©t k√©ri az √°sotthalmi √∂nkorm√°nyzat a ker√≠t√©s meg√©p√ľl√©s√©ig a magyar–szerb hat√°rszakaszon a menek√ľlt√°radat megf√©kez√©s√©re. A hat√°rhoz k√∂zeli telep√ľl√©sek emellett a migr√°ci√≥ okozta t√∂bbletk√∂lts√©gek kezel√©s√©re is seg√≠ts√©get v√°rnak a korm√°nyt√≥l.

√Āsotthalom √©s M√≥rahalom hat√°rszakasza az egyik kiemelt √ļtvonala a menek√ľlteknek. M√≠g 2014-ben 35, id√©n eddig m√°r k√∂zel 60 ezer, a z√∂ldhat√°ron √°t √©rkez√Ķ migr√°nst fogtak el itt a rend√Ķr√∂k. Naponta t√∂bb sz√°zan, de sokszor ezern√©l is t√∂bben √©rkeznek.

„A mi k√©r√©s√ľnk kett√Ķs, √©s k√©rd√©s√ľnk is, hogy hogyan lehet szavatolni a hat√°rz√°r meg√©p√≠t√©s√©ig a biztons√°gunkat, meg√°ll√≠tani ezt az irdatlan migr√°ns√°radatot, √©s lehets√©ges-e a honv√©ds√©g bevon√°sa, illetve m√©g mindig mondjuk azt, hogy kuty√°t is kellene az emberek mell√© adni, mert hogyha egy 26 f√Ķs csoportot elfogtak a mez√Ķ√Ķr√∂k √©s a rend√Ķr√∂k is ott voltak, 18 beszaladt az erd√Ķbe √©s √ļgy kellett vad√°szni r√°juk” – mondja Fackelmann Istv√°n, √Āsotthalom alpolg√°rmestere.Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Detonator - 2015. jķlius 10. 14:02:21
Tessenek m√°' kicsit ku...rva any√°zni Nemzeti Viktort, Nemzeti korm√°ny√°val egy√ľtt, √©s "sz√≠n hazafi ellenz√©k√©t" is j√≥ hangosan ! Vagy csak a Gyurcs√°ny takarodj-ra, meg az Orb√°n takarodj-ra telik ett√Ķl a degener√°lt belv√°rosi cs√Ķcsel√©kt√Ķl ? Ma a N√©psz√≠nh√°z utc√°ban ( Nyolcadik ker√ľlet a gyeng√©bbek kedv√©√©rt )t√∂bb csoport "menek√ľltet" l√°ttam, egyiket egy internet cafe el√Ķtt . N√©h√°ny " becs√ľletes magyar cig√°ny" p√©nzt v√°ltott vel√ľk ! L√°ttam persze rend√Ķr√∂ket is, csak nem ott, √Ķk a Blaha lujza t√©r, N√©psz√≠nh√°z utca villamos v√©g√°llom√°sn√°l voltak. Voltak vel√ľk rend√Ķr "tanul√≥k" is, ez a pol√≥juk h√°t√°ra j√≥l olvashat√≥an fel van √≠rva. Le is tart√≥ztattak egy ku...rv√°t, meg a stricij√©t ! H√°t igen, van fontoss√°gi sorrend, meg nem lehet minden sarokra rend√Ķrt √°ll√≠tani. Meg demokr√°cia, meg bel√ľgy, meg bel√ľgyminiszter, meg becs√ľletes Pint√©r Sanya, meg Eu, meg a ku..rva any√°tokat !
#2 | postaimre - 2015. jķlius 10. 14:06:39
Deton√°tor, ez az √©breszt√Ķ-program. Nek√ľnk m√°r r√©g el√©g. M√°snak meg m√©g ez is kev√©s, megint m√°snak meg pont ez a j√≥. L√©gy m√°r der√Ľsebb. Gyere ki, f√Ķz√ľnk egy bogr√°csos valamit. A n√©gert, cig√°ny vagy zsid√≥t te hozod hozz√°, oszt lesz ny√°rson s√ľlt is. Ha nem hozol, nem lesz. Persze csak demokratikusan √°m! Most k√©sz√ľlnek a soroz√°sra, ezt fel kell √©p√≠teni legend√°ban is.
#3 | Kormos - 2015. jķlius 10. 17:04:25
Sziasztok! Reggel felh√≠vtam a belugyminiszt√©riumot. R√°k√©rdeztem a gyujtot√°bor bov√≠t√©s√©vel kapcsolatos h√≠rekrol+ sz√°nd√©kaik....stb. Megnyugtatott az illet√©kes ,hogy gyors√≠tott elj√°r√°ssal elb√≠r√°lj√°k a kamumenekultek jogosults√°g√°t a menekults√©gi st√°tuszra. Elm√©letben azt jelenti hogy ezek a biofegyverek nem maradnak itt. A ker√≠t√©s √©p√≠t√©s√©t is hamarosan megkezdik-ez is ig√©ret. Tudatukra adtam hogy a politikumra nem v√°rhatunk...a dolog nem tur halaszt√°st. Az ig√©ret sz√©p sz√≥,ha megtartj√°k √ļgy j√≥!
#4 | Alex-andros - 2015. jķlius 10. 18:48:13
A fentr√Ķl vez√©nyelt k√°osz sz√©pen alakul. Nem el√©g nek√ľnk a cig√°ny, a zsid√≥ √©s az elzsid√≥sodott magyar?! Alakul ez k√©rem sz√©pen! Ha a nyugati" ir√°nyban le lesz z√°rva a hat√°runk, persze a fejlett demokratikus nyugati orsz√°gok √°ltal, akkor a sok v√°ros n√©z√Ķ" mind itt reked.
#5 | Gutai Zub - 2015. jķlius 10. 18:54:18
Kormos,

Nem v√°rhatunk?

Mondd mire v√°rn√°nk?

Ezek a szerencsétlen biofegyverek több tucatnyi országon jöttek át, nem akarnak itt maradni, mi a faxnak bírálnak, állítanak ki papirokat éppen itt?

Elm√©letben bizony azt jelenti, hogy itt regisztr√°lt√°k √Ķket, ide tartoznak, most m√°r mind a mienk.

Aztán jön a kerítés, még több be, senki ki..........

Milyen szép ígéretek, reméld, hogy nem tartják be!
#6 | kakas - 2015. jķlius 10. 20:08:46
40.media.tumblr.com/504ea2f3c80ba3fcc4a70b1f7db0a1c2/tumblr_nra9iocXIV1s4ew3vo1_1280.jpg
#7 | Gutai Zub - 2015. jķlius 10. 21:23:13
Kakas,

√ögy bizony, (TEGY√úK M√ČG HOZZ√Ā)
-és ez már nem emberi hanem "természeti" Törvény:

Ott ahol nincs erkölcs, morál, erkölcsösség a sokaságban ott a szabadságnak esélye sincs.

Ott lehet usz√≠tan ezerrel b√°rmilyen √ľgyben.......i
#8 | Gutai Zub - 2015. jķlius 10. 21:55:17
Természeti törvények?

Tal√°n ez volna a legels√Ķ az iskol√°kban.

Megszeged √Ķket: nem j√∂n a rend√Ķr b√°csi, a szomsz√©d, az √°llamhatalom, kir√°ly vagy a p√ľsp√∂k b√≠rs√°golni.

Olyan √Ķsi n√©p mint a magyar tudhatn√°, ha nem most√°k volna ki az agy√°t, ha megszeged ezeket a t√∂rv√©nyeket:

A b√ľntet√©s, mint nap az √©jszak√°ra bizony meg√©rkezik....
#9 | baktria - 2015. jķlius 11. 04:41:02
Viktor mindenkinek azt √≠g√©ri, amit √©ppen hallani szeretne. A "l√°nglelk√Ľ forradalm√°r" az eur√≥pai bizotts√°g s@ggnyal√≥ pincsikuty√°ja. √Čppen most t√∂lti fel az orsz√°got "menek√ľltekkel", akik furcsa m√≥d nem szipog√≥ h√°rom √©vesek, nem v√°rand√≥s any√°k, hanem √©leter√Ķs fiatal f√©rfiak. Mind hazav√°gn√°m √Ķket, hogy v√©dj√©k otthon a csal√°djukat, ahelyett, hogy bajban hagyj√°k azokat.

√Čs akit siker√ľl majd besorozni, gazdi√©k k√©ny√ľk √©s kedv√ľk szerint vetik be. M√°r egyszer√Ľen csak a parancsot kell teljes√≠teni.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.