Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

HVIM, betyárok, "székelyek", jóbik...nosztaliga


Mindig √∂r√∂m, ha tudom, m√°s is √∂r√ľl. Gerry ezt is lementetted? Mentsd el k√©rlek (trezor) , m√©g j√≥l j√∂het. Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | keepfargo - 2015. jķlius 12. 17:10:45
ez is egy már lerágott csont; NEM a székelyek legjobbjai makognak itt (sem)...szerintem azok hallgatnak, mint legtöbbször
#2 | kuka7 - 2015. jķlius 12. 17:50:06
V√©lem√©nyem,h√ļ ezek olyan s√∂t√©t agy√ļak,hogy szinte borzaszt√≥,rengeteg az idi√≥ta ember,na ezeket ki akarja megmenteni?
#3 | micro - 2015. jķlius 12. 19:18:46
Na kb ezt tapasztaltam 2 √©vvel ezel√Ķtt az els√Ķ erd√©lyi utamon. Itt √≠rtam is r√≥la amikor egy-k√©t √∂n√©rzetes sz√©kely meg partiumi rokony a nyakamnak esett.

Hihetetlen√ľl √°tmost√°k az agyukat csak√ļgy, mint a magyar lakosok nagy r√©sz√©nek a fejmassz√°j√°t.
#4 | Vizilo - 2015. jķlius 12. 20:18:44
A h√ľje tajekozatlan emberb√∂l nagy a kinalat ...))
#5 | postaimre - 2015. jķlius 12. 20:43:53
YouTube Videů
#6 | Kameleon - 2015. jķlius 12. 21:35:41
www.hufo.info/irodalom/siklosi_andras.jpg

'vitéz' Siklósi András is ravasz álmagyar,- zsidó!

R√©gebben voltam egy el√Ķad√°s√°n ennek a Sikl√≥si Andr√°snak. Mellettem √ľlt egy 3-4 √©ves kisl√°ny a sz√ľleivel. Egyszer csak el√Ķad√°s k√∂zben a kicsi fel√°llt, kimutatott az el√Ķad√≥ra √©s hangosan elki√°ltotta mag√°t, hogy hazud√≥s.

K√∂zben m√°r menet k√∂zben mi is gondolkoztunk, hogy gond van a f√Ķszerepl√Ķvel a st√≠lusa √©s mondand√≥ja alapj√°n, de a kisl√°ny tev√©kenys√©ge v√©gk√©p bebizony√≠totta ezt sz√°munkra.

Most kaptam az alábbi írást! Javaslom a "székely" vármegyéseknek is érteni.

Kisbaczoni Benedek Zoltán: Harc az álmagyar - zsidó veszély ellen!

Elegem lett a zsidó irányítás és vezetés alatt álló Magyarok Szövetsége-Jobbik-Szittya-Turulos "magyarságából"!

V√©gk√©pp kih√ļzta a gyuf√°t, a vit√©zi c√≠mmel meg√°ldott Sikl√≥si Andr√°s is, ahogy √≠rt, s √≠r "Orb√°nr√≥l, a Kuruc. infor√≥l, Szegedi Csan√°dr√≥l √©s a Jobbikr√≥l"!

√Čn magam, mint anyai √°gr√≥l t√≥tos√≠tott √©s baranyai-sv√°bos√≠tott magyar (A m√°r sokak √°ltal megjegyzett, Proh√°szka Ottok√°rhoz nagyon hasonlatos fizimisk√°mat sajnos egy "Singer-gy√°rtm√°ny√ļ" varr√≥g√©ppel 1956 november√©ben t√∂rt√©nt szerencs√©tlen tal√°lkoz√°somnak k√∂sz√∂nhet√Ķen), apai √°gr√≥l sz√©kely-hun-nagykun-magyar felmen√Ķkkel rendelkez√Ķ, egyre tisztul√≥ l√°t√°s k√©pess√©g√©vel meg√°ldott, kiz√°r√≥lag a magyar √©rdeknek √©s a j√≥l felfogott magyar nemzeti √©rdeknek elk√∂telezett ember, tudom hol a helyem.

Teljess√©ggel egyet√©rtek K√Ķm√Ľves G√©za √°ltal k√©pviselt eszmeis√©ggel, k√∂zte a legfontosabbal, hogy a magyar sorsot- magyar k√©zbe kell helyezni, jeles√ľl, hogy az un. "megmond√≥ emberek", a magyars√°g √©lenj√°r√≥- ir√°ny√≠t√≥ szolg√°lattev√Ķi, garancia ok√°n tiszta magyar emberek lehetnek √©s k√©pviseleti szinten se lehessen olyan, ki az alapvet√Ķ magyar tudaton, magyar √©rdekk√©pviseleti sz√°nd√©kon t√ļl, legal√°bb 75% -ban nem magyar. Azaz, aki nem tudja bizony√≠tani, hogy legal√°bb 3 gener√°ci√≥n kereszt√ľl t√°jidegen (K√°rp√°t-medenc√©n k√≠v√ľli) n√©pek-n√©ps√©gek nem voltak √Ķseik k√∂z√∂tt, azok maximun vend√©gek lehetnek e HAZ√ĀBAN!

A magyars√°g √©s a mai √©rtelemben vett teljes nemzet, vagyis a r√©szben idegen k√∂t√Ķd√©s√Ľ magyar √°llampolg√°rok j√≥l felfogott √©rdeke, hogy k√∂t√Ķd√©s, valamint magyar √©rdek szempontj√°b√≥l a lehet√Ķ legnagyobb garanci√°t jelent√Ķ emberek vezess√©k a nemzetet, mert, ha nem √≠gy lesz, akkor m√©g egy "meg√ļjul√°s"; ut√°n is azon veszz√ľk √©szre magunkat, hogy a sok kiv√©tel megint idegen √©rdeket szolg√°l √©s hal√°ltus√°j√°ban ny√∂g az eg√©sz Magyar Nemzet.

√Čn magam tudom hol a helyem √©s hossz√ļ √©vek √≥ta k√Ľzd√∂k, az √°rm√°ny ellen, a magyars√°g felemelked√©s√©√©rt.

Sikl√≥sival nem is az a nagy bajom, hogy m√©g 2007-ben egy tal√°lkoz√≥ jelenl√©ti √≠v√©n, k√©nyszer√Ľs√©gb√Ķl felt√ľntetetett "√Čdesanyja neve: K√©kesy Roz√°lia" ut√°n, mivel r√°j√∂tt, hogy konkr√©tan r√°j√∂tt√ľnk ... √©s ett√Ķl kezdve messzir√Ķl elker√ľlt minket.

Nem is az a baj, hogy 1-2 √©ve √≠r√°saiban m√©g Bene G√°borhoz hasonl√≥an n√©lk√ľl√∂zhetetlennek tartotta Orb√°nt, s a Fideszt, most pedig √≥cs√°rolja, mert fejl√Ķdhet az ember.

Az a baj, hogy titok-zsid√≥ l√©t√©re, tipikus zsid√≥ jellemet dombor√≠tva kijelenti, hogy nincsenek j√≥ zsid√≥k, tal√°n az√©rt, hogy m√°s, n√©pszer√Ľ embert kontr√°zzon, s hiteles magyarnak t√Ľnj√©k, majd ugyanakkor egyazon √≠r√°s√°ban a kem√©nys√©g miatt dorg√°l, majd cs√ļsz√≥-m√°sz√≥ m√≥don csontig nyal a k√∂ztudottan zsid√≥ Kuruc. infonak, ahol nyilv√°nval√≥an az √Ķ √≠r√°sait lehozz√°k, de K√Ķm√Ľves G√©za, T√°csi Istv√°n √©s hasonl√≥ kaliber√Ľ magyar emberek √≠r√°sait teljess√©ggel mell√Ķzik, nyilv√°nval√≥an az√©rt, mert, mint magyarok, √ļgy is gondolj√°k, mik√©nt √≠rj√°k √©s az ilyen Cz√©kus J√≥b- os port√°lok, az igaz magyarokat nem sz√≠vesen n√©pszer√Ľs√≠tenek.

A baj nem az, hogy egy p√°rtot b√≠r√°l, hanem az, hogy egy p√°rt n√©pszer√Ľs√©gveszt√©s√©nek ok√°n b√≠r√°lja, de a p√°rtrendszert term√©szetesen elfogadhat√≥nak tartja.

Nem visszatasz√≠t√≥, hogy √©vente szervez, term√©szetesen magyar szempontb√≥l eredm√©nytelen szittya vil√°gtal√°lkoz√≥kat √©s a megh√≠vott el√Ķad√≥k z√∂me rendre zsid√≥ sz√°rmaz√°s√ļ √©s a kit√Ľn√Ķ magyarok megh√≠v√°s√°t√≥l tekintett el, √ļgy hallottam m√©g annak ellen√©re is, hogy erre valaki figyelmeztette is?

De itt van a d√≠szzsid√≥ "Szegedi-maffia-Csan√°d" √©s t√°rsai! Szegedi magyarkod√≥ Jobbikos zsidaja vas√°rnap felkereste K√∂ves Slom√≥ zsid√≥ rabbit, hogy meggy√≥nja "b√Ľneit", s felkeresi √Ķsei √°ll√≠t√≥lagos temet√Ķj√©t Auswitz-ban!

ELEGEM LETT!

√Čs Neked, tisztelt Honfit√°rsaim? Nagykanizsa, 2012-08-06. http://ujmagyarve...network.hu

Ut√≥irat: Nincs m√°s lehet√Ķs√©g, csak egy: a MAGYAR HAZA miel√Ķbbi megteremt√©se, b√°rmi √°ron!

http://mkh.valosa...gyar-zsido

http://magyarnemz...;c_start=0
#7 | postaimre - 2015. jķlius 13. 07:55:53
Kam√©leon, nem is k√©rd√©s, de tudod, hogy Zolir√≥l is nem csak pletyka szinten terjed. √Čppen K√Ķm√Ľves G√©z√°√©kt√≥l tudom, hogy h√°√°√°√°√°√°t ugye.....

Mit is √≠r? "Az a baj, hogy titok-zsid√≥ l√©t√©re, tipikus zsid√≥ jellemet dombor√≠tva kijelenti, hogy nincsenek j√≥ zsid√≥k," Sz√≥val egyszer√Ľen h√°nyinger!


Kisbaczoni Benedek Zolt√°n

pctrs.network.hu/clubblogpicture/3/5/_/305539_363728369_big.jpg


#7 | postaimre - 2012. augusztus 06. 18:34:54
iklósi András

18:24 (9 perce)

c√≠mzett: K√Ķm√Ľves; saj√°t magam; 28
Kedves Géza!

M√°r t√∂bbsz√∂r elhat√°roztam, hogy alattomos r√°galmakra, ocsm√°ny mocskol√≥d√°sokra, senkih√°zi emberszab√°s√ļak b√∂f√∂g√©seire nem v√°laszolok; de "Kisbaczoni" (ez valami kital√°lt nemesi el√Ķn√©v?) Benedek Zolt√°n lenti (el√©gg√© zavaros √©s magyartalan) hazugs√°g√°radat√°t √©s irigy f√©lt√©kenyked√©s√©t m√©gsem hagyhatom sz√≥ n√©lk√ľl, mivel Posta "honlapj√°n" is megjelent.
Kezdj√ľk azzal, hogy Posta Imre szerintem egy kisebbrend√Ľs√©gi komplexusokkal k√ľzd√Ķ, elmebeteg sarlat√°n, akinek m√©g soha egyetlen fantazmag√≥ri√°ja sem val√≥sult meg. Szennylapj√°ban b√°rmit ellen√Ķrz√©s n√©lk√ľl lek√∂z√∂l, amivel √°rthat √©s bomlaszthat, ill. riogathatja szerencs√©tlen olvas√≥it. Neki mindenki √°rul√≥ √©s zsid√≥, aki k√ľl√∂nb, tehets√©gesebb √©s becs√ľletesebb n√°la; s v√°logat√°s n√©lk√ľl b√°rkibe belemar, aki nem az √Ķ defektes szeker√©t tolja. Tekintve, hogy Posta kor√°bbi munk√°j√°b√≥l k√∂vetkez√Ķen ma is szoros kapcsolatokat √°pol gyan√ļs titkosszolg√°lati √©s rend√Ķrs√©gi k√∂r√∂kkel, ez√©rt nem lepne meg, ha "mellesleg" √ľgyn√∂ki megbizat√°sa is kider√ľlne egyszer. Ha ezt kiz√°rhatn√°nk, akkor ugyan mib√Ķl √©lne, s honnan szerezn√© f√©ligazs√°gokkal √°titatott, "naprak√©sz inform√°ci√≥it", mert hibbant elm√©j√©b√Ķl √©s √Ķt majmol√≥, f√©lh√ľlye h√≠veit√Ķl aligha. Hogy mennyire "n√©pszer√Ľ" √Ķkelme, azt vil√°gosan mutatja, hogy komolyabb emberek csak g√ļnyosan legyintenek a neve hallat√°n (Erd√©lyben pl. sim√°n kir√∂h√∂gt√©k, mikor Toroczkai Lacit √©s engem pr√≥b√°lt befeket√≠teni, lezsid√≥zni); s el√Ķad√°sain hajdan el√©g n√©pes k√∂z√∂ns√©ge m√°ra √ļgy elolvadt, mint vaj a t√Ľz√Ķ napon. √Čpk√©zl√°b nemzeti rendezv√©nyekre m√°r senki se h√≠vja meg sz√≥noknak, s√Ķt a jobb √©rz√©s√Ľ magyarok igyekeznek √Ķt messze elker√ľlni, mint a pestisest.
Benedek Zolt√°n pedig √ļgy hazudik, mint a v√≠zfoly√°s, de aljass√°ga egy√©bk√©nt is hat√°rtalan. Bemutat√°s√°hoz adal√©kul csak annyit, hogy kb. 5-6 √©ve tartozik nekem 8000 Ft-tal, ugyanis hitelbe "v√°s√°rolt" t√Ķlem k√∂nyveket, amit t√∂bbsz√∂ri felsz√≥l√≠t√°som dac√°ra sem volt hajland√≥ kiegyenl√≠teni. (H√°t, legyen vele boldog!) Amiket pedig itt √∂sszehord, azokb√≥l egy sz√≥ sem igaz. El√Ķsz√∂r is boldogult √©desany√°m neve K√©kesy √Čva, nem pedig Roz√°lia (b√°r ut√≥bbi ellen sincs semmi kifog√°som). Hogy √©n viszont ravasz, √°lmagyar zsid√≥ lenn√©k, ez olyannyira nevets√©ges, hogy c√°folni sem √©rdemes. Ha tetszik, bizony√≠tsa be √Ķ (Posta Imre, vagy b√°rki m√°s), hogy a legcsek√©lyebb k√∂z√∂m is van ehhez a s√°t√°ni, √©l√Ķsk√∂d√Ķ fajzathoz. F√∂l is jelenthetn√©m mindkett√Ķt becs√ľlets√©rt√©s√©rt, de a sas nem kapkod b√∂szme legyek ut√°n. Szeg√©ny h√≠gagy√ļak nem veszik √©szre, hogy semmiben sem k√ľl√∂nb√∂znek a legotromb√°bban magyargy√Ľl√∂l√Ķ liber√°lbolsik viselked√©s√©t√Ķl. √Čn - t√∂bb mint 40 √©ves √≠r√≥i √©s k√∂z√©leti p√°lyafut√°som sor√°n - m√°r el√©g sok maradand√≥ √©rt√©ket tettem le a nemzet asztal√°ra, de Benedek √©s Posta m√©g semmit. Mert szerintem az √ľres h√Ķz√∂ng√©s, a k√©ptelen √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©letek gy√°rt√°sa √©s m√°sok bes√°roz√°sa aligha sz√°m√≠t annak. No persze, rombolni mindig k√∂nnyebb, mint √©p√≠teni!
Visszat√©rve Benedek irom√°ny√°ra, az benne a "zseni√°lis", hogy z√∂mmel az √©n √≠r√°saimb√≥l √∂sszelopkodott gondolatokat √°ll√≠tja velem szembe, mintha √©n valami eg√©szen m√°st k√©pviseln√©k. (Erre mondja Kohn b√°csi, hogy √∂gyes, nagyon √∂gyes.) Egy√©bk√©nt nem az√©rt ker√ľl√∂m √Ķt √©s a hasonsz√Ķr√Ľeket, mert okom lenne "f√©lni" t√Ķl√ľk (k√ľl√∂nb emberek kellenek ahhoz!), hanem az√©rt, mert t√ļl dr√°ga az id√Ķm, hogy eff√©le hitv√°ny puhatest√Ľek t√°rsas√°g√°ban t√∂ltsem. Egy√©bk√©nt ezennel felk√©rem, hogy b√°rmelyik √≠r√°somat tekintve, mutassa ki, hogy mikor √©s hol dics√©rtem Orb√°nt √©s a Fideszt, mert ilyen passzust sehol sem fog tal√°lni. Viszont √∂nc√©l√ļ √≥cs√°rl√°st, becsm√©rl√©st sem, legf√∂ljebb szigor√ļ √©s t√°rgyilagos kritik√°t. (Benedek a "szavahihet√Ķ", aki "tudja, hol a helye". H√°t kimondom k√∂nt√∂rfalaz√°s n√©lk√ľl, legink√°bb a p√∂ceg√∂d√∂rben!) Egy√©bk√©nt nekem nem kell hiteles magyarnak "t√Ľnni", mert minden tisztess√©ges, norm√°lis hazafi szem√©ben az vagyok! Ilyen baroms√°got pedig csak Benedek √°ll√≠that r√≥lam, hogy a p√°rtrendszert elfogadhat√≥nak tartom; mikor Magyarorsz√°gon pont √©n √≠rtam le legel√Ķsz√∂r, hogy az √∂sszes p√°rtot f√∂l kell oszlatni, s az elengedhetetlen rendszer- √©s √°llamformav√°lt√°st csak p√°rtok n√©lk√ľl lehet v√©grehajtani. Ami pedig a Szittya Vil√°gtal√°lkoz√≥k magas m√©rc√©j√©t illeti, oda csak olyan el√Ķad√≥kat szoktam bev√°logatni (20 √©v alatt 3-4 t√©ved√©semet lesz√°m√≠tva!), akik m√°r f√∂lmutattak valamit, s felk√©sz√ľlts√©g√ľk, ill. nemzeti elk√∂telezetts√©g√ľk k√∂zismert. Teh√°t sz√©lh√°mosok, √ľresfej√Ľ vig√©cek n√°lunk nem r√ļghatnak labd√°ba. Tal√°n savany√ļ a sz√Ķl√Ķ, "Kisbaczoni √ļr"? (Benedek √©s Proh√°szka Ottok√°r "hasonl√≥s√°ga" kapcs√°n eszembe jut egy szellemes anekdota. Egyszer egy t√∂rpe politikus azt mondta De√°k Ferencnek, hogy a mi fej√ľnk k√∂r√ľlbel√ľl ugyanolyan. Mire √Ķ azt v√°laszolta, hogy: k√∂r√ľl, az lehet, no de bel√ľl?)
Csod√°lkozom, kedves G√©za, hogy te eff√©le k√©tes alakokkal k√∂tsz "v√©rsz√∂vets√©get", mert √©n a kuty√°mat (ha lenne) sem b√≠zn√°m r√°juk. V√©gezet√ľl csak azt mondhatom, hogy Isten mentse meg a j√∂vend√Ķ √ļj Magyarorsz√°got a Benedek Zolt√°nokt√≥l s a Posta Imr√©kt√Ķl, mert √Ķk m√©g azt a vonatot is kisiklatj√°k, amelyik a helyes v√°g√°nyon, a j√≥ ir√°nyba halad. (Ezt a v√°laszomat persze nyilv√°n nem k√∂zli le Posta a "honlapj√°n", kiz√°r√≥lag csak az engem gyal√°z√≥ f√∂rmedv√©nyeket. Nem baj, t√ļl√©lem ezt is.)

H√°t G√©z√°m, sajn√°lom, hogy ilyen "nagyszer√Ľ bar√°taid" vannak; neked m√°r nincs is sz√ľks√©ged ellens√©gekre.
Üdvözlettel Siklósi András

bubó doki

18:33 (0 perce)

címzett: Siklósi
Andris, hossz√ļ id√Ķ √≥ta ez volt a "legnorm√°lisabb" √≠r√°sod. El√Ķzm√©nyeket ismered, p√°r √©ve √°tbesz√©lt√ľk. Tutsek-T√≥th-Tor√≥ v√©rvonalat lek√∂vetted? Bene G√°bort rendesen h√≠vod? A "soha" kifejez√©st az√©rt csak √≥vatosan, korodra val√≥ tekintettel, a t√∂bbin meg szem√©ly szerint j√≥t nevettem. A d√∂gl√∂tt l√≥ melyik oldal√°n is √ľlsz? Sajnos, az elm√ļlt √©vek alatt l√°that√≥an nem sokat tanult√°l, de j√≥, hogy ezt most is igazoltad. R√©szemr√Ķl nincs harag, annyit nem √©r az√©rt ez az "√ļjabb" szegedi kanna √ľgy.

Posta Imre

Sikl√≥si Andr√°s: Magyar √∂r√∂m√ľnnep B√∂szt√∂rpuszt√°n – √ľr√∂mmel keverve
2009/08/25 Nifadmin


"Ezek kapcs√°n azt sz√Ľrtem le, hogy b√°r tematik√°jukban roppant v√°ltozatosak voltak, szinte semmit sem sz√≥ltak arr√≥l, hogy konkr√©tan kik √©s mi v√©gb√Ķl okozt√°k a magyars√°g trag√©di√°j√°t, v√©gzetes pusztul√°s√°t, s ebb√Ķl az elviselhetetlen helyzetb√Ķl l√©tezik-e valamilyen ki√ļt. Erre vonatkoz√≥ re√°lis, vil√°gos eligaz√≠t√°st csup√°n j√≥magam √©s Posta Imre adtunk. A t√∂bbiek csak ker√ľlgett√©k a forr√≥ k√°s√°t, s valami hamis optimizmussal hitegett√©k a k√∂z√∂ns√©g√ľket. Volt olyan „nemzetv√©d√Ķ” (sz√°nd√©kosan nem nevezem meg!), aki azt bizonygatta, hogy a cig√°nyok s a zsid√≥k is testv√©reink, √Ķk is „j√≥ magyarok”, mik√∂zben meglopnak, kifosztanak √©s halomra gyilkolnak benn√ľnket. No, itt elszakadt bennem a c√©rna, s mivel nem √≥hajtottam bekiab√°lni, hogy testv√©r√ľnk √°m a h√≥h√©r, meg az √≥h√©ber √∂regany√°d, ink√°bb t√ľntet√Ķen elt√°voztam." https://internetf...l-keverve/
#8 | kakas - 2015. jķlius 13. 18:34:00

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.