Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

A Lauder-kapcsolat


Nem mai, de "j√≥". Az Organikus √Čp√≠t√©sz, a Kabbala √©s a budai zsid√≥iskola
Ronald Lauder szem√©lye √©s magyarorsz√°gi kapcsolatai a testv√©rblog, az √Ėrd√∂g√Ľz√Ķ ut√≥bbi bejegyz√©sei kapcs√°n ker√ľltek a l√°t√≥terembe. Id√Ķk√∂zben kit√∂rt a botr√°ny a Jobbik parlamenti felvet√©se kapcs√°n a nemzetbiztons√°gi kock√°zatot jelent√Ķ izraeli √°llampolg√°rs√°g√ļ magyar politikusokr√≥l, k√∂ztisztvisel√Ķkr√Ķl, ami m√©g tov√°bb fokozza a Lauder-kapcsolat megvizsg√°l√°s√°nak aktualit√°s√°t. Val√≥ban vesz√©lyesek-e haz√°nkra az izraeli √°llampolg√°rok, azok-e a legvesz√©lyesebbek a cionista k√∂r√∂kb√Ķl, akiknek ilyen √°llampolg√°rs√°ga van, milyen magasra ny√ļlnak a hazai politikai √©letben e vesz√©lyforr√°sok kapcsolatai √©s vajon a Jobbik-e a legk√©zenfekv√Ķbb politikai t√©nyez√Ķ az e vesz√©lyes k√∂r√∂kkel val√≥ T√ČNYLEGES, nem sz√≠nj√°t√©k jelleg√Ľ szembesz√°ll√°shoz?

Az √Ėrd√∂g√Ľz√∂n k√∂zz√©tettem, hogy Makovecz Imre, a most szint√©n vit√°t gerjeszt√Ķ (botr√°nyt kelt√Ķ?) Magyar M√Ľv√©szeti Akad√©mia alap√≠t√≥ja kabbalista volt √©s t√∂bbek k√∂z√∂tt a sevillai magyar pavilonon is alkalmazott kedvenc jelk√©pe volt a lefel√© t√ľkr√∂z√∂tt men√≥ra-√©letfa, amir√Ķl kider√ľlt sz√°momra, hogy egy alapvet√Ķ okkult, kabbalista, s√°t√°nista jelk√©p. Legal√°bbis a "fa" als√≥ fele egy√©rtelm√Ľen "pokoli" jelleg√Ľ √©s Makovecz a sevillai pavilon kapcs√°n adott √≥vatlan nyilatkozataiban √©pp ezt az alvil√°gi felet magasztalta. R√°akadtam, hogy eg√©szen v√©letlen√ľl ugyanez a fontos kabbalai jelk√©p, a men√≥r√°s√≠tott √©let+hal√°l-fa a pesti Lauder Javne vil√°gi zsid√≥ iskola log√≥ja, ami t√∂rt√©netesen eg√©sz KK-Eur√≥pa legnagyobb ilyen iskol√°ja, ennek t√∂rt√©nelmi-demogr√°fiai okait ismerj√ľk. ( A Lauder Javne Iskola honlapja)

Iskolateremt√Ķ szem√©lyis√©g...

Ki szeretne vele egy sötét utcában találkozni???
 Ekkor n√©ztem kicsit ut√°na, ki is Ronald Lauder, a Szponzor. Csak most tudatosult bennem, hogy a glob√°lis cionista int√©zm√©nyrendszerben √©s kapcsolati h√°l√≥ban √Ķ egy nagyon fontos szerepl√Ķ, kb. Soros "szines forradalom-csin√°l√≥" alap√≠tv√°nyaihoz hasonl√≥ szerepe van a szereposzt√°sban t√©rs√©g√ľnk oktat√°si int√©zm√©nyei ter√©n (sok m√°s fontos feladata mellett!). A Lauder Alap√≠tv√°ny Berlint√Ķl Moszkv√°ig, Vars√≥t√≥l Sz√≥fi√°ig szinte minden t√©rs√©gbeli f√Ķv√°rosban m√Ľk√∂dtet zsid√≥ √≥vod√°t, iskol√°t. Szinte biztos, hogy ekkora h√°l√≥zathoz m√°r nem a saj√°t csal√°di c√©ge p√©nz√©b√Ķl szponzor√°l, hanem a glob√°lis cionista kassza erre kijel√∂lt "arca". (Az√©rt saj√°t vagyon√°t 2011-ben 3,3 milli√°rd USD-ra becs√ľlte a Forbes.) Egy√©b nagy cionista alap√≠tv√°nyok eln√∂ke is volt/van, pl. az Izraelben fa√ľltet√©ssel foglalkoz√≥, de eredetileg a cionista telepek sz√°m√°ra arab f√∂ldek felv√°s√°rl√°s√°ra l√©trej√∂tt legend√°s Jewish National Fund vezet√Ķje volt, √©s jelenleg is eln√∂ke a Zsid√≥ Vil√°gkongresszusnak - nem ak√°rki a "csapatban". Netanjahu nagy sz√∂vets√©ges√©nek √©s t√°mogat√≥j√°nak sz√°m√≠t. (A "testv√©rp√°rt" Likud vezet√Ķj√©√©nek...)
Hogy a k√ľldet√©s√©nek a zsid√≥ identit√°s √ļjj√°√©leszt√©s√©t tekint√Ķ alap√≠tv√°ny √°ltal t√°mogatott, l√©trehozott magyarorsz√°gi Lauder Javne iskola log√≥ja a kabbalai s√°t√°nista "√©let(+hal√°l)-fa, melynek gy√∂kerei k√∂z√∂tt a Pokolban Lilith √©s Samael lakozik, az el√©gg√© √∂sszhangban van azzal, hogy a Lauder Alap√≠tv√°ny log√≥ja meg nem m√°s, mint "Bafomet f√°kly√°ja", vagyis Lucifer jelk√©pe a s√°t√°nist√°k sz√°m√°ra:


A bejegyzés folytatása

Lauder a k√∂z√©p-kelet eur√≥pai √≥vod√°k, √°ltal√°nos- √©s k√∂z√©piskol√°k mellett egy m√°sfajta, r√≥la elnevezett iskola, a Lauder School of Government, Diplomacy and Strategy b√Ķkez√Ľ szponzora is Izraelben a herzliyai Interdisciplinary Center nev√Ľ "mag√°negyetemen", amit mindenki a Moszad int√©zm√©ny√©nek tart.

A Jerusalem Post cikk√©b√Ķl, 1999: A helyek kb. 15 %-√°t minden oszt√°lyban elit katonai alakulatok olyan v√©gz√Ķseinek tartj√°k fenn, akik felv√©teli vizsg√°i esetleg nem l√°tv√°nyosak, de sz√°mottev√Ķ vezet√Ķi k√©pess√©geket mutattak fel. Az ilyen jelentkez√Ķket szem√©lyes elbesz√©lget√©sre h√≠vj√°k, √©s a kor√°bban a Moszadot vezet√Ķ Shabtai Shavit n√©zi √°t katonai szem√©lyi akt√°ikat a legig√©retesebb jelentkez√Ķk kiv√°laszt√°sa c√©lj√°b√≥l.


Herzliya történetesen a Moszad székhelye is és érdekesség, hogy a város hazánk fiáról, a cionista Alapító Atyáról, Herzl Tivadarról van elnevezve. (Megdobban a magyar szív...) Ennek a Moszad-egyetemnek a természetes rekrutációs bázisa pl. a Lauder Javne?

Tömeggyilkos a színfalak mögött

Nem √©rdektelen sz√°munkra, √©s a fenti iskolaalap√≠t√°s f√©ny√©ben kicsit sem meglep√Ķ, hogy Ronald Lauder a WTC-mer√©nylettel kapcsolatos √∂sszeesk√ľv√©selm√©let-dzsungelben teljesen elterjedt (√©s t√©nyekkel, adatokkal, bizony√≠t√©kokkal alaposan al√°t√°masztott!) n√©zetek szerint oszlopos tagja a sivatagi tevep√°sztorok brav√ļrj√°nak √°lc√°zott akci√≥ m√∂g√∂tti cionista √∂sszeesk√ľv√©snek. Lauder New York √°llam privatiz√°ci√≥s bizotts√°g√°nak eln√∂kek√©nt 2000-ben int√©zte el, hogy az √°llam privatiz√°lja a tornyokat Silverstein √©s Lowi nev√Ľ f√Ķcionista ingatlanc√°p√°knak, ugyanekkor m√°s zsid√≥ befektet√Ķknek a Stewart volt katonai l√©gib√°zist. Ez ut√≥bbi az a hely, ahol a tornyokba csap√≥dott k√©t rep√ľl√Ķg√©p √ļtvonala keresztezte egym√°st √©s a konte√≥k szerint itt lesz√°lltak, kipakolt√°k az utasokat (hull√°ikat) √©s √ľresen, kev√©s kerozinnal ind√≠tott√°k √Ķket a tornyok fel√©, amiket a pinc√©b√Ķl robbantottak fel. Ez√©rt kellett zsid√≥ tulajdonban lennie a b√°zisnak √©s ezt is Lauder int√©zte.

Pragmatic Witness: 9/11: Israel’s Masterpiece
Ronald Lauder, a h√≠res izraeli Estee Lauder milli√°rdos, aki a The Lauder School of Government, Diplomacy and Strategy-t √©p√≠tette a Moszad kik√©pz√Ķk√∂zpontja c√©lj√°ra Herzliy√°ban, New York √Āllam Privatiz√°ci√≥s Bizotts√°g√°nak √©s New York √Āllam Privatiz√°ci√≥s Kutat√°si Tan√°cs√°nak egyar√°nt eln√∂ke volt. 2000-ben Lauder el√Ķseg√≠tette, hogy a l√©gier√Ķ New Windsor, NY ter√ľlet√©n tal√°lhat√≥ Stewart l√©gib√°zis√°t egy m√°sik cionista, William Rollason √©s az √Ķ National Express Group-ja kezeibe privatiz√°lj√°k.
H√°tborzongat√≥ "egybees√©s", hogy a tornyokba csap√≥d√≥ k√©t rep√ľl√Ķg√©p, a 175-√∂s √©s a 11-es j√°rat √ļtvonala a Stewart L√©gib√°zis ter√ľlet√©n keresztezte egym√°st pontosan ugyanabban az id√Ķpontban. Minden val√≥sz√≠n√Ľs√©g szerint a rep√ľl√Ķg√©pek fed√©lzet√©n nem volt egyetlen utas sem √©s lesz√°lltak a b√°zison, amely egy biztons√°gos, izraeliek √°ltal ir√°ny√≠tott v√©gs√Ķ ellen√Ķrz√Ķpont volt, innen k√ľldt√©k √Ķket hal√°los k√ľldet√©s√ľkre. Lauder szint√©n hatalm√°t √©s befoly√°s√°t felhaszn√°lva kezdem√©nyezte √©s nyomta kereszt√ľl agressz√≠ven az √ļj koncepci√≥t, hogy a WTC-komplexumot privatiz√°lj√°k a Kik√∂t√Ķi Hat√≥s√°gnak.

(Amely aztán bérbe adta Silversteinnak és Lowynek.)

Georg Pataki, New York √°llam volt korm√°nyz√≥ja egy r√©gi vazallusa Laudernek, √Ķ √©s neje is fizetett √°ll√°sokban voltak n√°la.

Christopher Bollyn: The Israeli Connection to 9-11

Ronald Lauder,a Zsid√≥ Nemzeti Alap eln√∂ke √©s George Pataki, New York √°llam korm√°nyz√≥ja Privatiz√°ci√≥s Bizotts√°g√°nak volt eln√∂ke a kulcsszerepl√Ķ, aki kereszt√ľlnyomta a WTC √©s a volt Stewart l√©gib√°zis privatiz√°ci√≥j√°t, ahol az ikertornyokba csap√≥dott k√©t rep√ľl√Ķg√©p √ļtvonala furcs√°n tal√°lkozott. Lauder d√∂nt√Ķ, b√°r nem emlegetett szerepet j√°tszott a 9-11 el√Ķk√©sz√≠t√©s√©ben. Pataki feles√©ge, Libby, legal√°bb 2002 √≥ta Lauder fizet√©si list√°j√°n szerepelt √©s hivatalos inform√°ci√≥ szerint 2004-ben konzult√°nsk√©nt $100,000-t keresett. A Village Voice szerint 1994 √©s 1998 k√∂z√∂tt Pataki korm√°nyz√≥ kb. $70,000-t keresett Lauderhez k√∂t√Ķd√Ķ t√°rsas√°gok el√Ķtti besz√©deivel.

A Vil√°gkereskedelmi K√∂zpont ikertornyai elleni mer√©nylet (WTC, 9/11) izraeli megszervez√©se k√©rd√©s√©ben egy j√≥l √∂szefoglalt, √°ttekinthet√Ķ, Lauder szerep√©t is t√°rgyal√≥ ismertet√©s: 9/11: Israel did it


Ezek ut√°n nek√ľnk √©rdekes, hogy Laudernek van egy k√∂z√©p-eur√≥pai m√©diabirodalma is, a Central European Media Enterprises, ami am√ļgy √©rdekes m√≥don √©pp Magyarorsz√°gon nem √©rt el √°t√ľt√Ķ eredm√©nyt, m√≠g a t√©rs√©gben sokfel√© piacvezet√Ķ.

Lauder magyarorsz√°gi jobbkeze, f√Ķembere, helytart√≥ja a m√©diav√°llalkoz√°sa √©l√©n pedig Bal√≥ Gy√∂rgy volt.
√Čs itt visszakanyarodtunk kiindul√≥pontunkhoz, a Jobbik √©s a cionist√°k, illetve a Jobbik √©s a manipul√°ci√≥ k√©rd√©s√©hez.

A Jobbik-kapcsolat

Ennyi adat Lauderr√Ķl az√©rt kellett, hogy bel√°ssuk, nem elhanyagolhat√≥ √©letrajzi apr√≥s√°g, hogy a Jobbik parlamentbe ker√ľl√©s√©t megel√Ķz√Ķ √©s MEGALAPOZ√ď jelens√©g, Morvai Krisztina nemzeti √©bred√©se, amely komoly antiszemita, anticionista sz√≠nezettel rendelkezett, √©pp ennek a glob√°lis cionista elitfigur√°nak a szem√©ly√©hez kapcsol√≥dik volt f√©rj√©n kereszt√ľl.

Lauder √©s k√∂rei enyh√©n sz√≥lva kez√ľkben tartott√°k az eg√©sz vil√°g, k√∂zte Magyarorsz√°g m√©diaszektora nagy r√©sz√©t a Morvai-jelens√©g fel√©p√≠t√©se idej√©n, ahogy az√≥ta is. Ez a m√©diak√∂zeg profi √©s g√°tl√°stalan, t√∂k√©letesen tudj√°k, hogy akinek a v√©lem√©ny√©t nem szeretn√©k k√∂zv√©lem√©nyform√°l√≥ t√©nyez√Ķnek l√°tni, azt agyonhallgatni kell, nem hagyni m√©diafel√ľlethez jutni. (pl. mikor fogja az Index linkelni a Kital√°lt √öjkort, vagy az √Ėrd√∂g√Ľz√Ķt???) Ez a k√∂zeg maxim√°lisan tiszt√°ban van a negat√≠v rekl√°m √©rt√©k√©vel, tudj√°k, hogy az a leghat√©konyabb. Teh√°t ha a Jobbik bejut√°sa el√Ķtt √©s orsz√°gos b√°zisa kialakul√°sa id√Ķszak√°ban a csapb√≥l is az folyt 24 √≥r√°n √°t, hogy Morvai egy rohadt fasiszta, aki vesz√©lyt jelent a demokr√°ci√°ra √©s gy√Ľl√∂lk√∂dik a zsid√≥k ellen, akkor

a m√©diumokat ir√°ny√≠t√≥ cionista k√∂zeg pontosan tudta, mit akar, hogy √Ķk most az indirekt m√≥dszerrel n√©pszer√Ľs√≠tenek √©s nyilv√°n parlamentbe juttatnak egy p√°rtot.

A Lauder-kapcsolat r√©v√©n nem legyinthet√ľnk arra, hogy Morvai Krisztin√°nak t√∂rt√©netesen zsid√≥ f√©rje volt, mik√∂zben lehetett volna b√°rmi m√°s is, mert ez a f√©rj nem Weiss Guszt√°v szem√ľvegcsiszol√≥ volt, hanem a WTC √ľgyben √©rintett, a cionista elit Bels√Ķ P√°rtj√°hoz tartoz√≥, Zsid√≥ Vil√°gkongresszust √©s Zsid√≥ Nemzeti Alapot eln√∂kl√Ķ, Moszad-iskol√°t szponzor√°l√≥ Lauder hazai jobbkeze.

Hogy mire j√≥ e k√∂r√∂knek egy ny√≠ltan lefasiszt√°zhat√≥ p√°rt jelenl√©te a magyar parlamentben, az a cionista k√∂r√∂k t√∂rt√©net√©t tanulm√°nyozva nemigen k√©rd√©s. E k√∂r√∂k mindig is b√°tran alkalmazt√°k a saj√°t maguk t√∂megek √°ltali ut√°lat√°ra, mint er√Ķforr√°sra alapoz√≥ technik√°t. Ahol a k√∂zv√©lem√©ny z√∂me √°ltal ut√°lt ballib zsid√≥ m√©diakuty√°k, a B√°n√≥k, stb. valakire usz√≠t√°sa garant√°lt n√©pszer√Ľs√©get hoz a megt√°madottnak. E k√∂zegben teljesen logikus, hogy a kurucinf√≥ m√∂g√∂tt √°llhatnak izraeli h√°tt√©rmozgat√≥k. stb. stb. A cionizmus saj√°t propagand√°j√°val ellent√©tben nem a zsid√≥ t√∂megek √©rdekv√©delmi szervezete, a gonosz f√Ķcionist√°k (az √°ltaluk kultikus okb√≥l manipul√°lt) t√∂rt√©nelem sor√°n sz√°mos alkalommal vetettek oda zsid√≥kat martal√©kul az √°ltaluk kre√°lt, kiprovok√°lt konfliktusokban, sz√≠vbaj n√©lk√ľl haszn√°lj√°k kultikus √°ldozatnak a "magukfajt√°kat", amit az e k√∂r√∂k √°ltal bevezetett, teljesen el√©g√Ķ √°ldozatot jelent√Ķ "Holokauszt" kifejez√©s is jelez! (Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a Jobbik a val√≥s√°gban n√°ci jelleg√Ľ p√°rt lenne! Csak azt, hogy m√©g val√≥ban olyat is k√©pesek a cionista k√∂r√∂k l√©trehozni, ahogy sz√°mos zsid√≥pogromot, zsid√≥√∂l√Ķ mer√©nyletet is megszerveztek m√°r "magasabb √©rdekb√Ķl".)

Mindehhez egy√°ltal√°n nem sz√ľks√©ges, hogy a Jobbik politikusainak z√∂me err√Ķl a h√°tt√©rtervr√Ķl b√°rmit is tudjon, illetve √©ppenhogy el√Ķny√∂s, ha nem tud. Ett√Ķl m√©g t√∂k√©letesen alkalmasak a nekik sz√°nt szerepre.

Az√©rt nem mindenki lehetett ilyen beavatatlan, a k√©p az Eur√≥paparlamenti v√°laszt√°sok √©jszak√°j√°nak √∂r√∂mm√°mor√°ban k√©sz√ľlt:Az Orb√°n-kapcsolat

NOL: "Orbán titkos tárgyalása Sukoróról?"
"A N√©pszava √©rtes√ľl√©sei szerint a megbesz√©l√©st Est√©e Lauder fia, a Magyarorsz√°gon is iskol√°kat alap√≠t√≥ kor√°bbi b√©csi amerikai nagyk√∂vet maga kezdem√©nyezte, mert meg akarta tudni az ok√°t annak, hogy a Fidesz mi√©rt ellenzi hevesen az orsz√°gnak milli√°rdokat hoz√≥ √©s munkahelyeket teremt√Ķ kaszin√≥projektet. Ronald Lauder az az√≥ta k√ľl√ľgyminiszterr√© kinevezett Martonyi J√°nost k√©rte fel, hogy szervezze meg a tal√°lkoz√≥t."


"K√©rte fel", vagy net√°n kiadta az uk√°zt??? Kihez k√∂ti er√Ķsebb lojalit√°s Martonyit? (Kihez k√∂ti lojalit√°s Orb√°nt???)

N√©pszava: Orb√°n is t√°rgyalt Sukor√≥r√≥l? A Martonyi h√°z√°ban megtartott megbesz√©l√©sen az √ľzletember felvet√©s√©re Orb√°n Viktor √°ll√≠t√≥lag azt mondta, hogy Magyarorsz√°gon jelenleg n√©gy ilyen jelleg√Ľ kaszin√≥beruh√°z√°s van el√Ķk√©sz√ľletben, k√∂z√ľl√ľk Lauder√© az egyetlen, amelynek √ľgy√©ben t√Ķle nem k√©rtek t√°mogat√°st, vele nem egyeztettek. M√°rpedig Orb√°n nem t√Ľri el, hogy b√°r ellenz√©kben van, ilyen horderej√Ľ √ľgyeket n√©lk√ľle int√©zzenek - hangzott el √©rtes√ľl√©seink szerint.A tal√°lkoz√≥n a N√©pszava szerint r√©szt vett George Pataki , New York √°llam kor√°bbi korm√°nyz√≥ja is, aki feles√©g√©vel egy√ľtt r√©g√≥ta szerepel Lauder fizet√©si list√°j√°n √©s az√≥ta kijelentette, hogy felveszi a magyar √°llampolg√°rs√°got √©s szavazni is fog :

N√©pszava: "M√°r az √ľgy√©szs√©g keresi Ronald Laudert"

√Ām a janu√°r v√©gi tal√°lkoz√≥n - melyr√Ķl m√©g h√©tf√Ķn a korm√°nyf√Ķ k√∂rnyezet√©nek nem volt "tudom√°sa", majd kedden m√°r eml√©keztek r√° - nemcsak h√°rman voltak. Inform√°ci√≥ink szerint Orb√°non, a "h√°zigazda" Martonyin √©s Lauderen k√≠v√ľl jelen volt George Pataki, New York √°llam volt korm√°nyz√≥ja is. (...) Inform√°ci√≥ink szerint Orb√°n az √ľzletember √©rt√©s√©re adta azt is: Blumn√°l sz√≠vesebben l√°tn√° a beruh√°z√°sn√°l George Patakit.


Orb√°n sz√°jkarat√©ja a globalista karvalyt√Ķke √©s int√©zm√©nyei elleni "szabads√°gharcr√≥l" csak a na√≠v hazafiak megt√©veszt√©s√©t szolg√°lja. Val√≥j√°ban csak annyi kifog√°sa van a globalista cionista nagyt√Ķke ellen, hogy az n√©ha kihagyta az aktu√°lis gr√ľndol√°sokr√≥l val√≥ egyeztet√©sb√Ķl... A szabads√°gharcos retorika a h√≠vek kem√©ny magj√°nak megtart√°s√°t c√©lozza, k√∂zben nemcsakhogy tal√°lkozgat, egyeztet, alkudozik azon k√∂r√∂k prominens k√©pvisel√Ķivel, melyek ellen szavakban szabads√°gharcot folytat, hanem a sukor√≥i beruh√°z√°s befektet√Ķi posztj√°n k√©ri a glob√°lis szinten jelent√©ktelen, piti√°ner kis csirkefog√≥ Blum lecser√©l√©s√©t a globalista cionista legfels√Ķbb k√∂r√∂k fontos zsoldos√°ra, a g√°tl√°stalan t√∂meggyilkoss√°g megszervez√©s√©ben kulcsszerepet j√°tsz√≥ Nagy Gazember Patakira...

Alakul a lista?

Nemzetbiztons√°gi kock√°zatot jelentenek?

Nem fontoss√°gi sorrendben:

1.Ronald Lauder (√ļgy t√Ľnik, a magyar politik√°ban √©s gazdas√°gban t√∂bb hatalma van, mint 4-5 magyar miniszternek egy√ľtt, magyar √°llampolg√°rs√°g n√©lk√ľl is...)
2. George Pataki (m√°r haz√°nkfia?)
3. Morvai Krisztina
4. Vona G√°bor???
5. Martonyi J√°nos
6. Orb√°n Viktor???

és még sokan mások...
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | spartakusz - 2015. jķlius 13. 08:26:56
SZEVASZTOK!

H√ĀT HOGYNE A B√úD√ĖS PICS√ĀBA - T√ĖBBET NE MENJETEK EL SZAVAZNI HA NEVE MELL√Č NEM √ćRJA KI KI CSODA -

P √Č L D √Ā U L √©n √≠gy induln√°k.

√Ā B R A H √Ā M I Z S √Ā K vagyok hamis n√©ven am√ļgy sz√≠ntiszta magyar!

másik példa:

R √Ā K O C Z I B E HEM√ďD vagyok hamis n√©ven am√ļgy sz√≠ntiszta zsid√≥!

stb ötletek...

spari...
ui: tisztul a k√©p n√©met politikus szorgalmazza a saj√°t p√©nzt - r√° j√∂tt ha nem kapja plusz p√©nz√©rt a nyomtatott pap√≠rt - azt √Ķ is megtudja csin√°lni INGY√ČR!
#2 | Perje - 2015. jķlius 13. 18:16:47
d10qx8istmmmrs.cloudfront.net/wp-content/uploads/2015/07/run_fun_2015.jpg
#3 | Perje - 2015. jķlius 13. 18:30:55
A "tudatalattim" tetette ide ezt a cikket.:
http://kehi.korma...yesulettol

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.