Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Kedves Imre (remélem szólíthatom így)


Èn Zala megyĂ©be Járok sokat,ott 20 Ă©v alatt megismertem Embereket is sokat !Jártam is közöttĂĽk sokat halgattam-Ă©s ma is halgatom a Panaszokat !!! Tavaly a választások után sokan eröteljesen, az Ăşj fĂ©lelmektöl terhesen, megkerestek engem , miĂ©rt nem csináljuk meg vĂ©gre azt a "Pártot ",amiröl ,már JĂł ideje beszĂ©lgetĂĽnk, de Ă©rdemben semmit nem teszĂĽnk,MERT `FÈĂśNK!!! Èn azt gondoltam el , hogy vĂ©gre egy NĂ©p által megszavazott Párt alapĂ­tási ötlet a PlakátokrĂłl informált egyszerĂĽ NÈP-töl !!! Nem kell sok dolog ,csak MegyĂ©nkĂ©nt 40-50 Plakát , Ă©s majd Ă–K válaszolnak (talán) mert nĂ©vtelenĂĽl nem fĂ©lnek !!! Most .-mivel minden lecsendesĂĽlt -mondhatnám kezdenek belenyugodni ebbe a(nĂ©p számára) remĂ©nyevesztett világba-itt a nagy veszĂ©ly, nem is fog törtĂ©nni kĂ©söbb sem semmi !!! EzĂ©rt megkĂ©rnĂ©m Ă–nt, ha nem fárasztom nagyon ,legalább olvassa el Ă©s ha megteszi vĂ©lemĂ©nyezze az Ă–tletĂĽnket, ami ,ha megálja a hely� �t ,talán Ă©let kĂ©pes is lehetne !!! Itt ,ahol a NÈP mint szĂł,vagy fogalom ,-nem is lĂ©tezik talán már !!! KĂĽldenĂ©k Ă–nnek egy 14 pontbĂłl állĂł (teljessen provizĂłrikus tervezetet,) amit talán a Plakátokon ,megĂ©rt a az egyszerĂĽ NĂ©p is, azok akikre Ă©pĂĽl az Ország Ă©s mĂ©g is Ă–k vannak a legsza..bb helyzetben !!! MegtennĂ© ,hogy vĂ©lemĂ©nyezi? nekem nincs gyakorlatom ilyesmiben , de miĂ©rt ne prĂłbálhatnánk meg ???!!!

Hozzászólások


#61 | Pitkin - 2015. július 15. 23:09:54
Tehát, ha az uralmuk alól ki akarunk lépni, fel kell hagyni ezek használatával.


Kontroll88! Te mit tettél annak érdekében, hogy ezen szavaidnak megfelelj?

Mert mondani mondod, de cselekvésben miként nyilvánulsz meg?
#62 | talpi - 2015. július 16. 05:58:12
Mielõtt, tettleg is egymás torkának ugrotok, csak egy apró hozzászólás.
Szinte biztos, hogy abban az esetben, ha a "rajzolt" és amúgy értéktelen papír, mint pénz, kimenne a"divatból" más lenne a helyzet. Ugyanis, eleink, anno, mikor még nem volt pénz, ezt megoldották, pedig, akkor valahogy más volt a Világ.
Természetesen volt un. "érték", de ez érdekes mód,nem föltétlen a gazdagságot hirdette, "egy darabig", csak amolyan díszként szerepelt. Majd jött egy "csoport" valahonnan és attól kezdve ez a korábban"dísz" már elkezdett olyan mód, a "köztudatba" beépülni, hogy akinek arany gombja van, az már valaki. No de ettõl még ha az leesett akkor csúszott a gatya is. Csak gondoljatok bele, a német területen, ma is divat / egyes helyeken/ hogy a vándor céh legények, a gombjukkal fizetnek, s azt illik kiváltani. Meg is teszik, mert a becsület mindennél többet ér. Na ja, mondaná Hanzi, de sajna, a "na" és a"ja"mára, két külön fogalommá vált. Becsület? Az a másik, keresve sem találni, néhánynál többet, ki ismeri eme szónak jelentõségét.
Ember, ennyire egyszerû, ember, aki szava tartó, tisztességes, nem bánt és nem hagy másokat igaztalanul bántani, segít, ha látja, baj van. Székely földön még sokat, de hazánkban, szinte alig találni.
Szóval, nem pénz kérdése a valós megélhetés, de sajnos, tényleg igaz, mára, annyira elkurvult a köztudat, hogy csak ebben gondolkodik szinte minden ostoba magát magyarnak és akár mily nemzetinek valló.
Pedig- pedig csak egy egyszerû, tényleg értéktelen papír darabról van szó, amivel még egy **** kávét sem tudsz megmelegíteni,bár mekkora "értéket" jelentõ szám van ráfirkantva. Pedig ugye a nagy számok törvénye szerint, annak"többet "kellene adni.
Na itt van az eb elásogatva. Ha nagyon sok "papírod" van attól csak"rajzoltan" vagy több, de amúgy, sajnos egyre kevesebb. Ugyanis, míg ezen fecniknek a "gyûjtögetésével" töltöd az idõdet, elveszted Hazád,-gyermeked, családod. Tehát, a zsidó jól kitalálta, hogyan rángasson el a valóságtól, hogyan hajszoljon bele a bérrabszolga életbe.
Legyen szép füved, nyírjad, locsold, munka után s persze az õ zsebét tömjed a fûmag árával, a mûtrágya árával, a vízdíjjal, s ne legyen idõd, ténylegesen termelõ munkát végezni, saját hasznosulásodra. CSak szépen öljétek egymást, az is megkuncogtatja a nyomorultat, mert addig is elvonultok a helyzet, valós megoldásának megbeszélésétõl. Nincs"megegyezés", esetleg bíróságon, ahol szintén az Õ emberei ülnek, ja és aki látszólag "véd" az is "gyökeres". Hiszen, nem az azonnali meggyezés a cél, hanem a huza-vona. Na ja, mondaná Hanzi, de nem mondja, mert nincs rá ideje, dolgozik, mondja helyette Grün,"ügyes, nagyon ügyes" Te, Ti, Mi, én pedig nyakra-fõre elhisszük, hogy neki van igaza és öljük egymást, ahelyett, hogy ezeket nyakaznánk, vagy a rajzolt papírt alfelükbe dugva, meggyújtanánk és hagy érje el a "szökési sebességet".
#63 | kontroll88 - 2015. július 16. 08:28:27
Mit tettem?
Elõször sokat olvastam, elõadásokat hallgattam, fokozatosan felébredtem.
Aztán elkezdtem keresni azokat az embereket, akik hozzám hasonlóan ébredeznek.
Elkezdtem keresni a kiutat a háttérhatalom uralma alól. Ha körülnézel, nincs sehol érthetõen megfogalmazva, milyen is lenne egy igazságos gazdasági-társadalmi rendszer.
Keresem azokat fogalmakat, melyekben a lehetõ legnagyobb az egyetértés a különbözõ csoportok között, és létrejöhetnek végre közös célok.

---Amikor megvan a közös cél, akkor lehet közösen meghatározni a felé vezetõ utat. Csak a közösség ereje tudja legyõzni a háttérhatalom erõit. (A közösséghez a jelenlegi helyzetben szükséges lenne több ezer fõ). ---

Nem a rendszer hibáit elemezgetem, nem hozok népbírósági határozatokat, mert az nem visz közelebb a közös célok megteremtéséhez.
#64 | Pitkin - 2015. július 16. 17:55:19
Köszönöm kontroll88!

További jó keresgélést, kívánok neked!

A kérdésemre válaszod ezek szerint a: keresgetsz?

Keresgélsz fogalmakat, amik nincsenek sehol meghatározva. Az nem fordult már meg a fejedben, hogy te saját magadnak meghatározd:

milyen is lenne egy igazságos gazdasági-társadalmi rendszer


Azzal vagy elfoglalva, hogy mások mit csinálnak.

Rendben! Most szólok neked, hogy tudd. Még egyetlen egyszer fogok szólni feléd.
#65 | kontroll88 - 2015. július 17. 06:49:54
Pitkin!
Nagy vonalakban leírtam egy ilyen rendszert. A Fórumban gondoltam, hogy megvitatjuk, mindenki hozzátesz valamit, a nem tetszõ dolgokat pedig kivesszük belõle.
Ez érdeklõdés, és intelligencia hiányában abbamaradt.
Nem másokat lesek, hanem a TÖBBSÉG VÉLEMÉNYE ÉRDEKEL. Nem diktatúrát akarok, hanem szívbõl és észbõl jövõ, szabad elhatározásokon alapuló együttmûködést.
A kötelezõ dolgokat mindenki utálja. Olyan rendszer kell, amelyben mindenki szeret élni, a KÖZÖSSÉG minden -az élethez szükséges dologgal el tudja látni a KÖZÖSSÉG tagjait, amit természetesen a közösség tagjai állítanak elõ saját TERVEIK - IGÉNYEIK alapján. ( A közösség alatt az egész ország lakosságát értve).

Például 1956 bukásának is az volt az EGYIK oka, hogy igazából senki sem tudta, hogy milyen rendszer legyen a cél. Nagyon sokféle elképzelés volt, ez csak még jobban generálta a káoszt.

Egyedül mégis mit tudsz elérni, hogyan tudsz megvalósítani egy ilyen jellemzõkkel bíró társadalmi rendszert?
És tizen? Huszan? Vagy a Kásler-párt kb 50-en?

És még egy dolog: nem a fennálló rendszer ELLEN KÜZDENI, hanem az ÚJAT MEGTEREMTENI, létrehozni.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.