Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

'Ne hagyjátok, hogy a sátán megosszon benneteket...'


Ahhoz fel kék tudni ismerni a jezsuita zsidó szabadkõmûves máltais B'nai B'ith-es...titkosszoláglati nemembereket, nem? Az nyugtat, aki tegnap tönkretett: Csupasz féreg, díszes talárt kapok; Hitetlen várok, sírva nevetek; Az bíztat, ami tegnap tönkretett; Víg dáridó bennem a bosszúság; Úr vagyok, s nem véd jog, se fegyverek; Befogad és kitaszít a világ. Villon


Népünnepélyszámba beillõ misét tartott Ferenc pápa Asunciónban is. Késõbb a fiatalokat arra buzdította, csináljanak egy kis zûrzavart

A katolikus egyházfõ szabadtéri miséje elõtt a paraguayi fõvárosban elõzõleg felkeresett egy nyomornegyedet. A gyakran elárasztott Banado Norte városrész lakóival beszélgetve a pápa arra biztatta õket, hogy tartsanak ki, és fogjanak össze a jobb életkörülményekért vívott küzdelemben. "Ne hagyjátok, hogy a sátán megosszon benneteket... A hit szolidaritás nélkül beteg vagy halott hit" - jelentette ki.

Ferenc pápa láthatóan megindulva hallgatta meg néhány ember történetét arról, miként jutott a százezres nyomornegyedbe. Többen arról panaszkodtak, hogy elûzték termõföldjeirõl. Paraguayban a földek 85,5 százaléka a földtulajdonosok 2,6 százalékának kezében van. "Az állam nem foglalkozik velünk, nem néz ránk jó szemmel, nem tekint minket a jog alanyainak" - mondta a szószólójuk.

Banado Norte egyik sikátorában a pápa kóstolót kapott a tipikus helyi ételekbõl, italokból is. A negyedbõl egy használaton kívüli katonai repülõtérre ment, ahol szabadtéri misét tartott több mint egymillió ember elõtt. A szertartást népdalokkal kísérték, a miatyánkot guaraní nyelven is elmondták, s jelen volt Cristina Fernández argentin elnök asszony és Horacio Cartes paraguayi elnök is.

Az oltárt és a hátterét egy helyi mûvész építette Paraguay jellegzetes mezõgazdasági termékeibõl: 40 ezer színes kukoricacsõbõl, 200 ezer apró kókuszból és egyéb terményekbõl. Kirakta belõlük Assisi Szent Ferenc és Loyola Ignác arcképét is. Szent Ferenctõl az egyházfõ a pápai nevét vette, és Loyola alapította a jezsuita rendet, amelyhez tartozik.

"Nagyon jól tudom, mennyire szeretik a pápát Paraguayban. Én is a szívemben hordom önöket, imádkozom magukért és az országukért" - búcsúzott Ferenc a tömegtõl. Három országot - Ecuadort, Bolíviát és Paraguayt - érintõ latin-amerikai körútjának végén, az elutazása elõtt a pápa még püspökökkel ebédelt, majd fiatalokkal találkozott. Õket arra kérte, hogy csináljanak rendetlenséget, de utána segítsenek rendet tenni

"Írtak egy beszédet nekem, amelyet most el kellene mondanom, de a beszédek unalmasak" - mondta az ifjúsággal való találkozóján, nevetést és ujjongást kiváltva. "Csináljatok olyan rendetlenséget, amely felszabadítja a szívet, együttérzõvé tesz bennünket, reményt ad nekünk!" - tette hozzá. Arra kérte a fiatalokat, hogy segítsék kevésbé szerencsés sorsú társaikat, és küzdjenek azért, hogy reményteli és méltóságteljes életet élhessenek.

Ferenc pápa nem elõször biztatta arra a fiatalokat, hogy csináljanak egy kis zûrzavart: megtette ezt már 2013-ban Brazíliában is, amikor azt kérte tõlük, hogy tegyék olyanná az egyházat, amely jobban kitekint a világra.


Link

Hozzászólások


#1 | kakas - 2015. július 13. 18:14:53
36.media.tumblr.com/43cd0c94e799e88d257a379f8309617c/tumblr_nrc7adOcZf1sg3akro1_1280.jpg41.media.tumblr.com/c4966662d3a3c5689a291e72bd620543/tumblr_nrc7adOcZf1sg3akro2_1280.jpg
#2 | Detonator - 2015. július 13. 20:02:14
Ezt két kommunista lotyót ba...ssza meg Hegedûs Zsuzsa, meg az SzDSz feminista buzeránsai, élükön Ungár Klárával. De lehet fejbe is, minimum féltéglával. Nagy kár, hogy ezek a politikailag korrekt pi...csák nem rohadtak bele a politikailag korrekt ku...rva jó édes anyjukba ! Amúgy dialektikusan, materialistán !
#3 | kontroll88 - 2015. július 14. 05:46:58
"Késõbb a fiatalokat arra buzdította, csináljanak egy kis zûrzavart"
Ebbõl is látszik, mennyire roMLott kAOTikus :D :D
#4 | talpi - 2015. július 14. 06:01:12
Ne menjünk oly messze a megrontások és rossz irányba terelés okán, Szépen nézzünk csak szét szûk portánkon. Van bõven példa a családok tönkre tételének történetében. Család, mirõl beszélek, ritka mint a fehér holló. Kedves anyucikák, édes gyermekük életét olyan irányba terelik, ami nekik "megfelelõ" mármint anyucikának. Oly mindegy, hogy esetleg mi fog történni a gyermekükkel, de akkor is nekik kell hogy igazuk legyen. Nos, nem kell messzire menie,m hiszen maga is igyekezett a saját életét tönkre tenni,korábban, hiszen, a családját, talmi könnyû kalandok okán saját érdekét elõre véve felszámolta, majd ugye szépen vissza lapátolta a szart a család , hátra maradt tagjára. Most ugyan ezt teszi, de nem önmagával, a gyermekéve, mert miért is legyen jobb neki,? miért is maradjon, normális családja.? Ja, hogy közben õ egy zsidóval hentereg? na igen, itt kezdõdik a probléma, a szar akkor sem válik arannyá, ha bármily ügyes alkimista keveri. A felszín alatt akkor is ott a szar. Mit várunk akkor a zsidók által vezérelt politikai "elittõl" ha már a ""családon""" belül is ott a szõrös keze a rothadt velejû parazitának. Nos, akkor majd a gyermekeinknek is ezt kell látnia? Vagy van annyi vér a "pucánkban" hogy teszünk ellene és megvédjük a gyermekeinket! Harcolunk értük, mert õk a jövõ! Igen ezt kell tenni, s aki az ellenkezõjét teszi, segítgeti a romlást, az semmivel nem különb mint a retek zsidó, az nekem ne mondja, hogy nemzeti érzelmû és harcos magyar, mert MAGyar sosem lesz, hiszen a fertõ már elfoglalta lelkének helyét.
#5 | talpi - 2015. július 14. 07:04:40
Ez a társ- ad-alom, már egy trágya dombbá vált. Önelégült hazug ****, buzeránsok, és "kétlaki" se ide-se oda, kétlábúak tömege uralja a maradék, még tisztességesen gondolkodó, s megélni próbáló, un, konzervatív elveket megtartó, MAGyarok életterét. Nem kell csodálkozni. Fehér leány cigánnyal-négerrel-zsidóval, fehér anya, ugyan ez, a férj dolgozik, robotol, anyuci pedig enyeleg a fentiekkel. Na csoda, hogy "fáradt" s dobja a családot? Kell a látszólag felhõtlen élet. A férfi sm különb, hiszen, a kocsma után elsõ a család! De miért is megy a kocsmába? Hiszen, ha volna otthona-családja, akkor is ott töltené az idõt.? Nem! Nem hiszem. Tényleg igaz, "pénz számolva..." csak ugye az a **** pénz, na vajon ki is találta ki és miért is? Hiszen a "pénzváltók" is ott voltak a kufárok mellett ama bizonyos templomban, nem?
Ma a templom, a család fészke kellene hogy legyen, de ebbe beleszarik a zsidó, mert nem érdeke, hogy teljes családok éljenek békességben. Hogyne, akkor még kicsúszik a talaj alóluk. Megrontanak, kisgyermeket, vérét veszik szenteléshez és ezek a tetvek, "vérét" veszik a családnak is, mindegy milyen eszközzel. Csak nézzétek meg a zsidót. Görnyedten jár, de ha terve sikerül akkor kihúzza magát és önelégülten mosolyogva, felsõbbrendûen lenéz rád. Igaza van, mert egy ostoba barom vagy, hogy hiszel neki. Sebaj, majd mûveled a kertjét, térden csúszva szálanként téped a gazt és õ áll feletted, elhitetve veled, milyen hasznos vagy. Holott, mint kutya csúszol elõtte térden, és Te marha még boldog is vagy. Na ez vagy Te elfajzott, Nemzet pusztító magyar, hazaáruló, szentelt földben nem nyugható... Várod a csodát és a teremtõ áldását, holott, magad ásod önnön sírodat.
#6 | talpi - 2015. július 14. 07:24:20
Csak olvassátok és értelmezzétek a cikk fõ cimét " na hagyjátok,hogy..." Nos, nem kell ide sátán sokan önmaguk azok.
#7 | enid - 2015. július 14. 08:33:33
Talpi! ez a harmadik hsz-ed volt a legjobb.
Nos, nem kell ide sátán sokan önmaguk azok.


... mint ahogy a JoIsten sem ott ucsorog a felhok kozott.

Szer-intem ezek el is irtak a dogot: Minden szerelem egyenlo? AAh, nem ugy van, hogy "Minden egyenlo szer-elem"?!
no, persze ebbe az utobbiba nem fernek bele ... ez utobbi sokkal veszelyesebb kijelentes, at kellett egy kicsit (de)formalni.
#8 | postaimre - 2015. július 14. 09:14:42
Talpi, ez nem így mûködik, már sokszor volt szó róla. Létrehoznak (hozunk) egy illúziót és belehelyezkedünk, majd elkezdünk annak megfelelõen viselkedni. míg sikerül, úgy komfortérzetünk van és ehhez ragaszkodunk. Rendben negligáljuk a nem passzentos jeleket, infókat, érzéseket, és kellemetlenkedõ, figyelemfelhívó nem illeszkedõ személyeket, melyek nem illeszkednek az elképz-ellésbe. A kijózanodás lehet hirtelen, sokkszerû, vagy fokozatos, de lényegében csak az illúzió vész el a realitás mindig is megvolt. Ezt a tudatban hozza mindenki létre és a tudatban hozható helyére minden. Mindenkinek a saját tudatában. A realitás, az igazság ilyen "megosztó". Lehet, hogy "Jézus" maga a sátán volt, ha ilyen beszédet tulajdonítanak neki? Mt 10.32
Azokat, akik megvallanak engem az emberek elõtt, én is megvallom majd mennyei Atyám elõtt.
Mt 10.33
De aki megtagad az emberek elõtt, azt én is megtagadom mennyei Atyám elõtt.
Mt 10.34
Ne gondoljátok, hogy békét jöttem hozni a földre. Nem békét jöttem hozni, hanem kardot.
Mt 10.35
Azért jöttem, hogy szembeállítsam az embert apjával, a leányt anyjával, a menyet anyósával.
Mt 10.36
Az embernek a tulajdon családja lesz az ellensége.
#9 | spartakusz - 2015. július 14. 09:36:14
"...Az embernek a tulajdon családja lesz az ellensége...."
Jól összekeverték - kipótolták az írásokat saját szájuk íze szerint!
Aki csal, azt nem szereti az, aki nem csal! A csal ad neked valamit? NEM , mert azért csal, hogy téged becsapjon!

A nagy egész sejtekbõl épül fel - ha jól SEJTEM!

Szóval röviden és befejezve - az elsõ a TUD, a második TESZ. a harmadik mind kettõ elõtt MOZOG!

Akkor mi volt elõbb kérdés eldõlt! TASZÍT ÉS VONZ!

AZAZ ÉL. TÉNYLEG ÉL AMI MOZOG? NEM, MERT OTT VAN A ROBOT FÉMBÕL - AZ MEG NEM ÉLÕ!

Na jĂł nem folytatom - keresem mi az ami Ă©l?

id. Kiss László
#10 | keepfargo - 2015. július 14. 22:17:50
Minden szerelem egyenlö....????

Étsem úgy, hogy jogilag? Vagy formailag? Tehát nincs különbség szerelem és szerelem között?

Egy olyan Univerzumban állítják ezt magukat ép eszünek tartó "emberek", amelyben nincs két egyforma levél egyetlen fán, söt nincs két teljesen egyforma hópehely sem.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.