Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Megnevezt√©k a tragikus munk√°csi fegyveres √∂sszet√Ľz√©s szervez√Ķj√©t


Sztojka is meg rom√°n is...ezt neh√©z kimagyar√°zni! A zsid√≥-cig√°ny rom√°n sekus mossados-cia-s banda j√≥l megmutatja mag√°t. Persze semmi k√∂ze ennek az itteni cig√°nygyilokhoz, sztojk√°s zsid√≥ √∂sszeesk√ľv√©shez.
Az ukr√°n bel√ľgyminiszt√©rium h√©tf√Ķn k√∂z√∂lte, hogy a Jobboldali Szektor sz√©ls√Ķs√©ges szervezet helyi vezet√Ķje, a nacionalista Roman Sztojka volt a szombati munk√°csi fegyveres √∂sszet√Ľz√©s szervez√Ķje. Munk√°cson fokozott biztons√°gi int√©zked√©seket vezettek be.

A k√°rp√°taljai v√°rosban a h√©t v√©g√©n h√°rman haltak meg a Jobboldali szektor (PSZ) fegyveresei √©s Mihajlo Lanyo ellenz√©ki parlamenti k√©pvisel√Ķ test√Ķrs√©ge, valamint a rend√Ķrs√©g k√∂z√∂tt kit√∂rt l√∂v√∂ld√∂z√©sben egy sportkomplexumban. A konfliktus t√∂bb forr√°s szerint a csemp√©szpiac √ļjrafeloszt√°s√°val f√ľgghet √∂ssze.

Sztojka, a PSZ k√°rp√°taljai parancsnoka kulcsszerepet j√°tszott a munk√°csi fegyveres visz√°ly kirobbant√°s√°ban. Err√Ķl az ukr√°n bel√ľgyi t√°rca szerint maga Sztojka besz√©l egy videofelv√©telen, amelyet az esem√©nyek ut√°n t√∂bb PSZ-es r√©szv√©tel√©vel vettek fel. A 32 √©ves Roman Sztojka a bel√ľgyi k√∂zlem√©ny szerint kor√°bban az ukr√°n bel√ľgyi er√Ķkn√©l szolg√°lt rend√Ķrk√©nt, √©s k√©tszer – 2007-ben √©s 2009-ben is – felel√Ķss√©gre vont√°k fegyelems√©rt√©s miatt, m√°sodik alkalommal elbocs√°tott√°k.
Fokozott biztonsági intézkedéseket vezettek be

A konfliktus miatt Kijev h√©tf√Ķn menesztette a k√°rp√°taljai v√°mparancsnoks√°g vezet√©s√©t, az ukr√°n eln√∂k pedig elrendelte a t√∂rv√©nytelen fegyveres szervezetek lefegyverz√©s√©t √©s a csemp√©sz√©s felsz√°mol√°s√°t.

Lengyel Zolt√°n polg√°rmester a Mukachevo.net munk√°csi h√≠rport√°lnak elmondta: a v√°rosban nyugalom van, a fegyveres √∂sszet√Ľz√©s nem folytat√≥dik, a polg√°rmesteri hivatal azonban elrendelte valamennyi k√∂zm√Ľszolg√°ltat√≥ √©s √°llami objektum meger√Ķs√≠tett √Ķrz√©s√©t.

A Jobboldali Szektor fegyveresei szombaton Munk√°cson megt√°madt√°k Mihajlo Lanyo k√©pvisel√Ķ sportklubj√°nak egy k√°v√©z√≥j√°t, valamint egy rend√Ķrposztot. Az √∂sszet√Ľz√©sben a sz√©ls√Ķs√©gesek gr√°n√°tvet√Ķket is haszn√°ltak. A h√°rom hal√°los √°ldozat mellett 11 ember megs√©r√ľlt.

A Jobboldali Szektor az eur√≥pai integr√°ci√≥ melletti √©s a Janukovics-rezsim elleni tavalyi Majdan-t√ľntet√©sek √∂nv√©delmi er√Ķib√Ķl j√∂tt l√©tre. Tagjait az oroszbar√°t szakad√°rokkal v√≠vott kelet-ukrajnai harcok miatt fegyverezt√©k fel, √©s az ukr√°n regul√°ris fegyveres er√Ķk oldal√°n r√©szt vesznek a szakad√°rokkal v√≠vott √∂sszecsap√°sokban. A PSZ tagjai azonban, Kijev ez ir√°ny√ļ t√∂rekv√©sei ellen√©re, nem tagol√≥dtak be teljesen a hadseregbe, √©s nem engedelmeskednek marad√©ktalanul a hadvezet√©s parancsainak. Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | Kameleon - 2015. jķlius 14. 12:20:10
Imre, megy a kavarás és "forrasztás" minden téren!
https://balrad.wo...galmakkal/
#2 | osmagyar - 2015. jķlius 14. 13:48:01
Kam√©leon cikk√©vel teljesen egybev√°g a k√∂vetkez√Ķ: L√∂v√∂ld√∂z√©s ut√°n terrormer√©nylet K√°rp√°talj√°n http://vs.hu/koze...gn=main#sl
#3 | csillagosvenyen - 2015. jķlius 14. 16:25:45
A cigaratta √©s fegyvercsemp√©szet bev√©telei kaptak f√©nyt..... a piac √©s az √ļjra feloszt√°s miatt t√∂rt√©nt egy kis kakaskod√°s,majd√©nmegmutatom... √©s persze
leszámolás..ennyi kiterjedt HB-ról nincs szó....
#4 | Alex-andros - 2015. jķlius 14. 18:07:00
√Čs akkor nevezz√ľk m√°r nev√©n a..............Ez a sziv√°rv√°nyos liber√°lis buzi Eur√≥pa, korm√°nyai a zsid√≥ f-szt szop√≥ szervezetei, ezt toler√°lj√°k!!! YouTube Videů
#5 | postaimre - 2015. jķlius 14. 22:01:56
YouTube Videů
#6 | mindannyiunknak - 2015. jķlius 14. 22:47:18
Szijj√°rt√≥: Figyelemmel k√∂vetj√ľk az esem√©nyeket

A K√ľlgazdas√°gi √©s K√ľl√ľgyminiszt√©rium szoros figyelemmel k√∂veti az ukrajnai helyzetet – mondta Szijj√°rt√≥ P√©ter a h√©tv√©gi munk√°csi esem√©nyekkel kapcsolatban az M1 aktu√°lis csatorn√°n h√©tf√Ķn, hozz√°t√©ve, rem√©lik, hogy az ukr√°n hivatalos er√Ķk garant√°lni tudj√°k a t√©rs√©g b√©k√©j√©t.

Azzal kapcsolatban, hogy egy n√©met lap felvetette: magyar csapatok vonuln√°nak be Ukrajn√°ba, a miniszter azt mondta, „ilyen nonszensz dolgokat” nem is √©rdemes komment√°lni.
#7 | mindannyiunknak - 2015. jķlius 14. 23:00:42
H√°rom cseh rendsz√°m√ļ szem√©lyg√©pkocsi is mozgott a m√ļlt h√©t v√©gi munk√°csi √∂sszet√Ľz√©sek sz√≠nhely√©n, amelyek k√∂z√ľl legal√°bb az egyik bizony√≠that√≥an lopott volt – jelentette kedden a cseh k√∂zszolg√°lati r√°di√≥, a Munk√°cson k√©sz√≠tett vide√≥felv√©telekre √©s f√©nyk√©pekre hivatkozva.

A Jobb Szektor (PSZ) sz√©ls√Ķs√©ges szervezet fegyveresei √©s Mihajlo Lanyo ellenz√©ki parlamenti k√©pvisel√Ķ test√Ķrs√©ge k√∂z√∂tt lezajlott, h√°rom hal√°los √°ldozatot k√∂vetel√Ķ szombati fegyveres √∂sszet√Ľz√©s m√∂g√∂tt a keddi cseh lapok egybehangz√≥ v√©lem√©nye szerint az ukr√°n hat√°ron zajl√≥ csemp√©sz√ľzlet h√ļz√≥dik meg.
A cseh rendsz√°m√ļ szem√©lyg√©pkocsik munk√°csi szerep√©vel kapcsolatban a Pr√°vo c√≠m√Ľ baloldali napilap keddi jegyzet√©ben √ļgy v√©lte, hogy a cseh hat√≥s√°goknak, els√Ķsorban a titkosszolg√°latoknak, nagyon alaposan ki kellene vizsg√°lniuk a t√∂rt√©nteket, mert nem lehet kiz√°rni, hogy az esem√©nyek h√°tter√©ben l√©v√Ķ befoly√°sos szem√©lyek valamelyike esetleg Csehorsz√°gban √©l, s√Ķt Csehorsz√°gb√≥l is akt√≠v r√©szese az ottani esem√©nyeknek. Egyel√Ķre azonban az sem vil√°gos, hogy az √∂sszet√Ľz√©sek helysz√≠n√©n mozg√≥ cseh rendsz√°m√ļ kocsik melyik f√©lhez tartoztak.
A Pr√°vo ugyanakkor eml√©keztet: Csehorsz√°gban jelenleg mintegy 140 ezer ukr√°n √°llampolg√°r tart√≥zkodik enged√©llyel, √©s gyakorlatilag lehetetlen ellen√Ķrizni, hogy k√∂z√ľl√ľk ki mib√Ķl √©l.
A cseh elh√°r√≠t√°s (√öZSI) nem k√≠v√°nta komment√°lni a Munk√°cson t√∂rt√©nteket. A szolg√°lat sz√≥viv√Ķje felh√≠vta az √ļjs√°g√≠r√≥k figyelm√©t arra, hogy az √öZSI tev√©kenys√©ge nem nyilv√°nos, ez√©rt arr√≥l semmif√©le hivatalos t√°j√©koztat√°st nem adnak.
A pr√°gai k√ľl√ľgyminiszt√©rium sem k√≠v√°nt nyilatkozni az √ľgyr√Ķl. A sz√≥viv√Ķ szerint a cseh rendsz√°m√ļ g√©pkocsikkal kapcsolatos inform√°ci√≥kat a biztons√°gi szolg√°latoknak √©s a rend√Ķrs√©gnek kell kivizsg√°lnia.

http://www.karpat...ldozesnel/
#8 | keepfargo - 2015. jķlius 14. 23:53:22
Sz√≥val megnevezt√©k a fa..it, √©s nem "neves√≠tett√©k"....!!!!! HURR√Ā !!! (Nem; ez t√ļl angolos, ink√°bb: HUJ, HUJ, HAJR√Ā !!! )Van rem√©ny, √©l a rem√©ny √©s √©l a nyelv (ha nem is mindenkin√©l)...az √©let sz√©p, de nem rem√©nytelen...

Sajnálom az eset áldozatait, nem feledkeztem meg róluk a nyelvet ért fénysugár feletti örömben. Béke poraikra.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.