Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

A bevándorlókon akadtak ki: szakadás elõtt a Jobbik?


Ebben az a "szép", hogy közben a "nyilas" MNA egyre közelít a vona-féle zsidó vonulat felé..., de hát ilyen a "politika". Nix ugribugri! Vona Gábor szerint pártja nem nyilas, nem náci, a néppárti Jobbik elnökeként visszautasítja, hogy politikai karanténba akarják zárni a politikai ellenfelei. A párton belül azonban egyre mélyebbek a törésvonalak. Annyira, hogy törhetnek is.


A párt elnöke mĂ©g a tavasszal beszĂ©lt arrĂłl, hogy a Jobbikban zajlĂł, a sajtĂłban "cukiságkampánykĂ©nt" pejoratĂ­v mĂłdon emlegetett folyamat – a sugalmazásokkal szemben – nem szerepjátĂ©k, hanem 2013 szeptemberĂ©ben eldöntött politikai stratĂ©gia.

Ennek lĂ©nyege - hĂşzta alá Vona Gábor -, hogy a Jobbik, programjának alapĂ©rtĂ©keit megõrizve, olyan politikai stĂ­lussal Ă©s hozzáállással, polgári formában fordul az emberek felĂ©, hogy azzal a legszĂ©lesebb társadalmi rĂ©tegek számára vonzĂłvá váljon. "A nĂ©ppárti Jobbik lĂ©nyege a határozott program Ă©s a nyugodt erõ, ezt kĂ©pviseljĂĽk, ennek elegyĂ©t kĂ­náljuk a magyar társadalom számára" – mutatott rá. Azt is mondta, hogy az irigykedõk rendszeresen nácizzák, nyilasozzák a Jobbikot. Ezt a lejárt lemezt már le kell venni a lemezjátszĂłrĂłl, hiszen nem vezet sehová.
Intõ példa: Csurka csörtéje

A korábban a Jobbik bölcsõjét is ringató Csurka István aktív fõszereplõje volt egy radikalizmus vezényelte frakciószakadásnak, még 1993-ban. Az MDF etikai és fegyelmi bizottsága 1993. június 22-én kizárta a pártból Csurkát, aki korábban megszervezte a Magyar Út Köröket, ami a Magyar Igazság és Élet Pártja (MIÉP) elõszobája volt. A Fórum akkori frkacióvezetõje, Kónya Imre akkor úgy fogalmazott, az elsõ pillanattól világos volt, hogy Csurka távol áll a párt centrumától.

Az akkori MIÉP-frakció tagjai, Fenyvessy Zoltán és Balczó Zoltán (aki ma a Jobbik EP-képviselõje) úgy gondolták, azért tartanak Csurkával, mert Antallék elárulták a rendszerváltást, megállapodtak az ellenzékkel és a felelõsségre vonásból sem lett semmi. A MIÉP aztán az 1994-es választásokon 1,6 százalékot ért el, 1998-ban bejutottak, ellenzéki erõként, aztán szépen lassan mindenki elfelejtette a radikálisokat, de sok egykori miépes jobbikos lett.
A migránsokon akadtak ki

Jobbikos önkormányzati képviselõ szónokol
KĂ©p: MTI

Információink szerint az egyik legjelentõsebb törésvonal a migránsok miatt van a pártban. Persze, a Jobbik is megállítaná, visszafordítaná, nem engedné be a menekülteket, de a párt legfelsõbb vezetése sosem állt bele teljesen az ultrák és a radikális szervezetek által összehozott tüntetésekbe. Vonáék hivatalos követelése között elõkelõ helyen szerepel a határõrség visszaállítása, de
a felszĂ­n alatt

sokan tovább mennének. 2014-re kikerültek a parlamenti frakcióból (többek között azért, mert a képviselõk száma is csökkent) a szélsõséges megnyilvánulásaikról is ismert Farkas Gergely, Bertha Szilvia (róla késõbb még lesz szó), Zagyva György Gyula és például Gaudi-Nagy Tamás is.

Közben a fõvárosban is akciĂłba lendĂĽlt a párt, szervezik a Budapest-csapatot, mivel rájöttek a pártban, a város nĂ©lkĂĽl nem lehet választást nyerni, a párt pedig saját ifjĂşsági szervezetĂ©re támaszkodna a toborzásban. Igen, csak támaszkodna, mert informáciĂłink szerint õk hallani sem akarnak a nĂ©ppártosodásrĂłl, fõleg nem “a bevándorlĂłk árnyĂ©kában”, ahogy fogalmazott egyik forrásunk.

“Most ennek nincs itt az ideje, a bevándorlĂłk ellen kell harcolni” – mondta el a HĂ­r24-nek egy fõvárosi Jobbik-tag, majd hozzátette, inkább azzal az iránnyal tartana, akik tĂĽntetĂ©seket szerveznek a migránsok ellen, majd pĂ©ldakĂ©nt hozza a Zagyva-fĂ©le HatvannĂ©gy Vármegye IfjĂşsági Mozgalmat, valamint Tyirityán Zsolt-fĂ©le Betyársereget.

Ă•k legutĂłbb “FehĂ©r Magyarországot!” kiabálásokkal tarkĂ­tott demonstráciĂłt tartottak a KeletinĂ©l.
Jobbról elõzni

Bertha Szilvia, állítólag a Magyar Gárda volt kapitányával, Kiss Róberttel fog össze, miután mindketten csalódtak a Jobbikban. Bertha szerint az mostanra marketing-párttá vált, csak egy a sok politikai formáció közül, amely az embereknek médiatermékeket ad el. Úgy véli, a Jobbik talpasait cserbenhagyta a pártvezetés, amely a felszíni politizálást választotta, hogy mielõbb eljuthasson a hatalomig, írtuk korábban.

A korábbi kĂ©pviselõ azt mondta, napi szinten kap beszĂłlásokat, hogy miĂ©rt szervezkedik a csalĂłdott jobbikosok között, de megkeresĂ©seket is, hogy mentse meg a „nemzeti radikális” oldalt a szĂ©thullástĂłl. Ă• senkinek nem Ă­gĂ©r semmit, mĂ©g nem kötelezte el magát egyetlen erõ, szervezõdĂ©s mellett sem. A volt gárdakapitánnyal magánemberkĂ©nt ápol kitĂ»nõ kapcsolatot. Azt elismerte, hogy Kiss RĂłbert megprĂłbálja azt a mozgalmat felĂ©leszteni, amit a Jobbik kidobott az ablakon.

Bertha Szilvia, még képviselõként
Kép: MTI / Szigetváry Zsolt

Az egyelõre nĂ©vtelensĂ©gbe burkolĂłzĂł, párt- Ă©s frakciĂłközeli forrásaink hallottak a Bertha-fĂ©le szervezkedĂ©srõl, tudnak rĂłla, többen pedig helyeslik is a korábbi irány visszahozatalát. “A radikalizmusnak köszönhetjĂĽk, hogy a Parlamentbe jutottunk, tõlĂĽnk ezt várják el. Nem csak Budapestet kell nĂ©zni, ott a vidĂ©k is, nekik ez kell. És nekĂĽnk is, nekĂĽnk ez áll jĂłl” – mondta egyikĂĽk. EgybehangzĂł vĂ©lemĂ©ny az a Jobbik háza tájárĂłl, hogy kĂĽszöbön a szakadás, akár már a politikai uborkaszezonnak számĂ­tĂł nyáron, de legkĂ©sõbb az õsszel.
Vona és az õ nix ugribugrija

MegkerestĂĽk a pártelnököt, hogy prĂłbálja megzabolázni Ă©s egyben tartani sajátjait. A HĂ­r24-nek azt mondta, “termĂ©szetesen viták, belsõ árnyalatok, kĂĽlönfĂ©le karakterek vannak a Jobbikban, ahogy minden pártban, kĂĽlönösen egy olyan nagy nĂ©ppártban, mint a miĂ©nk. SzakadásrĂłl viszont nincs tudomásom.”

Ha Vonának egyelõre nincs is tudomása egy készülõ szakadásról, azt a fent leírt MDF-es példa is jól mutatja, hogy a radikális eszméket valló pártok (illetve azok egy része) az idõ elõrehaladtával egyre hajlamosabbak lesznek a szétválásra.
Link

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2015. július 15. 10:23:50
Változik a bevetési csoport célpont-meghatározása és a felszerelés is sokkal profibb.

YouTube Videó
#2 | Szalonna - 2015. július 15. 11:42:16
Egen, aztán kivonulna egy TEK meg egy Merkúr vagy az NNI, akkor meg nem tudnák hova dobják a szaros gatyát, mert 2 másodperc alatt a földön hasalnának, itt elbohóckodnak maguknak aztán annyi, de akár a betyárSEGGET is lehetne küldeni, mert az is tele van TEK-sel, és persze idén már a volt Specnaz kiképzõ járkált a vámsokhoz is edezettni közelharcot, a rendõrseggnél szintén megfordult. Ezek meg erõlködnek itt a videóban.
#3 | mezesmozes - 2015. július 15. 11:58:02
Éljen a Jobbik! Jobbik forever!
#4 | kakas - 2015. július 15. 13:04:37
33.media.tumblr.com/7c65d26667bb34ab80ca0ed9f48b911a/tumblr_nnh8oiZHfT1qzdga6o1_250.gif
#5 | kontroll88 - 2015. július 15. 15:44:33
Jóbik osztódással szaporodik, mint egy egysejtû :D :D
#6 | Satori - 2015. július 15. 19:08:09
Kedves Szalonna!

Szeretnek tisztan latni, mert ahol vagyok, onnan nem egyszeru, valos-igaz infokat osszeszedni!

Ez most sajat tapasztalat vagy valaki mondta neked, hogy Tekesek vannak a betyarseregben?

Csak azert kerdezem, mert ha ez igaz, akkor a Bandi-nak is tudnia kellene ezt es ha tudja, akkor nem ertem, hogy miert villog veluk!

Valaszodat, elore is nagyon szepen koszonom!
#7 | Szalonna - 2015. július 16. 12:19:31
Sátori, volt itt már ez a cikk osztva.

http://index.hu/b...a_baratom/

Náci vagyok, vállalom! Vona meg a barátom

Zsoldosok a halálfejes maszkok mögött
Konkrét számot nem akart mondani Tyirityán, csak annyit, hogy a Betyárseregnek nagyjából kétszáz tagja van. Kétszáz ember még sem sok Magyarországon, de ha úgy nézzük, hogy õk mind leszerelt rendõrök, katonák, zsoldosok, titkosszolgálati tisztek és egyéb erõszakszervezetek korábbi tagjai, akkor már más a helyzet.
Kétszáz olyan emberrõl van szó, akik ha arról lenne szó, szervezetten és fegyelmezetten tudnak mozogni egy utcai harci szituációban, és profi fegyverhasználók.
Nem véletlen, hogy 24 órás megfigyelés alatt állnak. Ezt rendõrségi forrásaink és Tyirityán is megerõsítették. Emellett a hatóságoknak két beépített emberük van a Betyárseregben: egy rendõr és egy TEK-es. Tyirityán azt mondja, tudja, hogy vannak náluk beépített emberek, próbálkoznak is kiszûrni õket, de ez szinte lehetetlen. Úgyhogy inkább megpróbálnak együtt élni velük. A Tyirityán mellett ülõ, a beszélgetés alatt csak ritkán megszólaló Gábor szerint

Ha van ott egy, akkor van ott több is, és nem csak TEK-es, a betyársegg vezére szerint, hanem titkosszolgálati személyek a "volt" titkosszolgálati személyek meg elméletben "voltak", gyakorlatban alvóügynökök. A HVIM-rõl meg ne is beszéljünk, még anno a megboldogult Lipusz Zsolt mondta hogy a nemzeti õrsereg vezetõségi köre is fedett NBH-sokból áll, Imre "vádaskodása" mi szerint a a HVIM is ilyen, még sem annyira légbõlkapott, sõt.
#8 | Satori - 2015. július 16. 22:41:11
Kedves Szalonna!

Most mar tiszta a kep szamomra!

Koszonom szepen az infokat!

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.