Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Iszl√°m √Āllam: Szerbia kiemelt balk√°ni c√©lpont


Valahogy csak rendezni kell, hogy katonai operat√≠v ter√ľlet vagyunk. Figyelitek a l√©p√©seket? √Ā, ez nem h√°bor√ļ. Valami m√°s. Ez a "VALAMI". Olyan vide√≥felv√©telt jelentettek meg az Iszl√°m √Āllam nev√Ľ terrorszervezet felt√©telezett tagjai, amelyben Szerbi√°t a Balk√°n k√∂zpontjak√©nt √©s a szervezet els√Ķ sz√°m√ļ c√©lpontjak√©nt jel√∂lt√©k meg - jelentette honlapj√°n szerd√°n a szerbiai k√∂zszolg√°lati telev√≠zi√≥ (RTS).

Az internetre j√ļlius 10-√©n felt√∂lt√∂tt vide√≥ c√≠me Mi vagyunk az iszl√°m kalif√°tus - kasz√≠da. (A kasz√≠da egy l√≠rai arab m√Ľfaj.) A bosny√°k nyelv√Ľ felv√©tel szerint Szerbia ut√°n Bosznia-Hercegovina, Horv√°torsz√°g, Alb√°nia, Koszov√≥, Maced√≥nia √©s Montenegr√≥ elfoglal√°s√°t t√Ľzte ki c√©lul a dzsihadista szervezet.

A k√©sz√≠t√Ķk sorra veszik a nyugat-balk√°ni orsz√°gokat, √©s mindegyiknek √ľzennek n√©h√°ny sorban. "√Ėr√ľljetek balk√°niak, jobb napok k√∂zelednek, elj√∂nnek hozz√°tok a muzulm√°nok, mi vagyunk az iszl√°m kalif√°tus" - kezd√Ķdik a "m√Ľ", amely Szerbi√°ban az iszl√°m terjed√©s√©t, Horv√°torsz√°gban a demokr√°cia buk√°s√°t, Montenegr√≥ban ter√ľletfoglal√°st j√∂vend√∂l. A k√©sz√≠t√Ķk v√©g√ľl Barack Obama amerikai eln√∂knek azt √ľzenik: "Mi√©nk a gy√Ķzelem".

A felv√©telt az √∂nmag√°t n√©pszer√Ľs√≠t√Ķ-t√°j√©koztat√≥ port√°lnak min√Ķs√≠t√Ķ Kalif√°tus √ötja nev√Ľ internetes oldal YouTube-csatorn√°j√°n osztott√°k meg. A port√°l c√©lja az Iszl√°m √Āllam n√©pszer√Ľs√≠t√©se, √©s legt√∂bbsz√∂r dzsih√°dra (szent h√°bor√ļra) sz√≥l√≠t√≥ felh√≠v√°sokat, valamint az I√Ā harc√°t √©s katon√°it dics√Ķ√≠t√Ķ felv√©teleket tesznek rajta k√∂zz√©. Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | mezesmozes - 2015. jķlius 15. 23:30:39
Mókás fickók ezek az iszlamoszadisták hehe..
#2 | Perje - 2015. jķlius 15. 23:52:00
Jöhetnek az amcsi katonák" megvédeni" a Balkánt a szinte nem muzulmánokból álló dzsihádistáktól. Még" szerencse", hogy van már ott Koszovóban pld. igen nagy bázisuk is.
√Črdekes ez a szcen√°ri√≥. Meg lett ez √≠rva m√°r √©vekkel ezel√Ķtt. Bej√∂ttek ezek m√°r a menek√ľlt √°radattal.
K√∂zben provok√°lja Szerbi√°t Horv√°torsz√°g is. Augusztus elej√©re nagy katonai par√°d√©t szerveznek, amelyre minden nato tagot megh√≠vtak. Egy-egy jobb √©rz√©s√Ľ eur√≥pai orsz√°g nem vesz r√©szt a szerbek ingerl√©s√©ben, de az amerikai katon√°k ott lesznek. Nem v√©letlen√ľl tettek meg Horv√°torsz√°g √©l√©re egy n√°t√≥s szuk√°t.
http://www.b92.ne...v_id=94756
Ha meglesz a par√°d√©, kit√∂rhet a balh√© ism√©t a k√©t √°llam k√∂z√∂tt, √©s sz√©pen bemas√≠rozhat amerikai terepj√°r√≥kkal a sz√©ls√Ķs√©ges, muszlimnak √°lc√°zott sereg. Dzsingis k√≥hn csapata anno ezekhez k√©pest kisp√°ly√°s lesz.
http://inserbia.i...ion-storm/
#3 | Perje - 2015. jķlius 16. 00:28:57
Februárban már ezt is megírták, és bejött:
http://www.dailym...ombed.html
#4 | gabesz - 2015. jķlius 16. 05:22:14
Probléma-reakció- megoldás
#5 | csillagosvenyen - 2015. jķlius 16. 11:12:52
Perje, fejinn tan√°ltad a szeget!!!!s_*_gt
#6 | Perje - 2015. jķlius 16. 11:24:52
Azért kiemelt balkáni célpont Szerbia, mert jó viszonyt ápol az oroszokkal. Mint ahogy Montenegro is.

Alakul a visz√°ly a g√∂r√∂g√∂k √©s t√∂r√∂k√∂k k√∂z√∂tt is. A t√∂r√∂k g√©pek falk√°ban sorra megs√©rt√©i a g√∂r√∂g hat√°rokat, √©s a g√∂r√∂g√∂k l√Ķnek r√°juk.
https://eadaily.c...ih-granicu

K√∂zben az ukr√°n h√°bor√ļ nyugatra tol√≥dik. M√°r Ungv√°ron
áll a balhé-.
http://www.rt.com...ar-russia/

K√∂zeledik a h√°bor√≥ keletr√Ķl d√©lr√Ķl fel√©nk. Az "√°tkosban " ezekkel a ter√ľletekkel √©l√©nk kishat√°rmenti √°rucsre folyt b√©k√©ben.
A nato az évtized legnagyobb hadgyakorlatát tartja a Földközi tenger környékén októberben, az iszlamistákra " fókuszálva".
http://www.rt.com...a-monitor/
Mondom √©n, hogy el√Ķre legy√°rtott forgat√≥k√∂nyv szerint mennek a dolgok.s_*_aha
#7 | Kameleon - 2015. jķlius 16. 12:37:41
F√∂ldi: h√°bor√ļ van az Iszl√°m √Āllam √©s Eur√≥pa k√∂z√∂tt

YouTube Videů

https://www.youtu...UTlXmUOCCc

Omar el-Besír: A CIA és a Moszad áll a dzsihadisták mögött

YouTube Videů

https://www.youtu...CaDWJiJAaQ

Obama freudi elszólása

YouTube Videů

https://www.youtu...HtWTg3ZL5Q

A g√∂r√∂g √°llamcs√Ķd jelent√Ķs kiberh√°bor√ļt √©s inform√°ci√≥s hadvisel√©st v√°ltott ki szerte a vil√°gon m√ļlt h√©ten. A hadvisel√©s √©rintette a bankokat, v√©delmi c√©geket, a nagy t√Ķzsd√©ket, t√°vk√∂zl√©si c√©geket, √©s √≠gy tov√°bb.

P√©ld√°ul a j√ļlius 8-i kibert√°mad√°s, amely le√°ll√≠totta a New York-i √©rt√©kt√Ķzsd√©t, a Wall Street Journalt, a United Airlinest √©s sz√°mos mobiltelefon t√°rsas√°got megtorl√°s volt az amerikai t√°mad√°s miatt, amelyet a sanghaji t√Ķzsde ellen hajtottak v√©gre, k√≠nai √©s Pentagon forr√°sok szerint. "Ez csak egy pr√≥ba volt."

A g√∂r√∂g √°llamcs√Ķd l√©nyeg√©ben cs√Ķdbe juttatta az IMF-et, az Eur√≥pai K√∂zponti Bankot √©s a Federal Reserve Board-ot, b√°r a tisztvisel√Ķk ezen szervezetekn√©l tov√°bbra is figyelmen k√≠v√ľl hagyj√°k az elef√°ntot a szob√°ban, √©s √ļgy tesznek, mintha nem √≠gy volna. Az oka azonban, ami√©rt figyelmen k√≠v√ľl hagyj√°k a g√∂r√∂g nem szavaz√°st, √©s er√Ķszakkal fenyegetik a g√∂r√∂g korm√°nyt, hacsak nem foszthatj√°k ki G√∂r√∂gorsz√°got, hogy egyszer√Ľen nincs meg a G√∂r√∂gorsz√°g illetve a maguk fenntart√°s√°hoz sz√ľks√©ges p√©nz. Ahogy arr√≥l al√°bb sz√≥ fog esni, a g√∂r√∂g helyzet gyorsan alakul √°t teljes k√∂r√Ľ forradalomm√°.

Mindenesetre ezen int√©zm√©nyek cs√Ķdj√©t a BRICS bank √©s a BRICS p√©nz√ľgyi stabiliz√°ci√≥s alap hivatalosan 200 milli√°rd doll√°ros indul√°sa k√∂vette. A BRICS felk√©rte G√∂r√∂gorsz√°got, hogy csatlakozzanak hozz√°juk, de term√©szetesen a BRICS bank nem arr√≥l sz√≥l, hogy megments√©k a b√Ľn√∂z√Ķ nyugati bankokat, amelyek kifosztott√°k G√∂r√∂gorsz√°got, hanem a g√∂r√∂g embereknek fog seg√≠teni.

A Federal Reserve Board kaz√°r ir√°ny√≠t√≥it feld√ľh√≠tette a BRICS bank, √©s √Ķk voltak a k√≠nai √©rt√©kt√Ķzsde elleni t√°mad√°s felbujt√≥i, mondt√°k el Pentagon forr√°sok. Ez kidurantott egy bubor√©kot, ami a k√≠nai r√©szv√©nyek 40%-os es√©s√©t okozta, miel√Ķtt a korm√°ny k√∂zbel√©pett, √©s felf√ľggesztette a legt√∂bb r√©szv√©ny keresked√©s√©t. A k√≠naiak ellent√°mad√°sba lend√ľltek, hogy le√°ll√≠ts√°k a New York-i √©rt√©kt√Ķzsd√©t, stb. Mindezt, a Pentagon forr√°sai szerint id√Ķj√°r√°si hadvisel√©s k√∂vette, ahogy egy hatalmas t√°jfunt k√ľldtek, hogy k√∂zvetlen√ľl Sanghajra csapjon le, kik√©nyszer√≠tve egy milli√≥ ember evaku√°l√°s√°t.

A Pentagon h√≠vatta a kaz√°r h√°zi rabszolga sz√≠n√©sz eln√∂k Obam√°t h√©tf√Ķn, √©s elmondt√°k neki, hogy tov√°bbfejlesztik a katonai kapcsolataikat Vietnammal "egy strat√©giai szintre". M√°s sz√≥val a vietnamiak egy√ľtt fognak m√Ľk√∂dni az amerikaiakkal, hogy visszatarts√°k K√≠n√°t. Az Oroszorsz√°g elleni retorika ellen√©re a Pentagon m√°r egy√ľttm√Ľk√∂dik az oroszokkal, hogy meggy√Ķz√Ķdjenek arr√≥l, hogy K√≠n√°t ir√°ny√≠t√°suk alatt tartj√°k, a forr√°sok szerint. F√©lre√©rthetetlen m√≥don elmondt√°k Obam√°nak, hogy hagyja abba a "medve b√∂kd√∂s√©s√©t", √©s koncentr√°ljon a f√Ķ ellens√©gre, amely a kaz√°r maffia, √©s a potenci√°lis ellens√©gre, amely K√≠na.

Most egy hivatalos fegyversz√ľnet van a Pentagon √©s a k√≠naiak k√∂z√∂tt, mivel a k√≠naiak felhagytak a katonai l√©tes√≠tm√©nyek √©p√≠t√©s√©val a D√©l-k√≠nai-tengeren. A Pentagon √©s a k√≠naiak jelenleg a val√≥di ellens√©gre koncentr√°lnak, amely a kaz√°r maffia. Ezen kamp√°ny r√©szek√©nt, hogy lej√°rass√°k a kaz√°rokat, Obama k√©nytelen volt nyilv√°nosan elismerni, hogy korm√°nya (a kaz√°rok ir√°ny√≠totta k√ľl√ľgyminiszt√©riumi frakci√≥) "k√©pezte ki az ISIL-t (ISIS)."

Ez is r√©sze volt a Pentagon folyamatban l√©v√Ķ kamp√°ny√°nak Izrael √©s a kaz√°r maffia ellen. Ennek r√©szek√©nt a Pentagon √©s √ľgyn√∂ks√©gi hackerek nyilv√°noss√°gra hoztak egy vide√≥t, amely gyorsan elterjedt, amely egy hamis ISIS lefejez√©st mutat.

http://www.vetera...n-staffer/

http://ujvilagtud...aUKF6RSnEQ

A kaz√°r h√°bor√ļs b√Ľn√∂s izraeli Benjamin Netanjahu vez√©rkari f√Ķn√∂k√©nek saj√°t telefonj√°t is felt√∂rt√©k, hogy nyilv√°noss√°gra hozz√°k azokat az inform√°ci√≥kat, miszerint Izrael k√∂zvetlen√ľl r√©szt vett az ISIS terror kamp√°ny√°ban. M√©g enn√©l is hal√°losabb Netanjahu b√Ľn√∂z√Ķ rezsimj√©re az volt, amikor felt√∂rt√©k az izraeli katonai rendszereket, √©s megb√©n√≠tott√°k az izraeli Patriot rak√©tav√©delmet. H√≠rek sz√≥ltak arr√≥l is, hogy felt√∂rt√©k a n√©metek Patriot rak√©t√°inak vez√©rl√©s√©t is.

http://www.autobl...e-battery/

http://index.hu/t...r_patriot/

Az izraeli rendszerek felt√∂r√©se teljesen kiszolg√°ltatott√° tette az orsz√°got az ir√°ni √©s m√°s rak√©t√°k sz√°m√°ra. Az √ľzenet egy√©rtelm√Ľ: "√°ll√≠ts√°tok le a region√°lis bajkever√©st, vagy meg lesztek semmis√≠tve."

Ezen fel√ľl a sza√ļd-ar√°biai rezsim a Pentagonnal egy√ľtt folytatja az √∂sszes Bush √©s izraeli √ľgyn√∂k hatalomb√≥l val√≥ elt√°vol√≠t√°s√°t. A r√©g√≥ta hivatalban l√©v√Ķ k√ľl√ľgyminiszter Saud Al Faisal, testv√©re Tikri, a h√≠rszerz√©s vezet√Ķje Bandar Bush √©s m√©g sokan m√°sok a rezsimb√Ķl √Ķrj√∂ngve pr√≥b√°lnak meg √©letben maradni. K√©ts√©gbeesetten pr√≥b√°lj√°k megakad√°lyozni az amerikai √∂sszehangol√≥d√°st Ir√°nnal, ami val√≥di v√©delem n√©lk√ľl hagyn√° √Ķket a K√∂zel-Keleten. M√°s szavakkal v√©res forradalomt√≥l tartanak, ez√©rt hagyta el olyan sok sza√ļdi herceg az orsz√°got. A sza√ļdiak √©s m√°s √∂b√∂l monarchi√°k m√°r felv√°s√°roltak √©s elrejtettek olyan sok ez√ľst√∂t, amennyire csak r√° tudt√°k tenni a kez√ľket, √≠gy meg tudj√°k tartani a vagyonukat egy rezsimv√°lt√°s, √©s az azt k√∂vet√Ķ banksz√°mla befagyaszt√°sok eset√©n. A k√∂vetkez√Ķ √°bra azt mutatja, hogy az olajat hogyan konvert√°lt√°k √°t ez√ľstt√©.

http://www.zerohe...5_obo1.jpg

A JP Morgan √©s a Citibank is r√©szt vesznek egy hatalmas hat√°rid√Ķs ez√ľst elad√°sban (vagyis pap√≠ron ez√ľst) annak √©rdek√©ben, hogy leszor√≠ts√°k az √°rakat. Az eredm√©ny az lett, hogy az ez√ľst √°ra pap√≠ron lezuhant, ahogy az amerikai p√©nzverde kifogyott az ez√ľst √©rm√©kb√Ķl.

http://www.zerohe...-2015-lows

M√°s sz√≥val ezek a mega bankok elvesztik a k√©pess√©g√ľket, hogy a szupersz√°m√≠t√≥g√©peiket haszn√°lj√°k a val√≥s vil√°g √°rainak ir√°ny√≠t√°s√°ra, mint p√©ld√°ul az ez√ľst√©t.

Ez az √°rucikkekbe val√≥ bel√©p√©s a nagy Rockefeller √©s Bush bankokt√≥l akkor j√∂n, amikor a kaz√°r bankrendszer p√©ld√°tlan t√°mad√°ssal n√©z szembe. A Goldman Sachs-ot p√©ld√°ul a G√∂r√∂g √Āllamad√≥ss√°g Igazs√°g√°√©rt Bizotts√°g b√Ľnszervezetnek nevezte.

http://greekdebtt...fattorelli

Ez a csoport kimutatta, hogy a Goldman Sachs √©s m√°s bankok csal√°rd m√≥don f√ļjt√°k fel a g√∂r√∂g √°llamad√≥ss√°g sz√°mait olyan dolgokat t√©ve, hogy hamis k√≥rh√°zi vesztes√©geket hoztak l√©tre. A csal√°rd g√∂r√∂g ad√≥ss√°got jelenleg eszk√∂zk√©nt haszn√°lj√°k a g√∂r√∂g eszk√∂z√∂k elrabl√°s√°ra, mint a szigetek, kik√∂t√Ķk, k√∂zm√Ľvek stb. A brit MI5 h√≠rszerz√©s szerint az egykori Goldman Sachs alkalmazott, √©s jelenleg az Eur√≥pai K√∂zponti Bankot ir√°ny√≠t√≥ Mario Draghi volt az ir√°ny√≠t√≥ elme a g√∂r√∂g√∂k kifoszt√°s√°nak terve m√∂g√∂tt. √ćgy m√°r meg√©rthetj√ľk, hogy mi√©rt utalt nyilv√°nosan a volt g√∂r√∂g p√©nz√ľgyminiszter J√°nisz Varuf√°kisz a Goldman Sachs-ra, mint egy √©letet elsz√≠v√≥ v√°mp√≠rra.

A helyzet √ļgy v√°lhatott ilyenn√©, ha az eg√©sz g√∂r√∂g parlamentet √©s csal√°djaikat hal√°llal fenyegett√©k a kaz√°rok; a leg√ļjabb k√∂zv√©lem√©ny-kutat√°sok azt mutatj√°k, hogy a g√∂r√∂g n√©p k√∂zel 80%-a nem fogja elfogadni a g√∂r√∂g parlament kudarc√°t, √©s tisztelj√©k az EU gengszterek fel√© k√ľld√∂tt nem szavazatukat.

http://www.telegr...rmany.html

Pentagon forr√°sok szerint a g√∂r√∂g drachma m√°r haszn√°latban van, √©s hogy a g√∂r√∂g kil√©p√©s az eur√≥b√≥l elker√ľlhetetlen. Ami most j√∂n, azok a bankcs√Ķd√∂k, melyeket a hitel nemteljes√≠t√©si csere√ľgyletek okoznak (azaz garant√°lj√°k, hogy G√∂r√∂gorsz√°g nem megy cs√Ķdbe), a forr√°sok szerint.

Még nagyobb baj közeleg a JP Morgan számára is, Pentagon források szerint. Azt mondják, hogy a JP Morgan kétszer annyi amerikai államkötvényt adott el, mint amennyit ténylegesen kibocsátottak. Más szóval hamis amerikai államkötvényeket adtak el annak érdekében, hogy a felszínen tartsák magukat, a források szerint.

Tov√°bbi probl√©m√°kkal n√©z szembe a Bush/Rockefeller jap√°n rabszolga korm√°ny. A m√ļlt h√©ten a jap√°n korm√°ny titkos d√∂nt√©shoz√≥ bizotts√°ga elutas√≠totta a Feh√©r S√°rk√°ny T√°rsas√°g javaslat√°t, hogy hozzanak l√©tre egy j√∂v√Ķ tervez√©si hivatalt 7 trilli√≥ doll√°ros k√∂lts√©gvet√©ssel. Nem tudj√°k elind√≠tani az √ļj hivatalt a "szabadk√Ķm√Ľves √©s illumin√°tus beavatkoz√°s" miatt, egy jap√°n kir√°lyi csal√°di forr√°s szerint.

Ugyanakkor a jap√°n korm√°nynak bemutattak egy dokument√°ci√≥t, miszerint 30 trilli√≥ doll√°rral tartoznak az elrabolt mandzsu arany√©rt, k√≠nai forr√°sok szerint. A jap√°nok megpr√≥b√°lt√°k elhalasztani az arany ad√≥ss√°g rendez√©s√©t √Ķszig, de k√©nyszer√≠tik √Ķket, hogy m√©g el√Ķtte cselekedjenek, mondt√°k el a forr√°sok. A jap√°nok k√©nyszer√≠t√©se, hogy kifizess√©k ezt az ad√≥ss√°got a jap√°n rabszolga rendszer Rockefeller √©s Bush titkos ir√°ny√≠t√≥inak cs√Ķdj√©t jelenti. Ez√©rt a rabszolga minisztereln√∂k√∂t Abe-t k√ľldt√©k egy s√ľrg√Ķs koldul√≥ k√ľldet√©sre K√≠n√°ba szeptemberben.

Utols√≥ megjegyz√©s, hogy egy orosz √ľgyn√∂k l√©pett kapcsolatba a FST-al a m√ļlt h√©ten, √©s r√©szletes t√°j√©koztat√°st adott arr√≥l, hogyan ker√ľlt sor val√≥j√°ban az ukr√°n "Majdan" forradalomra. Az √ľgyn√∂k besziv√°rgott a Majdan l√°zad√°sba, √©s √ļgy tett, mintha di√°k lenne. Azt mondt√°k neki, hogy menjen el egy amerikai k√ľl√ľgyminiszt√©rium √°ltal m√Ľk√∂dtetett szervezethez, ahol a fiatal t√ľntet√Ķk ingyen √©telt √©s mened√©ket kapnak, √©s 25 eur√≥t fizetnek nekik naponta. Ezen k√≠v√ľl az √ľgyn√∂k szerint "annyi ingyen drogot kaptunk, amennyit csak akartunk." Elmondta, hogy a Majdan t√ľntet√Ķi majdnem teljes eg√©sz√©ben17 √©s 25 √©v k√∂z√∂tti fiatalok voltak. Teh√°t ott van az amerikai k√ľl√ľgyminiszt√©rium, amely drogokat √©s p√©nzt osztogat, hogy megd√∂ntsenek egy demokratikusan megv√°lasztott rendszert.

Ugyanerr√Ķl a kaz√°r gazember Washington D.C rezsimr√Ķl der√ľlt ki, hogy sz√°m√≠t√≥g√©pekbe t√∂rtek be, √©s gyerekekr√Ķl k√©sz√ľlt erk√∂lcstelen k√©peket helyeztek el rajtuk. Ez magyar√°zza, hogy mi√©rt tart√≥ztattak le csal√°rd m√≥don olyan sok inform√°tort √©s "bajkever√Ķt", ami√©rt ilyen fot√≥kat birtokoltak.

http://arstechnic...sy-detail/

Mit lehet tenni egy olyan korm√°nnyal, amely t√°mogatja az illeg√°lis drogokat, finansz√≠rozza a terrorizmust, gyerekekr√Ķl k√©sz√ľlt erk√∂lcstelen k√©peket √©s egy√©b tr√ľkk√∂ket haszn√°l, hogy letart√≥ztathasson √°rtatlan embereket, √©s a lakoss√°g 99%-√°nak p√©nz√©t ellophassa? A v√°lasz egy√©rtelm√Ľ, egy forradalomra van sz√ľks√©g√ľnk. A forradalom m√°r megkezd√Ķd√∂tt G√∂r√∂gorsz√°gban, a demokr√°cia b√∂lcs√Ķj√©ben. Meg kell gy√Ķz√Ķdn√ľnk arr√≥l, hogy eljut a vil√°g s√∂t√©ts√©g√©nek sz√≠v√©ig, Washington D.C.-be, megtiszt√≠tja azt, √©s helyre√°ll√≠tja az Egyes√ľlt √Āllamok K√∂zt√°rsas√°g√°t. Ez el fogja t√°vol√≠tani a vil√°gon a terrorizmus, a h√°bor√ļ √©s a k√°osz legf√Ķbb okoz√≥it.
http://ujvilagtud...aeEQqTtmko

Netanjahu kabinetf√Ķn√∂k√©nek felt√∂rt sz√°m√≠t√≥g√©p√©n bizony√≠t√©kokat tal√°ltak arra, hogy Izrael az ISIS terrorist√°it t√°mogatja

Egy kibert√°mad√°s sor√°n hackereknek siker√ľlt az izraeli minisztereln√∂k kabinetf√Ķn√∂k√©nek sz√°m√≠t√≥g√©p√©r√Ķl olyan titkos inform√°ci√≥kat megszerezni√ľk, melyek bizony√≠tj√°k, hogy Tel Aviv t√°mogat√°st ny√ļjt az ISIS-nek Irakban, √©s a rezsim fegyveres t√°mogat√°st biztos√≠t a terrorist√°knak Sz√≠ri√°ban, √©s Sza√ļd-Ar√°bia valamint Katar is nagyar√°ny√ļ t√°mogat√°st ny√ļjtott ezen a t√©ren.

A hackerek k√©pesek voltak behatolni Manzar al-Safadi, m√°s n√©ven Mandi al-Safadi kabinetf√Ķn√∂k, √©s az egyik magas rang√ļ izraeli biztons√°gi tisztvisel√Ķ sz√°m√≠t√≥g√©p√©be, akik a sz√≠riai dosszi√©b√≥l √©rt√©kes h√≠rszerz√©si inform√°ci√≥kat szereztek arr√≥l, hogy Izrael terrorista csoportokat t√°mogat Sz√≠ri√°ban √©s Irakban.

A hackerek elkezdtek besziv√°rogni a sz√°m√≠t√≥g√©pbe, √©s megszerezt√©k t√∂bb h√≥napra visszamen√Ķleg a mobil besz√©lget√©seket, melynek eredm√©nyek√©ppen sz√°mos libanoni √©s sz√≠riai ellenz√©ki szem√©ly nev√©t hozt√°k nyilv√°noss√°gra, akik egy√ľttm√Ľk√∂dtek Izraellel a sz√≠riai v√°ls√°g idej√©n.

A hackerek √°ltal megjelentetett dokumentumok azt is mutatj√°k, hogy Katar √©s Sza√ļd-Ar√°bia is t√°mogatja p√©nz√ľgyileg a sz√≠riai terrorist√°kat, √©s hogy egy Mohammad al-Khatif nev√Ľ szem√©ly volt a kapcsolat az Al-Nuszra Front terrorista csoport √©s Katar k√∂z√∂tt.

http://media.fars...000252.pdf

Szint√©n a felt√∂rt sz√°m√≠t√≥g√©pen tal√°lt dokumentumokb√≥l der√ľlt ki, hogy egy Omar al-Haji nev√Ľ szem√©ly, aki az ISIS vall√°si tisztvisel√Ķje volt Reqqa tartom√°nyban, √Čszakkelet-Sz√≠ri√°ban, felt√°rt n√©h√°ny nagyon fontos inform√°ci√≥t egy h√≠rszerz√Ķ h√°l√≥zatr√≥l T√∂r√∂korsz√°gban.

Az elm√ļlt h√≥napban egy kiemelked√Ķ sz√≠riai elemz√Ķ azt mondta, hogy a vil√°g cionist√°i terveket sz√Ķttek, hogy seg√≠tsenek l√©trehozni egy ISIS kalif√°tust a t√©rs√©g √°llamaiban, hogy biztons√°got ny√ļjtsanak Izraelnek.
"Az ISIS terrorist√°it az eg√©sz vil√°gb√≥l hozt√°k Sz√≠ri√°ba √©s Irakba, hogy fel√©p√≠tsenek egy √≠g√©ret f√∂ldj√©t nem csak a Zsid√≥k sz√°m√°ra, hanem ez√ļttal a dzsih√°dist√°knak √©s a terrorist√°knak," - mondta Ahmad al-Daris (1)

Fontos megjegyezni, hogy az ISIS Takfiri rendszer√©nek felhatalmaz√°s√°hoz haszn√°lt m√≥dszerek hasonl√≥ak a cionist√°k √°ltal alkalmazott m√≥dszerekhez, hogy l√©trehozz√°k Izraelt a megsz√°llt palesztin ter√ľleteken, √©s elmond√°sa szerint ez talmudi ritu√°l√©kon, √©s a glob√°lis cionizmus szab√°lyain alapul, Palesztina pedig egy √≠g√©ret f√∂ldje a Zsid√≥k sz√°m√°ra, Sz√≠ria √©s Irak, valamint az eg√©sz K√∂zel-Kelet Takrifi kalif√°tuss√° fog √°talakulni, hogy megv√©dj√©k Izraelt.

Szint√©n j√ļniusban egy m√°sik sz√≠riai elemz√Ķ mondta azt, hogy az ISIS barb√°r cselekm√©nyei Irakban √©s Sz√≠ri√°ban azt jelzik, hogy izraeli gondolatok uralj√°k a terrorista csoport parancsnoki k√∂zpontj√°t.

"Az ISIS √°ltal alkalmazott er√Ķs√∂d√Ķ terror √©s megf√©leml√≠t√©s Sz√≠ri√°ban azt bizony√≠tja, hogy azok, akik t√°mogatj√°k a terrorista csoportokat, er√Ķszakkal igyekeznek el√©rni a c√©ljukat, √©s szeretn√©nek teljesen kit√∂r√∂lni bizonyos fajokat a r√©gi√≥ n√©pess√©g√©nek t√©rk√©p√©r√Ķl," - mondta Hessam Shoaib (2)

Elmondta, hogy az ISIS √°ltal alkalmazott √ļj kiv√©gz√©si m√≥dszerek azt mutatj√°k, hogy az Egyes√ľlt √Āllamok k√∂zvetlen√ľl t√°mogatja a terrorista csoportokat, mivel a felv√©telekn√©l √©s a vide√≥k kivitelez√©s√©n√©l haszn√°lt technol√≥gia teljesen k√ľl√∂nb√∂zik a t√∂bbi csoport√©t√≥l a t√©rs√©gben.

"Izrael jelenlétét az ISIS parancsnoki központjában a terrorista csoport kegyetlensége jelzi, melyek alapját a talmudi rituálék képezik," - mondta Shoaib. (3)

(1) - http://english.fa...0407001200
(2) - http://english.fa...0407000441
(3) - http://english.fa...0419000589

Veterans Today
http://www.vetera...l-of-isis/
http://ujvilagtud...ltort.html

Már ekkor jeleztem hol és hogy fog zajlani... ;)

Hogyan lesz az emberb√Ķl Hacker
http://ch-serverh...dmore=5408
#8 | Kameleon - 2015. jķlius 16. 13:09:22


2.bp.blogspot.com/-0Kjujv58xqk/UUJt357zRFI/AAAAAAAAA_s/OEvYuHcWBnE/s1600/ihshitler.png


√Ėsszeszedve: http://magyarnemz...t=0#c63508

"Na vajon kik √°llnak a cion b√∂lcseinek jegyz√Ķk√∂nyve m√∂g√∂tt (is)?"
http://magyarnemz...t=0#c63511

Jezsuita h√°bor√ļ Oroszorsz√°g, Ukrajna √©s a vil√°g ellen
http://magyarnemz...dmore=8630

A jezsuit√°k Oroszorsz√°g ellen
http://magyarnemz...dmore=7908

USA t√°mogat√°s√°val gyilkolj√°k az oroszokat Ukrajn√°ban
http://magyarnemz...;c_start=0

Horthy Máltai Lovag Miklós és a testvérei...
http://magyarnemz...c_start=10

A valódi hatalmak Barack Obama elnök mögött - A jezsuiták
http://magyarnemz...;c_start=0

A Jezsuita program - A teljes világuralom megszerzése
http://magyarnemz...;c_start=0

Nagyon remélem, ennyi munka elég a tiszta kép érdekében.

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.