Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Kivégzéssel fenyegetett a miskolci férfi, mert nem talált más módszert


Mit jelent, hogy "nem gondolta komolyan"? MiĂ©rt nem?Teljesen nyilvánvalĂł, hogy ezt a rohadt zsidĂł-cigány Ă©s hazaárulĂł bandát ki kel vĂ©gezni, demokratikusan Ă©s amint Ă©s ahogy csak mĂłd adĂłdik erre! Miskolc – Miczán JĂłzsef a közvĂ©lemĂ©ny figyelmĂ©t akarta felhĂ­vni a devizahitelesek problĂ©máira.

A Miskolci Törvényszék Miczán József vádlottat az ellene terrorcselekmény elkövetésével fenyegetés bûntette miatt emelt vád alól felmentette. Röviden így foglalható össze a bírói tanács elsõfokú ítélete, amely nem emelkedhetett jogerõre, mert az ügyész fellebbezést jelentett be, azaz a Debreceni Táblabíróságon folytatódik az ügy.
Ez volt a „Fogadalomban”

Ahogy arrĂłl már korábban beszámoltunk, a vád szerint Miczán JĂłzsef egy weboldalon 2013. március 29-Ă©n nyilvánosságra hozta az országgyĂ»lĂ©s elnökĂ©hez cĂ­mzett „Fogadalom” elnevezĂ©sĂ» felhĂ­vását, melyben vállalta, hogy azt az országgyĂ»lĂ©si kĂ©pviselõt, aki nem szavazza meg az oldalon találhatĂł devizarabszolga felszabadĂ­tĂł törvĂ©nyt, „alkalom kĂ­nálta idõben, helyen Ă©s mĂłdon kivĂ©gzi”.

SzándĂ©ka megerõsĂ­tĂ©sekĂ©ppen nĂ©pszavazási kezdemĂ©nyezĂ©ssel fordult az Országos Választási Bizottsághoz. Az aláírásgyĂ»jtõ Ă­ven az alábbi kĂ©rdĂ©st tette fel: „EgyetĂ©rt-e Ă–n azzal, hogy – a nĂ©pirtás leállĂ­tása Ă©rdekĂ©ben – tĂ­zmilliĂł forint vĂ©rdĂ­jat kapjon, aki a weboldalon rögzĂ­tett törvĂ©nyt meg nem szavazĂł országgyĂ»lĂ©si kĂ©pviselõt 48 Ăłrán belĂĽl kivĂ©gzi?” Az OVB nem adott szabad utat a nĂ©pszavazási kezdemĂ©nyezĂ©snek. Az ĂĽgyĂ©szsĂ©g mindezek alapján terrorcselekmĂ©ny elkövetĂ©sĂ©vel fenyegetĂ©s bĂ»ntette miatt emelt vádat Miczán JĂłzsef ellen.
Pusztán kérdéseket tartalmaz

A Miskolci TörvĂ©nyszĂ©k bĂ­rĂłi tanácsa azonban nem találta bĂ»nösnek Miczán JĂłzsefet. Az indokolásban kifejtetik, hogy a terrorcselekmĂ©ny elkövetĂ©sĂ©vel fenyegetĂ©s bĂ»ntettĂ©nek megállapĂ­tásához az Ă­tĂ©lkezĂ©si gyakorlat megkĂ­vánja, hogy a fenyegetĂ©s állami szervhez intĂ©zett, konkrĂ©t, közvetlen Ă©s komoly legyen. „A vádlottnak az aláírásgyĂ»jtõ Ă­v hitelesĂ­tĂ©sĂ©t cĂ©lzĂł kĂ©relme az Országos Választási Bizottsághoz – állami szervhez – intĂ©zett beadvány, azonban az pusztán kĂ©rdĂ©seket tartalmaz, amely kizárja a kĂ©relem tartalmának fenyegetĂ©skĂ©nt törtĂ©nõ Ă©rtĂ©kelĂ©sĂ©t. Mivel pedig fenyegetĂ©skĂ©nt nem Ă©rtĂ©kelhetõ, Ă­gy bĂ»ncselekmĂ©ny sem állapĂ­thatĂł meg.”

A törvĂ©nyszĂ©k szerint a devizarabszolga törvĂ©ny megszavazása Ă©s az országgyĂ»lĂ©si kĂ©pviselõkkel szembeni elvárás kifejezetten komolytalan volt. A vádlott tisztában volt azzal, hogy nincs az ország­gyĂ»lĂ©s elõtt a törvĂ©ny, annak megszavazására reális lehetõsĂ©g nem volt, Ă­gy a fogadalom beváltása sem törtĂ©nhetett meg. A „Fogadalomban” konkrĂ©t, állami szervhez irányulĂł, cĂ­mzett követelĂ©st sem fogalmazott meg (csupán a vállalom szĂłt használta), Ă­gy nem valĂłsult meg az állami szerv komoly fenyegetĂ©se.
Nem gondolta komolyan

„A vádlott ĂĽres fenyegetĂ©st használt, maga sem gondolta komolyan a szemĂ©ly elleni erõszakos bĂ»ncselekmĂ©ny megvalĂłsĂ­tását, azzal a közvĂ©lemĂ©ny figyelmĂ©nek felhĂ­vását kĂ­vánta elĂ©rni a devizahitelesek problĂ©máira” – fogalmaz az indoklás.

- Szaniszló Bálint -
„Tiltott szerencsejátĂ©k”
Miczán JĂłzsef az Ă­tĂ©let megismerĂ©se után kĂ©rdĂ©sĂĽnkre elmondta, hogy nem tekinti befejezettnek a harcot, hiszen a kormány által a devizahitelesek Ă©rdekĂ©ben hozott intĂ©zkedĂ©sek messze nem elegendõek. MeggyõzõdĂ©se, hogy a pĂ©nzintĂ©zetek „nĂ©pirtást követnek el” Ă©s ezĂ©rt meg kell bĂĽntetni õket. Az árfolyammal folytatott tevĂ©kenysĂ©gĂĽk pedig a „tiltott szerencsejátĂ©k” kategĂłriába tartozik.
Link

Hozzászólások


#1 | Alex-andros - 2015. július 17. 17:34:47
Hogy mennyire kell komolyan venni egy borsodi vagy szabolcsi Embert, Férfit, Anyát, azt majd meglátják az adott idõben. Garantálhatom vérrel aláírva.s_*_jog:@
#2 | Szalonna - 2015. július 18. 11:11:02
Mit látnak meg? Nem látnak meg semmit. Ez a nép a módszerváltás óta hülye, hát az is marad.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.