Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Mit nem beszél az a zsidó..., vagy mégsem?


MIT NEM BESZÉL AZ A NÉMET...
Mit nem beszél az a német,
Az istennyila ütné meg!
Azt követeli a svábság:
Fizessük az adósságát.

Ha csináltad, fizesd is ki,
Ha a nyelved öltöd is ki,
Ha meggebedsz is beléje,
Ebugatta himpellére!...

Ha pediglen nem fizetĂĽnk,
Aszondja, hogy jaj minekĂĽnk,
Háborút küld a magyarra,
Országunkat elfoglalja.

Foglalod a kurvanyádat,
De nem ám a mi hazánkat!...
Hadat nekĂĽnk ok izennek,
Kik egy nyĂşlra heten mennek.

Lassan, német, húzd meg magad,
Könnyen emberedre akadsz;
Ha el nem fĂ©rsz a borödbe’,
Majd kihĂşzunk mi belole!

Itt voltatok csĂłkolĂłzni,
Mostan jöttök hadakozni?
Jól van hát, jól van, jojetek,
Majd elválik, ki bánja meg.

Azt a jó tanácsot adom,
Jojetek nagy falábakon,
Hogy hosszúkat léphessetek,
Mert megkergetĂĽnk bennetek.

Fegyverre nem is méltatunk,
Mint a kutyát, kibotozunk,
Ăšgy kiverĂĽnk, jobban se’ kell,
Még a pipánk sem alszik el!

Pest, 1848. május

Petõfi Sándor

Hozzászólások


#41 | Julia - 2015. július 20. 21:25:07
Kedves Buvarkund,

ezuton szeretnem megköszönni, hogy felhivtad a figyelmemet dr. Horvath Istvan professzor birosagi ügyere. Elolvastam - s a megdöbbenesem nem ismer hatart - habar ismerem a hatteret. Egy ilyen nagy jelentösegü talalmany a gyogyszeripar bevetelet csökkentene - meghozza jelentös mertekben - termeszetes, hogy minden eszközzel meg akarjak akadalyozni az engedelyezeset, forgalomba kerüleset.
Figyelemmel fogom kiserni a temat s arra kerlek: ha ebben az ĂĽgyben olvasol meg valamit - legy kedves tajekoztatni.
Köszönettel: Julia
#42 | kincses - 2015. július 21. 00:10:50
Júlia, mondhatni tökéletesen igazad van!s_*_aha Most már hagyd a csudába, annyi egyéb dolog fontos!
Imre, a lányodra joggal lehetsz büszke! Neki már nem kell elmagyarázni, mi a magyar minõség, és miért gazdagabb mindenkinél egyszerûen attól a tudattól, hogy hozzáférése van az õsi, tiszta forráshoz. Mert azt elõzõleg elfeledtem mondani, hogy amit most összepisilt, összeköpködött forrásnak látunk, az már régen csak az eredeti tükre! Az eredetihez csak ritkán jut hozzá az emberiség, mert csak a tiszta szív kulcsa nyitja s_*_nyugi
Ami az emberiség, s benne a magyarság õstörténetét illeti, a 300 ezer! lejegyzett népdalt, a pentaton hangrendet, ami milyen meglepõ, ha megszólal, teremtõ erõvel bír, a rovást, aminek a betû alakja az általa lejegyzett hang képi formája (kipróbálták, érdemes elolvasni Bóna László könyvét, http://www.elixir..._az_erokig , ugyan, hagyjuk. Meg kell várni, amíg elérjük a gödör alját. Akinek onnan lesz még feltápászkodás, elõveszi a jobbik eszét (nem a pártosat) és neki lát teremteni. Új tér kell már ide és új idõ...addig meg elfagyizgatunk itt kellemesen, kedélyesen, nemdebár?s_*_kv Határesetben kávé, persze.
#43 | postaimre - 2015. július 21. 08:10:41
Kincsi a "nemzettudat" nem pattan csak úgy ki a fejekbõl, mint egy ötlet. Viszont idõvel elkoptatható még a maradék halovány kapcsolat is az õsi léttel és behelyettesíthetõ "kvázi-szükségletekkel". Hatalmas hézagok vannak közöttünk, elemi szinten és úgy tûnik, írás-olvasás nem segít át ezen.

Akiben nem él, abban nem lángol, kiben parázslik, még szítható, de nem plántálható. Olyan ez, mint a "szentszellem". Kinek adatott, szív. Kinek nem, nem is tudja, hogy szív és miért. Egyszerûen nem ismeri FEL ön-magját.

Hang - terem? Aszondod? Angh? Az ankh vagy anh (kiejtĂ©s /æŋk/, jele: ☥) egy Ăłegyiptomi hieroglif jel. Az ʿnḫ szĂłt szimbolizálja, melynek jelentĂ©se Ă©let. Az Ăłkori egyiptomi vallás isteneit gyakran Ăşgy ábrázolják, hogy az ankhot a hurokrĂ©sznĂ©l tartják egyik kezĂĽkben vagy kĂ©t kĂ©zzel fogják a mellĂĽkön keresztbe tett kĂ©zzel....de a többit is olvasd el! https://hu.wikipe.../wiki/Ankh

Hang angloszaxonosan: függeni, akasztani..., de tán érthetõ, hogy mitõl es függ és mi, vagy inkább KI.

Julia, nagyon sokat ne olvassál! Használd a saját kútfõd. Tán megérted, hogy a zsidó ármány hogyan rabolta, gyilkolta a szellemi tõkét és aratja gyümölcsét. A legtöbb megismert féreg segéderõként szabadkõmûves ügynökként szegõdött a "magyar" koponya mellé, majd ellopva munkáját és leölve, kisemmizve (ezt a szabadkõmûvesek intézték) kivitte szabadkõmûves usa-ba, angliába... Nos, ilyen egyszerû ez. Vagyis nem, mert látom nálad még sok tananyaggal van elszámolnivaló, de valahol el kell kezdeni azt es.
#44 | Julia - 2015. július 21. 15:53:38
Szervusz Imi!
Lenne hozzad egy keresem: ne feltetelezd rolam, hogy barmit is nem fogok tudni megerteni - felteve, ha ertelmesen van leirva. Ne javasold, hogy ne olvassak, mert erröl mar nagyon sokan megprobaltak leszoktatni - teljes egeszeben kudarcot vallottak. >S ha nem olvasnek - a sajat kutföm üres lenne - akkor mit hasznalnek? Egyet elfelejtesz: megpedig azt, hogy en nemetnek lettem nevelve, holott jobban ismerem a magyar törtenelmet, mint a magukat magyarnak vallok! Ugyan nem vagyok hive az eröszaknak - de lassan elfogy a türelmem s nemcsak a melegtöl, de kezd felforrni az agyvizem! Erdekes lenne tudni, hogy a szabadkömüvesek tevekenysegeröl ki mennyit tud s ha tud is, honnan szerezte a tudasat? Szajhagyomany utjan? Lehet, hogy nalam sok tananyaggal van meg elszamolnivalo (ez a te megallapitasod) - de megigerem neked: ez mar igy is marad - senkinek nem szamolok el a tudasommal s most mar el sem kezdem, ha eddig nem tettem.
Egyszerüen hülyesegnek tartom, hogy engem allandoan valaki okiratni akar s tanacsokat adni, mit, hogyan csinaljak. Mindig akkor estem pofara, amikor valaki valami "jo" tanacsot adott nekem - s en hülye fejemmel megfogadtam! Soha többe - s ezt ugy hidd el, ahogy mondom.
Ha valakinek nem tetszik, hogy mit es mennyit tudok - az ö problemaja, nem az enyem! A köztünk levö 50 ev korkülönbseg miatt megengedem magamnak, hogy annyit tudjak, amennyit. Bizzal bennem - en mar nem fogok megvaltozni s nem is akarok! Rendben?
Ăśdv>: Julia
#45 | postaimre - 2015. július 21. 16:21:25
Júlia, rendben! Ahogy eddig is volt! Ezek szerint isten éltessen 95 évesen is! Ha olvasol, hát olvasol, ha nem, nem, ezzel így vagyunk mind, asszem. Nekem csak rossz tanácsaim vannak, a jókat eddig sem fogadta senki, így hagytam is a fenébe.

Ja, ma egy kis bolti csevegés közben mini-elõadást tartottam, majd az elárusító hölgy mondja, hogy az õ nagyszüléi, szüléi végigélték a háborút, zsidókat, kulákozást, de annyi "bölcsességet" összesen nem hallott tõlük, mint amit most tõlem negyed órában, pedig egy harminc éveshez mérten igen nagy élettapasztalatom lehet, vagy kell legyen, ha mindezt így átlátom, megéltem. Asszonykámnak mondok itthon, hogy megint letagadhatok 15 évet az életembõl, pedig minek? s_*_olle
#46 | nyilasfergeteg - 2015. július 21. 16:53:16
Imre !

30-40 körül lenni a legjobb, ahhoz ami most jön. Erõ is van még, meg tapasztalat. Nekem kicsit macerás lesz járókrettel leugrálni a teherautóról, de a kor nem számít. Prónay Pali bátyánk 70 felett is pofozkodott anno, 1945 februárjában. Amúgy meg cserepes virágaim is vannak, amik öregebbek Nálad. :)

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.