Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Orosz Mihály Zoltán - Új ügyészségi joggyakorlat Magyarországon


A reggel kiadott ügyészségi közleményre gyorsan reagált Orosz Mihály Zoltán érpataki polgármester, aki délutánra sajtótájékoztatót hívott össze a megyei ügyészség épülete elé. - Vannak tisztességes ügyészek és vannak bûnözõ ügyészek - ez utóbbiak idegen hatalmakat szolgálnak a nemzet érdeke helyett. Hogy fordulhat elõ egy jogállamnak mondott országban, hogy úgy emelnek vádat valaki ellen, hogy még tanúként sem hallgatták ki? Merthogy ebben az esetben ez történt. Ez egy koncepciós per, ami az izraeli nagykövet parancsára indult és amit a megszállás alatt lévõ magyar ügyészség teljesített. Nem szeretnénk mást, mint élni a szabad véleménynyilvánítás szabadságával, amibe belefér, hogy elítéljük a gázai mészárlást. A szalmabábuk akasztása nem bûncselekmény, az ott folyó népirtás viszont igen, mégis bennünket állítanak pellengérre.

VideĂł: https://www.youtu...5r8JgBrAV0

Hozzászólások


#1 | Kameleon - 2015. július 19. 10:14:20
YouTube Videó
#2 | micro - 2015. július 19. 11:15:33
A fenti videón az egyik tanulékony PI Klub olvasó tart elõadást :-)

Mondjuk egy-két mondatába bele lehet kötni, de egész jó. Jó.
#3 | Kameleon - 2015. július 19. 11:30:31
Szépen alakul a molekula!
#4 | Perje - 2015. július 19. 12:34:02
A szólásszabadság akkor szûnt meg Magyarországon ( és a fél világban), amikor bevezették a hollotagadást büntetõ törvényt. Abba még, hogy valaki tagad valamit, még nem hal bele senki, forradalmak, járványok sem törnek ki, jégesõ sem pusztítja el a termést.
Még emlékszem arra, hogy a 70-es évek elején, a vietnami háború idején amerikai bábut égettünk a Ho Shi Minh parkban, a XI. kerületben, tiltakozásul a háború, a vietnami nép módszeres irtása ellen. Akkor, a diktatúrában ettõl senkinek semmi baja nem esett. Talán akkor sem esett volna , ha a bábu fején kerek fejfedõ lett volna.
#5 | postaimre - 2015. július 19. 17:34:09
Várjá mán, nem ezért letten a "nemzet" bohóca, elmebetege, összeesküvés -szervezõje...meg a tököm tudja mi-csodája. Azért nem kell ám elhinnetek egyetlen szavát sem Misinek. nagy góbé! Érzitek a csavart? A cionisták azért "támadják", mert mûködik a magyar-cigány (nem cigány-magyar) együttélés nála! Ajvé! Hát ez is a cél! A zsidót meg eddig se ragozták, de azt meg a pártja felsõbb vezetése egyértelmûsítette. Van itt olyan csoporttagunk, akinek személyes tapasztalása van már Misi valódi "elveivel" kapcsolatban is. De a betyárok is favorizálják. Lesz itt még bazi nagy zsidó-cigány-magyar szeretet-összeborulás, ha ezeken múlik. http://betyarsere...val-video/
#6 | Kormos - 2015. július 20. 23:19:56
Sziasztok! Imre ! Szerintem nem lessz itt szeretet+szerelem borulás. Nem hiszem hogy a cirkuszról lemondtak volna. Izrael Ukrajnába hurcolná lakosságát???? Viszont,ha béke harmónia van akkor erosodik a magyar nemzet-tehát az alkotóréteg. Ezt pedig CION nem akarja.

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.