Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Vizi Terápia - 77. rész: Tyirityán Zsolt


Hozzszlsok


#11 | postaimre - 2015. jlius 20. 10:19:59
Spari, ha valamit el akarsz rejteni, tedd ki mindenki szeme elé! Úgy sem látják és aki igen, azt a vakok vaknak titulálják, mert õk a "látók".

Tanítom Marcit sakkozni. Nem reménytelen. Mátéval is játszottunk egy jót két napja. Vannak szabályok és amikor nem vagy képes a szabályokat már kezelni mert annyi fronton zajlanak az események, akkor hibázol. S aki hibázik, veszti a mérkõzést. Nem vagyok túl jó sakkban. Vagy mondjuk úgy, nem vagyok járatos a lépéskombinációk terén, de annyi biztos, hogy mindig a KIRÁLY körül kell, hogy menjen a hadmûvelet. A többi csak porhintés, elterelés.
#12 | spartakusz - 2015. jlius 20. 12:10:07
Imre tökéletes meglátás - én is mondtam ha valaki lop az nappal tegye - mert éjjel felfigyelnek rá - mit keres ott ilyenkor - okán.
Olvastam a recski tábor 65. évfordulójáról - megszöktek - filmbe illó módon - írják - fából puskát csináltak és 9- rabot kikísért az õrök szeme láttára - nem semmi...

szóval a gyermekekkel a malommal kezd - a sakk jó játék - sajnos nem tudtam én sem átadni - eleinte érdekelte unokáimat de ma már nem akarnak sakkozni... illetve nem igénylik pedig jó logikai késztetõ trénig az elmének!
Az élet színpadán is játszanak - aki 16 lépéssel elõre tudd látni - már mester az ismert 33 fokozat - soha nem szabad lebecsülni az ellenfelet - és valóban aki hibázik az veszít ebben is nem csak a sakkban!

végtelen türelemmel:
id. Kiss László
ui: jó hír sokat hibáztak, tehát a végeredmény kézzel fogható - túl kell élni, illetve a játék végén az asztaltól fel tudj állni!
#13 | spartakusz - 2015. jlius 20. 12:19:03
apropó - kombináció - jó stratégia - figyelik a nagy mesterek lépéseit és tanítják - lépésrõl lépésre - és aki nem ismeri - az vesztes - de aki ismeri tudja az ellenlépést mert percek - órák - napok - évek vannak neki rajta gondolkodni - ezért én nem is használtam soha - mindig a váratlan helyzet - hozta meg - pl. sakkban a gyõzedelmemet - ugye tudod - mint nagy királyunk ATILLA harcstratégiáját a mai napig tanítják - HIÁBA LELKET HOZZÁ ADNI KÉPTELENEK!

SPARI...
ui: pedig a gyõzelemhez az is kell - az nincs - nincs gyõzelem - GYÕZ----ELEM! AZ ELEM AMI CSAK AZ EMBERBEN VAN A MAGYARBAN!

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.