Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

NY√ćLT LEV√ČL MEGC√ćMEZVE – K√ĀSLER √ĀRP√ĀDT√ďL


NY√ćLT LEV√ČL MEGC√ćMEZVE – K√ĀSLER √ĀRP√ĀDT√ďL


Kapj√°k:

K√ļria, Legf√Ķbb √úgy√©szs√©g, K√∂zt√°rsas√°gi Eln√∂ki Hivatal, Minisztereln√∂ks√©g, Katonai F√Ķ√ľgy√©szs√©g, Orsz√°gos Rend√Ķr-F√Ķkapit√°nys√°g, Alkotm√°nyb√≠r√≥s√°g, Az Eur√≥pai Uni√≥ B√≠r√≥s√°ga, Sv√°jci √Āllamsz√∂vets√©g Magyarorsz√°gi Nagyk√∂vets√©ge, Oroszorsz√°gi F√∂der√°ci√≥ Nagyk√∂vets√©ge Magyarorsz√°gon

Tisztelt K√ļria vezet√Ķk!

Tisztelt, Dr. Dar√°k P√©ter, Dr. K√≥nya Istv√°n, Dr. Sz√©kely √Ākos, Dr. Wellmann Gy√∂rgy, Dr. T√∂r√∂k Judit, Dr. Kalas Tibor, Dr. T√°ln√© dr. Moln√°r Erika, Dr. Er√Ķs M√≥nika, Dr. Suba Ildik√≥

A vil√°g legdr√°g√°bb dolg√°t, a csal√°dt√≥l elvett id√Ķt √°ldozom fel, hogy √Ėn√∂ket megsz√≥l√≠tsam rem√©lve, hogy √Ėn√∂k munkaidej√ľkben veszik a f√°rads√°got √©s √©rtelmezik az √°ltalam le√≠rtakat √©s ezzel j√≥ ir√°nyban, a jogszer√Ľs√©g betart√°sa ir√°ny√°ba fognak d√∂nteni hamarosan. Tiszt√°ban vagyok azzal, hogy nagy val√≥sz√≠n√Ľs√©ggel nem tartozom kedvenc √≠r√≥ik k√∂z√©, de m√°r bizony√≠t√°st nyert, t√∂bbsz√∂r√∂sen is, hogy t√©nyekre √©s csakis t√©nyekre alapozva b√°torkodom √Ėn√∂ket megsz√≥l√≠tani, l√©v√©n sz√≥ egy olyan t√∂rt√©nelmi jelent√Ķs√©g√Ľ √©s m√©rt√©k√Ľ √ľgyr√Ķl, melyet csak a Trianoni orsz√°gdarabol√°s m√ļlott fel√ľl.

Tisztelt Bírák!

√Ėn√∂k az utols√≥ l√©pcs√Ķfok amelyre r√°l√©phett√ľnk, az √Ėn√∂k kez√©ben van a civiliz√°lt, eur√≥pai √©s b√©k√©s √ļton val√≥ megold√°s kulcsa, ha √Ėn√∂k ezt a kulcsot a megfelel√Ķ id√Ķben nem a t√∂rv√©nyess√©g z√°rj√°ban ford√≠tj√°k el, hanem a fosztogat√≥k, lopott vagyon√°t √Ķrz√Ķ kamr√°j√°t pr√≥b√°lj√°k meg lez√°rni vele, bel√°thatatlan k√∂vetkezm√©nyekkel j√°r√≥ esem√©nysorozat elind√≠t√≥iv√° v√°lnak, melyek√©rt kiz√°r√≥lag √Ėn√∂ket terheli majd a felel√Ķss√©g. √Čppen ez√©rt, ezen ny√≠lt lev√©l megk√ľld√©sre ker√ľl mindazon √°llamigazgat√°si szervekhez, akik k√∂z√ľl n√©h√°nyan m√°r ez√ľgyben meg√°llap√≠tott√°k illet√©kess√©g√ľknek hi√°ny√°t, de hiszem, hogy a jog√°llamis√°g fenntart√°sa √©rdek√©ben ki-ki a maga szerepk√∂r√©ben, de illet√©kes, illetve az Eur√≥pai √©s a vil√°g b√©k√©j√©nek √©s stabilit√°s√°nak fenntart√°sa √©rdek√©ben meghat√°roz√≥ szereppel b√≠r.

Egy ilyen √ľgybe nem lenne szabad szem√©lyes √©rzelmeket belesz√Ķni, de nem √°llhatom meg kinyilatkozni azt, hogy „h√°la Istennek-mint jogi v√©gzetts√©ggel nem rendelkez√Ķ”, de a t√∂rv√©nyess√©g √©s tisztess√©g talaj√°n j√°r√≥ magyar ember, l√°tva √©s megtapasztalva a jogv√©gzettek jogtipr√°s√°t, m√©ltatlanul kifosztott magyar csal√°dok sz√°zezreinek √©rdek√©ben, de 23 ezer magyar √°llampolg√°r √°ltal felhatalmazva k√©rem √Ėn√∂ket, hogy tarts√°k be √©s tartass√°k be a magyar hat√°lyos t√∂rv√©nyeket.

Az √°ltalam t√∂bb mint √∂t √©ve ind√≠tott perben, melyet ak√°r sz√°zezrek is ind√≠thatn√°nak, a Szegedi √ćt√©l√Ķt√°bla Pf.I.20.360/2010.sz√°m√ļ joger√Ķs √≠t√©let√©vel kapcsolatban a tisztelt K√ļria kik√©rte a legf√Ķbb √ľgy√©sz szakmai v√©lem√©ny√©t, majd az eur√≥pai b√≠r√≥s√°g v√©lem√©ny√©t, hogy egy√°ltal√°n vizsg√°lhat√≥-e a v√©teli √©s elad√°si √°rfolyam felsz√°m√≠t√°s√°nak tisztess√©gtelens√©ge.

A legf√Ķbb √ľgy√©sz nem t√ļl r√∂vid szakmai v√©lem√©ny√©ben le√≠rta, hogy:


„Hangs√ļlyozni kell teh√°t, hogy minden esetben az √°tv√°lt√°si k√ľl√∂nb√∂zet az √ľgylet
r√©sze, a deviza alap√ļ k√∂lcs√∂nh√∂z rendeltet√©sszer√Ľen √©s elv√°laszthatatlanul hozz√°tartozik.”

Teh√°t a feltett k√©rd√©snek megfelel√Ķ v√°laszt adott, amely kedvezett volna a p√©nzint√©zetnek, vagyis ez esetben nem lett volna vizsg√°lhat√≥ a tisztess√©gtelen elj√°r√°s, mivel a f√Ķszolg√°ltat√°s r√©sze. De ugyanakkor a legf√Ķbb √ľgy√©sz le√≠rta ez mellett a t√©nyleges folyamatot, hogy mi is t√∂rt√©nt val√≥j√°ban:

„A hitelint√©zetek a k√∂lcs√∂n foly√≥s√≠t√°sakor devizav√©teli √°rfolyamot alkalmaznak, mert a bankm√Ľvelet sor√°n a j√≥v√°hagyott k√∂lcs√∂n√∂sszegnek megfelel√Ķ deviz√°t forintfizet√©s ellen√©ben megv√°s√°rolj√°k a k√∂lcs√∂n felvev√Ķj√©t√Ķl (ad√≥st√≥l),”

Erre a szakmai v√©lem√©nyre alapozva, a Banki Ad√≥sok √Črdekv√©delmi Szervezete k√∂zv√°das feljelent√©st tett 12 Magyarorsz√°gi p√©nzint√©zet ellen, els√Ķsorban a B√ľntet√Ķ T√∂rv√©nyk√∂nyv 318. ¬ß (1)-ban foglaltak szerinti csal√°s b√ľntette √©s a Btk.296/A. ¬ß foglaltak szerinti fogyaszt√≥k megt√©veszt√©s√©nek megalapozott gyan√ļja miatt. Az √ľgy√©szs√©g √©rdemi kivizsg√°l√°s n√©lk√ľl ejtette az √ľgyet, holott szakmai v√©lem√©ny√©ben, maga a legf√Ķbb √ľgy√©sz vil√°g√≠tott r√° arra, hogy ez az √ľgylet nem k√∂lcs√∂n jog√ľgylet, (hanem egy megel√Ķlegezett deviza ad√°sv√©tel) m√°rpedig a hitelfelvev√Ķk szerz√Ķd√©si akarata kiz√°r√≥lag k√∂lcs√∂nre terjedt ki. Ellenben maga a p√©nzint√©zet volt az, aki nem teljes√≠tette a f√Ķszolg√°ltat√°st √©s nem p√©nzk√∂lcs√∂nt adott.

Ezekut√°n megkezd√Ķd√∂tt egy m√°sf√©l √©ves v√°rakoz√°s a Luxembourgi b√≠r√≥s√°g √≠t√©let√©re, mik√∂zben ez id√Ķ alatt ezrek lettek f√∂ld√∂nfut√≥v√° t√©ve. Majd 2013. nyar√°n egy √ļjabb per ker√ľlt a K√ļria el√©, amellyel kapcsolatosan ism√©t ki lett k√©rve a legf√Ķbb √ľgy√©sz szakmai v√©lem√©nye. Ez esetben a k√©rd√©s kicsit m√°s volt, hiszen a K√°sler kontra OTP perrel ellent√©tben itt a felek a konverzi√≥t megt√∂rt√©ntnek tekintett√©k .

Ebben az esetben a p√©nzint√©zet √©rdeke az lett volna, hogy k√∂lts√©gk√©nt ker√ľlj√∂n meg√°llap√≠t√°sra a kereskedelmi √°rr√©s, amely ez esetben nem a f√Ķszolg√°ltat√°s r√©sze. Nem is csal√≥dtak a legf√Ķbb √ľgy√©sz szakmai v√©lem√©ny√©ben, mely n√©h√°ny h√≥nap elt√©r√©ssel a K√°sler √ľgyben kiadott √°ll√°spontj√°val teljesen ellent√©tesen, m√°r k√∂lts√©gk√©nt t√ľnteti fel √©s nem a f√Ķszolg√°ltat√°shoz, a hiteljogviszonyhoz tartoz√≥nak √≠t√©li meg.

„Ez a k√∂lts√©g azonban nem a hiteljogviszonyhoz, hanem egy m√°sik p√©nz√ľgyi m√Ľvelethez kapcsol√≥d√≥ teher.”

Csak √∂sszehasonl√≠t√°sk√©ppen, hat h√≥nap elt√©r√©ssel Dr. Polt P√©ter legf√Ķbb √ľgy√©sz a devizaperekben teljesen ellentmond√°sos v√©lem√©nyt fogalmaz meg, mely mindk√©t esetben teljesen megfelelt a bankok √©rdek√©nek.

„Hangs√ļlyozni kell teh√°t, hogy minden esetben az √°tv√°lt√°si k√ľl√∂nb√∂zet az √ľgylet
r√©sze, a deviza alap√ļ k√∂lcs√∂nh√∂z rendeltet√©sszer√Ľen √©s elv√°laszthatatlanul hozz√°tartozik.” majd hat h√≥nappal k√©s√Ķbb „Ez a k√∂lts√©g azonban nem a hiteljogviszonyhoz, hanem egy m√°sik p√©nz√ľgyi m√Ľvelethez kapcsol√≥d√≥ teher.”

2013. j√ļlius 4. napj√°n a K√ļria Gfv.VII.30.078/2013/14. sz√°m√ļ k√∂zbens√Ķ √≠t√©let√©ben a deviza alap√ļ k√∂lcs√∂nszerz√Ķd√©sben az √°rfolyamr√©snek, mint k√∂lts√©gnek a felt√ľntet√©s√©r√Ķl hat√°rozott. Ez ellen a k√∂zbens√Ķ √≠t√©let ellen fel√ľlvizsg√°latnak nincs helye, mondta ki a tisztelt K√ļria, teh√°t haland√≥ ember sz√°m√°ra ak√°r k√Ķbev√©settnek is sz√°m√≠that(na).

Ennek az √≠t√©letnek a legfontosabb mondata a k√∂vetkez√Ķ:

A perbeli k√∂lcs√∂nszerz√Ķd√©snek ugyanis elv√°laszthatatlan r√©sze a konverzi√≥, an√©lk√ľl a k√∂lcs√∂nszerz√Ķd√©s nem teljes√≠thet√Ķ. (K√ļria id√©zet)

Majd ezt k√∂vet√Ķen sz√ľletik a K√ļria 6/2013. PJE jogegys√©gi hat√°rozata, melyben a tisztelt K√ļria ezzel teljesen ellent√©tes √°ll√°spontra jut, melyet t√∂bb sz√°z perben els√Ķ √©s m√°sodfokon alkalmaztak a b√≠r√≥s√°gok.

“A Ptk. 231. ¬ß (2) bekezd√©se szerint a m√°s p√©nznemben meghat√°rozott tartoz√°st a fizet√©s hely√©n √©s idej√©n √©rv√©nyben lev√Ķ √°rfolyam alapulv√©tel√©vel kell √°tsz√°m√≠tani. Ez az √°tsz√°m√≠t√°s nem jelent p√©nzv√°lt√°st,csup√°n a foly√≥s√≠tott √∂sszegnek, illetve a t√∂rlesztett √∂sszegeknek a teljes√≠t√©skori √°rfolyam alapj√°n t√∂rt√©n√Ķ kisz√°m√≠t√°s√°t.”

A K√ļria egyik √≠t√©let√©ben kimondja, hogy: “A perbeli k√∂lcs√∂nszerz√Ķd√©snek ugyanis elv√°laszthatatlan r√©sze a konverzi√≥, an√©lk√ľl a k√∂lcs√∂nszerz√Ķd√©s nem teljes√≠thet√Ķ, majd ugyanez a K√ļria meg√°llap√≠tja, hogy “A Ptk. 231. ¬ß (2) bekezd√©se szerint a m√°s p√©nznemben meghat√°rozott tartoz√°st a fizet√©s hely√©n √©s idej√©n √©rv√©nyben lev√Ķ √°rfolyam alapulv√©tel√©vel kell √°tsz√°m√≠tani. Ez az √°tsz√°m√≠t√°s nem jelent p√©nzv√°lt√°st,csup√°n a foly√≥s√≠tott √∂sszegnek, illetve a t√∂rlesztett √∂sszegeknek a teljes√≠t√©skori √°rfolyam alapj√°n t√∂rt√©n√Ķ kisz√°m√≠t√°s√°t.”

Id√Ķk√∂zben meg√©rkezett az Eur√≥pai B√≠r√≥s√°g √≠t√©lete is, mely kimondta, hogy a magyar hat√°lyos t√∂rv√©nyek alapj√°n kell vizsg√°lni a K√°sler perben a tisztess√©gtelen szerz√Ķd√©si felt√©teleket.

2014. j√ļnius 3. napj√°n a K√°sler-OTP per fel√ľlvizsg√°lati elj√°r√°s t√°rgyal√°s√°n elhangzik az, hogy a K√ļria elt√©r√Ķen nyilv√°nult meg a 2013. √©vi j√ļlius 4-i k√∂zbens√Ķ hat√°rozatban meghozottakkal, a devizaalap√ļ hitelszerz√Ķd√©sekkel kapcsolatosan √©s a 6/2013. sz√°m√ļ Polg√°ri Jogegys√©gi hat√°rozattal szemben.

2013. j√ļlius 04.-√©n √°tv√°lt√°st √°llap√≠t meg, a 6/2013. sz√°m√ļ PJE hat√°rozatban √°tsz√°m√≠t√°st √°llap√≠t meg, majd 2014. j√ļnius 03.-√°n meg√°llap√≠tja, hogy nem t√∂rt√©nt √°tv√°lt√°s ez√©rt tisztess√©gtelen az ellenszolg√°ltat√°s n√©lk√ľli haszon felsz√°m√≠t√°sa a p√©nzint√©zet r√©sz√©r√Ķl.

Tisztelt K√ļria, tisztelt Hat√≥s√°gok! Magyarorsz√°gon nincs jogbiztons√°g, a deviza√ľgyekben biztosan nincs, mik√∂zben az √°llampolg√°rokt√≥l megk√∂vetelik a jogk√∂vet√Ķ magatart√°st. A jogbiztons√°g ilyen m√©rt√©k√Ľ hi√°ny√°ra k√≠v√°ntam felh√≠vni a Magyarorsz√°g K√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k√©nek a figyelm√©t 2013. augusztus√°ban t√∂bb sz√°z t√°rsammal egy√ľtt, de az Eln√∂k √ļr meg√°llap√≠totta illet√©kess√©g√©nek hi√°ny√°t, mik√∂zben az √°llami g√©pezet, mely az√≥ta is a kifoszt√≥k szabad-rabl√°s√°nak ny√ļjt seg√≠t√Ķ kezet, nyolc √©vi szabads√°gveszt√©ssel j√°r√≥ elj√°r√°st kezdem√©nyezett ellen√ľnk ez√©rt a demonstr√°ci√≥√©rt.

A K√°sler-OTP per els√Ķfok√ļ √≠t√©let√©ben a kezel√©si k√∂lts√©g deviz√°ban val√≥ felsz√°m√≠t√°s√°t is tisztess√©gtelennek √≠t√©lte a b√≠r√≥s√°g, majd ezt a Szegedi √ćt√©l√Ķt√°bla mint a polg√°ri b√≠r√≥s√°g jogk√∂r√©be nem tartoz√≥nak √≠t√©lte meg. Tisztelt Hat√≥s√°gok, ha k√©t f√©lnek a vit√°ja, jelen esetben ad√≥s √©s bank, nem tartozik a polg√°ri b√≠r√≥s√°g jogk√∂r√©ben, akkor hov√° tartozhat? V√©lem√©nyem szerint az √ľgy√©szs√©gre, m√°st nem tudok, ezen k√≠v√ľl csak az √∂nb√≠r√°skod√°s maradhat, de az m√°r nem jog√°llami norma. Az √ľgy√©szs√©g √©rdemi kivizsg√°l√°s n√©lk√ľl ejtette ezt az √ľgyet is. A legf√Ķbb √ľgy√©sz ingadoz√≥ szakmai v√©lem√©ny√©nek t√ľkr√©ben engedtess√©k meg a kifosztottaknak, hogy ne higgyenek az √ľgy√©szs√©g p√°rtatlans√°g√°ban, minden okuk meg van r√°.

Most amikor a legmagasabb b√≠r√≥i f√≥rum √°ltal is kimond√°sra ker√ľlt, hogy f√©l √©vtizeden kereszt√ľl jogellenesen megk√°ros√≠tott√°k a magyar embereket, m√©g mindig azt v√©lem √©szrevenni, hogy az √ľgy teljes felg√∂ngy√∂l√≠t√©s√©nek elmaszatol√°s√°n van az er√Ķlk√∂d√©s. Mik√∂zben egy s√ľt√Ķpor elad√°s√°hoz, ha nincs mell√©kelve a p√©nzt√°ri bizonylat, √∂tven ezer forintos b√≠rs√°g ker√ľl kirov√°sra, de itt milli√°rdok elcsal√°s√°t pr√≥b√°lj√°k elbagateliz√°lni azok, akiknek a b√Ľnt√©ny felder√≠t√©se √©s t√∂rv√©nyek betart√°sa √©s betartat√°sa lenne a legf√Ķbb feladata. A K√ļria √°ltal beharangozott jogegys√©gi hat√°rozat meghozatal√°r√≥l √©s kor√°bbi hat√°rozatok megsz√ľntet√©s√©r√Ķl sz√≥l√≥ kisziv√°rogtatott inform√°ci√≥kb√≥l arra lehet k√∂vetkeztetni, hogy a b√≠r√≥i test√ľlet valami okn√°l fogva nem akarja felv√°llalni ennek az √ľgynek a teljes felder√≠t√©s√©t, v√°llalva ink√°bb azt, hogy az √°ltala kor√°bban kiadott hat√°rozatokkal teljesen ellent√©tes √©s ellentmond√°sos, az agoniz√°l√°st meghosszabb√≠t√≥ d√∂nt√©st k√©sz√≠t el√Ķ.

Tisztelt Bírák!

A civil √©letben √©s versenyszf√©r√°ban elk√©pzelhetetlen ez a magaviselet. Az egyenes az egyenes marad √©s nem g√∂rbe, ma is, holnap is meg f√©l √©v m√ļlva is. √Ėn√∂k tizenk√©t k√Ķm√≠vest j√°tszanak a n√©p keserv√©re.

„Tizenk√©t k√Ķm√≠ves √∂sszetanakod√©k,
Magos Déva várát hogy felépítenék,
Hogy fel√©p√≠ten√©k f√©lv√©ka ez√ľst√©r,
F√©lv√©ka ez√ľst√©r, f√©lv√©ka arany√©r.
Déva városához meg is megjelentek,
Magos Déva várhoz hozzá is kezdettek,
Amit raktak délig, leomlott estére,
Amit raktak estig, leomlott reggelre.”

Nem tudom meddig akarj√°k ker√ľlgetni az igazs√°g felt√°r√°s√°t, azt sem, hogy kit akarnak a jogi paragrafusok k√∂z√© befalazni, hogy az v√©gre ne ingadozzon, de azt tudom, hogy az igazs√°g kider√≠t√©s√©t el temetni nem tudj√°k. V√©lem√©nyem szerint a legc√©lravezet√Ķbb az lenne, ha hagyn√°k a tisztelt bank√°r urakat koprof√°gia gyakorl√°s√°ra, mert a term√©k√ľk amivel √∂ngyilkoss√°gba hajszoltak ezreket, el√ľld√∂ztek sz√°zezreket √©s romba d√∂nt√∂tt√©k az orsz√°g gazdas√°g√°t nem nevezhet√Ķ k√∂lcs√∂n√ľgyletnek, ink√°bb excrementumnak, csal√°ssal megtoldva.

Az elm√ļlt √∂t √©v alatt, a hat√≥s√°gok iratt√°raiban megtal√°lhat√≥ak mindazok az √°ltalunk beadott bizony√≠t√©kok, hivatkoz√°sok √©s felt√°r√°sok, melyek nem teszik lehet√Ķv√©, hogy az √©rintettek arra hivatkozzanak, hogy „nem tudtak r√≥la”., nem tudtak r√≥la, hogy csal√°ssal kifosztottak egy orsz√°got, mely kifoszt√°s k√∂vetkezt√©ben ezrek maradtak √°rv√°n.

Tisztelt B√≠r√°k! Ne v√°llalj√°k be az igazs√°g √°rny√©kol√°s√°nak terh√©t, mert a felel√Ķss√©gre von√°s nem marad el, lehet v√°rat mag√°ra de nem marad el, nem maradhat el, mert az √°rv√°k bossz√ļt fognak √°llni a sz√ľleik√©rt. Felel√Ķss√©g terheli mindazokat akik a jogszer√Ľs√©get kellett volna, hogy fel√ľgyelj√©k. Els√Ķsorban a k√∂zjegyz√Ķket, akik √ļgy √°ll√≠tj√°k ki a felmond√°sokat, hogy nem vizsg√°lj√°k meg az ad√≥s sz√°ml√°it, akiknek k√∂zokiratai alapj√°n, az √°llami karhatalom seg√≠ts√©g√©vel, √ļgy lakoltatnak ki csal√°dokat, hogy √©veken kereszt√ľl csal√°ssal fizet√©sk√©ptelens√©gbe hajszolj√°k √Ķket. Sz√°mtalan √ľgyet ismerek ahol 20-30 ezer Ft. elmarad√°s k√∂vetkezt√©ben felmondt√°k a szerz√Ķd√©seket √©s megind√≠tott√°k a felsz√°mol√°st, kiforgatva minden√ľkb√Ķl az embereket. Az elm√ļlt √©vek alatt, h√°ny 20-30 ezer forintos jogtalan t√∂bbletet k√∂veteltek a bank√°rok?!

Azt √°ll√≠tani, hogy az ad√≥sok is felel√Ķsek, mert al√°√≠rt√°k a szerz√Ķd√©st, annyit jelent, mintha a tisztelt b√≠r√°kra h√°r√≠tan√°k az aut√≥juk szerel√©s√©vel megb√≠zott aut√≥szerel√Ķk esetleges, balesetet is okoz√≥ hib√°s szerel√©st. Mivel a tisztelt b√≠r√°k sem tanulj√°k ki az aut√≥szerel√©st, hanem hat√≥s√°gi enged√©llyel rendelkez√Ķ szervizre b√≠zz√°k saj√°t maguk √©s csal√°djuk biztons√°g√°t, √≠gy b√≠zt√°k az emberek is maguk √©s csal√°djuk anyagi biztons√°g√°t a hat√≥s√°gi enged√©llyel rendelkez√Ķ p√©nzint√©zetekre, az √Ķket fel√ľgyel√Ķ hat√≥s√°gokra √©s a b√≠r√≥i jogk√∂rrel elj√°r√≥ k√∂zjegyz√Ķkre.

Sz√°z sz√≥nak is egy a v√©ge tisztelt K√ļria, maga a szerz√Ķd√©s t√°rgya, a k√∂lcs√∂n√ľgylet nem j√∂tt l√©tre. A k√∂lcs√∂nnek a haszn√°t √©s a kock√°zat√°t a kamat kell, hogy fedezze. Val√≥s, bizonylatokkal al√°t√°masztott p√©nzv√°lt√°s n√©lk√ľl, √°rfolyam k√ľl√∂nb√∂zet, kereskedelmi √°rr√©s, kezel√©si k√∂lts√©g deviz√°ban val√≥ felsz√°m√≠t√°sa illetve az √°rfolyam k√ľl√∂nb√∂zetre felsz√°m√≠tott √ľgyleti kamat mind-mind t√∂rv√©nyellenes. Arra k√©rem √Ėn√∂ket, hogy ne l√©pjenek a t√∂rv√©nytelens√©g talaj√°ra, mert a Ptk. 523. ¬ß-√°t nem helyettes√≠ti a Ptk 231. ¬ß-sa. A Ptk 231. ¬ß-sa nem arr√≥l rendelkezik √©s nem az√©rt hozt√°k l√©tre, amire most fel szeretn√©k haszn√°lni, menteni a menthetetlent. Ne m√©ly√≠ts√©k azt a g√∂dr√∂t, amelyben jelenleg is van az igazs√°gszolg√°ltat√°s, mert ha valaki m√©lyen van, az ne kaparjon tov√°bb, mert m√©lyebbre ker√ľl √©s ebb√Ķl a m√©lys√©gb√Ķl lehet, hogy csak a bit√≥fa magass√°ga emelheti ki az arra √©rdemest.

Tisztelt B√≠r√°k, k√©rem tov√°bb√≠ts√°k ezt az √ľgyet az √ľgy√©szs√©gre, mert nem a Ptk. hanem a Btk. paragrafusai vonatkoznak erre az √ľgyre, hiszen l√°thatj√°k, hogy polg√°ri peres elj√°r√°sban √Ėn√∂k, mint az orsz√°g legmagasabban k√©pzett b√≠r√°i sem tudj√°k kital√°lni √©s √©vek alatt k√∂r√ľl√≠rni azt, amit egy p√©kt√Ķl elv√°rtak volna √©s akit√Ķl elv√°rj√°k, hogy az √Ėn√∂k kenyer√©t ne vonja vissza elfogyaszt√°s ut√°n, mondv√°n, hogy az nem volt fogyaszt√°sra alkalmas. Vannak visszaford√≠thatatlan dolgok, ne tet√©zz√©k azokat. Azonnali hat√°llyal √°ll√≠ttass√°k le a tov√°bbi k√°rokoz√°st, az emberek vagyonveszt√©s√©t, eg√©szs√©gi, √©rzelmi √©s p√°rkopcsolatokra, csal√°di √°llapotokra negat√≠van kihat√≥ folyamatokat. √Āll√≠ts√°k le, mert mindehez rendelkeznek jogk√∂rrel √©s ez a k√∂teless√©g√ľk, ha nem teszik meg, az ezzel j√°r√≥ felel√Ķss√©g √Ėn√∂ket terheli.

Tisztelettel, K√°sler √Ārp√°d

Kelt, Gyul√°n 2014. 06.11. napj√°n
K√©rj√ľk, hogy a ny√≠lt levelet az al√°bbi e-mail c√≠mekre illetve kapcsolattart√°si c√≠mekre k√ľldj√©k meg szem√©lyesen is:
K√ļria

A K√ļria c√≠me: 1055 Budapest, Mark√≥ utca 16.
A K√ļria levelez√©si c√≠me: 1363 Budapest, Pf. 35.
A K√ļria elektronikus lev√©lc√≠me:


LEGF√ēBB √úGY√ČSZS√ČG

Székhely: 1055 Budapest, Markó u. 16.
Postacím: 1372 Budapest, Pf. 438.
Telefon: 1/354-5500
E-mail:
Köztársasági Elnöki Hivatal

S√°ndor-palota, 1014 Budapest, Szent Gy√∂rgy t√©r 1–2.
Levélcím: 1536 Budapest, Pf. 227
Telefon: +36 (1) 224-5000
Fax: +36 (1) 224-5039
√úzenetk√ľld√©s (E-mail c√≠m nincs megadva)
Miniszterelnökség

L√°z√°r J√°nos
a Minisztereln√∂ks√©get vezet√Ķ miniszter

Postai cím: 1357 Budapest, Pf. 6.
Telefonsz√°m: 1/795-5000
Telefax: 1/795-0381
E-mail:
KATONAI F√ē√úGY√ČSZS√ČG

Székhely: 1055 Budapest, Markó u. 16.
Postacím: 1363 Budapest, Pf. 10.
Telefon: 1/354-5500
E-mail:
Orsz√°gos Rend√Ķr-F√Ķkapit√°nys√°g
1139 Budapest, Teve U. 4-6.
Telefon: 1/443-5500
nincs k√ľl√∂n e-mail c√≠me csak a BRFK-nak
Budapesti Rend√Ķr-f√Ķkapit√°nys√°g
Cím: 1139 Budapest, Teve utca 4-6.
Posta cím: 1557 Budapest, Pf.: 1
Telefon: 443-5000
Fax: 443-5260
E-mail:

Alkotmánybíróság

Cím: 1015 Budapest, Donáti u. 35-45.
Postacím: 1535 Budapest, Pf. 773.

√úgyf√©lkapu: Ezen a linken el√©rhet√Ķ.
Lev√©l√≠r√°s az √ľgyf√©lkapun kereszt√ľl. E-mail el√©rhet√Ķs√©get nem adtak meg.

Telefon: 1/488-31-00
Fax: 1/212-11-70
Az Európai Unió Bírósága
AZ EUR√ďPAI UNI√ď B√ćR√ďS√ĀGA >>

Palais de la Cour de Justice
Boulevard Konrad Adenauer
Kirchberg

L-2925 Luxembourg

Fax: +352 4303 2600
Kapcsolat

HozzŠszůlŠsok


#1 | kontroll88 - 2015. jķlius 19. 15:29:28
Ez mindig hat√°sos, ett√Ķl mindig s√≠rva fakadnak a maffi√≥z√≥k, √©s √∂nk√©nt bevonulnak a b√∂rt√∂nbe.
#2 | kakas - 2015. jķlius 19. 16:47:13
:D 33.media.tumblr.com/092f0e0f9deaee3c2387dbe552146e6e/tumblr_nonllaiCgE1t95h1uo1_400.gif

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.