Posta Imre weboldala

Navigáció

Szakmai oldal:RSS

Hírek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Üdvözlet


A MAI NAPTĂ“L (2013/09/22) AZ ĂšJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Menj vissza oda, ahonnan jöttél!


Szóltam elõre! Mindenki visszamegy a fenébe, ahonnan jött, származik, vagy éppen való. Ez, ha igaz, csak filmes sztori, valóságelemekkel tarkítva. Amit látunk egy rohadtul reális mozi, de ettõl még az. Mi vagyunk benne a "színészek". Van egy valóságshow Ausztráliában, aminek a rendezõi jó ötletnek gondolták Szíriába csempészni a versenyzõket


Van egy valóságshow Ausztráliában, a

Menj vissza oda, ahonnan jöttél!

A cím kicsit csalóka, valójában nem egy bevándorlóellenes mûsorról van szó. Épp ellenkezõleg, a gyártók célja pont a bevándorlók nehéz életének bemutatása és ezen keresztül az elmúlt években a kegyetlen bevándorlópolitikájával hírekbe került Ausztráliáról kialakult kép megváltoztatása, egyben a népnevelés.

Ennek rĂ©szekĂ©nt az idei, harmadik Ă©vadban a hat versenyzõt – köztĂĽk három, bevándorlĂłellenes aktivistát – vĂ©gigvezetik egy Ausztráliába Ă©rkezõ szĂ­riai menekĂĽlt Ăştvonalán Irakon, Jordánián, Kambodzsán át egĂ©szen a darwini menekĂĽltbörtönig.

És ha már belevágtak a projektbe, komolyan is vették. Annyira, hogy három versenyzõt az iraki határon át Szíriába is becsempésztek.

“Amikor átlĂ©ptĂĽk a határt, azt gondoltam, hogy megmutatnak majd egy menekĂĽlttábort, ahol találkozunk nĂ©hány családdal. De amikor már nĂ©gy Ăłrája haladtunk, rájöttem, hogy a frontra tartunk” – mesĂ©lte az egyik versenyzõ, a 25 Ă©ves Nicole.

A stáb olyannyira a frontra tartott, hogy amikor 900 méterre megközelítettek egy falut, amit épp az ISIS ostromolt, a terroristák õket is kiszúrták és célba vették.

A csapat elõbb menekĂĽlõre fogta, de aztán azt a – Nicole szerint hĂĽlye – közös döntĂ©st hozták, hogy menjenek közelebb. Ekkor azt a valĂłságshow-k törtĂ©netĂ©ben elõször elhangzĂł tanácsot kapták, hogy

ha fütyülõ hangot hallanak, akkor valószínûleg aknát lõttek rájuk, és van 30 másodpercük, hogy száz méterre elfussanak.

(Via The Daily Beast)
Link

Hozzászólások


#1 | postaimre - 2015. július 20. 12:14:29
Örül Merkel õszinteségének a palesztin menedékkérõ kislány

Nem neheztel Angela Merkelre és örül a kancellár õszinteségének az a palesztin menedékkérõ kislány, aki elsírta magát egy rendezvényen, mert a kormányfõ azt mondta neki, hogy Németország nem tud mindenkit befogadni, és lesznek, akiknek távozniuk kell.
http://kitekinto....azJJPn4WAg

Hozzászólás küldése


Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.