Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Hol itt a baj ? ! (Talpi cikkbe, de cakkba rakom) küldte)


Migránsok? ! Adj IS/SIL/ten! Figyu haver! Emlékeztek még ugye erre a beszólásra/?/, Hofi ezzel kezdte a mondóka érdemi részét, ha valamire nagyon fel szerette volna hívni a figyelmet.
Nos, akkor Figyu haver! Múlt évben elkezdte a nagy büdös "nem-zeti/ K-orr-mányunk Észak-kelet felé, vagyis, nevesen Debrecenbe telepítgetni a kormányzati hivatalok egyes részeit. Ugye nem véletlen hiszen Kósa Kicsi huszár a séf azon a környéken, és alig közel 10 milliárddal adósította el a várost, amirõl tudunk, sebaj, majd kifizeti valaki. Lehetséges, hogy a falikép, amelyen mint "huszár" szemüvegben pózol az is abból lett ily mûvészi. No de nem errõl van szó.
A kormányzati hivatalok, és mily csoda a központi fegyver és lõszer bázis is oda került. Hmmm, mondaná Weisz, de nem mondja, mert tudja, hiszen õ tanácsolta.
Vitya-Vi-Szarjonovics pedig megfogadta a "nagy bölcs" tanácsát, tehetett volna mást?
Hiszen, meglehet, hogy akkor a Graz-i klinikán, összekeverik a gyógyszerét-Gyurcsányéval és az nagy változásokat okozott volna arcában. Mondjuk így sem teljesen tiszta, de még az orra nem elég nagy.
Pedig aki hazudik annak az nõ meg gyorsan, állítólag.
Félre a viccel, elvtikéim, szóval, fegyver és lõszer, központi kormány szervek oda települnek.
Nos, mi is van még a civis városban?
Helyes a válasz, "menekült táboooor".
S jött az elásott eb esete.
Manapság, attól zajos a média, na meg a határvidék, hogy kurva sok menekült érkezik, persze, szervezetlenül/szervezetileg/.
Eszét vesztve tombol Viktor vezír, mert ugye, amíg nem jöttek nem volt baj, de valamit ebaszarintott a kis gonosz"törpe", eltûnt néhány napra, mint egykor Borbély Józsi, s most, hogy elõkerült, hááát uram bocsá, jönnek a "pomogácsok"
Persze,-tudom, a kettõnek semmi köze egymáshoz.
Mint ahhoz sem, hogy a "mig-ránsok" 80-90 %-a 20 és 35 közötti korosztályú, és férfi. Na szóval, még ez sem baj, CSAK.
Ezek, szegények, annyira de annyira kirívók, hogy csak a vak és a vakká tett, nem veszi észre a véletlenszerûséget.
Mi több, egyes politikusok még elkezdenek szirénül énekelni, hogy a közvéleményt formálják, a szegény menekültek irányába.
Ez sem volna baj, ha igaz is lenne a nagy menekülõ mese, bár volt hasonló, igaz, félig volt csak magyar, ebbõl élt, de akkor is.
Szóval. ezek a szegény "menekültek", kedves Honfitársaim, hova is lesznek átszállítva? Na nem az egész, csak a 20-35 év közöttiek, ja és férfiak!
D E B R E C E N B E.
Vajon miért is, édes galambocskáim és báttyuskáim?
Na azért.
Ugya bizám, azért, mert egy rész, a kevesebb marad Ásotthalom-Csongrád viszonylat, a másik rész Judapest a nagyobb hányad hm cívis város.
Szóval, "figyu haver" itt kurva lólábnak látszó valami kezd kibújni a szög mellõl. Az õsz, nem biztos, hogy szüreti idõzgetéssel és mulatsággal fog telni.
Lesz itt még, nõi sikoly-halálhörgés, meg Nagyenyedi két fûzfa is.
Bunkós bot is fegyver értõ kezekbe, de a fejekben kellene gyorsan rendet rakni, mert idõ, bár tetszik, bár nem, nincs.
Emlékszem egy régi nagy"megmondó" már mondta elõttem,
"a VOlgán túl nincs számunkra hely" csak az nem itt van, oda meg aki egykor elment nem igen jött haza.
Szóval figyu haver, köszörüld az ásót, mert nem lesz idõd késõbb.
-> talpi - 2015. július 19. 18:16 · 0 hozzászólás · 0 megnyitás · Nyomtatás · Szerkesztés

Hozzszlsok


#21 | kontroll88 - 2015. jlius 20. 16:45:03
Ejj, Talpi, akár kaotikus papként is megállnád a helyed, olyan beszédeket tudsz kanyarintani :D

Mégis mi történne a harc után?
A baloldaliak baloldalra, a joboldaliak jobboldalra, a Szent Koronások meg a kettõ közé, és lenne olyan polgárháború, hogy a végén tényleg hírmondó sem maradna.
Nem lenne jobb még az elõtt tisztázni, hogy ki mit akar?

A másik dolog a nyílt fegyveres harc.
Szerintem az lenne a vége, amit már többször is "szorgalmaztak".
"Szlovákia déli határa a Balatonig, aztán Budapest alatt egy vonal a Tiszáig. "Románia" a Tiszáig, Szerbiáé pedig a maradék Dunántúl a Balaton déli partjától.
De lehetnek különféle "eurórégiók" is.
Ugyebár ezt nem akarjuk. Ugye nem akarjuk, hogy szarrá bombázzák az országot, hogy minden épületet a földdel tegyék egyenlõvé a nátó-zsoldosok? Mert mi annyira meg akarjuk mutatni?
Jól tudjuk, hogy a nato-zsiványoknak mennyire szeretnék már ide is elhozni a demokráciát.
Nekünk meg kell õket elõzni. Okosan, háború nélkül. Pontosabban kilépve ebbõl a háborúból, ami most rejtetten folyik ellenünk.

1989.-ig nem létezett, csak szovjet kérdés.
Mostmár nincs, helyette van cigány kérdés, USA-és-irányítói kérdés, és legújabban a "migráció" kérdés. De van oktatás, egészségügy, honvédelem, "rendõrség", megélhetés, luxus gazdagság, és híd alatti szegénység kérdés..
Elõször választ kell adni a kérdésekre, utána lehet megvalósítani.
#22 | spartakusz - 2015. jlius 20. 17:34:16
Jó a kínai vicc - én így tudom: egy zsák mákot küldtek az ellenségnek, azzal ha nem hódolnak be ennyien megyünk - a megfenyegetett ledarálta a mákot és vissza küldte - ha jöttök így jártok -

kontroll88 és mindenki a lényeg nem szabad félni - amit elõre vetítettél, a lebombázással csínján kell hogy bánjanak - mert Európa népe akkor elpusztul - a magyar adu - PAKS,

FELFOG ROBBANNI ÉS SEPRI A MOCSKOT ÉS SAJNOS A NEM MOCSKOT IS!

EZ HÉTSZENTISÉG!

id. Kiss László
ui: a tankok is megálltak a molotovkoktéltól - és higgyétek el és tudd - annak modern változatával a kigyúrt izmos "menekültek" is - ahogy Kubinyi Livia vizionálja ha azok aminek írta õket -

NEM SZABAD FÉLNI!
#23 | talpi - 2015. jlius 20. 19:47:39
kontroll88
Csak halkan jegyzem meg, ma még ennél is kevesebb van. Tehát, ?
Annyi csak a kérdés, többet szeretnénk együtt, vagy, külön-külön megelégszünk azzal amit a parazita engedélyez, avagy lehetõvé tesz?
Családodat-életedet már szinte mind elrabolta,. Rabszolga vagy saját hazádban. Nem kívánok történelem könyvekben szerepelni, de a gyermekem szemébe nagyon õszintén és fájdalom nélkül szeretnék nézni, még akkor is, ha az nekem az utolsó pillanatom. Tudod, nem arról "papolok", hogy melyik párt, vagy melyik nem, sem arról, hogy micsoda izmusok, de nem is arról, hogy ki a jobb.
Arról cseszdmeg, hogy, én-Te- Õ, és ragozhatnám. Szóval együtt basszus, nem félresikerült vitákra invitálni, az amúgy is agyament többséget, hanem, odabaszni. Tudod, az igazi harcos, nem a mellét döngeti, nem szavak embere.
Beszivárog-Odabasz és felszívódik.
Ugyanúgy mint ahogyan a zsidó csinálja, csak õ tudod, úgy kezdi,
"SEGÍT" NYÁJASKODIK, majd BEHAJTJA A SÁPOT.
A sáp pedig az életed. Ez van.
Akarsz élni, akkor vegyél levegõt, a legfontosabb dolog, levegõt, "szabadon" elõször, mint születésedkor. Majd utána folyamatosan mert a sírás csak most kezdõdik, tudod, az "újszülött sem sír addig, míg nem szívja meg kis tüdejét a friss levegõvel, de utána sokáig, és még képes fejlõdni is a kis buta. Igaz, ehhez kell néhány felnõtt, elõször ugye a "nemzésnél" majd a várandósság idején, anya és apa, kik egymást segítik. Jön a vajúdás és szülés, ott sem hátrány, ha mindkét szülõ jelen van, mert "új élet születik a Világra". No de ezután kezdõdik igazán a kálvária, jó magyar szokás szerint. Jönnek a "napkeleti bölcsek" ezt nem így hanem úgy!
Ezzel ne etesd, mert nem szabad, Azzal ne játsszon,majd én veszek, majd én adok, s amikor kiderül, minden turpisság, hogy nem is annyira önzetlen a sok jó tanács, akkor lehúzod a rolót. Mert Õ a Ti gyermeketek. Mint ahogyan, a nemzet minden felnõtt tagjának gyermeke ez a még magzati állapotban lévõ "szabadság" s azzal, önzetlenül egyként kellene bánnunk. Senkinek nem a magánügye. Közös ügy. Ne akarjunk "ajándékokkal kedveskedni neki, fõleg ne elõre, mert a végén csak azt halljuk vissza, ezt is én adtam, azt is én adtam, s közben, elveszítjük gyermekünket, mert rohadt aljas és öntelt, másra hallgató ostoba szülõk voltunk.
Igen, dédelgetni, becézgetni kell, magzati korban, s tudomásul kell venni, "közös a gyermek" nem pedig csak egyesek privilégiuma. No, ha ennyire felnõttek tudunk leni, akkor lesz változás, addig csak megy a harc, kinél van jobb helyen a gyerek. Tudod, ha megszületik, túl éli a szülõket, ez a rendje, de azért elbaszni a "gyerekkorát" hogy kinél van jobb helyen, na az nem Szülõ.
Mint az embernél tudod, együtt, ott van jobb helyen, mert lehet nézet eltérés de a "gyerek az gyerek és azért áldozatot kell hozni. Akár fegyveres harcra gondolsz, akár csak egy bunkósbotra mindkettõ jobb, mint a sunyi mosoly, mert attól senki nem fog megrémülni. Viszont, ha beszivárog-odabasz és felszívódik. ? Na az már jó, mert nem tudja senki, ki volt mi a célja és kinek áll érdekében. S nem követel elõjogokat sem, mert szürke kis ember, akinek az a fontos, hogy a dolgok rendben menjenek, nem az, hogy reflektor fényben fürdõzzék, mert Õ olyan sokat adott, s mégis semmit mert elõre kéri a jussát, holott csak kárt okozott, mérhetetlen nagy kárt.
#24 | kontroll88 - 2015. jlius 20. 20:49:14
Kedves Talpi!

A kisgyermek már szépen növekszik édesanyja méhében.
Õ már van.
De nevet kellene adni neki. Lehet, hogy ikrek lesznek, és akkor két név kell. Minden eshetõségre fel kell készülni.
_____________________________________________________
Tudod, hogy nem beszélek a levegõbe.
De az oroszlán most viszonylag jóllakottan heverészik, úgy mennek a dolgai, ahogy neki tetszik.
Ha odalopakodunk hozzá, és megrántgatjuk a bajszát, hát azonnal felpattan, üvöltözni kezd, és nagy lendülettel elkezdi keresni, hogy ki volt az a merész.
Namost az oroszlán ettõl a kis csínytevéstõl nemhogy kimúlna, hanem még virgoncabb lesz, mindent fel fog forgatni, és senkinek sem lesz tõle egy perc nyugta sem.
Az oroszlánt ugye nem lehet lelõni, mert nincs lõfegyver.
Inkább ki kellene használni ezt a viszonylagos nyugalmat, és ügyesen-okosan becsalogatni egy csapdába.
Egy esély, egy cselekedet, és a feladat megoldva, sose b@sztat többet az oroszlán.
Én mindenkinek ezt mondom már régóta, már évek óta.
#25 | mormota1968 - 2015. jlius 20. 23:35:56
Kontroll88! Elõször is az lenne a legfontosabb, hogy mindenki tisztában legyen a szavak és fogalmak jelentésével és az igazi történelemmel. Hogy tudják a zsidóról, hogy mi a zsidó, egy parazita faj, ami más népek testén élõsködik, átvéve felettük minden uralmat. Ezt csinálják Babilóniai megjelenésük óta. De amíg olyan szavak jelentésével, fogalmakkal sincsenek tisztában az emberek, hogy a zsidó rabbi nem papot jelent, hanem a Tóra és a Talmud tanítóját, hogy a zsinagóga nem templom, hanem zsidó mûvelõdési ház, hogy az antiszemitizmus egy értelmetlen szó és két másik nagyon is érthetõ szót helyettesít, a zsidó gyûlöletet. Aztán azzal is tisztában kellene lennie mindenkinek, miért is üldözik és gyûlölik a zsidókat évezredek óta világszerte. Hogy mit jelent az aktív és passzív sábeszgój vagy csahos szavak. Hogy vannak, akik érdekbõl szövetkeznek a zsidókkal, vagy szolgálják õket, a többség viszont tudatlanságból vagy félelembõl. Utóbbiak a passzív kategória. Aztán ott vannak a tanárok, akik igazi magyar és világtörténelem helyett a zsidók és cinkosaik hazug történelmét tanítják az új nemzedékeknek. És itt van az átlag, semmirõl se tudó, vagy épp nem is akaró átlagpolgárok, akiknek úgy jó minden ahogy van. A zsidók és csahosaik, cinkosaik áldozatai, akik tudatlan ostobaságukkal szintén a saját és szeretteik hóhérait segítik passzív viselkedésükkel. Elõször is tudniuk kellene az embereknek, milyen is a valódi zsidó vallás, mirõl szól és kik ellen. Imre elõadásaiban mindig is hiányoltam, hogy sohasem idézet olyan tiltott mûvekbõl, mint a
"Cion bölcseinek jegyzõkönyvei" Luzsénszky Talmud fordítása, egyéb mûvei, vagy Magyarország tervezett elfoglalásáról se mondott konkrét példákat. Ezekkel a könyvekkel is egy a baj. Nincs rá felesleges pénzük az
embereknek, se felesleges idejük elolvasni õket, de a
legnagyobb baj az-az érdektelenség a hazájuk és utódaik sorsa iránt. Én már jó ideje írok újságokat, most is egy nagyszabású munkában vagyok benne nyakig, de sohasem érek a végére, mert annyi de annyi mindent kellene még beleírnom. Hogy mióta és hogyan tervezik Magyarország
elfoglalását, a titkos társaságokról nagy vonalakban, idézetek tiltott könyvekbõl, írásokból és mikor újra olvasom, mindig van mit hozzá írni és sohasem vagyok elégedett az addig leírtakkal, folyton átírom és így sohasem érek a végére. A legnagyobb baj, amivel sürgõsen kezdenünk kellene valamit, az az emberek tájékoztatása a
szavak és fogalmak valódi jelentésérõl, mert aki tudd, azt már nem olyan könnyû átverni, megvezetni. Azok akik már felébredtek, többségében már tévét se néznek vagy alig.
Ami ugye a legnagyobb zsidó fegyver és gój agymosó készülékek egyike. Te mindig ellenzed a pénz használatát,
pedig az egy hasznos dolog, olyan mint a vér az élõ testben, a gazdaság vérkeringésében, de ha rosszul kering, meg parkoltatják, ami egy élõ szervben vérrögöt jelentene, na meg rosszul van elosztva, hát persze hogy káros és
fegyver a zsidók és cinkosaik kezében. Elõször is meg kellene határozni egy fix árat ami az egész világra érvényes volna és soha meg nem változtatható, az arany, ezüst, platina és más nemes fémek árát tekintve. Aztán megfelelõ szakismerettel rendelkezõ ötvösmesterek megfelelõ arányban keverve más fémekkel, létre lehetne hozni egy fémérmékbõl álló sorozatot. Ami 2-5-10 és 50 filléresekbõl, 1-2-5-10-20-50-100-200-500-1000-5000-10000 és 20000 forint vagy korona akármi értékû érmékbõl állna.
Vagyis a pénz, mint ahogy az természetes lenne, önmagában is értéket képviselne, nem úgy mint a mai napig használatos, fedezet nélkül milliárd számra nyomtatott zsidó papír szemét. A kamatos pénzrendszert örökre
el kellene felejteni, a fenntartóit, híveit likvidálni. Az arany, ezüst és stb...gyógyszerként is funkciónál, nem csak
egy szépen csillogó fém, az ember szervezete is tartalmazza kisebb mennyiségben. Tehát másra is használható. A pénzt csere és értékmérõ eszköznek lett kitalálva és senki egyéni személynek nincs jóga azt birtokolni és uralkodni felette, illetve eszközként használva az emberiség felett. A pénz szerepe a gazdasági vérkeringés egészséges szinten tartása. Nem szabad parkoltatni, állandó mozgásban kell, hogy legyen. A bankokat el kell felejteni, ha lenne is hitelezés, azt nem
magánszemélyek bonyolítanák le, mint most, hanem a népet szolgáló kormány. És ezt nagy betûkkel is leírom.
A NÉPET SZOLGÁLÓ KORMÁNY. Nem önmaga érdekeit szolgáló, hanem a NÉPET SZOLGÁLÓ KORMÁNY. És fõleg nem idegen érdekeket szolgáló kormányok. Ezért, amit csak az elmúlt 25 évben tettek politikusaink, szöges korbáccsal hajtanám végig õket keresztül-kasul az országban, míg csak holtan nem esnének össze. Nem a pénz a bûnös, hanem a rendszer, ami köré épült és akik ezt a rendszer létrehozták.
#26 | mormota1968 - 2015. jlius 20. 23:57:01
Talpi! Az egyik legrosszabb felfogás, mikor egy szülõ mindent megakar adni a gyermekének, amit csak megkíván, mert úgy vannak vele, hogy ha nekem nem adatott meg minden az életemben, legalább a gyerekeimnek legyen jobb élete. Hát ne legyen! Tanulják meg, hogy az élet egy folytonos küzdelem, a napi problémák megoldásának sorozata. Legyenek önállóak, éljék a saját életüket, nem úgy mint én. Idõben szakadjanak le a szüleikrõl, nem úgy mint én. Nekem is megvolt rá a lehetõségem, de gyáva voltam és kényelmes, így itthon ragadtam, családom se lett és magányos farkasként már nem is lesz. Örökké bánni fogom, hogy így elcsesztem az életem. Senki ne segítsen többet a gyerekén, mint ami feltétlenül szükséges és fõleg, amíg feltétlenül szükséges, különben soha nem lesz belõle önálló ember. Saját élettapasztalatból beszélek.
#27 | monguzking - 2015. jlius 21. 01:12:31
kontroll szerintem nem jo hasonlat ellenséget oroszlánnak szimbolizálni mert kicsit se hasonlitanak oroszlányhoz söt harcmodoruk sem az--sokkal jobb hasonlat sakálokhoz-hiéna kutyákhoz hasonlitani öket s természeti ismeretböl tudjuk hogy meglehetösen hatékonyak s könyörtelenek söt még gyakran az is megesik hogy az oroszlány is áldozatul esik nekik--de az a hasonlatot is tévedésnek érzékelem hogy jollakottan békésen pihenget--én ugy látom hogy porgyán van s éppen prédát cserkészi be ami ugyebár nem más mint mi magyarok----oöroszlánt csapdába lehet ejteni de ellenség nem oroszlán hanem hiéna falka igy nem csapdázhato---csak eröböl irto hadjárattal lehet öket megfékezni..
#28 | kontroll88 - 2015. jlius 21. 07:14:32
Jó, hát legyen hiéna, sakál, patkány, a lényegen nem változtat.
Mondjuk kimész egy szeméttelepre "gyûlöllek titeket patkányok" feliratú táblával. Ezek intelligens patkányok, elolvassák, és megrohan egyszerre sok ezer patkány. Mit csinálsz ebben a helyzetben?
Küzdesz ellenük, kinyuvasztasz egy párat, de a túlerõ simán legyûr.
Mit fognak gondolni rólad az emberek?
Hogy ez egy hõs volt? Inkább egy másik "h" betûs jelzõ ötlik fel bennük.
Ugyanis az értékes életedet elvesztetted, DE NEM OLDOTTAD MEG A FELADATOT. Attól, hogy bátran belemész egy eleve vesztes helyzetbe, csak még rosszabbá teszed a többiek helyzetét.

Az ellenség létszámfölényben van. Nekünk akkor szellemi fölénybe kell kerülnünk. Ezt erõbõl nem lehet megoldani, csakis ésszel.
A háttérhatalom pontosan ezt akarja, hogy ne gondolkodj, hanem kizárólag érzelmi alapon cselekedj.
AZ ÉRZELMEKET TUDJÁK IRÁNYÍTANI.
ILYENKOR PONTOSAN ÚGY UGRÁLTOK, AHOGYAN ÕK FÜTYÜLNEK.
Ilyenkor kell nagyon ismerni a történelmet is, és nagyon le kell vonni a tanulságokat.
Miért kell állandóan azokat a hibákat újra és újra elkövetni???
Rákóczi szabadságharc, 1848, 1956?
Miért akarjátok a vesztes mintát követni?
Van gyõztes minta, az miért nem jó??? Melyik a gyõztes minta?
Járjatok utána! Gondolkodjatok!
#29 | talpi - 2015. jlius 21. 08:11:45
A félreértések elkerülése végett!
Nem a hétköznapi gyermekrõl beszélek, bár, tehetném azt is, mert miért ne, akkor érthetõbb volna.
Arról beszélek, hogy "gyermek cipõben jár" a gondolat a cselekvés pedig igen csak odébb van.
Nos ezt a mai helyzetre átvíve bizony, tényleg nagyon-nagy a hasonlat. Hiszen, mit is látunk. Mi az ország lakossága /persze az eredeti/ arról polemizálgatunk, mi lenne a megoldás /? / s mint a "rossz szülõk" mindegyõnk a maga álláspontját tartja a legjobbnak, holott a gyerek már megvan, csak néz kifelé a fejébõl és rohadtul nem érti min is vitatkozunk még .
Ez az amirõl beszélek, ha már ott az a "gyermek" akkor talán nem azzal kellene foglalkozni, "ki mennyit? mikor" adott neki, hanem azzal, hogy hagyjuk szépen, élvezze a kapottakat. Mi a nagy büdös "szülõk" miután dolgunkat elvégeztük, hagyjuk már kiteljesedni. Max, segítsük át kisebb akadályokon, de ne küzdjünk helyette, mert sosem fog felnõni.
Nem fog tapasztalni és adott helyzetben nem tud megállni saját lábán. No errõl beszélek, vagy akarok makogni.
"oroszlán, vagy sakál,? igen, nem mindegy, mert az egyik azért valamilyen szinten méltósággal bír, de a másik, ? az bizony csak dögevõ, mint ebben az országban sokan.
Na az is igaz, nem csak dögöt eszik, hanem a nála "gyengébbet" képes falkában megtámadni és anélkül, hogy megölné, még éltében tépi szét élvezettel.
Nincsenek ugye ügyvédek-végrehajtók és nincsenek olyanok akik ezt bármikor megteszik, bárkivel.Még it a nemzeti oldalon is vannak, nem egy. Fájdalom és együttérzés nélkül képesek színt váltani, s csak akkor döbbensz rá, hogy neked reszeltek, amikor szembesülsz valós énjükkel. Azt gondolod barátod harcostársad szerencsére még nyílt harcban nem voltál vele, a Te szerencsédre.
Ezeket, nem hátba kell lõni, hanem, nyíltan-szemtõl szembe, de még akkor is ártatlanul fog a szemedbe nézni, csak ne sajnáld meg, mert vesztesz.
Ez van, amilyen az adjon Isten, olyan legyen a fogadtatása is.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.