Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Közös hadgyakorlat Moldovában


Figyelem, ez nem gyakorlat! Az Egyes√ľlt √Āllamok, Rom√°nia, Lengyelorsz√°g, Gr√ļzia √©s Moldova mintegy nyolcsz√°z katon√°ja r√©szv√©tel√©vel hadgyakorlatok kezd√Ķdtek vas√°rnap a h√°bor√ļ s√ļjtotta Ukrajn√°val hat√°ros Moldov√°ban.

A gyakorlatoz√°s j√ļlius 25-ig tart a kelet-eur√≥pai orsz√°g m√°sodik legnagyobb v√°rosa, Balti egyik katonai t√°maszpontj√°n. A telep√ľl√©sen sz√°mottev√Ķ az orosz kisebbs√©g ar√°nya.

Veaceslav Rusu t√°bornok, a hadgyakorlatok vezet√Ķje azt mondta,

a man√Ķverek c√©lja, hogy az orsz√°g fegyveres er√Ķinek egy√ľttm√Ľk√∂d√©si k√©pess√©geit tesztelje.

A volt szovjet köztársaságban ez a valaha rendezett legnagyobb gyakorlatozások egyike.

A man√Ķvereket megel√Ķz√Ķen amerikai katon√°k modern kommunik√°ci√≥s felszerel√©s haszn√°lat√°ra k√©peztek ki moldovai egys√©geket, √©s azt mutatt√°k meg nekik, hogyan er√Ķs√≠ts√©k meg a moldovai katonai ellen√Ķrz√Ķ rendszereket.

Az oroszbar√°t szeparatist√°k √©s az ukr√°n korm√°nyer√Ķk k√∂z√∂tt d√ļl√≥ konfliktus kirobban√°sa √≥ta √©s azt k√∂vet√Ķen, hogy tavaly Oroszorsz√°g mag√°hoz csatolta a Kr√≠m f√©lszigetet, t√∂bb katonai hadgyakorlatot is tartottak Moldov√°ban.

Hab√°r a kor√°bbi szovjet k√∂zt√°rsas√°g nem tagja az √©szak-atlanti sz√∂vets√©gnek, r√©szt vesz a NATO Partners√©g a b√©k√©√©rt (Pfp) programj√°ban. Kor√°bban 12 egykori Pfp-tag - k√∂zt√ľk Magyarorsz√°g is - a sz√∂vets√©g teljes jog√ļ tagj√°v√° v√°lt.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | postaimre - 2015. jķlius 19. 21:25:08
Szerb-g√∂r√∂g fesz√ľlts√©g Koszov√≥ √ľgy√©ben

Hab√°r az ut√≥bbi egy h√≥napban Eur√≥pa √©s a vil√°g k√∂zv√©lem√©nye is az ath√©ni kabinet saj√°t hitelez√Ķivel val√≥ k√∂t√©lh√ļz√°s√°t, v√©g√ľl megh√°tr√°l√°s√°t figyelte l√©legzetvisszafojtva, a Sziriza a gazdas√°gi, a sz√°mukra sikeres, v√©gs√Ķ soron m√©gis haszontalan n√©pszavaz√°sban kics√ļcsosod√≥ kudarc mellett k√∂nnyed√©n k√ľlpolitikai t√©ren is s√ļlyosan eltaktik√°zhatja mag√°t, elvesz√≠tve ak√°r egyik legr√©gebbi √©s bar√°ti sz√∂vets√©ges√©t a t√©rs√©gben. A belgr√°di korm√°ny nev√©ben Ivica Da√®i√¶ k√ľl√ľgyminiszter v√°r magyar√°zatot a koszov√≥i f√Ķv√°rosban t√∂rt√©ntekre.
http://kitekinto....avzrPn4WAg

Ir√°n felbolygathatja az olajpiacot

Milyen hat√°sa lehet az Ir√°n elleni szankci√≥k enyh√≠t√©s√©nek az olajpiacra? Err√Ķl fog folyni a tan√°cskoz√°s Oroszorsz√°gban, ugyanakkor egyes v√©lem√©nyek szerint jelent√Ķs v√°ltoz√°st nem fog eredm√©nyezni a piacokon az ir√°ni olaj nagy sz√°mban val√≥ megjelen√©se.
http://kitekinto....av0vfn4WAg

Sza√ļd-Ar√°bia sz√°z√°val dugja r√°cs m√∂g√© a felt√©telezett terrorist√°kat
http://vs.hu/koze...-0718#!s49

"Elk√©peszt√Ķ az az anyagi er√Ķ, ami a drogkartellek kez√©ben van"

Az AP amerikai h√≠r√ľgyn√∂ks√©g inform√°ci√≥i szerint az Egyes√ľlt √Āllamok hat√≥s√°gai m√°r t√∂bb mint egy √©ve tudtak arr√≥l, hogy sz√∂k√©sre k√©sz√ľl Mexik√≥ els√Ķ sz√°m√ļ drogb√°r√≥ja. Joaquin Guzm√°n a k√∂zelm√ļltban sz√∂k√∂tt meg az egyik legszigor√ļbban √Ķrz√∂tt k√∂z√©p-amerikai b√∂rt√∂nb√Ķl. Az InfoR√°di√≥nak nyilatkoz√≥ Latin-Amerika szak√©rt√Ķ azt mondta: gyakorlatilag eg√©sz Mexik√≥t birtokukban tartj√°k a Guzm√°n csal√°dhoz hasonl√≥ kl√°nok. D√∂m√©ny Zsuzsa arr√≥l is besz√©lt, hogy elk√©peszt√Ķ az az anyagi er√Ķ, ami a kl√°nok kez√©ben √∂sszpontosul.http://inforadio....hir-741859

Kínaiak katonai titkokat adtak el idegen titkosszolgálatoknak
titkosszolg√°latoknak t√∂rt√©n√Ķ √©rt√©kes√≠t√©s√©√©rt vettek √Ķrizetbe n√©gy embert K√≠na Szecsuan tartom√°ny√°ban – sz√°molt be honlapj√°n a K√≠nai Nemzetk√∂zi R√°di√≥ (CRI).http://biztonsagp...galatoknakT√Ľzharc

T√∂bb√©ves k√°rp√°taljai fegyvernyugv√°st szak√≠tott meg az ukr√°n sz√©ls√Ķjobboldali szervezet, a Jobb Szektor (PSZ), Mihajlo Lanyo ellenz√©ki k√©pvisel√Ķ test√Ķrs√©ge √©s az ukr√°n rend√Ķrs√©g j√ļlius 11-√©n Munk√°cson.
http://mno.hu/mag...rc-1295764

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.