Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Ukrán-amerikai hadgyakorlat kezdõdött Nyugat-Ukrajnában


Figyelem, ez nem gyakorlat! Ukrán részrõl mintegy 800 katona vesz részt a gyakorlatokon, s a többi ország is hasonló számú katonát küldött. Az Egyesült Államok mellett többek között Nagy-Britannia, Lengyelország, Románia, Bulgária, Grúzia és Litvánia katonái vesznek részt a gyakorlatokon.

Nagyszabású ukrán-amerikai törzsvezetési gyakorlat kezdõdött hétfõn a nyugat-ukrajnai Lemberg (Lviv) megyében - közölte az ukrán védelmi minisztérium hétfõn az Unian ukrán hírügynökség jelentése szerint.

A javorivi gyakorlóterepen zajló, Rapid Trident-2015 fedõnevû manõvereken, melyek július 31-ig tartanak, összesen 18 ország hadserege képviselteti magát

Ukrán részrõl mintegy 800 katona vesz részt a gyakorlatokon, s a többi ország is hasonló számú katonát küldött. Az Egyesült Államok mellett többek között Nagy-Britannia, Lengyelország, Románia, Bulgária, Grúzia és Litvánia katonái vesznek részt a gyakorlatokon.

A RIA Novosztyi orosz hírügynökség egy ukrán hírportál értesüléseire hivatkozva közben arról számolt be, hogy a Fekete-tenger partján fekvõ, a konfliktusövezethez közeli Mariupol kikötõváros mellett többnapos ukrán tüzérségi gyakorlat vette kezdetét. A katonai körzet sajtóosztályának közlése szerint Mariupol és a környezõ települések lakosságát elõre tájékoztatták a tüzérségi gyakorlatról, hogy ne aggódjanak az ágyúlövések miatt.Link

Hozzszlsok


#1 | Perje - 2015. jlius 20. 13:22:54
Ott õrjöngenek az orosz határ közelében, s közben orosz fenyegetésrõl ír a kezükben lévõ média. Sajnos, sokan ezt el is hiszik.
#2 | Alex-andros - 2015. jlius 20. 19:36:48
USA csak gyakorlatozik és felfûti a kemencét" Õk ott sem lesznek, nehogy szó érje õket nemzetközileg, amikor a feltankolt túlfûtött kemencét" ráküldi az oroszokra provokációnak. (ez mészárlás lesz a cionista csicskák részérõl) Macit csalogatják még tovább, hátha...........
#3 | Alex-andros - 2015. jlius 20. 19:50:10
Petro Porosenko ukrán államfõ szerint Kijev még 2015 végéig újra ellenõrzése alá vonja a Donbassz régiót. Ukrajnában már törvényt hoztak az idegen haderõ bevonulásának engedélyezésérõl."
#4 | Vizilo - 2015. jlius 21. 00:34:45
Ez nagyon ugy nez ki hogy haboru lesz belöle ami vegzetes lesz !Bele akarjak rangatni Oroszorszagot egy vilag haboruba mert a dollarnak annyi !!Az USA-nak haborura van szüksege külömben csöd következik!

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.