Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Esk√ľt tettek az √∂nk√©ntes m√Ľveleti tartal√©kosok


Sz√©pen lassan felfegyverzik az "√∂regeket". „Ezen a napon meger√Ķs√≠tett√©k kor√°bbi esk√ľj√ľket, hiszen √∂n√∂k szolg√°ltak katonak√©nt, rendv√©delmi szerv tagjak√©nt, √©s √ļgy d√∂nt√∂ttek, hogy a Magyar Honv√©ds√©g √∂nk√©ntes m√Ľveleti tartal√©kos rendszer√©hez csatlakoznak” – fogalmazott dr. Orosz Zolt√°n alt√°bornagy Budapesten, a Pet√Ķfi S√°ndor laktanya d√≠szkertj√©ben j√ļlius 16-√°n, ahol hatvanegy √∂nk√©ntes m√Ľveletei tartal√©kos tett katonai esk√ľt.


A Honv√©d Vez√©rkar f√Ķn√∂khelyettese besz√©d√©ben elmondta, hogy a Magyar Honv√©ds√©g alapvet√Ķ feladata haz√°nk v√©delme, √©s emellett a sz√∂vets√©gesi k√∂telezetts√©geknek is meg kell felelnie. „Ezekb√Ķl a k√∂telezetts√©gekb√Ķl az elm√ļlt id√Ķszakban jut rendesen: magyar katon√°k vannak Afganiszt√°nban, a Balk√°non, amely egyre fontosabb√° v√°lik az Iszl√°m √Āllam t√©rnyer√©se miatt, √©s p√°r napja m√°r Irakban is ott vagyunk, √©ppen az Iszl√°m √Āllam elleni koal√≠ci√≥ tagjak√©nt” – hangs√ļlyozta az alt√°bornagy.A hatvanegy felsorakozott katon√°hoz fordulva kiemelte: ha a sz√ľks√©g √ļgy hozza, akkor katasztr√≥fahelyzetben itthon is helyt kell √°llnia a hader√Ķnek, √©s ad√≥dhat olyan szitu√°ci√≥, amikor a t√©nyleges szolg√°latban l√©v√Ķ szerz√Ķd√©ses, hivat√°sos katon√°k sz√°ma, k√©pess√©ge nem el√©gs√©ges. „Ekkor sz√°m√≠tunk az √∂n√∂k szolg√°lat√°ra” - utalt ezzel a 2013-as dunai √°rv√≠zi helyzetre az alt√°bornagy. Besz√©de v√©g√©n Orosz Zolt√°n megk√©rte az esk√ľt tett katon√°kat, hogy legyenek b√ľszk√©k arra a ruh√°ra, amelyet viselnek, mert az a katon√°k csal√°dj√°hoz val√≥ tartoz√°sukat fejezi ki, majd j√≥ er√Ķt √©s eg√©szs√©get k√≠v√°nt a szolg√°lathoz. Az √ľnneps√©g elismer√©sek √°tad√°s√°val z√°rult.

Az MH Hadkieg√©sz√≠t√Ķ √©s K√∂zponti Nyilv√°ntart√≥ Parancsnoks√°g t√∂bb mint hatvan √∂nk√©ntes m√Ľveleti tartal√©kost vonultatott be j√ļlius 6-√°n a Pet√Ķfi Laktany√°ba, ahol k√©thetes alapkik√©pz√©sben vettek r√©szt. Az √∂nk√©ntes tartal√©kos rendszer a Magyar Honv√©ds√©g szerves r√©sz√©t k√©pezi, amelynek keret√©ben els√Ķ alkalommal 2012-ben tartottak az √∂nk√©ntes m√Ľveleti tartal√©kos √°llom√°ny r√©sz√©re alapkik√©pz√©st.
Link

HozzŠszůlŠsok


#1 | pozor124 - 2015. jķlius 20. 18:14:48
"Legyenek b√ľszk√©k arra a ruh√°ra amelyet viselnek, mert az a katon√°k csal√°dj√°hoz val√≥ tartoz√°st fejezi ki, majd kellemes goly√≥fog√°st √©s Spirit of Atilla sz√≥sszal le√∂nt√∂tt √°gy√ļt√∂ltel√©ks√©get k√≠v√°nt a szolg√°lathoz. Az √ľnneps√©g nesze semmi fogd meg j√≥l √°tad√°s√°val z√°rult."
#2 | Alex-andros - 2015. jķlius 20. 19:24:35
„Ezen a napon meger√Ķs√≠tett√©k kor√°bbi esk√ľj√ľket," √Čn a 85-√∂s esk√ľmet nem er√Ķs√≠tem meg hisz el sem avult. Nem teszek esk√ľt szervezetnek √©s adott korm√°nynak. Esk√ľm a n√©pnek szol.
#3 | postaimre - 2015. jķlius 20. 19:36:16
Pedzitek?

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.