Posta Imre weboldala

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse

‹dvŲzlet


A MAI NAPT√ďL (2013/09/22) AZ √öJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a tov√°bbiakban szakmai oldalk√©nt m√ľk√∂dik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj r√°: Posta Imre Youtube oldala
..................

Lélek energia.


Lélek energia. Mi is valójában a lélek szerintetek?
Egyfajta √©rz√Ķ, √©rtelemmel b√≠r√≥, megfoghatatlan,
Teremt√Ķi √Ķsenergia, ami a f√©nyb√Ķl sz√°rmazik √©s
aminek sz√ľks√©ge van id√Ķnk√©nt arra, hogy valami okn√°l fogva fizikai testbe k√∂lt√∂zve tapasztalatokat, tud√°s gy√Ľjts√∂n egy olyan h√°romdimenzi√≥s vil√°gban, mint amilyen ez, amiben √©l√ľnk. Mi az √©let egy√°ltal√°n? Mi√©rt van az, hogy minden √©l√Ķ √©s √©lettelenek l√°tsz√≥ anyagnak sz√ľks√©ge van valamif√©le energia forr√°sra?
Elektromos vagy lelki energi√°ra? Mert ugye az
elektromos k√©sz√ľl√©kek se m√Ľk√∂dnek, m√≠g nem helyezik √Ķket fesz√ľlts√©g al√°, vagyis m√≠g nem kapnak elektromos energi√°t. A g√©pek se m√Ľk√∂dnek √°ram n√©lk√ľl, aminek a megtermel√©s√©hez viszont vagy valamif√©le mozg√°si energi√°ra vagy h√Ķtermel√Ķ energi√°ra van sz√ľks√©g. A test√ľnk vagy egy √°llat, n√∂v√©ny teste
k√©pes volna t√°pl√°l√©k n√©lk√ľl m√Ľk√∂dni, csak lelki energi√°val? Vagy csak a testnek van sz√ľks√©ge
fizikai táplálékra, a léleknek elég a saját maga termelte soha ki nem fogyó energia? Mi történik
akkor mikor egy ember vagy √°llat feladja a
k√ľzdelmet √©s elpusztul? Ha a l√©lek er√Ķs, a test is
t√ļl√©lhet mindent vagy majdnem mindent? √Čn
l√°ttam, v√©gig n√©ztem, ahogy a nagymam√°m feladta a k√ľzdelmet, elment az √©letkedve, k√©sz√ľlt
elhagyni a testet, amiben élt és már nem érdekelte senki és semmi. Már félig odaát volt a
m√°sik csal√°dj√°n√°l. Elfogyott volna a lelki energi√°ja, lehets√©ges ez? Vagy csak egyszer√Ľen bel√°tta, nincs mi√©rt tov√°bb maradnia egy beteg, agyonra gy√∂t√∂rt testben? Ha jobban belegondol az ember, m√°r maga a l√©tez√©s is egy olyan tal√°ny, aminek csak tal√°lgatjuk az √©rtelm√©t. Mert ugye van egy fizikai vil√°g, amir√Ķl nagyj√°b√≥l m√°r tudjuk hogyan, mib√Ķl j√∂tt l√©tre √©s van egy m√°sik vil√°g is,
ami csupa lélek energia, a létezés egy megfoghatatlan formája. Holt test. Ez is egy olyan magyar szó, amiben benne van minden.
Vagy "elhagyta a lélek". Mi a lélek szerintetek?
Vannak az ismer√Ķseim k√∂z√∂tt sokan, akik a sz√≥ legszorosabb √©rtelm√©ben ateist√°k, nem csak a Teremt√Ķben nem hisznek, de m√©g a l√©lekben sem.
Egyszer√Ľen nem tudj√°k elfogadni, felfogni √©sszel,
hogy mi emberek nem csak egy test vagyunk, hanem ann√°l sokkal t√∂bb. Hogyan √©lhet le valaki hit n√©lk√ľl egy eg√©sz √©letet? √Čs itt most nem vall√°sr√≥l van sz√≥, hanem hitr√Ķl! Arr√≥l a hitr√Ķl, hogy van egy hely ahonn√©t j√∂v√ľnk √©s ahov√° egyszer majd √ļjra visszat√©r√ľnk, hogy √ļjra lesz√ľlethess√ľnk, √ļj testbe, √ļj tapasztalatokat, ismereteket gy√Ľjtve, tov√°bb tanulva. K√≠v√°ncsian v√°rom v√©lem√©nyeteket a t√©m√°val kapcsolatban.
√údv csapat! Mormota.

HozzŠszůlŠsok


#21 | GERRY - 2015. jķlius 22. 09:27:14
"A Kuruksetrai Csata el√Ķtt maga Bhagav√°n, Isten Legfels√Ķbb Szem√©lyis√©ge mondta el bar√°tj√°nak, Arjun√°nak."

Nekem ugyan semmit nem mondott! Nem is volt a bar√°tom.s_*_jog

kontroll88 - akkor se fogok t√∂r√∂k√ľl√©sben, l√≥g√≥, nagy hassal √ľld√∂g√©lni √©s sok-karral ell√°tott istenn√∂kkel hadakozni... egyszerre ny√ļln√°k le az √∂sszes zsebemb√∂l a v√©dikus-aranyamat.
images3-hu.gs-static.com/products/4096x4096/2014/08/18/53f230cfd3c27-2-filler-1954-lyukas.jpg Fogadok egy lyukas 2 fillérben, hogy bármennyire erölködsz azon, hogy követökre találj, a mögötted álló sor rövidebb mint egy 60-as évekbeli Boxer kutyusé... de csóváld csak, hadd lássuk... olyan energiával ami neked van, még ez a rövid farok is csóválni képes a kutyát... mint azt érzed is. Hiába a hit mindig legyözni a sötétséget (a fejekben).

mormota - keress r√° "Attikai √©jszak√°k" , keress r√° r√©gi filoz√≥fusok munk√°ira, olvasd el a "G√∂r√∂g reg√©k √©s mond√°k" - j√≥ emberismeretet ad, mert r√≥lunk esend√∂ emberekr√∂l √©s istenekr√∂l mes√©l... haszn√°ld a Sci-Fi "h√∂skor√°ban" √≠rt t√∂rt√©neteket... az √≠r√≥k is sokszor visszany√ļltak a r√©gi t√∂rt√©netekhez. Ilyen pl. Asimov sok reg√©nye, novell√°ja. Ne a technikai oldalra koncentr√°lj, hanem az emberi reakci√≥kra... (pl. √Čn, A Robot c. novell√°sk√∂tett, vagy az Alapitv√°ny tril√≥gia alapgondolata. Az irodalomban szinte mindent megtal√°lsz eredetiben vagy √°tdolgozva. Olvass verseket... kezd tal√°n Shakespeare Szonettjeivel ... emberekr√∂l, √©rz√©sekr√∂l √©s egyetemes igazs√°gokr√≥l √≠r. Olvasd el a vigj√°t√©kait vagy dr√°m√°it... J√≥kait is el√∂veheted - remek√ľl form√°lta meg reg√©nyei szerepl√∂it... Hozz√°nk is k√∂zel √°ll mert eg√©sz √©let√©ben a magyar l√©lek sz√≥sz√≥l√≥ja volt. De ugyancsak tanulhatsz - √©s levonhatod a k√∂vetkeztet√©seidet, minden vil√°gh√≠rt el√©rt √≠r√≥nak a reg√©nyeib√∂l.
Nora Roberts, J. D. Robb könyvei olyan karaktereket képesek megjeleníteni papiron, ami minden ember számára felvállalható és utat mutató...
Filmek ezersz√°mra... igen, az amerikai filmek IS. A r√©gi nagy sz√≠n√©szek elj√°tszott√°k a klasszikusokat is - anno - fekete feh√©rben, √©s eg√©szen a 70-es √©vek v√©g√©ig emberk√∂zpontu filmek k√©sz√ľltek. A francia filmek (√©s persze az irodalmuk is) ugyancsak ir√°nymutat√≥. A besziv√°rg√°s - zsid√≥, mocsok humor, agymos√°s ezid√∂ben kezd√∂d√∂tt √©s ugyanebben az id√∂ben er√∂s√∂d√∂tt meg az akci√≥-vonal, r√©szben bugyuta, √©rtelmetlen jelenetek halmoz√°s√°val, m√°sr√©szt - a t√°volkeleti v√©rben g√°zol√≥ falakon szaladg√°l√≥, Jap√°n - kinai - koreai stb. "kultura" bet√∂r√©s√©vel eldeform√°lt filmek d√∂mpingj√©vel... Jackie Chan filmek m√©g humorral √©s embers√©ggel k√©sz√ľltek, de m√°r ennek is lej√°rt az ideje.
J√∂tt Tarantino - vitte a p√°lm√°t - "m√ľv√©szi k√∂nt√∂sbe" csomagolt agyilag visszamaradt, embertelen vil√°got realiz√°lva. Sz√©p √ļj vil√°got.
De a klasszikusok még ma is ott vannak a polcokon... zenében, könyvben, filmben...
Csak egy kis agymunka is kell mellé... ha kell tudok néhány ötletet adni amit követhetsz s talán könnyebbek az elsö lépések.
Nem kell senkinek visszafordulni, csak át kell menteni a jelenbe néhány klasszikust.
Kezdheted a Ray Bradbury - Fahrenheit 451-ével is...
#22 | postaimre - 2015. jķlius 22. 13:00:54
Gerry sz√©p v√≥t! Ott√≥ ha j√≥l r√©mlik, akkor √©ppen egy csatajelenetben kapja sz√≥cs√Ķre Krisn√°t Arjuna, akinek a neve R√Ā √öJ NA(p) = nap-√ļj-ra...
#23 | Gutai Zub - 2015. jķlius 22. 13:06:30
"Nem kaphatjuk senkit√Ķl se a "tud√°st", azt saj√°t magunknak kell felfedezni, egy olyan √ļton amely csak egyed√ľl j√°rhat√≥"

A kev√©s m√©g norm√°lis ember tanulm√°nyozza, analiz√°lja a k√∂r√ľl√∂tte l√©v√Ķ vil√°g esem√©nyeit, majd annak megfelel√Ķen rendezi gondolatait.
Ez bizony t√ļl nagy meger√Ķltet√©s a legt√∂bb embernek.
Hány ember maradt aki folyton használja az eszét gondolkodásra?

Sokkal, de sokkal k√∂nnyebb √ļgy be√°ll√≠tani , gondolkod√°s n√©lk√ľl, az esem√©nyeket, hogy azok megfeleljenek a m√°r bej√°ratott v√©lem√©ny, hozz√° √°ll√°s m√≥dozatokra.

S√Ķt, az igazi lust√°k, elfogadj√°k m√°sok v√©lem√©nyeit, a hivatalos hazugs√°gokat, maguk√©v√° teszik, a k√ľls√Ķ realit√°sokt√≥l teljesen f√ľggetlen√ľl.
Ismertek ilyeneket?
#24 | kontroll88 - 2015. jķlius 23. 04:39:11
Kedves Gerry!
Mormota kérdezte, én pedig megírtam, mely könyvben talál válaszokat.

Azért, mert te képtelen vagy elolvasni, és a materilaizmus mocsarában fetrengsz, nem mindenkit tudsz lerántgatni a sárba (az anyagba). Már megint olyan témán élvezkedsz, melyhez igazából semmi közöd.
Te Gerry csak egyszer √©lsz, meghalsz √©s nem lesz ut√°na neked semmi. Se pokol, se Mennyorsz√°g, csak a nagy b√ľd√∂s semmibe zuhan√°s.
Jó így?
darwin, marx, √©s engelsz b√°csi meg √ľdv√∂zlet√©t k√ľldi :D :D

HozzŠszůlŠs kŁldťse


HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.