Posta Imre weboldala

Navigci

Szakmai oldal:RSS

Hrek

Cikkek

Jásdi Kiss Imre: Hatodik Pecsét
Megrendelem!!!

Telefon:
06-30/911-85-63

A könyvrõl írták...

Bejelentkezs

Felhasznlnv

JelszElfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse

dvzlet


A MAI NAPTÓL (2013/09/22) AZ ÚJ WEBOLDALUNK A: HTTP://POSTAIMRE.MAGYARNEMZETIKORMANY.COM :)

.....................
(A www.postaimre.net a továbbiakban szakmai oldalként müködik
a www.magyarnemzetikormany.com/pi-klub cím - amint tapasztalhatjátok - elérhetö.)

Klikkelj rá: Posta Imre Youtube oldala
..................

Nem vicc!


2008 04 10

Ma érdekes látványosságban volt részem. A városunkba költözött egy muzulmán házaspár, a gyerekeikkel. 18-an vannak. Nagyon kedves, szerény emberek, libasorban közlekednek az utcán.2012 01 01

B.U.É.K. Jó pofa emberek ezek az arabok. 6 család van a városban, és mindenkire mosolyognak. egyszer volt csak balhé, amikor bécsi szeletet szerettek volna flamózni az étteremben, és csak a végén derült ki hogy nem borjú, hanem disznó húsból készült. Rég láttam ílyen csoportosan elkövetett sugárban hányást.....2015 03 15

A szomszéd házat megvette egy család. Ahmed Ibd'n Al Mahmud-nak hívják. Vicces ember, mindhárom feleségére zsákot húzott, és azok csak úgy mászkálhatnak az utcán. Vajon mit hordanak a zsák alatt? Még egy zsákot? Tele vannak ezek pénzzel. Pedíg nem is dolgoznak. Valami szövetséük van, és egymásnak adnak pénzt. Késõbb meg õk segítik ki az új bevándorlókat..... Tetszik ez a szolidaritás...


2018 10 28

A másik szomszédunk is muzulmán lett. Õk régi magyar család, de valamiért áttértek. Mondjuk Gizi néni elég hülyén néz ki csadorban. Ebbe az is belejátszhat, hogy a rózsamintás sötétítõ függönyt öltötte magára. Minap mentem a meccsre, szépen kiöltözve, megborotválkozva. Erre egy csapat hálóinges szakállas suttyó rámhuhogott, hogy simapofájú hitetlen kutya vagyok. milyen dolog ez már he?2020 03 31

A muzulmán közösség megvette a régi mozit. Ledózerolták, és építettek egy kacifántos épületet a helyére. csillagvizsgáló lehet, mert baromi magas, vékony tornya van. Kicsit féltünk tõle, de megnyugodtunk, mert egy hazai hegységrõl, "mecsek"-nek keresztelték el. Üröm az örömben, hogy amióta felépült, a csillagász (õk mû enzimnek nevezik)
minden reggel 5-kor már ordibál. ....talán mérges hogy már nem látszanak a csillagok?


2022 05 16
A mi házunkban is laknak már muzulmánok. Az asszony átment hozzájuk, hogy elkérje a narancsos baklava receptjét, de nem adták. Aszt mondták: azért mert látták hogy a nejem az udvaron verte a szõnyeget.... Hiába mondtuk hogy ezt mi így szoktuk, és hogy a szõnyeg csak azért van hogy ne fázzon a talpunk, nem hittek nekünk.

2024 01 08

Felszedtük a padlószõnyeget is, engem mégegyszer ne köpködjenek le miatta... egyre szarabbul élünk.Betiltották a HBO-t, már csak az Al Jazira 1, és az Al Jazira 2 fogható. A fiam egy osztálytársnõjének udvarol már 8 hónapja. Igaz, az arcát még nem látta.... viszont a lába az kurva szõrös...( a lánynak) már elõre félek....

2025 08 02

A fõvárosi állatkertben megdöglött "Mazsola" a házi sertés. Ez azért is szomorú, mert európában õ volt az utolsó...
Titokban szereztem egy posztert egy csontos rövidkarajról. Kiderült hogy a "müzli" az valami pap, és azért ordít a mecsekbõl, hogy mindenki imádkozzon. Na de minden utcába minek egy? Nem túlzás ez egy kicsit????

2027 09 02

Kiengedtek a sittrõl. 4 hónapot ültem, mert lebuktam a karajos poszterrel. Csak azért nem vágták le a kezemet, megígértem hogy áttérek a hitükre családostul. A fiam már nem, õ az nászéjszaka után Chiébe szökött. Állítólag ott még élnek emberek.... Beiratkoztam egy ECDL müezzin képzésre, de mivel tériszonyom van, nem kaptam meg a papírt. ...mehetek vissza a teveszar minõsítõ üzembe.

2027 11 05

Sopronban is megkezõdött a ramadán!! Már nagyon vártuk. A lányom idén férjhez ment.Egy csomó pénzem elment a hozomány-kecskékre. csak 23-at tudtam csak szerezni. Ezért még csak 3.osztályú feleség, de ha jól szopik elõre léphet. Ravasz voltam, és kihuzattam a metszõ fogait..... Talpraesettnek kell lenni, ezt diktálja a magyar virtus!

2028 06 02

Választási év volt, önkormányzati, és örömmel mondhatom: mi gyõztünk. Mármint a mi jelöltünk. Wasszer B'al Fasszer lett az új kádi sopronban. Rendes ember, megengedte a Magyar Kisebbségi Önkormányzat megalakulását. ....Tagja vagyok!!! Könnyítésül nekünk csak naponta négyszer kell a mecsetben imádkozni, és leopárdmintás strand törülközõt is használhatunk hozá.

2030 02 14

Eladtuk az ezüst étkészletet. Muszály volt mert az asszonynak már nem volt egy tisztességes csadorja, amit felvehetett volna. Mivel a törvény szerint a családom nõ tagjai is áruba bocsájthatóak, én elõször az anyóst vittem ki az aukcióra, de kiröhögtek. Maradt az ezüst. Én már régóta, a nagymama hlóingjeiben járkárok, fejemen frottír törülközõvel. Kényelmes viselet, bár a kutyák még megugatnak rendszeresen.

2031 11 29

Chile elesett!! A fiamról nem sokat tudunk. A Vörösfélhold szerint jól van, de én ettõl még jobban aggódom. A világ más részeirõl nem nagyon van hír, Az ujságokban írás helyett matyó hímzés van, és azt mi nem tudjuk elolvasni. Jó hír viszont, hogy hazánk mind a 3200 településén van már mecset. Néhol nem is egy!!


2034 12 01

Gecimici ajatollah lett az új államfõ. Õ legalább szociálisan érzékeny. A következõ ramadánig kaptunk idõt, hogy beköltözzünk a rezervátumba. Addig is ingyen kapjuk a barnító krémet, és a korán verrseit sem kell kívûlrõl megtanulni. Elég ha dúdolni tudjuk.... Az államforma is megváltozott, Mától az Euarábiai Sejkség "Mah'giar" tartománya néven létezünk tovább.


2036 02 08

Óriás kivetítõn megnézhetük a kába kövét. Zarándok útra nem mehetünk, mert megbízhatatlanok vagyunk, és hátha kinn maradunk. A rezervátumban szépen berendezkedett mind a 2700 megmaradt magyar, bár kezdünk lassan mi is asszimilálódni. Két unokám van, Fatima 8, a kis Ibrahim 5 éves. Kicsit tudnak magyarul is. A Schneller Pityu barátom fia lett a müezzin. Ordít is mint a fába szorult féreg.


2039 09 01

100 éve tört ki a II. világháború. Óh boldog békeidõk.... Szervezõdik az ellenállás. Megtaláltuk a kiszáradt Barátság II kõolajvezetéket, és azon keresztül tartjuk a kapcsolatot a külvilággal. Az Alpokban vannak elszigetelt ellenállási csoportok. A tevék nem bírják a havat, és 4500 méter felett megdöglenek. Talán ez a kulcs...? Be álltam a nemrég megalakult Matuska Szilveszter III. arabvadász szekcióba. Már 12 burnuszom van.


2042 03 22

A lázadást leverték, pár százam maradtunk. Írni már csak én tudok, a többieknek levágták a kezét. A régi trükkel úsztam meg: Tevének öltözve szöktem vissza a táborba. Szerencsére az asszonyokat és a gyerekeket a csövön át kimenekítettûk szibériába. Oda nem mennek utánnuk. Ezek utálják a hideget. A tábori müezzin berekedt, pár napig tudtunk aludni.


2050 4. holdhónap.

Már 4 éve csak kuszkuszt kapunk enni. Kurva szar, és ráadásul én etetem a többieket is. Igaz hogy már csak 70-en vagyunk. Gecimici ajatollah meghalt, helyét demokratikusan átvette legidõsebb fia, Apr'o Fallosz. A szunniták most boldogok lesznek, mert õ gyûlöli a siíta-kat. ..mondjuk mi is, de mivelünk már nem foglalkoznak.

2052 ramadán hónap.

Rájöttünk, hogy lehet parlagfûbõl pálinkát fõzni. Ekkora marhákat..... ezek még soha sem ittak szeszt? 1kg lekváros baklaváért adunk nekik fél deci lõrét. Esnek kelnek tõle. Utána meg össze vissza lövöldöznek. Hál'istennek azt már otthon.... Zavargásokról is hallottunk, de innen nem látunk semmit. A müezzint muszály volt már agyonverni. Szegény béla bácsi.......


2061 8. holdhónap.

Állítólag komoly gondok vannak Euarábiában. Sok a bevándorló, és egyre több jogot követelnek. Kik lehetnek ezek? Hasszán, (Õ hordja nekünk a kaját) mostanában gyakran késik. Azt mondja, a sejkek elmenekültek, az idegenek pedíg szisztematikusan átalakítják a társadalom összetételét. Talán kiszabadulunk innen... már csak 5-en vagyunk.

2066 13. holdhónap.

Nagy a csönd. Napok óta nem láttam burnuszt. A tábori mecset leomlott, a tevekancánknak is elapadt a teje. jövõ héten leszek 100 éves. Nem hittem volna hogy megérem még a szabadulás napját. Allah segítsen hozá... Már csak én vagyok életben, és tudtommal máshol sem él már egy magyar sem. Rájöttem, hogy ha eléggé berugok, beszélem a pastu nyelvet....


2066 13. holdhónap (a születés napom)

Kicsi sárga emberek jöttek hamis Nike cipõben, és hoztak egy lavór fõtt rizst. Azt mondják át kell térnem a Budhizmusra, ha jót akarok. ....ja, és új nevet adtak nekem: Vén-Hun-Cut. ...a francba, ezek kínaiak........


2067 január.

Ma kezdõdik a Majom éve! ez jó hír, de nem nekem. Engem reggel kivégeznek, mert 24 centis a farkam, és ez nem illik bele a kínai átlagba. Rápacsáltam, végeeeeeeeeeee! Buddha kísérjen utamon...... ........... ......

Hozzszlsok


#1 | Kormos - 2015. jlius 21. 19:51:42
Nem rossz!! Jót rohogtem,amúgy nem is vicc-hanem reál veszély...
#2 | Gutai Zub - 2015. jlius 21. 20:09:28
Húú, a fene egye meg

Pedig már milyen jó volt:

Minden vezetõ pozícióban, állami állásban, intézményekben, tv-ben, színházban, rádióban, kormányban, bankban, mindenhol ahol pénz van munka nélkül zsidók voltak..

Nekünk semmi nem jutott, legfeljebb valami közmunka, vagy cselédmunka.

közben a növekvõ cigány lakosság jól elverte az utcákon, falvakban élõket, néhány keservesen kuporgatott garasukat is elvéve, természetesen a rend õrei által támogatva.

Nahát, azok voltak a régi szép idõk...............
#3 | postaimre - 2015. jlius 21. 20:16:50
Ezt a "viccet" a zsidó-cigány banda alkotta. Ugye kiderült, hogy a szaúdi is zsidó...így az arab betelepítést a zsidó intézi arabnak álcázva. De ami nem vicc. Líbiai "diákok" már a rendszarnemváltás elõtt is "királyok" voltak judapesten, diplomácia mentességgel. Ugye Kadhafi és a zsidó wolf "magyar" neje, meg az itteni rohadt csürhe zsidó banda esete az igazsággal.

Ottó, ezek pont olyan történetek, mint a mostani kerítéses, betelepítéses. Figyelemelterelés a zsidó-cigány ellenségrõl. Ugye az ellenségem ellensége a "barátom". Ezt csinálja az MNA, hvim és a "betyárok", de a jóbik is..., mint figyelemelterelés.

Hozzszls kldse


Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.